שלי
1) שיר לא של מייקל שמזכיר לכם את מייקל: יש מלא, בעיקר משנות ה- 80'. וגם: "in the end" של לינקין פארק, "come undone" של דיורן דיורן, שיר הנושא של פאנטום האופרה, "סלף קונטרול" של מישהי מהאייטיז, "what's youre fantasy" של לודאקריס (פחחעעע), "don't stop me now" של קווין (כי פרדי סקסי שם), "ei" של נלי המושחר (אין לי מושג למה, משהו במנגינה וגם בלל EO אולי), "בוטילישס" (ברור) ו"ג'מפין ג'מפין" של דסטיניס צ'יילד, "what's it gonna be" ו- "free your mind" של אן ווג, "hero" של מריה קארי. יש עוד.. 2) שיר שעושה לכם מצב רוח ממש טוב: "מרינרו" של לוסיה, i'm your baby tonight של ויטני יוסטון, "ביג אין ג'פן" של אלפאויל, "על גגות תל אביב" של אלונה דניאל, "יש לי חולשה לרקדנים" של ריקי גל (שיר שנכתב על מייקל, ואני מוכנה להשחיר בנושא), "הקצב הוא הרקדן" של סנאפ, הרמיקס המושחר משנות ה-90' ל"ליבי שייך לאבא" של מרילין מונרו (המילה "ביץ'" מופיעה שם הרבה), הרבה שירי טכנו אירופאיים (אקווה, אייס אוף בייס, אי-טייפ, ארמי אוף לאברס וכאלה. דוגמא טראשית במיוחד: "it's your duty to shake that booty"
של לין מ"אקווה"). של מייקל: "another part of me", "speed demon", "wanna be startin' something", "she drives me wild" וכאלה. 3) שיר שמכניס אתכם לדיכאון: "ליטל סיוזי" של מייקל. 4) שיר שהרבה זמן לא שמעתם, ולאחרונה אתם התאהבתם בו מחדש: "straight up" של פולה עבדול. 5) אם היה נוחת ליד ביתכם איש מהחלל החיצון - איזה אלבום הייתם נותנים לו לשמוע? [בהנחה שהחיזר מבין אנגלית} כמה מקורי: "Dangerous". 6) שיר שמצחיק אתכם בטירוף: "בגלל שהתמסטלתי" של אפרומן, "מיי ניים איז" של אמינם. 7) שיר שלא היה צריך לצאת לאוויר העולם 8 [או במילים אחרות שיר מעורר חלחלה]-{ : כמעט כל הפופ ברוסית של 15 השנים האחרונות חייב להשרף בגיהנום, כנ"ל כל השירים של אטומיק
ן, גרסאות כיסוי טראנסיות (של מוסיקת טראנס, לא של קוקסות) לשירים ישנים וטובים, "slow" של קיילי מינוג, רוב השירים של ג'סטין טימברלייק (ובמיוחד: "sexyback" הנורא והאיום), רוב השירים של להקות בנים/בנות נוסחתיות שאף אחד לא זוכר, וכל הקריירה של מנדי מור המושחרת (שחוץ מזה שהיא השחירה את מייקל, אני זוכרת שהיא לא יודעת לשיר/לשחק, אבל חשה שכן) ושל גנגסטה ראפרים איומים כמו 50 cent (שם שמדבר בעד עצמו) ו"the game". הא, ורוב שירי הדכאון של הזמר המזרחי הכבד (דווקא אהבתי את מה ששמעתי משרית חדד שרה דכאון בימי נעריה, אבל היא לא מסלסלת יותר מדי; ומאידך- לזהבה בן יש קול יפה, אבל היא חייבת להרוס עם הסלסול שהיא תוקעת בלי קשר בכל שורה). 8) שיר שהייתם רוצים לשמוע את מייקל שר באלבום/הופעה חיה (שיר שלא שייך לו): פנטום האופרה, memories. 9) שיר מעורר השראה:" I like" של רקוטיק ת'רסט, "הירו" של מריה קארי, "always" של בון ג'ובי (להקה מושחרת, אבל רק בזכות השיר הזה מגיעה להם חנינה), "הקצב הוא הרקדן" של סנאפ, "הפי ניישן" של אייס אוף בייס, "freed from desire" לא זוכרת של מי, "come undone" ו- "wild boys" של דיורן דיורן, "call me" של בלונדי, "the show must go on" של קווין. של מייקל: "keep the faith", "will you be there", "man in the mirror", "history","another part of me" ו- "wanna be starting something". 10) שיר של מייקל שהייתם הופכים אותו לדואט [לציין מי הזמר/ת שהייתם מלהקים לדואט]: אין תשובותיכם יכולות להכיל שירי מייקל וגם שירים שלא קשורים אליו... SHOOT