שאלון מוזיקלי

aMJel

New member
../images/Emo23.gif יהההה שאלון מוזיקלי ../images/Emo79.gif

1- שיר שמזכיר לי את מייקל הוא של סלין דיון ואר קלי "I am your angel", בגלל המונטאז' המשיחי שמעריץ מחו"ל ערך בתק' המשפט עם תמונות של מייקל ומעריצים במהלך המשפט. 2- DSTYGE 3- One More Chance 4 Someone n The Dark \ 2000 Watts 5- Dangerous כאילו דהההההההההההההההה 6- לא עולה לי 7- "רוצה בנות" והגרסה המושחרת ל "רוצה בנים" אשר כל מי שנקף אצבע בהפקה\הקלטה\כתיבה\שירה\מיקס\הפצה\הורדה של השירים האלו חייב למות לאלתר ללא משפט וללא תקדים
8- די די די אין לי כוח 9- כל שיר של מיכאל יוסף בן יעקב נ"י (נרו יאיר, לכל הפיקחים) מעורר השראה כאילו דההההההההההההההה 10- לא, טעות דואט של מייקל שהיינו הופכים לשיר סולו: I Just Can't Stop Loving You - כ סעידה המושחרת הזאת שרה כמו קרפדה, מייקל צריך להקליט מחדש גם את Man In The Mirror

g a g a

New member
MITM מושלם כמו שהוא../images/Emo99.gif

אין צורך להקליטו מחדש. אני מתעלמת מקיומה של סיידה בשיר הזה [מסכנה, היא מוכשרת. היא כתבה אותו
] ומתרכזת בקול המדהים של מייקל

שעממת לי חח

1) שיר לא של מייקל שמזכיר לכם את מייקל: יש איזה שיר שממש מזכיר לי אותו אני רק לא זוכרת עכשיו חח תשובה בהמשך 2) שיר שעושה לכם מצב רוח ממש טוב: שירים מצחיקים כמו baggy trousers של madness ושל מייקל who is it 3) שיר שמכניס אתכם לדיכאון: לא חסר חח little suzie, smile 4) שיר שהרבה זמן לא שמעתם, ולאחרונה אתם התאהבתם בו מחדש: לא עולה לי כרגע... 5) אם היה נוחת ליד ביתכם איש מהחלל החיצון - איזה אלבום הייתם נותנים לו לשמוע? [בהנחה שהחיזר מבין אנגלית dangerous ) שיר שמצחיק אתכם בטירוף: ראו סעיף 2 חח אין שיר של מייקל שממש קורע אותי אבל 2 שירים שממש קורעים אותי שירים ישנים נוסטלגים Shut up and sleep with me - Sin with Sebastian ו I like to move it של להקה בשם real 2 real 7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם 8 [או במילים אחרות שיר מעורר חלחלה] from am to pm גררררררררררררררר 8) שיר שהייתם רוצים לשמוע את מייקל שר באלבום/הופעה חיה (שיר שלא שייך לו): fever 9) שיר מעורר השראה: I will be Christina Aguilera 10) שיר של מייקל שהייתם הופכים אותו לדואט [לציין מי הזמר/ת שהייתם מלהקים לדואט]: אין לי כזה כרגע

g a g a

New member
וול וול וול, וק הוז היר ../images/Emo3.gif

שלום לך אורחת פורחת. fever בביצוע מייקל באמת יכול להיות משו פיצוציישן... LOL@השירים המצחיקים שכתבת. הקליפים יותר מצחיקים מהשירים חחח

aMJel

New member
- אה רגע אני פשוט פשוט חייב להעיר! ../images/Emo18.gif

האם פתיחת שירשורי השאלונים הם ניסיון לדחוק את שירשורי ההשחרות? XD *לא מצפה לתשובה כי היא ידועה מראש* XD

מצ'עמם לי :\

שיר לא של מייקל ומזכיר אותו: When I saw you - של מאריה סקארי
שיר שעושה מצב רוח טוב: אמממ Informer- של SNOW
שיר שמכניס לדיכאון: SMILE של משיחי שיר שהתאהבתי מחדש: smile של מסנפי כפרע עליו אם כי גם מדכא את הנשמה... אלבום שהייתי נותנת
לשמוע: DANGEROUS דה...אולי בעצם לא זה לקחת סיכון שהם יחטפו את מייקל למאדים
שיר מצחיק: כל שיר של מדונה
במיוחד אם זה בטלויזיה ורואים את הקליפ XD שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם: המממממממממממממ כל שיר שווילי
הפיק+ שירי MANדונה שיר שאני רוצה שמייקל יופיע ולא שלו: somewhere over the rainbow- של ג'ודי גרלנד, אבל בעצם יש המון... שיר מעורר השראה: כל שיר של מייקל
שיר של מייקל שהייתי הופכת לדואט: GHOSTS שמדונה עושה ברקע קולות של רוח רפאים
תמונת בייגלה חם מוקדשת ליוסי>>>

dancing gabriel

New member
יאללהההההההה באלאגןןןןןןןןןןןןןןןןן

1) שיר שלא של מייקל ומזכיר לי אותו- ואללה עד לא מזמן לא היו כאלה,עד ששמעתי את u make me better של neyo 2) שיר שעושה לנו מצב רוח ממש טוב- בדד. סתם, כל פעם שבילי ג'ין מתנגן, החיים נראים דיי ורודים :) 3) all by my self. אין לי מושג למה, אבל אני מתחיל להרגיש מה זה ירוד שאני שומע אותו... 4) coco jambo!!!!!! שיר שולט, מדהים, משיחי :p!!! לא שמעתי אותו הרבה זמן והנושא שלו עלה בדאחקות שהרצנו כמה אנשים, ואז שיצאנו ל"קלרה" שמו אותו. פשוט שיר קורע! 5) אם היה נוחת איש מהחלל החיצון- הייתי מביא לו לשמוע "טועמה מחבל". שיגבש זהות נכונה! :p 6) אבק דרכים של מרגלית צנעני. כל פעם שההתחלה של השיר מתנגנת אני נזכר בחיקוי של מריאנו את מרגול. ענק XD 7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר לעולם- כל השירים של מושיק עפיה, סטאלוס ואורן חן- וכן ראפרים כבדים שפשוט מדקלמים מילים. אז למה אתה קורה לזה שיר אם אתה מדבר כל הזמן? 8) שיר שלא של מייקל שהייתי רוצה לשמוע אותו שר- cry me a river של JT. לא יודע למה...מאז שהשיר יצא אני פשוט מדמיין את מייקל שר אותו. הייתי שמח אם זה היה יוצא לפועל. 9) שיר מעורר השראה- אף פעם לא תדעי, של שלמה ארצי. 10) לא חושב שיש שיר של מייקל שצריך להפוך אותו לדואט. אין סיבה לקלקל משהו מושלם.

g a g a

New member
LMAOOOOOOOOOOOO@קוקו ג'מבו XD

LMAO@סעיף #5 + #6. Gabi, u r on a roll today

abigaillovesmj

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

1) שיר לא של מייקל שמזכיר לכם את מייקל:- Hero של מריה קארי, Because You Loved Me של סלין דיון (הרבה בזכות קליפ המונטאז' שעשה מעריץ של מייקל), God Only Knows- Beach Boys,סלין דיון- From This Moment On, טינה ארנה- Whistle Down The Wind, הראל סקעת- בתוך (אין לי מושג למה אבל השיר הזה תמיד מזכיר לי את מייקל). 2) שיר שעושה לכם מצב רוח ממש טוב: Wanna Be Startin' Somethin', Don't Stop Me Now-Queen, For My People- מיסי אליוט, Walk This Way- אירוסמית' ו- RUN DMC, ארית'ה פרנקלין- Oh Happy Days, בוב סינקלייר- World Hold On ו- Rock This Party Better Days- Goo Goo Dolls, Any Dream Will Do, ימים אחרים- הרוח תשנה את כיוונה, ריטה- תפתח חלון, Defying Gravity- המחזמר Wicked. 3) שיר שמכניס אתכם לדיכאון: Little Susie, שמעון השכן- קרן פלס, One Tin Soldier- ג'וני מיטשל, סאם קוק- A Change Is Gonna Come (זה אחד מהשירים הכי עצובים ששמעתי בחיים שלי), הללויה- John Cale, זה לא אותו דבר- עברי לידר. 4) שיר שהרבה זמן לא שמעתם, ולאחרונה התאהבתם בו מחדש: Wanna Be Startin' Somethin' 5) אם היה נוחת ליד ביתכם איש מהחלל החיצון- איזה אלבום הייתם נותנים לו לשמוע? או Dangerous או History. 6) שיר שמצחיק אתכם בטירוף: השיר הזה עם נומה נומה יאיי או איך שקוראים לו חחח 7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם: לא כל כך השיר כמו הקליפ שממש מגעיל בעיני, השיר שמתחיל ב- In My Eyes... אין לי מושג איך קוראים לשיר או מי שר אותו אבל הקליפ הזה ממש בלתי נסבל לדעתי. 8) שיר שהייתם רוצים לשמוע את מייקל שר באלבום/הופעה חיה: מלא שירי חג המולד- לדעתי הקול שלו יהיה מדהים בבשירים כאלו, כל מיני שירים של Queen יש עוד אבל אני לא זוכרת כרגע.. 9) שיר מעורר השראה: יש מלא אבל בעיקר Will You Be There 10) שיר של מייקל שהייתם רוצים להפוך לדואט- לא יודעת... הייתי רוצה שהדואט עם פרדי מרקורי היה יוצא, זה כל מה שעולה לי עכשיו חחח

g a g a

New member
עשית לי חשק להאזין לכמה שירים ../images/Emo9.gif

בחירות יפות =)

pulpula

New member
וואי וואי כמה חידושים. אין לי זמן לקרוא

כרגע כלום בפורום, אני רק מגיבה
לא הייתי פה כמה ימים וכבר התמלא פה
1) שיר לא של מייקל שמזכיר לכם את מייקל: BEAUTIFUL של ג'יימס בלאנט, אהוב יקר, עוד כמה. 2) שיר שעושה לכם מצב רוח ממש טוב: אין לי כח חחח 3) שיר שמכניס אתכם לדיכאון: כמעט כל שיר של מייקל יכול להוציא אותי מדיכאון ולהכניס אותי לדיכאון באותו זמן בגלל הגעגועים הכואבים. 4) שיר שהרבה זמן לא שמעתם, ולאחרונה אתם התאהבתם בו מחדש: כמה שירים של פרינס, קווין. 5) אם היה נוחת ליד ביתכם איש מהחלל החיצון - איזה אלבום הייתם נותנים לו לשמוע? [בהנחה שהחיזר מבין אנגלית ] SPACEMAN? חחח סתם אממ..SOMEONE IN THE DARK?
6) שיר שמצחיק אתכם בטירוף:שירים של הג'קסונים, ג'קסון פייב. 7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם 8 [או במילים אחרות שיר מעורר חלחלה]-{ : וואי יש מלא, נו מה, אני לא טובה בזה. אם היית שואלת איזה זמרים\רות לא היו צריכים לצאת לאויר העולם הייתי עונה בכיף ובמהירות. 8) שיר שהייתם רוצים לשמוע את מייקל שר באלבום/הופעה חיה (שיר שלא שייך לו): משה ו בעברית חח אני אתעלף מצחוק. 9) שיר מעורר השראה: כל ההיל דה וורלד למיניהם. של מייקי כמובן. 10) שיר של מייקל שהייתם הופכים אותו לדואט [לציין מי הזמר/ת שהייתם מלהקים לדואט]

g a g a

New member
לא הבנתי איזה שיר היית רוצה שהוא ישיר../images/Emo6.gif

שיר בשם "משה"?
ואהבתי את הבחירה של ביוטיפול של ג'יימס בלאנט

g a g a

New member
אה. יהיה מעניין לשמוע אותו שר את התקווה ../images/Emo6.gif

midnightcat

New member
שלי

1) שיר לא של מייקל שמזכיר לכם את מייקל: יש מלא, בעיקר משנות ה- 80'. וגם: "in the end" של לינקין פארק, "come undone" של דיורן דיורן, שיר הנושא של פאנטום האופרה, "סלף קונטרול" של מישהי מהאייטיז, "what's youre fantasy" של לודאקריס (פחחעעע), "don't stop me now" של קווין (כי פרדי סקסי שם), "ei" של נלי המושחר (אין לי מושג למה, משהו במנגינה וגם בלל EO אולי), "בוטילישס" (ברור) ו"ג'מפין ג'מפין" של דסטיניס צ'יילד, "what's it gonna be" ו- "free your mind" של אן ווג, "hero" של מריה קארי. יש עוד.. 2) שיר שעושה לכם מצב רוח ממש טוב: "מרינרו" של לוסיה, i'm your baby tonight של ויטני יוסטון, "ביג אין ג'פן" של אלפאויל, "על גגות תל אביב" של אלונה דניאל, "יש לי חולשה לרקדנים" של ריקי גל (שיר שנכתב על מייקל, ואני מוכנה להשחיר בנושא), "הקצב הוא הרקדן" של סנאפ, הרמיקס המושחר משנות ה-90' ל"ליבי שייך לאבא" של מרילין מונרו (המילה "ביץ'" מופיעה שם הרבה), הרבה שירי טכנו אירופאיים (אקווה, אייס אוף בייס, אי-טייפ, ארמי אוף לאברס וכאלה. דוגמא טראשית במיוחד: "it's your duty to shake that booty"
של לין מ"אקווה"). של מייקל: "another part of me", "speed demon", "wanna be startin' something", "she drives me wild" וכאלה. 3) שיר שמכניס אתכם לדיכאון: "ליטל סיוזי" של מייקל. 4) שיר שהרבה זמן לא שמעתם, ולאחרונה אתם התאהבתם בו מחדש: "straight up" של פולה עבדול. 5) אם היה נוחת ליד ביתכם איש מהחלל החיצון - איזה אלבום הייתם נותנים לו לשמוע? [בהנחה שהחיזר מבין אנגלית} כמה מקורי: "Dangerous". 6) שיר שמצחיק אתכם בטירוף: "בגלל שהתמסטלתי" של אפרומן, "מיי ניים איז" של אמינם. 7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם 8 [או במילים אחרות שיר מעורר חלחלה]-{ : כמעט כל הפופ ברוסית של 15 השנים האחרונות חייב להשרף בגיהנום, כנ"ל כל השירים של אטומיק
ן, גרסאות כיסוי טראנסיות (של מוסיקת טראנס, לא של קוקסות) לשירים ישנים וטובים, "slow" של קיילי מינוג, רוב השירים של ג'סטין טימברלייק (ובמיוחד: "sexyback" הנורא והאיום), רוב השירים של להקות בנים/בנות נוסחתיות שאף אחד לא זוכר, וכל הקריירה של מנדי מור המושחרת (שחוץ מזה שהיא השחירה את מייקל, אני זוכרת שהיא לא יודעת לשיר/לשחק, אבל חשה שכן) ושל גנגסטה ראפרים איומים כמו 50 cent (שם שמדבר בעד עצמו) ו"the game". הא, ורוב שירי הדכאון של הזמר המזרחי הכבד (דווקא אהבתי את מה ששמעתי משרית חדד שרה דכאון בימי נעריה, אבל היא לא מסלסלת יותר מדי; ומאידך- לזהבה בן יש קול יפה, אבל היא חייבת להרוס עם הסלסול שהיא תוקעת בלי קשר בכל שורה). 8) שיר שהייתם רוצים לשמוע את מייקל שר באלבום/הופעה חיה (שיר שלא שייך לו): פנטום האופרה, memories. 9) שיר מעורר השראה:" I like" של רקוטיק ת'רסט, "הירו" של מריה קארי, "always" של בון ג'ובי (להקה מושחרת, אבל רק בזכות השיר הזה מגיעה להם חנינה), "הקצב הוא הרקדן" של סנאפ, "הפי ניישן" של אייס אוף בייס, "freed from desire" לא זוכרת של מי, "come undone" ו- "wild boys" של דיורן דיורן, "call me" של בלונדי, "the show must go on" של קווין. של מייקל: "keep the faith", "will you be there", "man in the mirror", "history","another part of me" ו- "wanna be starting something". 10) שיר של מייקל שהייתם הופכים אותו לדואט [לציין מי הזמר/ת שהייתם מלהקים לדואט]: אין תשובותיכם יכולות להכיל שירי מייקל וגם שירים שלא קשורים אליו... SHOOT

למעלה