שאלון מוזיקלי

g a g a

New member
../images/Emo79.gifשאלון מוזיקלי../images/Emo79.gif

1) שיר לא של מייקל שמזכיר לכם את מייקל:
2) שיר שעושה לכם מצב רוח ממש טוב:
3) שיר שמכניס אתכם לדיכאון:
4) שיר שהרבה זמן לא שמעתם, ולאחרונה אתם התאהבתם בו מחדש:
5) אם היה נוחת ליד ביתכם איש מהחלל החיצון - איזה אלבום הייתם נותנים לו לשמוע? [בהנחה שהחיזר מבין אנגלית
]
6) שיר שמצחיק אתכם בטירוף:
7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם 8 [או במילים אחרות שיר מעורר חלחלה]-{ :
8) שיר שהייתם רוצים לשמוע את מייקל שר באלבום/הופעה חיה (שיר שלא שייך לו):
9) שיר מעורר השראה:
10) שיר של מייקל שהייתם הופכים אותו לדואט [לציין מי הזמר/ת שהייתם מלהקים לדואט]:
תשובותיכם יכולות להכיל שירי מייקל וגם שירים שלא קשורים אליו... SHOOT

HOT4Umichael

New member
את מפציצה היום הא :)

1) שיר לא של מייקל שמזכיר לכם את מייקל: עד אלייך" (שיר שלי..שנכתב על מייקל חחח ) נחשב?! 2) שיר שעושה לכם מצב רוח ממש טוב: וואוו יש מלא... ימים כאלה של שלמה ארצי- הכי אהוב עלי רב שירי מייקל כמובן :) 3) שיר שמכניס אתכם לדיכאון: LIBERIAN GIRL הכי לבכות !!! 4) שיר שהרבה זמן לא שמעתם, ולאחרונה אתם התאהבתם בו מחדש: IS IT SCARY בזכות שרונה
5) אם היה נוחת ליד ביתכם איש מהחלל החיצון - איזה אלבום הייתם נותנים לו לשמוע? [בהנחה שהחיזר מבין אנגלית ] שיר שמצחיק אתכם בטירוף: שיר מצחיק בטירוף ?!?!? אולי "רוצה בנות" ?? חחחח לא'דעת.. 7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם [או במילים אחרות שיר מעורר חלחלה]: "רוצה בנות"?? חחחח אממ...... לא עולה לי לראש עכשיו 8) שיר שהייתם רוצים לשמוע את מייקל שר באלבום/הופעה חיה (שיר שלא שייך לו): "היי ג'וד" יכול להיות ממש נחמד חחחחח אפילו אלינור ריגבי (שניהם של הביטלס כמובן) 9) שיר מעורר השראה: BILLIE JEAN מאוווודדד... נשמע קצת מעפן-אבל עדיין... 10) שיר של מייקל שהייתם הופכים אותו לדואט [לציין מי הזמר/ת שהייתם מלהקים לדואט]: הייתי הופכת את WHATEVER HAPPENS שיר מעלף לדואט נראה לי...
ועם מי?? אולי איתי חחחח... אמממ... אולי עם וויטני יוסטון.. מאריה קארי (?!) זהו? נגמר?? היה ממש כייף :) תנק'ס איריס

g a g a

New member
את כותבת שירים למגירה? ../images/Emo12.gif

סחתיין!!! LG מכניס לדיכאון?
שיר כ"כ רומנטי ויפה

HOT4Umichael

New member
בינתיים למגירה כעע :)

חלק שמעו חלק לא... ו - LG רומנטי אויש כן..אבל מעציב אותי כזה לא יודעת...

צ'ינצ'י - לה.

1) שיר לא של מייקל שמזכיר לכם את מייקל: אין כזה
2) שיר שעושה לכם מצב רוח ממש טוב: כרגע כל שירי אוונסנס, השירים השמחים של בריטני [אויש, סתמו] ושירי בון ג'ובי
3) שיר שמכניס אתכם לדיכאון: כל שיר שאני לא יכולה לסבול [יש הרבה כאלה :X] 4) שיר שהרבה זמן לא שמעתם, ולאחרונה אתם התאהבתם בו מחדש: השיר פתיחה של פינקי והמוח!
זה שיר גאוני! 5) אם היה נוחת ליד ביתכם איש מהחלל החיצון - איזה אלבום הייתם נותנים לו לשמוע? [בהנחה שהחיזר מבין אנגלית] האלבומים של ניקלבק :| 6) שיר שמצחיק אתכם בטירוף: ליטל סוזי של מייקל! איזה שיר חזק
7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם [או במילים אחרות שיר מעורר חלחלה]: האלבום הראשון והשני [והבאים] של ג'סטין. ואם אפשר להוסיף, אדם שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם: ג'סטין טימברלייק! 8) שיר שהייתם רוצים לשמוע את מייקל שר באלבום/הופעה חיה (שיר שלא שייך לו): בליב של שר. זה בטח מצחיק
או איי וויל סיורבייב...
9) שיר מעורר השראה: יש המון
10) שיר של מייקל שהייתם הופכים אותו לדואט [לציין מי הזמר/ת שהייתם מלהקים לדואט]: בילי ג'ין - עם בריטני. בגלל שהשם האמצעי שלה הוא "ג'ין", והוא יכול לשיר בפזמון "בריטני ג'ין איז נוט מיי לאבר"
[אל תתייחסו ל - 40% מהשאלון, אני במצב כפית
]

HOT4Umichael

New member
little susie מצחיק אותך?!

כמה עצוב...
+ חחח חשבתי שסעיפים 5 ו 6 הם יחד.. אז רשמתי רק שיר מצחיק טוב,גם ככה אין לי אלבום !!!

זו בדיחה פרטית כזו, אם אני אכתוב אותה יסקלו -

אותי [כאילו שככה לא סוקלים
]

HOT4Umichael

New member
יסקלו אותך פחות

אם תגידי שזה בגלל הטונה... אבל לדעתי זה שיר כ"כ עצוב (מייקל חייב היה להיות בדיכאוןןןןןן רציני כדי לחשוב על נושא כזה) שאין פה מקום לצחוק ממנו.... סורי אם אני קשה עם זה או משו....זו דעתי!!!

g a g a

New member
סוזי בהלם ../images/Emo2.gif

איך את מעזה??? זה שיר כ"כ עצוב
אני בהוילם. המניות שלך ירדו לפתע

g a g a

New member
moi

1) שיר לא של מייקל שמזכיר לכם את מייקל: ABBA - thank you for the music
2) שיר שעושה לכם מצב רוח ממש טוב:99% משיריו של מייקל + Big Mountain - Baby I Love Your Way
3) שיר שמכניס אתכם לדיכאון: SMILE + SIM+ GONE TOO SOON + LITTLE SUSIE + TEARS IN HEAVEN.
4) שיר שהרבה זמן לא שמעתם, ולאחרונה אתם התאהבתם בו מחדש:Seal - Kiss from a rose
5) אם היה נוחת ליד ביתכם איש מהחלל החיצון - איזה אלבום הייתם נותנים לו לשמוע? [בהנחה שהחיזר מבין אנגלית
]
הייתי נותנת לו לבחור אלבום מהמגוון של אלבומי מייקל.
6) שיר שמצחיק אתכם בטירוף: Ode to a superhero של ווירד אל ינקוביץ'
7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם
AM TO PM של מה-שמה.
8) שיר שהייתם רוצים לשמוע את מייקל שר באלבום/הופעה חיה (שיר שלא שייך לו):somebody to love של QUEEN.
9) שיר מעורר השראה: man in the mirror + earthsong
10) שיר של מייקל שהייתם הופכים אותו לדואט [לציין מי הזמר/ת שהייתם מלהקים לדואט]: אמממ... הייתי רק מחליפה את סיידה גארת' באיי ג'סט קנט סטופ... הייתי מלהקת את וויטני או מישהי עם קול חבלזי...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

midnightcat

New member
אולי את מתבלבלת?

יש למייקל עוד כמה שירים שעוסקים ב"סיוזי": "blood on the dancefloor", "superfly sister". אולי התכוונת לאחד מהם, כי אין מצב שאת מתכוונת לליטל סיוזי- זה שיר על ילדה שנרצחה, ובעצם מתה כי הזניחו אותה, וזה שיר מצמרר לדעת כולם.

HOT4Umichael

New member
אני חושבת שהיא יודעת

בדיוק לאיזו סוזי היא מתכוונת.. חחחח נכון?! מיסטר סוזי-טונה?! ;)

האמת שזה לא בגלל הטונה../images/Emo6.gif

אני צחקתי מזה הרבה לפני, וזה בלי קשר לשיר [כי בתכלס אני לא יודעת מה המילים, אבל יש רקע כלשהו שהצחיק אותי בשיר. זה לא קשור לשיר או למייקל בכלל]. וכדאי לשאול לפני שעונים בשמי.... חחחחח נכון?! ;)...

HOT4Umichael

New member
א- התגובה שלי הייתה בצחוק

ב- אמרתי שאני חושבת + שאלתי "אותך" אם זה נכון.... עוד לא קבעתי בשמך ב100 אחוזים!!! בכל אופן..רב ההודעות שלי פה הן הומוריסטיות ולא בכוונה לפגוע אל תעוררי מלחמות על ריק...

אל תדאגי../images/Emo9.gif

האנרגיות למלחמות שלי שמורות לאנשים אחרים
רק עכשיו הובהרו לי הדברים [טל |גלגול עיניים|]. סורי

למעלה