שאלון מוזיקלי

g a g a

New member
../images/Emo12.gif + ../images/Emo6.gif

כפרע, לא אמרתי להגיש סמינריון
סתם סתם. ממש נהניתי! מה מנדי אמרה על מייקל? אני לא מבינה איך בכלל יוצרים עוּבּריים כדוגמת מנדי מור מעיזים לפתוח את פיהם לגבי מייקל. מי הם ומה הם שהם ימתחו ביקורת עליו? מבחינה אומנותית הם לא מגיעים לקצה הציפורן שלו בזרת, ומבחינה אנושית.. טוב אני לא מכירה ממש את הגב' מנדי מור אבל יש לי מעין תחושה, אינטואיציה שכזו, שמייקל שם אותה בכיס הקטן גם בהיבט הזה :X

midnightcat

New member
היא אמרה שהנשיקה שלו עם ליסה הייתה דוחה

לא שאני לא מסכימה, אבל מסיבות אחרות. ולא מעניין אותך לשמוע את התאוריה שלי על "יש לי חולשה לרקדנים"? אם כן, אז ככה: בקליפ, יש לה חולצה של מייקל, ודגם מראים אותו לחצי שניה (בין ייתר סוגי הריקוד שמוצגים שם); השיר מדבר על אישה מבוגרת ובחור צעיר, ומייקל אוהב זקנות; והכי חשוב: WTF הוא עושה אצלה בדלת? מה, הוא שליח פיצה? ואיך זה אז קשור לרקדנים? אז זהו, זה מדבר על מייקל בתקופה בה הוא נהג לעבור מדלת לדלת ולהשחיר אנשים עם הדת שלו. אז בטעות הוא הגיע לאיזו עקרת בית נואשת, שחושבת שגם אם היא לא כוכבת הוליוודית, יש לה סיכוי איתו. משהו כזה...

g a g a

New member
../images/Emo6.gif

שתהיי בריאה
אגב, אני סקרנית לדעתלמה לדעתך הנשיקה של מייקל וליסה היתה דוחה. אני חושבת שזו היתה נשיקה חושנית אש והם נראו פיצוץ ביחד...

midnightcat

New member
את שואלת ברצינות?

אחרי כל הפעמים שהשחרתי את ליסה? כל מה שכולל אותה, דוחה פר הגדרה. נראה לי שמייקל היה מסטול בתקופה ההיא (ב- 95' כבר לא, ואז הוא גם התרחק ממנה; כפרה אני על "פריים טיים לייב 95'"). את יודעת שהשובינים שלהם היו הגיסים של דני קיו, האקס שליסה התגרשה ממנו כמה ימים לפני החתונה (ושממשיך לגור אצלה עד היום)? הזוי, נכון? העניין הוא שמשפחת קיו חשובה מאוד בכת הסיינטולוגיה, ודי ברור עכשיו שסיינטולוגיה הייתה מעורבת בחתונה הזו. התפרסמו עכשיו מסמכים שמייקל וג'נט עברו אצלם כמה קורסים בתקופה ההיא. הם תמיד נצמדים למפורסמים בשעת צרה. יש על זה שרשור באורך הגלות ב- KOP. הם כנראה בנו על זה שמייקל ייחצן אותם, והשתמשו בליסה. כך שכל מערכת היחסים הזאת הייתה רקובה מיסודה, אם למישהו היה ספק. סקס, סמים וסיינטולוגיה פחעע

g a g a

New member
צפית בפרק שעסק בסיינטולוגיה בסאות'פארק?../images/Emo6.gif

אם לא - צפי מייד, בפקודה
א) פרק קורע ברמות. ב) פרק שמוכיח שהאהבה לא עיוורה את מייקל! הכת הזאת היא פשוט *&^#^$%%^
והיא מורכבת מחבורה של %$^#$#^%$%^%. פרטים: שם הפרק: Trapped in the Closet מספרו: 9X12. [ניתן לפנות אליי במסר לקבלת לינק לצפייה בפרק ללא הורדה]

dancing gabriel

New member
תכלס מסכים איתך

היה רגע פיצוץ איך כל הקהל היה על הרגליים וכולם כזה לא ציפו שהוא יעשה את זה כאילו מה קשור למייקל גקסון ולאקט רומנטי גברי כזה- הכי לא ציפו את זה ממנו אז. שיחק אותה, אחלה נשיקה.

midnightcat

New member
תמיד כשהם רואים את מייקל הם עומדים ומוחאים

כפיים, במיוחד בתקופה ההיא שהוא די חזר מהמתים. גם אני אז שמחתי בשבילו, אבל הייתי שמחה גם אם היה מתחתן עם המפלצת מלוך נס, העיקר שיראה סימני חיים.

abigaillovesmj

New member
גדוללל ../images/Emo6.gif

מפלצת מלוך נס חחחחחחח קרעת אותי חחחח מעניינת מאוד התיאוריה שלך על מייקל וליסה והסינטולוגייה. אני יודעת מקרובים אלי, שראו אותו לא פעם ב- celebrity center, שזה הבניין הכי מפואר של סנטולוגייה בלוס אנג'לס ורוב הסלבס שהם סיינטלוגים הולכים לשם. אבל לא ידעתי שהוא לקח שיעורים. אף פעם לא חשבתי על זה האמת.. ממה שאני הבנתי הוא פשוט היה בא לשם וקורא וכאלו דברים שלא קשורים לסיינטלוגיה ושפשוט הוא אהב את המקום כי לא הטרידו אותו וכולם הניחו לו לנפשו. אני תוהה אם הוא באמת לקח שיעורים, לא חשבתי על זה קודם. הסיינטלוגים היו די מטומטים אם הם חשבו שהם יוכלו לגרום למייקל לפרסם אותם. הוא כל כך לא הטיפוס שדוחף למעריצים שלו את הדת שלו, אחרת כולנו כבר היינו עדי ה' פחחחחחחחחחעעעעעעעעעע
מה שכן, אף פעם לא ראיתי את מייקל מאוהב כל כך כמו בתקופה שהוא היה עם ליסה. הוא היה נראה כל כך שמח (בתקופה הטובה שלהם). לא ראיתי אותו ככה מאז.. אז בטוח שהיה שם משהו מבחינתו.

g a g a

New member
אמנם הקהל עמד על הרגליים והריע,

אבל אני בחיים לא אשכח את התגובות של כל האנשים מסביב
כמה בכיתי אותו שבוע
היו לי תקופות ממש קשות בתחילת הערצתי למייקל
מיי גאד, כמה שלקחתי ללב :( זו תקופה שקיצרה לי 10 שנים מהחיים נראה לי חחח.

dancing gabriel

New member
כן, כל מיני סקרים עלובים ותוכניות רכילויות...

דפוקות מכנות את זה כאחד הרגעים הדוחים בהסטוריה של המוזיקה. אין לי מושג מה הבעיה שלהם. מה שכן ליסה מארי באותה תקופה הייתה כוסית עללללללל, הייתי עושה אותה 25/8. פשוט נראתה טוב...

g a g a

New member
היא באמת היתה כוסית על [לדעתי!!! לא לסקול!!!]

אני חושבת שהיא נראתה במיטבה בתקופה שבה היא היתה עם מייקל. אח"כ היא חזרה להיראות כמו משהו שאורי גלר חירבן וכיפף.

abigaillovesmj

New member
אשכרה

בתקופה שהם היו ביחד היא הייתה נראית ליידי- מכובדת כזאת. אחר כך היא חזרה להיראות זנותית.

למעלה