שאלון מגניב להעביר ת'שעמום.

Philipil

New member
או סתם בחור שעיר עם סרטונים של

דברים מסריחים נדלקים

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif שוחר, דגם את עצמך!

אני - שם: נעמה שיינמן אוהב ת'שם שלך? יאפ כינוי של חברים: נעמי, נעמאמי, נמש, נעמונת... כינוי של המשפחה: נעמי מין: נקבה שנת הולדתך: 1988 שזה אומר שאתה בן..? 18 ו-9 חודשים גובה: 1.75 מקום מגורים: נתניה לאיזו עיר זה קרוב? הרצליה אוהב את העיר שלך? רוב הזמן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? בת"א. אוהב את הבית שלך? יאפ איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית\ידייש איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, ספרדית.. יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? אחת איך קוראים לאחים שלך? רוני בני כמה הם? 16 וחצי חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? המכללה הטכנולוגית של חיל האוויר..- שם אני מלמדת בגאווה P= יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:--- היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?--- צבע אהוב: כחול צבע שנוא: כתום אוהב את עצמך? לפעמיים אובססיבי? אם כן, למה? ללא להיות בבית בשישי בערב חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? פנים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא להקה אהובה: שייגעצ =) לינקין פארק.. ועוד כל מיני זמרת אהובה: פינק זמר אהוב: אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) בכיתה י' איך זה קרה? חברה הכריחה אוית לבוא איתה להופעה שלהם איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? מאותה חברה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? החברה? כן.. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) לב מפלסטיק מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: כולו. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? לא זוכרת =\ בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? 3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? אין יל את הראשון. בכלל =\ מה הדיסק האהוב עליך? השני יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') מעט מאד כן?! איך קוראים לאמא שלו? לאדעת נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? בא לך על איזה בירה? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? יאפ היית ביותר מ50 הופעות שלו? ממש לא האם אתה טחון? לא הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? כבר לא סופרת נהנת? יאפ באיזו הופעה הכי נהנת? לא יודעת. בכל אחת זה סוג אחר של הנאה. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? של מוש בן ארי בהאנגר. כי היה מוזר. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? שייגצע מראש 1 הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: מוניקה ההופעה הכי יקרה שהיית בה: של פיפטי סנט ההופעה הכי רחוקה: בניצנים ההופעה האחרונה שהיית בה? של עברי לידר נדמה לי היית ברוק עצמאות השנה? נופ ושנה שעברה? יאפ ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: הייתי באחד אם היית, באיזה הכי נהנת? ביחידי שהייתי בו.. =) יש לך חברים שהכרת בהופעות? אממ בערך אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: מישמיש החבר הכי מצחיק: נעמה .ת. החבר הכי מציק: לא סגורה על זה החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אין החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: מישמיש החבר ששר הכי יפה: אין החבר האחרון שגרם לך לבכות: בר חושק באחד מהחברים? לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? זה שמתנחילם אצלו החבר האחרון שישן אצלך: אדיר החבר האחרון שישנת אצלו: לא זוכרת כבר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: המון זמן נכשלת במבחן: המוןןןןןןן זמן היית בים: בקייץ היית בבריכה: בקייץ.. עישנת:אהמ אהמ לא עונה על זה בכלל שתית: שבוע בערך השתכרת: 3 חודשים בכית: שבוע וחצי קנית בגדים: שבוע היית מאוהב: אני כרגע. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: המון זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: המון זמןןן התנשקת: חודש וקצת ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): ------ עשית פירסינג: לפני 9 חודשים התקשרת למישהו: לפני 10 דקות התקשרו אליך: רבע שעה

animal bar

New member
עונה...P:

אני - animal bar שם:קרן מרקוביץ' אוהב ת'שם שלך?כע... כינוי של חברים:שושנע קידיס... כינוי של המשפחה:ג'וק...D: מין:לא בזמן הקרוב...אלא אם כן יאנסו אותי...אני מקווה שלא... שנת הולדתך:1993 שזה אומר שאתה בן..?לפי מה שידוע לי לא...P: גובה:מתחת לאפס... מקום מגורים:שוהם... לאיזו עיר זה קרוב?בן שמן ראש העין פתח תקווה בית עריף בית נחמיה וכו'... אוהב את העיר שלך?לא...ממש לא...:) היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?ערב... אוהב את הבית שלך?כע הוא חביב למדי...:) איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?חדרי כמובן!!... מהי שפת האם שלך?היא די קטנה האמת...אמא שלי צריכה בוטוקס לייק סוו דחופו'ש!!... איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?של כל איש שאני רואה ברחוב...וגם נשים ילדים ילדות תינוקות וחיות למיניהן... יתום מאב/אם?לא... כמה אחים יש לך?אחד.ץ.. איך קוראים לאחים שלך?אורי... בני כמה הם?16 וחצי... חבר/ה?לא מעניין...|: מה שם הביצפר שלך?נחשון... יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה... היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?כע...כי זה סתם חרא בצפר... צבע אהוב:אדום... צבע שנוא:צהוב... אוהב את עצמך?בדרך כלל... אובססיבי? אם כן, למה?כע...לרד הוט צ'ילי פפרז ולעוד כמה דברים...:) חושב שאתה בנאדם יפה? לייק אני כאילו הכי כוסית אש מגיל שש פה אז יאללה תחפפו!!!!!!!@#%^ מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים גבות ושפתיים... חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?הערסים אומרים שאני מכוערת אבל הם חיות פרא... להקה אהובה:רד הוט צ'ילי פפרז... זמרת אהובה:כנראה קרן פלס או משו כזה...S: זמר אהוב:כנראה אביב גפן או משו כזה...S: בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים):הממ...האמת...לפני החופש הגדול בסביבות מאי...P: איך זה קרה?ילדה שלחה לי את יו יורק רפיח בהתחלךה לא רציתי לשמוע...אבל אז שמעתי באמפי3 שלה ושמעתי שם שייגעצ ואהבתי אז התחלתי להוריד... איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?אוח...ראו הנ''ל^ הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?כע... מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה):קשה לי לחשוב... מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?מילים... שורה אהובה מתוך השיר:אומר לך שאני/מצטער/על כל מה שעשיתי לך/אומר לך שאני/מוותר/על כל התענוג הזה מראש... מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?יש לה...S: בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:לא זוכרת שורות מהשיר חוץ מיש לה...S: כמה דיסקים יש לו?3... יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?כע...:) מה הדיסק האהוב עליך?באמת באמת שאני לא יודעת... יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו'):כע... כן?! איך קוראים לאמא שלו?את זה אני לא יודעת...אולי מירי...D: נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?הייתי אומרת לו שיפסיק לעשן ואז מחבקת אותו...או שהייתי עושה את זה באותו זמן... האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא...): הולך להופעות שלו?כע... היית ביותר מ50 הופעות שלו?נו מה זה ברור...|: האם אתה טחון?כאילו עשירה??... הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?4... נהנת?בחלק... באיזו הופעה הכי נהנת?של שייגעצ... הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?שי גבסו... קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?כע...לשל אביב גפן...הוא הופיע בעבודה של אמא שלי... הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:רד הוט צ'ילי פפרז... ההופעה הכי יקרה שהיית בה:חעח כל ההופעות לא עלו לי כסף 3 מהן היו בקניון ואחת קיבלתי בחינם מאמא שלי!!...XD ההופעה הכי רחוקה:הממ...של שייגעצ בשבעת הכוכבים... ההופעה האחרונה שהיית בה?שייגעצ בת''א... היית ברוק עצמאות השנה?לא... ושנה שעברה?לא... ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:אבל לא הייתי... אם היית, באיזה הכי נהנת?לא הייתי... יש לך חברים שהכרת בהופעות?כע... אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:קשה...לא יודעת...P: החבר הכי מצחיק:מתלבטת בין מאור השלומיאלית לבין קרין הטיפשה לבין לי הסתם מצחיחקה...לי... החבר הכי מציק:מי שמציק לי זה רק אנשים שאני לא חברה שלהם...P: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:S:... החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:S: החבר ששר הכי יפה:S: החבר האחרון שגרם לך לבכות:שרי אבל היא כבר לא חברה שלי הכלבה הבת זונה הזאת... חושק באחד מהחברים?לא... בגדת בחבר?לא... חבר בגד בך?לא... מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?המתנחל כמובן... החבר האחרון שישן אצלך:ואו...אעע נראה לי קרין...ביוני...S: החבר האחרון שישנת אצלו:אעע...לא זוכרת... הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:לא קרה... נכשלת במבחן:אתמול... היית בים:בחופש... היית בבריכה:לפני החופש ביום בריכה...[לפני החופש הגדולללP:] עישנת:לא...ואני גם לא יעשן!!... שתית:XL נקרא??... השתכרת:לא... בכית:הממ.ץ..שבת שעברה... קנית בגדים:לא זוכרת...P: היית מאוהב:שנה שעברה...|: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אמא שלי נקראת? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:טוב אז לא אמא שלי...P:[חעח] התנשקת:למרות הסילבסטר...עוד לא...[אף אחד לא אוהב אות...):] ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):אתמול...D: עשית פירסינג:רוצה אבל אין...P:[הורים פרנואידים...P:] התקשרת למישהו:לפני כמה דקות...ליויתי חברה הבייתה בטלפון...:) התקשרו אליך:מתישו היום...P: אעע... זהו... איזה סיום מעפן... חג 2007 שמח!!... 33>> שושנע קידיס...

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif שבוםשבום...

אני - שם:
מיכל אוהב ת'שם שלך?
לא משו.. כינוי של חברים:
מיכלי, מיכ, מיכי, מיכמיכ, מיכוש, דובה [ויש עוד -___-] כינוי של המשפחה:
מיכלי מין:
נקבה שנת הולדתך:
92 שזה אומר שאתה בן..?
בת. גובה:
1.67 מקום מגורים:
קיבוץ געתון. לאיזו עיר זה קרוב?
נהריה אוהב את העיר שלך?
עירD: היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?
לא. אוהב את הבית שלך?
לא כלכך.. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?
החדר שלי? מהי שפת האם שלך?
עברית? איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?
זהו. -___- יתום מאב/אם?
למזלי, לא. כמה אחים יש לך?
3 איך קוראים לאחים שלך?
כרמל אורי עידו. בני כמה הם?
19, 9, 5 חבר/ה?
יש. מה שם הביצפר שלך?
"אופק" יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:
תיכון. [אצלנו קוראים לזה תיכון, לא חטיבה, אז שוש.] היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?
חלילה. צבע אהוב:
כחול סגול שחור. צבע שנוא:
-- אוהב את עצמך?
לא. אובססיבי? אם כן, למה?
פיף, אל תכנסו לזה בכלל. חושב שאתה בנאדם יפה?
לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
אין. [
] חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
לאדעת. להקה אהובה:
אין. זמרת אהובה:
אין. זמר אהוב:
אין.
בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב שייגעצ: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)
סביבות כיתה ה' ו' >< לאזוכרת. איך זה קרה?
אחותי הגדולה השמיע לי את ני"ר איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?
מכרמל.. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?
ממש. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)
לאדעת מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?
דיי לדבר על שייגעצ כלכך הרבה. שורה אהובה מתוך השיר:
אומפהלומפה. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?
~~~~~~~ בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:
O.O.O.O.O כמה דיסקים יש לו?
3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?
באאארור.. [האמת, שכן ישלי ><] מה הדיסק האהוב עליך?
השלישי. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')
ממש. כן?! איך קוראים לאמא שלו?
ברכה. נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?
התבלבלת?
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?
לא. הולך להופעות שלו?
לא.. היית ביותר מ50 הופעות שלו?
לא. האם אתה טחון?
לא.
הופעות: (לא חובה של אותו אמן) ע ב ו ר
אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:
יש כמה.. החבר הכי מצחיק:
מאיפה לי. >< החבר הכי מציק:
אליב.#^&*#$^&@#$
החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:
לאדעת. אלי ב. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:
כולם. החבר ששר הכי יפה:
שיר ב/ליל החבר האחרון שגרם לך לבכות:
שני חושק באחד מהחברים?
בכולם
בגדת בחבר?
לאדעת
חבר בגד בך?
לא זוכרת >< מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?
לגמרי החבר המתנחל. החבר האחרון שישן אצלך:
ממ... נראלי רומקי. החבר האחרון שישנת אצלו:
פפפ.. לאזוכרת. ><
הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:
פיייה. לא זוכרת >< נכשלת במבחן:
לאזוכרת גם. >< היית בים:
מזמן מידי
היית בבריכה:
חמישי עישנת:
היום שתית:
אתמול השתכרת:
מזמן. בכית:
מזמן.. קנית בגדים:
מזמן >< היית מאוהב:
-- אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
אתמול?.. [לדורה
] אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:
תמיד. התנשקת:
היום. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):
נו באמת. >< עשית פירסינג:
מחר [?]
התקשרת למישהו:
לפני כמה שעות.. התקשרו אליך:
עכשיו [שני]

keeeren

New member
../images/Emo213.gifhappy new year../images/Emo213.gif

אני -
שם:קרן אוהב ת'שם שלך?סבבה כינוי של חברים:שוקטה,שוקט,קייירן כינוי של המשפחה:קרנושה מין:כן, בבקשה!!!! שנת הולדתך:1989 שזה אומר שאתה בן..?17 וחצי גובה:1.63 מקום מגורים:בת ים לאיזו עיר זה קרוב?חולון, ראשל"צ אוהב את העיר שלך?כה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?אולי בסן דייגו חחח אוהב את הבית שלך? כה איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?מקרר, סתם לא.. החדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית יתום מאב/אם?חס וחלילה טפו טפו טפו מלח מים שום בצל כמה אחים יש לך? אחד איך קוראים לאחים שלך?|סדגש חן| בני כמה הם? 19 וחצי חבר/ה? יש מישו.. לא מוגדר מה שם הביצפר שלך?עירוני רמות יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון ויש גם חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? פעם רציתי בגלל שרציתי מגמת תיאטרון ואין אצלנו אבל כבר וויתרתי צבע אהוב: אדום (שבט דן שולט
) צבע שנוא: אין אוהב את עצמך? לפעמים כן ולפעמים לא אובססיבי? אם כן, למה? אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל אני חייבת שהכל יהיה מושלם, ואני גם תמיד חיייבת להיות בשליטה, אני גרועה בעבודת צוות.. אני תמיד חושבת שאני צודקת ויודעת הכי טוב חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער וציצי... חחחח חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש ויש.. להקה אהובה: שייגעצ.. חחחח זמרת אהובה: אין מישי מיוחדת זמר אהוב: עברי לידר, אביב גפן
בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על שייגעצ:
מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) כיתה ז' נראה לי איך זה קרה? סתם ראיתי ניו יורק רפיח בטלוויזיה אם אני לא טועה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? כשראיתי את הקליפ כאילווווו הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא במיוחד מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) כרגע לא בא לה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? גם וגם שורה אהובה מתוך השיר: אני מקשיב בחצי אוזן, מסתכל בחצי עין וזה לא נגמר בחצי כאב ראש, אויש מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אין.. אני לא מתה על בואי ונרקוד בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:לא יודעת כמה דיסקים יש לו? 3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? יש לי שתיים מה הדיסק האהוב עליך? כרגע האחרון יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') ככה.. כן?! איך קוראים לאמא שלו? חחחח אין לי מושג נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? הייתי אומרת ליובל שהוא ממש השמין והתכער אבל שבכל זאת הייתי עושה אותו האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? חחחח בוא נעוף עם עצמנו הולך להופעות שלו? כן היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא האם אתה טחון? חחחחחחחח מה?
הופעות: (לא חובה של אותו אמן)
בכמה הופעות כבר היית?הרבה.. לא יודעת כמה נהנת? כן באיזו הופעה הכי נהנת? לא יודעת, הרבה, אולי רוק"עצ או משו כזה.. וגם בקוקה קולה בחיפה היה לי ממש כיף הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? מבחינת ההופעה עצמה בג'ירפות אחרי טיול חנוכה אבל היה לי כיף בגלל החברים קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? גן, קיבלתי מדני לשחר אבן צור.. חחחחח הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: נינט, שי גבסו ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אהמ אביב גפן היה יקר וגם עברי לידר הסיבוב חורף עלה איזה 130 ההופעה הכי רחוקה: קוקה קולה בחיפה ההופעה האחרונה שהיית בה? יוני בלוך שישי שעבר היית ברוק עצמאות השנה? כן ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 2 בדיוק אם היית, באיזה הכי נהנת? בשניהם יש לך חברים שהכרת בהופעות? יש אחד שהכרתי בהופעה ואז גיליתי שהוא מהצופים ואת כל השאר הכרתי לפני זה מפה..
אם כבר מדברים על חברים....
החבר הכי טוב: אנה, נאדי החבר הכי מצחיק: עוזה ממש מצחיק אותי וגם עידו החבר הכי מציק: לא יודעת החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: לא יודעת החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: הרבה החבר ששר הכי יפה: ענבר החבר האחרון שגרם לך לבכות: לא זוכרת.. לא בכיתי מזמן.. חושק באחד מהחברים? חחחחח יש לי ידיד ממש ממש חתיך.. בגדת בחבר? כן, לצערי.. טוב לא בדיוק לצערי.. לא יודעת נו חבר בגד בך? לא יודעת מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: נאדי נרדמה פה אתמול בצהריים ונטע בערב.. חחחח החבר האחרון שישנת אצלו: לא זוכרת
הפעם האחרונה ש....
קיבלת 100 במבחן:קיבלתי 98 באזרחות לפני חודש ככה נכשלת במבחן: פסיכולוגיה סוציולוגיה גם לא מזמן היית בים: בסוכות בכנרת היית בבריכה: סוף הקיץ בסמינר פתיחת שנה עישנת: אתמול בלילה שתית: שתיתי אתמול בירה השתכרת: לפני שבועיים ככה בכית: לא זוכרת קנית בגדים: מזמןןןן
היית מאוהב: אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אני אומרת כל הזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לא יודעת התנשקת: יום חמישי אם אני לא טועה ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): :-X עשית פירסינג: חנוכה שעבר את הסיידליפ התקשרת למישהו: לפני שעה ככה התקשרו אליך: לפני חצי שעה

keeeren

New member
זה הכי קרוב ל100

שהיה לי כבר שנתיים נראה לי.. חחחחח

Barbie Boy

New member
עדיין לא מצאתי חיים.

אני - שם:דקל אוהב ת'שם שלך?לא כינוי של חברים:דיקלון,דיק,דיקלוני,דקלה כינוי של המשפחה:דיקלון,דיק,דיקלוני מין:בדר"כ אני הזה שמקבל בתחת שנת הולדתך:91 שזה אומר שאתה בן..?16 גובה:1.75+ מקום מגורים:גבע כרמל לאיזו עיר זה קרוב?חיפה אוהב את העיר שלך?לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?ת"א אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?החדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית יתום מאב/אם?אב כמה אחים יש לך?אחות 1 איך קוראים לאחים שלך?לימור בני כמה הם?17 וחצי חבר/ה?רווק ולא מבוקש. מה שם הביצפר שלך?מעגן מיכאל יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?כן, חרא של אנשים. צבע אהוב:שקוף צבע שנוא:אדום דובדבן אוהב את עצמך?לא. אובססיבי? אם כן, למה?חרא אופי ומכוער. חושב שאתה בנאדם יפה?לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?כלום. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא. להקה אהובה:שייגעצ? זמרת אהובה:אין. זמר אהוב:עברי לידר מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)כיתה ח' או ט'. איך זה קרה?שיעמם לי, אז הורדתי שירים. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?שהשמיעו את השיר "ניסים" ברדיו. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?ח.. לא. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)הכוס הכחולה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?מילים שורה אהובה מתוך השיר:"יש לי את הכוס הכחולב שבלעדייה אני לא יכול". מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?מרי לנצח! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:"אני בעצם בחור"? כמה דיסקים יש לו?לא זוכר.XD יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא. מה הדיסק האהוב עליך?אין מועדף. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')הוא הומו סקסי.. רר כן?! איך קוראים לאמא שלו?נחמה(XD) נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?אפשר נשיקה? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא. הולך להופעות שלו?כן. היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא. האם אתה טחון?לא. הופעות: (לא חובה של אותו אמן)שייגעצ?#@?%@# בכמה הופעות כבר היית?מספיק. נהנת?כן. באיזו הופעה הכי נהנת?שהם הופיעו בבצפר.XD לא יודע למה. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?בRC קולה בסינרגיה. קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?אינטרנט. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:מופע הארנבות של ד"ר קספר, שיעשו איחוד! ההופעה הכי יקרה שהיית בה:אנערף. ההופעה הכי רחוקה:ת"א ההופעה האחרונה שהיית בה?בRC:ם היית ברוק עצמאות השנה?כן(2006) ושנה שעברה?כן(2005) ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:2 אם היית, באיזה הכי נהנת?2006 יש לך חברים שהכרת בהופעות?כן אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:איתמר, גל ובן החבר הכי מצחיק:בן החבר הכי מציק:לא נעים להגיד, אבל יש. החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:אין. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:איתמר ובן החבר ששר הכי יפה:גל3> החבר האחרון שגרם לך לבכות:אין. חושק באחד מהחברים?לא. בגדת בחבר?נראלי שכן. :[ חבר בגד בך?כן. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?שמתנחלים אצלו. החבר האחרון שישן אצלך:איתמר החבר האחרון שישנת אצלו:איתמר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:מתמטיקה, בוחן אחרון!:) נכשלת במבחן:יותר מידי. היית בים:בקיץ שעבר. היית בבריכה:לפני חודשיים, אימון. עישנת:לא מעשן. שתית:לפני כמה ימים. השתכרת:לפני כמה שבועות.. בכית:אתמול קנית בגדים:אתמול היית מאוהב:לא התאהבתי מעולם. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:לא מזמן. התנשקת:כן. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):אם כ"כ רוצים לדעת, לא. עשית פירסינג:כן, בגבה. התקשרת למישהו:כן התקשרו אליך:כן

Barbie Boy

New member
כן רק ש...

הוא במסע מפרך להארכת שיער והוא כבר פחות שתקן. וצובע סוף סוף תשיער(שוב פעם) לשחור סיני. מממ שי, אני אדבר עם אמא שלי בקשר להופעה בסיטי הול היום. :O אה ואני קורא כאן לפעמים תגובות, אני לא מגיב כי זה מבזבז לי יותר מידי אנרגייה...

dsol

New member
../images/Emo13.gif_../images/Emo189.gif

אני - מה איתך ? שם: דודי אוהב ת'שם שלך? כעע למה לא
כינוי של חברים: דודי , דוד (אח של אמא/אבא), דוד (כמו בסרט "אחי איפה האוטו?") , דודידו, סולו , דודינקה כינוי של המשפחה: דודי, דודינקה מין: בשמחה שנת הולדתך: 1988 שזה אומר שאתה בן..? 18 וחצי גובה: 181-182 מקום מגורים: אשדוד ! לאיזו עיר זה קרוב? אשדוד זו עיר ! אוהב את העיר שלך? איך אפשר שלא... היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא, אין על אשדוד ! אוהב את הבית שלך? מאוד ! איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית ואמהרית ופרסים וצ'כית וטיפה יוגוסלבית יתום מאב/אם? חס וחסה ! כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? לילך ושגיא בני כמה הם? 14 ומשהו ו 4 חבר/ה? |ס| מה שם הביצפר שלך? מכללה
יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: מכללה
היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן ! כל מקום אחר שיקבלו אותי צבע אהוב: ורוד/שחור צבע שנוא: צהוב זוהר אוהב את עצמך? תלוי במצב, סתם ! ברור שכן ! אובססיבי? אם כן, למה? לעצמי חושב שאתה בנאדם יפה? כעעע מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השיער שלי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כעעע להקה אהובה: אממממממממ SNOW PATROL זמרת אהובה: אפרת גוש
ילאאא בקרוב דיסק שני
זמר אהוב: גלעד שגב בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) אממ נראה לי כיתה ט'... איך זה קרה? מישהו השמיע לי את ני"ר באיזה טיול של המשאצים איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? נ"ל הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מי ? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה) ני"ר מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? השילוב המוצלח שורה אהובה מתוך השיר: "איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? שגר פגר ו90% מהדיסק החדש בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: -- כמה דיסקים יש לו? 3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? 1 מה הדיסק האהוב עליך? ני"ר יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לא
טוב כן אבל לא מרצון כן?! איך קוראים לאמא שלו? יוחבת הכוכבת ! נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? טעות בכתובת... האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? איכס לא ! הולך להופעות שלו? כעע
אבל לא בשבילהם... רק בשביל האנשים ! היית ביותר מ50 הופעות שלו? לא להגזים... 97 האם אתה טחון? לא זה רק בנצ ! הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? ואהההה הפסקתי לספור אחרי ה 50 נהנת? ברובן באיזו הופעה הכי נהנת? עברי בצוותא בסיבוב הופעות חורף (זה היה בצוותא ?! אני כבר לא זוכר) הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? שייגעצ מזמממממן קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? כעע פורומים פה ושם הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: רונה קינן, דפנה והעוגיות, גלעד שגב , המכשפות
(גם לא יצאאא) ההופעה הכי יקרה שהיית בה: עברי/אביב 140 בערך... ההופעה הכי רחוקה: חיפה ? ההופעה האחרונה שהיית בה? שייגעצ בבארבי היית ברוק עצמאות השנה? כעע ושנה שעברה? כעע ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: 3 אם היית, באיזה הכי נהנת? הראשונה יש לך חברים שהכרת בהופעות? כעע אין לי כח להמשיך זה הרבההההה ומצאתי משהו יותר טוב לעשות
אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: החבר האחרון שגרם לך לבכות: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: נכשלת במבחן: היית בים: היית בבריכה: עישנת: שתית: השתכרת: בכית: קנית בגדים: היית מאוהב: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: התקשרת למישהו: התקשרו אליך:

עונה

אני - שם:עוז אשכנזי אוהב ת'שם שלך?כן כינוי של חברים:עוזה כינוי של המשפחה:אוסקר מין:ז' שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..?כן גובה:1.90 פלוס מינוס מקום מגורים:בת ים לאיזו עיר זה קרוב?חולו וראשון לציון אוהב את העיר שלך?כן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?הוואי אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?תחדר שלי מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית יתום מאב/אם?חס וחסה כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך?עמית ועומר בני כמה הם?אחד 18 אחד 9 חבר/ה?לא מה שם הביצפר שלך?אורט רמת יוסף יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?כן הייתי רוצה לעבור לשז"ר בגלל החברים צבע אהוב:אדום שבט דן בת ים אימפריה צבע שנוא:כתום אוהב את עצמך?כן אובססיבי? אם כן, למה?לא חושב שאתה בנאדם יפה?כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?לא יודע חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודע להקה אהובה:שייגעצ זמרת אהובה:נינט זמר אהוב:אביב גפן בשביל שיהיה קשור לפורום... תענו על אביב גפן: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)מכיתה י' איך זה קרה?לא זוכר איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?מחברים הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?לא מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה)המילים הכי יפות מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?את שתיהם שורה אהובה מתוך השיר:במסיבות שבולעים כדורים היא מצאה חברים חדשים... מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?לא עולה לי בראש בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא מה הדיסק האהוב עליך?להפסיק לאכול עוגות יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')לא כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?היי יובל מה קורה האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לא הולך להופעות שלו?כן היית ביותר מ50 הופעות שלו?לא האם אתה טחון?מה קשור הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?אף אחת נהנת?לאא הייתי באיזו הופעה הכי נהנת?לא הייתי די הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?יוני בלוך קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?לא הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:שייגעצ ההופעה הכי יקרה שהיית בה:לא זוכר ההופעה הכי רחוקה:אין ההופעה האחרונה שהיית בה?יוני בלוך היית ברוק עצמאות השנה?לא ושנה שעברהלא? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:לא הייתי אם היית, באיזה הכי נהנת?לא הייתי יש לך חברים שהכרת בהופעות?לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:יש מלא החבר הכי מצחיק:חן אפללו החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:חי לוי החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:כולם החבר ששר הכי יפה:בועז החבר האחרון שגרם לך לבכות:לא זוכר חושק באחד מהחברים?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בגדת בחבר?לא שזכור חבר בגד בך?לא שזכור מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?מתנחל החבר האחרון שישן אצלך:לא יודע החבר האחרון שישנת אצלו:לא זוכר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:מזמן נכשלת במבחן:לא מזמן היית בים:בקיץ היית בבריכה:בקיץ עישנת:לא שתית:בקיץ השתכרת:בקיץ בכית:בחנוכה קנית בגדים:לא זוכר היית מאוהב:מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:להרבה בנות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:לא התנשקת:מזמן ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג:אין לי התקשרת למישהו:לנטע התקשרו אליך:בארבע וחצי דניאל

למעלה