"טיף וטף נפרדו!"
אני - שם: רוני. אוהב ת'שם שלך? כן, הוא סבבה. כינוי של חברים: רוניה הצדיקה, רוניה השוודיה, וכל שיבושי הרוניה'ות. כינוי של המשפחה:רונה
, רונוש, רוניל'ה, נו,וכל שיבושי הסבתות האלה D: מין: נקבה. שנת הולדתך: 1993. שזה אומר שאתה בן..? 14 גובה: 1.76 מקום מגורים: ג"ת. לאיזו עיר זה קרוב? ק"א, סביון.. [הכל בקיצורים
] אוהב את העיר שלך? היא סבבה. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? בשירותים של בית הספר, עם השרת!
סתם, לא.
אוהב את הבית שלך? כן. הוא חדש. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את המטבח D: מהי שפת האם שלך? עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? בעיקר ג'יבריש :] יתום מאב/אם? חס וחסה
כמה אחים יש לך? עוד 2 איך קוראים לאחים שלך? עדי ואסף.. בני כמה הם? קטנים. אפילו יותר ממני. חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? הראשונים [עלק ראשונים\:] יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן. כי זה חרא של בצפר. צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: צבעים זוהרים כאלה>< כמו שיש למורה שלי למדעים על הסווצ'רטים. נו, ירוק זוהר,ורוד זוהר,כתום זוהר,צהוב זוהר, מרקרים כאלה
אוהב את עצמך? לפעמים. אובססיבי? אם כן, למה? כן.. לשוקולד. למוזיקה. למחשב D: חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הממ.. שפתיים, ועיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תלוי מי.. להקה אהובה: שייגעצ. זמרת אהובה: אפרת גוש. זמר אהוב: עברי לידר.. בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) בשנה שעברה. איך זה קרה? שמעתי שיר שלהם בערוץ 24 [ואני אפילו לא זוכרת איזה-.-] איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? מחברים.. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? והננו. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) זה קשה. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? תלוי באיזה שיר, ולרוב את שניהם. שורה אהובה מתוך השיר: איזה שיר? יש הרבה D: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? הכי פחות? כרגע המילים הכי יפות -.- לאדעת, כנראה בגלל שחרשתי עליו מכל הכיוונים.. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: למה להתעקש? 0_O כמה דיסקים יש לו? 3. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא את כולם -.- אבל את חלקם.
מה הדיסק האהוב עליך? כולם טובים,כל אחד אחר ושונה.. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') הממ כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? מה אכפת ליD: נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? "תתפשט ותעשה לי ילדים!"
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? אני לפעמים באמת מדמיינת. הולך להופעות שלו? אני רוצה;[ אבל יש לי חברים זונים שלא באים איתי!;[ היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא O: האם אתה טחון?לא. הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה.. נהנת? כן.. באיזו הופעה הכי נהנת? אני חושבת שבהופעה ה100 של עברי לידר, בסוזן דלל..עם אפרת גוש
הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? בכל ההופעות האלה שתמיד יש ביום העצמאות, אז פעם היה של איזה זמר מזרחי, לא זוכרת בדיוק מה זה היה, אבל אני זוכרת שלא היה כייף D:והלכתי באמצע. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הממ.. בווליום ת"א. אבל זה לא ממש חינם. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: שייגעצ.!!!1 ההופעה הכי יקרה שהיית בה: של עברי, בטח הוא מה זה טחון כבר. 120 ש"ח;[ ההופעה הכי רחוקה: בת"אD: ההופעה האחרונה שהיית בה? של יוני בלוך.. היית ברוק עצמאות השנה? עוד לא היהO: אבל אני אהיה שם. ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: בנתיים לא הייתי. אם היית, באיזה הכי נהנת? - יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן אם כבר מדברים על חברים.... באמת אין לי כוח למיין ולסווג את החברים שלי לסוגים. אני אענה על חלק. החבר הכי טוב: יש כמה.. החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: כל הפרחות הסתומות. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: שירה החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: שירה החבר האחרון שישנת אצלו:שירה הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: השבוע, בספרות. נכשלת במבחן: אף פעםO: היית בים: בחופש הגדול.. היית בבריכה: בחופש הגדול.. עישנת: אף פעם.. [ילדה טובהP:] שתית: אצל חברה, אבל ממש קצת. השתכרת: אף פעם.. בכית: אתמול קנית בגדים: בחופש חנוכה היית מאוהב: |: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: תמיד. התנשקת: אף פעם... ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): D: עשית פירסינג: אף פעם.. התקשרת למישהו: היום התקשרו אליך: היום