שאלון מגניב להעביר ת'שעמום.

ססילייה

New member
מה עשית ממני גרופית.

מה? זה היה פעם. לכל אחד יש סודות אפלים בעבר הרחוק(!)שלו..
.

SRonush

New member
"טיף וטף נפרדו!"

אני - שם: רוני. אוהב ת'שם שלך? כן, הוא סבבה. כינוי של חברים: רוניה הצדיקה, רוניה השוודיה, וכל שיבושי הרוניה'ות. כינוי של המשפחה:רונה
, רונוש, רוניל'ה, נו,וכל שיבושי הסבתות האלה D: מין: נקבה. שנת הולדתך: 1993. שזה אומר שאתה בן..? 14 גובה: 1.76 מקום מגורים: ג"ת. לאיזו עיר זה קרוב? ק"א, סביון.. [הכל בקיצורים
] אוהב את העיר שלך? היא סבבה. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? בשירותים של בית הספר, עם השרת!
סתם, לא.
אוהב את הבית שלך? כן. הוא חדש. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את המטבח D: מהי שפת האם שלך? עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? בעיקר ג'יבריש :] יתום מאב/אם? חס וחסה
כמה אחים יש לך? עוד 2 איך קוראים לאחים שלך? עדי ואסף.. בני כמה הם? קטנים. אפילו יותר ממני. חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? הראשונים [עלק ראשונים\:] יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן. כי זה חרא של בצפר. צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: צבעים זוהרים כאלה>< כמו שיש למורה שלי למדעים על הסווצ'רטים. נו, ירוק זוהר,ורוד זוהר,כתום זוהר,צהוב זוהר, מרקרים כאלה
אוהב את עצמך? לפעמים. אובססיבי? אם כן, למה? כן.. לשוקולד. למוזיקה. למחשב D: חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הממ.. שפתיים, ועיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תלוי מי.. להקה אהובה: שייגעצ. זמרת אהובה: אפרת גוש. זמר אהוב: עברי לידר.. בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) בשנה שעברה. איך זה קרה? שמעתי שיר שלהם בערוץ 24 [ואני אפילו לא זוכרת איזה-.-] איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? מחברים.. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? והננו. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) זה קשה. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? תלוי באיזה שיר, ולרוב את שניהם. שורה אהובה מתוך השיר: איזה שיר? יש הרבה D: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? הכי פחות? כרגע המילים הכי יפות -.- לאדעת, כנראה בגלל שחרשתי עליו מכל הכיוונים.. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: למה להתעקש? 0_O כמה דיסקים יש לו? 3. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא את כולם -.- אבל את חלקם.
מה הדיסק האהוב עליך? כולם טובים,כל אחד אחר ושונה.. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') הממ כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? מה אכפת ליD: נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? "תתפשט ותעשה לי ילדים!"
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? אני לפעמים באמת מדמיינת. הולך להופעות שלו? אני רוצה;[ אבל יש לי חברים זונים שלא באים איתי!;[ היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא O: האם אתה טחון?לא. הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? הרבה.. נהנת? כן.. באיזו הופעה הכי נהנת? אני חושבת שבהופעה ה100 של עברי לידר, בסוזן דלל..עם אפרת גוש
הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? בכל ההופעות האלה שתמיד יש ביום העצמאות, אז פעם היה של איזה זמר מזרחי, לא זוכרת בדיוק מה זה היה, אבל אני זוכרת שלא היה כייף D:והלכתי באמצע. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הממ.. בווליום ת"א. אבל זה לא ממש חינם. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: שייגעצ.!!!1 ההופעה הכי יקרה שהיית בה: של עברי, בטח הוא מה זה טחון כבר. 120 ש"ח;[ ההופעה הכי רחוקה: בת"אD: ההופעה האחרונה שהיית בה? של יוני בלוך.. היית ברוק עצמאות השנה? עוד לא היהO: אבל אני אהיה שם. ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: בנתיים לא הייתי. אם היית, באיזה הכי נהנת? - יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן אם כבר מדברים על חברים.... באמת אין לי כוח למיין ולסווג את החברים שלי לסוגים. אני אענה על חלק. החבר הכי טוב: יש כמה.. החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: כל הפרחות הסתומות. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: שירה החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: שירה החבר האחרון שישנת אצלו:שירה הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: השבוע, בספרות. נכשלת במבחן: אף פעםO: היית בים: בחופש הגדול.. היית בבריכה: בחופש הגדול.. עישנת: אף פעם.. [ילדה טובהP:] שתית: אצל חברה, אבל ממש קצת. השתכרת: אף פעם.. בכית: אתמול קנית בגדים: בחופש חנוכה היית מאוהב: |: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: תמיד. התנשקת: אף פעם... ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): D: עשית פירסינג: אף פעם.. התקשרת למישהו: היום התקשרו אליך: היום

אפרת P

New member
קר פה רימונים../images/Emo112.gif

אני - גם אני! שם: אפרת אוהב ת'שם שלך? חביב כינוי של חברים: איפרת כינוי של המשפחה: איפרת מין: כל חמש דקות כמו שעון שנת הולדתך: 1992 שזה אומר שאתה בן..? כמעט 15
גובה: 1.60 ככה מקום מגורים: זכרון יעקב לאיזו עיר זה קרוב? חדרה אוהב את העיר שלך? את זכרון? מאוד. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא :) אוהב את הבית שלך? מאוד. בעיקר כשהוא ריק. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? גג מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית וגם זה בקושי יתום מאב/אם? סוגשל? כמה אחים יש לך? אח אחד שתי אחיות איך קוראים לאחים שלך? ענבר ניר אראל בני כמה הם? 17 13 10 חבר/ה? אין לי מה שם הביצפר שלך? אורט השומרון יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה+תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא צבע אהוב: ירוק סגול צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? סוג של אובססיבי? אם כן, למה? מריטת שיער >< חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת להקה אהובה: אנערף זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר
, ג'ניס ג'פלין, קורין אלאל, רונה קינן זמר אהוב: כלמיני בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: על שייגעצ ? מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) אנערף כיתה ו' איך זה קרה? אחותי איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בבית הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) לאדעת, עושה ביד מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? לאדעת שורה אהובה מתוך השיר: זין מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? מה הדיסק האהוב עליך? יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? הולך להופעות שלו? היית ביותר מ50 הופעות שלו? האם אתה טחון? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? מה אני סופרת נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: הם יודעים החבר הכי מצחיק: די החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בכולם בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? שמתנחלים אצלי :) החבר האחרון שישן אצלך: אורי\קורלין החבר האחרון שישנת אצלו: אורי הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: אממ חודשיים ככה נכשלת במבחן: אתמול
היית בים: מזמן היית בבריכה: מזמן עישנת: ביום שישי שעבר שתית: הווווווו השתכרת: הוווווווווווווווווווווווווווו בכית: לא יודעת קנית בגדים: מזמן היית מאוהב: בכיתה ב'. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אתומל התנשקת: ביום חמישי שעבר ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): תודה עשית פירסינג: בקיץ התקשרת למישהו: אתמול בבוקר התקשרו אליך: אתמול בערב

B a m b o o k

New member
אני רוצה גשם!

אני - שם: צליל אוהב ת'שם שלך? יאפ כינוי של חברים: צילי, צלילוש, סלילוש כינוי של המשפחה: צליל מין: נקבה שנת הולדתך: 1991 שזה אומר שאתה בן..? בת* 15 גובה: 1.63 מקום מגורים: באר שבע לאיזו עיר זה קרוב? אממ אופקים אוהב את העיר שלך? ממש לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? איפשהו בצפון אוהב את הבית שלך? חביב איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? גינה מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית יתום מאב/אם? חלילה כמה אחים יש לך? 4 איך קוראים לאחים שלך? אביה גאיה סתיו ודניאל בני כמה הם? 21, 19, 13, 10 חבר/ה?
מה שם הביצפר שלך? אולפנת אמי"ת
יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? ברור. ניחוש פרוע... צבע אהוב: כרגע אדום צבע שנוא: אממ אפור אוהב את עצמך? לפעמים אובססיבי? אם כן, למה? לכל מיני דברים חושב שאתה בנאדם יפה? אממ רגילה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תגידו לי אתם... להקה אהובה: כרגע אינפקציה זמרת אהוב: שילה פרבר זמר אהוב: אביתר בנאי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני שנה וחצי בערך איך זה קרה? שמעתי שירים במחשב שלהם איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? חברה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? אממ לא.. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה): כרגע כוחות הרשע מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? לאדעת שורה אהובה מתוך השיר: לאדעת מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? לאדעת די בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? שלושה יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? בוודאי מה הדיסק האהוב עליך? לאדעת יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו' ) סוגשל כן?! איך קוראים לאמא שלו? חחחחח נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? היי מה אתה עושה פה לעזאזל?! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא ספרתי נהנת? מאוד באיזו הופעה הכי נהנת? אינפקציה חנוכה שעבר הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אממ לא קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן. לאביב גפן בפורום אבל הבאתי אותו לזוהר הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אביתר בנאי ההופעה הכי יקרה שהיית בה: רוק עצמאות? ההופעה הכי רחוקה: קונצרט הרוק של קוקה קולה ההופעה האחרונה שהיית בה? להקות צעירות נחשב? היית ברוק עצמאות השנה? יאפ ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 1 אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אממ לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: די החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: ליל החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לאדעת מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתנחל
החבר האחרון שישן אצלך: הדס נראלי החבר האחרון שישנת אצלו: ואוו זה מזמן אני לא זוכרת. אבל בטח זוהר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: שנה שעברה בפיזיקה נכשלת במבחן: השבוע היית בים: לא זוכרת היית בבריכה: שבוע שעבר עישנת: אפעם שתית: מה שתיתי? השתכרת: אפעם בכית: מתישהו השבוע קנית בגדים: שבוע שעבר היית מאוהב: לאדעת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אממ אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: תמיד התנשקת: מזמן ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: לובים נחשב? התקשרת למישהו: אתמול. לאבא התקשרו אליך: אתמול. אבא

Hezi The One

New member
יאווווווווו

אני - שם:חזי אוהב ת'שם שלך? התרגלתי כינוי של חברים:חז,חזוס,נסיכה חחחחחח כינוי של המשפחה:חז מין:זכר שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..?שנת הולדתי ממש לא אומרת שאני בן...אבל כן גובה:1.75 ככה מקום מגורים:ר"ג לאיזו עיר זה קרוב?גבעתיים אוהב את העיר שלך?כע סבבה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?לא אוהב את הבית שלך? סבבה איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית,ספרדית,ערבוש יתום מאב/אם?חס וחלילה כמה אחים יש לך?אחד איך קוראים לאחים שלך?אופיר בני כמה הם?14 חבר/ה? מה שם הביצפר שלך?בליך יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא למה צבע אהוב:כחול צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?כן אובססיבי? אם כן, למה?לא אובססיבי חושב שאתה בנאדם יפה? כע קצת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן יש כמה להקה אהובה:לאדע כבר זמרת אהובה:לאדע זמר אהוב:אביב גפן,עברילידר בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) כיתה ו' ככה איך זה קרה? סתם חבר אמר לי איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?נו חבר הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?למה שיתמוךO_O מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) כרגע...להפסיק לאכול עוגות מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?לאדע שורה אהובה מתוך השיר:"ילדה כ"כ קטנה עם פנים כ"כ יפות" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?אין בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:לאדע כמה דיסקים יש לו?3 נו כוסאמק יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?חחח כע מה הדיסק האהוב עליך?האחרון יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כע כן?! איך קוראים לאמא שלו? של יובל? דורית אם אנלא טועה נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שהוא הומו האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?אל תשתגעו חבר... הולך להופעות שלו?כע היית ביותר מ50 הופעות שלו?הגזמנו האם אתה טחון?חחחחח מזה הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?הרבה נהנת?כע באיזו הופעה הכי נהנת?נראאהלי ניצנים 2005 הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? כע,אם אפשר לקרוא לזה הופעה...של הג'ירפות אחרי טיולחנוכה קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?כע הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:לא זכור לי ההופעה הכי יקרה שהיית בה:אביב גפן נראה לי...עם המלחמה וזה ההופעה הכי רחוקה:לא זוכר ההופעה האחרונה שהיית בה?בג'ירפות המגעילים האלה היית ברוק עצמאות השנה?כע ושנה שעברה?כע ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:ב2 בדיוק אם היית, באיזה הכי נהנת?של 2004 נראהלי יש לך חברים שהכרת בהופעות?הכרתי את כולם לפני אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:רייפר,ניצן החבר הכי מצחיק:כריסטוף החבר הכי מציק:רייפרD: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:לאדע החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה:רייפר,גילי החבר האחרון שגרם לך לבכות:לא זכור לי חושק באחד מהחברים?חחחחח משו בגדת בחבר?לא שידוע לי חבר בגד בך?לא זכור לי ממש מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?המתנחל חושרמוטה החבר האחרון שישן אצלך:פיייייייייייייייייייי החבר האחרון שישנת אצלו:לאזוכר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:מתישו השנה נכשלת במבחן:מתמטיקהD: היית בים:מזמן היית בבריכה:מזמן עישנת:איפשהו לפני שבוע ככה שתית:לפני איזה חודש נראהלי...לא יצא לי נו השתכרת:גם לפני חודש בכית:מזמן קנית בגדים:ביומולדת של אח שלי..קניתי לו ואז על הדרך גם לי...לפני חודש וחצי היית מאוהב: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כל הזמן לאנשים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:לא זוכר התנשקת:איפשהו השבוע ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):ירדתי למישי פעם אחרונה איפשהו לפני שנה ומשו עשית פירסינג:לא עשיתי התקשרת למישהו:7 וחצי בערב בול. התקשרו אליך:21:27 היום

טולייצ

New member
לא בא לי עכשיו,לא בא לי בכלל

אני
שם: אורטל אוהב ת'שם שלך? עברה התקופה שרציתי לשנות אותו כינוי של חברים: טולי/טולייצ/טולה כינוי של המשפחה: אורטלי (בעיקר אחי הקטן) מין: נקבה שנת הולדתך: 1988 שזה אומר שאני בת : 18 גובה: מטר שישים ומשהו מקום מגורים: באר שבע לאיזו עיר זה קרוב? אשקלון,ועוד.. אוהב את העיר שלך? יאפ היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אממ..תל אביב,הכי מרכז הכי טוב גם הרצליה/אשדוד זה טוב! אוהב את הבית שלך? מאוד!! איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית,מבינה גרוזינית וספרדית (נו,טלנובלות וכו'..) יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים לאחים שלך? אלירן,שירן,שי בני כמה הם? 19,15,3 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? סיימתי יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: - היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? הייתי רוצה לחזור לביצפר!!! צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? לא,בעיקר כשאני עצבנית אובססיבי? אם כן, למה? כן. לא משנה. חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אצבעות כף היד שלי. באמת! חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? נו באמת להקה אהובה: נירוונה זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה. וגם הדרה לוין!! זמר אהוב: אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ
מתי התחיל ה'רומן' בינכם? 3-4 שנים איך זה קרה? חברים. וההתאהבות הגדולה בהופעה הראשונה איפה שמעתם עליהם בפעם הראשונה? דרך חברים הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? יובל לא הכי נוגע מבחינת ליריקה,אבל כל המכלול תמך בי לעיתים מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? לא בא לה,וגם אינטרקום,ו-את יפה! מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? בשירים האלו ספיציפית המילים יותר עושות לי את זה שורה אהובה מתוך השיר: אבל בחרתי שלושה! נו.. "בלונדינית חמודה יושבת על הבר,מכווצת את האף.."
מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אממ.. הראשון שעלה לי - ששת הימים בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: המילים נורא מעצבנות אותי! "אני רוצה לקיים יחסים עם כל הילדות בכל התיכונים" (מעפן
) כמה דיסקים יש לו? 3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? את הראשון לא מה הדיסק האהוב עליך? שלושתם באותה מידה,נראה לי. זה רע לעשות סלקציה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? יופי נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? המשטרה לא בדרך,זה בסדר. אה וגם כיף שבאת! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? בערך הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? סוג של.. הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? המון. לא סופרת רק בחודש האחרון 4
נהנת? יאפ באיזו הופעה הכי נהנת? נראה לי זו בבארבי
(האחרונה) הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא. אני תמיד מוצאת מפלט כדי להנות קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן
קומבינות! הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא : וגם כנראה לא יצא. אני חושבת נורא רחוק במקרים כאלו. (פינק פלויד,נירוונה,ג'ימי הנדריקס,וגם קולדפליי!!) ההופעה הכי יקרה שהיית בה: הכל היה חינם משום מה.. ההופעה הכי רחוקה: אביב & שייגעצ בחיפה ההופעה האחרונה שהיית בה? ההיא מלמעלה,אתמול היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? כנ"ל ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אף פעם! אם היית, באיזה הכי נהנת? - יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן!! אם כבר מדברים על חברים... החבר הכי טוב: - החבר הכי מצחיק: עידן החבר הכי מציק: - החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: הרוב החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: נראה לי שברק החבר ששר הכי יפה: לן ומור החבר האחרון שגרם לך לבכות: ברק חושק באחד מהחברים? בעבר כן בגדת בחבר? בערך חבר בגד בך? מקווה שלא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מתונחל החבר האחרון שישן אצלך: חן מנתניה החבר האחרון שישנת אצלו: אממ הפעם האחרונה ש... קיבלת 100 במבחן: וואו. מזמן. אם זה נחשב,אז בבגרות בתאטרון (י"ב) נכשלת במבחן: בגרות בפסיכו' היית בים: חודש וקצת. בעצם,לפני 3 שבועות באשקלון היית בבריכה: באותו יום עישנת: היום שתית: תלוי איזה סוג. השתכרת: וואו,לפני הבגרות בתנ"ך
בכית: היום קנית בגדים: לא זוכרת היית מאוהב: - אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: יום חמישי האחרון אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אממ התנשקת: יום רביעי ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות) : שבוע פלוס מינוס עשית פירסינג: - התקשרת למישהו: חצי שעה התקשרו אליך: כמה דקות זהו?

../images/Emo121.gif"אם שחור זה לא הסוף

זה רק הערב..." (שבק ס) אני - שלמה בניזרי, מתכבד להדליק משואה זו, כדת משה וישראל. שם: גלעד אוהב ת'שם שלך?אחלה כינוי של חברים:ג'לעד, טימון. כינוי של המשפחה:גמלטי (יה?), גמלטריה, גימל מין:לא כרגע, תודה שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..? לא, הבולבול אומר שאני בן... גובה:1.60 מקום מגורים: עפרה לאיזו עיר זה קרוב?ג'רוזלם סיטי אוהב את העיר שלך?עפרה? אין מה לעשות פה כל כך. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?לא יודע, אולי באיזור הצפון יותר אוהב את הבית שלך?דא איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?מטבח
מהי שפת האם שלך?ג'בריש איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? עברית יתום מאב/אם?חס וכרפס! כמה אחים יש לך?יותר מדי איך קוראים לאחים שלך?אפי, יעל, אורי, יובל, אלעד, חמוטל, בעז, חלי בני כמה הם? כלמיני גילאים חבר/ה?אין מה שם הביצפר שלך?חברותא יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?לא צבע אהוב:כחול, לבן צבע שנוא:אין אוהב את עצמך?משתדל להסתדר אובססיבי? אם כן, למה? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודע להקה אהובה: הרבה זמרת אהובה:הרבה זמר אהוב:הרבה בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)לא התחיל איך זה קרה?הכל התחיל בשנת 1923, רוסיה, וקר, גמד סובייטי פלש לאיזור מסווג... איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?על הגמד הסובייטי? בספר צינורות של אתגר קרת:] הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?אתגר? כן, חבר טוב מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)מרלין מונרוD: מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?את ליל! הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? אנערף נהנת?דא באיזו הופעה הכי נהנת?של מוקי, עיר הבירה 2005 הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?לא דע קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?-- הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:דא ההופעה הכי יקרה שהיית בה:אנערף ההופעה הכי רחוקה:חיפה ההופעה האחרונה שהיית בה?ניראלי בגראנד היית ברוק עצמאות השנה?לא ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:לא אם היית, באיזה הכי נהנת?לא יש לך חברים שהכרת בהופעות?לא, זאתומרת אולי אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:ליל, איפרת, טל, ישראל, ישי, גריידי, צליל, קוק, מיכלי, יעל קטנה, אילן גיטרה, אביק וכלמיני החבר הכי מצחיק:ישראל/אילן החבר הכי מציק:ישראל החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:ישראל החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:ליל,איפרת, טל. החבר ששר הכי יפה:נטע מרעננה
החבר האחרון שגרם לך לבכות:עזבו, לא זוכר. חושק באחד מהחברים?אנערף בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?מתנחל
החבר האחרון שישן אצלך:פפפ לפני כמה שנים זה היה? החבר האחרון שישנת אצלו:איפרת
הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:מזמן נכשלת במבחן:תמיד היית בים:חנוכה, יום ראשון היית בבריכה:מזמן עישנת:לא מעשן שתית:שבת שעברה, בירות בשקל השתכרת:מזמן בכית:לא זוכר קנית בגדים:סווטשרים
היית מאוהב:) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:לא אומר אם לא מתכוון התנשקת:מזמן ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): כל שני וחמישי עשית פירסינג:לא התקשרת למישהו: היום התקשרו אליך:היום

jack 1

New member
שאלון מפגר

אני - שם:שלומי אוהב ת'שם שלך?לא משו כינוי של חברים:השם משפחה שלי כינוי של המשפחה:שלומי מין:לא תודה שנת הולדתך:1986 שזה אומר שאתה בן..?תחשבו לבד גובה:לא יודע מקום מגורים:חור קטן בדרום הארץ לאיזו עיר זה קרוב?לשום עיר
אוהב את העיר שלך?לא משו היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?ממ כן,ולא יודע. אוהב את הבית שלך?לא משו איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?שומקום מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?תורכית ואזרבייג'נית יתום מאב/אם?לא,ולא שואלים שאלות כאלה טיפשים... כמה אחים יש לך?4 איך קוראים לאחים שלך?בואו? בני כמה הם?1234567890 תרכיבו מזה את הגילאים שלהם
חבר/ה?סתמו מה שם הביצפר שלך?מה בית ספר? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:הכי גרוע מכולם,צבא. היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?לא. צבע אהוב:כחול,ירוק,צהוב צבע שנוא:ורוד אוהב את עצמך?לא משו אובססיבי? אם כן, למה?כן,ושתקו. חושב שאתה בנאדם יפה? לא משו מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודע,שהם יגידו. להקה אהובה:אין. זמרת אהובה: זמר אהוב: בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)הוא לא התחיל
איך זה קרה?זה לא קרה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?על שייגעצ?כשיצא חייל של מאה שערים. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?לא משו מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)אינטרקום מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?שניהם שורה אהובה מתוך השיר:"ואולי מחר יהיה יותר טוב" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?ממ לא יודע. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:לא יודע נו. כמה דיסקים יש לו?שתיים או שלוש נכון? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא.אין לי אף אחד. מה הדיסק האהוב עליך?אפחד יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')לא כן?! איך קוראים לאמא שלו?שושנה נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?יובל?היה בא אליי הבייתה?לא נראה לי
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא הולך להופעות שלו?לא היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא הייתי בהופעה אחת.... האם אתה טחון?מה הקשר? הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?מממ הופעות נורמליות?2 נהנת?כע באיזו הופעה הכי נהנת?היהודים1!#+@)%+@#)%@+#%)+@# הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?לא. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:היהודים@+#%@(#+%(@+#%( ההופעה הכי יקרה שהיית בה:ממ בהתחשב בעובדה שכל ההופעות שהייתי בהם היו בחינם.... ההופעה הכי רחוקה:הדורבנים!+@#!( ההופעה האחרונה שהיית בה?הדורבנים#+!%@!+(% היית ברוק עצמאות השנה?לא ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:0 אם היית, באיזה הכי נהנת?לא הייתי יש לך חברים שהכרת בהופעות?לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:אין החבר הכי מצחיק:אין החבר הכי מציק:אין החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:אין החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:אין החבר ששר הכי יפה:אין החבר האחרון שגרם לך לבכות:אין חושק באחד מהחברים?אין בגדת בחבר?אין חבר בגד בך?אין מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?אין החבר האחרון שישן אצלך:אין החבר האחרון שישנת אצלו:אין הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:מאיפה לי ? נכשלת במבחן:מאיפה לי? היית בים:מממ בקיץ היית בבריכה:בקיץ עישנת:נוור שתית:מזמן השתכרת:מזמן בכית:מזמן קנית בגדים:מזמן היית מאוהב:בלע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:יותר מדיי מזמן התנשקת:יותר מדיי מזמן ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):
עשית פירסינג:לא התקשרת למישהו:אתמול או שלשום התקשרו אליך:אתמול או שלשום שאלון טיפשי

AvtipuS

New member
חיים הכט בבי"ס שלי #%&!%#&#!%

אני - שם: רז. אוהב ת'שם שלך? למה לא. כינוי של חברים: רז. כינוי של המשפחה: רז. מין: זכר. שנת הולדתך: 1990. שזה אומר שאתה בן..? 16 וקצת יותר מחצי. גובה: אנערף. מקום מגורים: מוצקין. לאיזו עיר זה קרוב? חיפה. אוהב את העיר שלך? אנערף. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ניו יורק. אוהב את הבית שלך? יש לי ברירה? איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חדר שילי. מהי שפת האם שלך? עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית,קצת ערבית. יתום מאב/אם? חס וחמאס. כמה אחים יש לך? 2. איך קוראים לאחים שלך? אח ואחות. בני כמה הם? יותר ממני. חבר/ה? . מה שם הביצפר שלך? אורט מוצקין. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון. היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן. לבי"ס שיש בו מגמת צילום לבגרות מלאה. צבע אהוב: שחור\אדום\כחול. צבע שנוא: אנערף. אוהב את עצמך? משו. אובססיבי? אם כן, למה? נהההההה. חושב שאתה בנאדם יפה? יש לי עיניים יפות >.< מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אנערף. להקה אהובה: היהודים\שייגעצ. זמרת אהובה: טיטי. זמר אהוב: נו מה. בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) מזמן. איך זה קרה? אנערף. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? לא זוכר. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? חחחח. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) כרגע פקיד. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? גם וגם. שורה אהובה מתוך השיר: "יש אומרים שלכל יש תשובה ואותה לא אמצא בלי לשאול,המשבצת שלי כבר תפוסה,ובניין הקלפים עוד יפול." מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אנערף, התחרות. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "ואין בזה רע.מזמרה." כמה דיסקים יש לו? 3. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? חוץ מרפיח :X. מה הדיסק האהוב עליך? כולם היו בני. >.< יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') נגיד. כן?! איך קוראים לאמא שלו? אמא של מנדלסון. נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? מה אתה עושה במוצקין? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? פחחח. הולך להופעות שלו? דא. היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא נראה לי. האם אתה טחון? לא. [שתקו.] הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? המון. נהנת? ברובן. באיזו הופעה הכי נהנת? יש כמה, בעיקר באלה של היהודים. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אנערף. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כן.רדיו חיפה\פורום רוק ישראלי\ערוץ 24. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: אורן ברזילי לבד. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: היהודים בתיאטרון בד"כ. ההופעה הכי רחוקה: ניצנים. ההופעה האחרונה שהיית בה? RC. היית ברוק עצמאות השנה? יאפ. ושנה שעברה? יאפ. ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: חחח היייתי ב 3. אם היית, באיזה הכי נהנת? הראשון. יש לך חברים שהכרת בהופעות?נדמהלי. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: חיים הכט. החבר הכי מצחיק: חיים הכט. החבר הכי מציק: חיים הכט. החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: חיים הכט. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: חיים הכט. החבר ששר הכי יפה: חיים הכט. החבר האחרון שגרם לך לבכות: חיים הכט.[תודו שבין כרכור לסינגפור היה מרגש.] חושק באחד מהחברים? חיים הכט. בגדת בחבר? חיים הכט. חבר בגד בך? חיים הכט. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? מסוג החיים הכט. החבר האחרון שישן אצלך: חיים הכט. החבר האחרון שישנת אצלו: חיים הכט. הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: השנה. נכשלת במבחן: השנה. היית בים: פיייייייייייייייייייייייי. היית בבריכה: פייייייייייייייייייייייייייייייייייייי. עישנת: פי. שתית: פייי. השתכרת: פיייייי. בכית: חיים הכט. קנית בגדים: לנפי כמה שבועות. היית מאוהב: חיים הכט. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: חיים הכט. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: חיים הכט. התנשקת: חיי...עזבו. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): חיים הכט? עשית פירסינג: לא. התקשרת למישהו: חיים הכט. התקשרו אליך: חיים הכט. חיים הכט.

במקום לשכב עם אחרים אני נשארת

אני - שם: רון אוהב ת'שם שלך? תאמיתי לא, רון כן כינוי של חברים: רונצ'ו וכו כינוי של המשפחה: אתם לא רוצים לדעת מין: נקבה רוב הזמן שנת הולדתך: 90 שזה אומר שאתה בן..? 16 גובה: 1.68 בערך מקום מגורים: פ"ת. (הבית של פיסטוק) לאיזו עיר זה קרוב? מרכז נו לאדעת! אוהב את העיר שלך? לא! היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? יהוד. אוהב את הבית שלך? דיי איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? מרפסת מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, סינית P: סתם לא יתום מאב/אם? חס וחלילה כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים לאחים שלך? קקי פיפי תחת בני כמה הם? גדולים חבר/ה? חברה יש לי P: מה שם הביצפר שלך? חרא יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן, בגלל הכל צבע אהוב: אדום ירוק שחור צבע שנוא: צהוב וחקי וכאלה :S אוהב את עצמך? לא ממש אובססיבי? אם כן, למה? סינרגיה חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים, גומות חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לאדעת להקה אהובה: סינרגיה זמרת אהובה: ריטה, אפרת גוש זמר אהוב: דניאל סלומון, עברי בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) שנתיים ומשו איך זה קרה? שמעתי את רפיח איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? לאזוכרת הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? חחח אממ לא ממש מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) את יפה, וזה במת קשה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: "בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? לא שונאת, יש לה בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: "ואני הייתי רוצה לספר לה על כל מה שחלמתי אתמול, על כפתור שהורס את הכל.." כמה דיסקים יש לו? 3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? וודאי מה הדיסק האהוב עליך? רפיח יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') קצת כן?! איך קוראים לאמא שלו? זונה. מאיפה לי? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? איך זה לקחת סמים? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? וואי. חמישים ומשו בטח נהנת? ברובם כן באיזו הופעה הכי נהנת? סינרגיה בבארבי כפ"ס לפני כמה חודשים. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא נהנתי מהמסביב, לא מההופעה עצמה. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לאחרונה בבארבי מערוץ 24, והופעה של היהודים שהביאו לי מתנה הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: הג'ירפות, ריטה (!) ההופעה הכי יקרה שהיית בה: היהודים ההופעה הכי רחוקה: לאדעת ההופעה האחרונה שהיית בה? שייגעצ בבארבי היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי, השנה נלך אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? ברור אם כבר מדברים על חברים....לא אוהבת את זה, אז אני מדלגת קצת החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: במתמטיקה השנה, מלכה אני נכשלת במבחן: לשון האחרון :| היית בים: מזמןן היית בבריכה: כנ"ל עישנת: היום בבוקר שתית: מקודם השתכרת: שבועיים? משו כזה בכית: שישי קנית בגדים: שבוע שעבר היית מאוהב: לפני שנה אולי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מקודם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: מקודם התנשקת: שבוע שעבר ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: התקשרת למישהו: הבוקר התקשרו אליך: מקודם.. כל השאלונים אותו דבר! יום אחד כשיהיה משעמם אני אעשה בעצמי שאלון מעניין באמת

freaky cow

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo54.gif "התקשרו מבלוקבסטר.

ביקשו שתחזירי את הסרט שאת חיה בו"..
אני - שם: רותם אוהב ת'שם שלך? אמ.. פסדר. כינוי של חברים: רותמה, רותמי, רותמיק, מרותמת, פליקס, אומיל כינוי של המשפחה: אבא-רותמי אמא- סינדרלה, צ'פצ'ולה, מפלצת, פרינססה, "אמא". אל תשאלו אותי למה Oם היא מוזרה. מין: נקבה שנת הולדתך: 1991 שזה אומר שאתה בן..? בת ...15 וחצי גובה: מטר שישים ושש וחצי!!!!!!! מקום מגורים: רחוק לאיזו עיר זה קרוב? לאף עיר. אוהב את העיר שלך? כה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא. רק שיהיה קצת יותר קרוב. אוהב את הבית שלך? כה איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? אמ.. מטבח-סלון מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, ספרדית.... זה הכל סבא. יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים לאחים שלך? שמיין בני כמה הם? 12 10 ו7 חבר/ה? אין. מה שם הביצפר שלך? חרא קבוצה יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן. כי הוא קקי צבע אהוב: אני בתקופת הסגול-בורדו צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? לא אובססיבי? אם כן, למה? שוקולד חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? Oם בטן... חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא להקה אהובה: גם לזה ישלי תקופות.. עכשיו אני בתקופה של REM זמרת אהובה: זמר אהוב: בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לוידעת.. מאז שיצא.. איך זה קרה? הייתי קטנה לוזוכרת.. אני רק זוכרת שהיינו יושבים ושרים את ניו יורק רפיח>< איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? חבר הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? אמ.לא. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) זובי מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? 3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כה מה הדיסק האהוב עליך? 1 יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') רק שהוא גר בתלאביב... כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? מהקורה? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? לא היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? כן
סתם. לא. הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא רק של שייגעצ. מה אני סופרת?? נהנת? בחלק באיזו הופעה הכי נהנת? אממממממממ שנה שעברה בעיר האדומה [לא שייגעצ] הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אביב גפן קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: לוווידעת ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אביב גפן. ההופעה הכי רחוקה: שייגעצ ההופעה האחרונה שהיית בה? שייגעצ היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: מעולםלא אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? כה אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: עדי למיניהן...יעל החבר הכי מצחיק: האה.. בן? החבר הכי מציק: לא יפה-_- החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: בלעכס החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: המ החבר ששר הכי יפה: עדי^^ החבר האחרון שגרם לך לבכות: .... חושק באחד מהחברים?לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא נראה לי מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר המתונחללל החבר האחרון שישן אצלך: עדי החבר האחרון שישנת אצלו: ליקליק הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: לפני שבוע D: נכשלת במבחן: היום -_- היית בים: חופשגדול היית בבריכה: כנל עישנת: כנל שתית: סופשבוע שהיה לפני שבועיים. השתכרת: מעולםלא בכית: אתמול קנית בגדים: אמ... לפני שבוע? שבועיים... היית מאוהב: דאימ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אוהב אוהב???? אפם... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: התקשרת למישהו: קודם התקשרו אליך: ברגע זה הודגש באמצעות מדגישומטיק

ManRed

New member
רודי סנט ג'ימס מקנזינטון

אני - שם: דני אוהב ת'שם שלך? וואלה התרגלתי כינוי של חברים: פאריז כינוי של המשפחה: דני מין: בקרוב שנת הולדתך: 88 שזה אומר שאתה בן..? כן גובה: 1.76 מקום מגורים: אונו לאיזו עיר זה קרוב? סביון אוהב את העיר שלך? חמים ונעים פה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לאדע אוהב את הבית שלך? אוקיי איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? שירותים מהי שפת האם שלך? אינגליש איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? עברית יתום מאב/אם? חס וחלילה כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים לאחים שלך? דודי מישל ואיימי בני כמה הם? 20 15 12 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? בנצי יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא צבע אהוב: אדום צבע שנוא: -- אוהב את עצמך? סבבה אובססיבי? אם כן, למה? חחחחח קצת חושב שאתה בנאדם יפה? לאדע מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לאדע חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לאדע להקה אהובה: שייגעצ? זמרת אהובה: בריטני? זמר אהוב: ליל בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) בדיוק שיצא הדיסק השני לפני שלוש שנים בערך? איך זה קרה? עידן אמר לי תשמע איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? עידן אמר לי תשמע הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? אוקיי מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) קשה לי לחשוב מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? גם וגמ שורה אהובה מתוך השיר: אני מוותר על כל התענוג הזה מראש מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? כמה מהדיסק החדש בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: ... כמה דיסקים יש לו? 3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? חחחחחחח מה הדיסק האהוב עליך? השני יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')אוקיי כן?! איך קוראים לאמא שלו? משהו מנדלסון אבל היא מורה בקרית אונו נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שוב שתית ואיבדת את הדרך הבייתה? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? תמיד הולך להופעות שלו? כע היית ביותר מ50 הופעות שלו? נראה לי קרוב ל30 האם אתה טחון? הלוואי הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? וואי המון נהנת? תמיד באיזו הופעה הכי נהנת? ביטלס קספרים הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אין קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? שחר אבן צור מרוק ישראלי הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: המממ ההופעה הכי יקרה שהיית בה: רוק עצמאות 110? ההופעה הכי רחוקה: חיפה ההופעה האחרונה שהיית בה?נראה לי הזה של התרומות היית ברוק עצמאות השנה? יא ושנה שעברה? יא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: נייט, הייתי ב2 אם היית, באיזה הכי נהנת? בראשונה שלי יש לך חברים שהכרת בהופעות? כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: יש כמה החבר הכי מצחיק: חחח כולם החבר הכי מציק: חחח יש הרבה החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: הווו יש המון החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: ציייון החבר ששר הכי יפה: כולם פה זייפנים החבר האחרון שגרם לך לבכות: --- חושק באחד מהחברים? בכולם בגדת בחבר? הא? חבר בגד בך? אה? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם, מעדיף להתנחל החבר האחרון שישן אצלך: ציון החבר האחרון שישנת אצלו: ציון הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: והוו מזמן, כיתה י' בפיזיקה נכשלת במבחן: שבוע שעבר היום... היית בים: בקיץ היית בבריכה: מאז האימונים שנגמרו עישנת:אתמול שתית: שלשום השתכרת: שלשום בכית: הרבה זמן קנית בגדים:חמישי היית מאוהב: מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: שלשום התנשקת: שישי ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): מישהי, לא מזמן עשית פירסינג: אפפעם התקשרת למישהו:היום התקשרו אליך:היום זהו?

keeeren

New member
דניייי התגעגעתי אליך חומד..

נזכרתי לפני כמה זמן בהופעה של שא"צ.. היה לי כיף!!

Philipil

New member
שקרן אני הכרתי לך את שייגעצ לפני

אבל לא הקשבת לי זה היה הרבה לפני שברשן אמר לך לשמוע אותם

למעלה