שאלון
סתם כי באלי..

../images/Emo79.gif שאלון../images/Emo9.gifסתם כי באלי..

על עצמך
1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: *|האם אתה
4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
האם אי פעם
21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה?
מה הדבר האחרון
41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו?
אהובים
56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב?
העדפות
71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא?
ולסיום...
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

../images/Emo79.gifו...אני עונה../images/Emo6.gif [אעע..ו...

השאלון לקוח מהפורום של אביב גפן[243]
על עצמך
1. שם:
גלי 2. גיל:
עוד 3 חודשים בערך-16! 3. מיקום בארץ:
אוממ...איזור חיפע
האם אתה
4. מאחר הרבה?
משתדלת שלא 5. עובד?
לא 6. אוהב את המשפחה שלך?
כעע 7. אוכל מילקי?
לאא
8. יש לך אובססיה\סטייה?
מממ...לא בדיוק, לא'דעת.
9. אוהב חורף?
כע 10. מבריז הרבה מביצפר?
לא 11. מדבר הרבה בטלפון?
לא כ"כ.. 12. מקבל ציונים טובים?
מממ..
13. כותב שירים\סיפורים?
לא 14. משתדל לאכול בריא?
לפעמים 15. חושב על עצמך לפני אחרים?
לפעמים 16. חוסך כסף?
לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?
כע
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?
כע 19. קונה מתנות?
כשצריך 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
לפעמים
האם אי פעם
21. שיקרת?
נראלי שכע.. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
במיש'ו [ממ..מיש'י] שאני שונאת
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
כע 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
אממ...לא בפנים.. 25. ישנת עם רדיו דלוק?
ממ..נראלי 26. עם טלוויזיה דלוקה?
ברור, כל לילה
27. לא ישנת יום שלם?
ברור 28. היית במחשב כל הלילה?
ברור 29. היית בחו"ל?
בערך..
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?
כע, אבל בטעות
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?
ממ..אולי..לא זוכרת.. 32. חיבקת מישהו מפורסם?
חח ברור, הרבה.. 33. הופעת על במה?
כע 34. גנבת משהו?
לא
35. תפסת טרמפ?
לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
חחחחחח.. לא
37. הלכת לאיבוד?
כע 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
אממ...ישמצב
39. נשברה לך שן?
לא, אבל שברתי למיש'י שן
40. עישנת סיגריה?|תו
!|
מה הדבר האחרון
41. שאכלת?
ממ..מטבע שוקולד
42. שקנית?
קולה במקדונלדס' 43. ספר אחרון שקראת?
"כישרון לאהוב" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?
ואוו..לא זוכרת, זה היה מזמן.. 45. הופעה אחרונה שהיית?
שייגעצ
ב-2/12 46. דיסק אחרון ששמעת?
דיסק MP3 שצרבתי לעצמי עם כל מיני שירים שאני אוהבת.. 47. שיר אחרון ששמעת?
כרגע אני שומעת את "אדום" של איגי וקסמן 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?
"חלליות" של ברי סחרוף 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?
אקורדים 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?
הפורום של אביב גפן 51. אדם אחרון שראית?
אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?
טל, חברה שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?
אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?
אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו?
אמא
אהובים
56. צבע אהוב?
שחור, כחול 57. סרט אהוב?
מממ...יש מלא..אני אוהבת מאוד את "רווק+ילד" 58. ספר אהוב?
"סיפור אהבה בלתי נשכח" 59. זמר\ת\להקה אהובה?
ואוו יש מלאמלאמלאמלא..אינלי כוח לכתוב..אם בא לכם, זה רשום בבלוג שלי..בצד שמאל..[ולא רשום שם נראלי את איגי וקסמן, ניו פאונד גלורי..] 60. דיסק אהוב?
של כל מי שבשאלה הקודמת 61. שיר אהוב?
כנ"ל 62. תוכנית טלווזיה אהובה?
חברים,
כל לילה עם אסף הראללל
מלך השכונה, איפה אתה חי?!, משפחת אוסבורן עוד הרבה.. 63. מאכל אהוב?
חביתה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?
אחד?! אין, יש כמה.. 65. מקצוע אהוב?
בעעעע..בביצפר?!
נגיד שהפקה.. 66. זמן ביום?
תלוי מתי.. 67. ממתק\חטיף אהוב?
שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט?
תפוז?..הייד פארק.. 69. ערוץ אהוב?
MTV2, YesY, ערוץ 3.. 70. קליפ אהוב?
החדש של גרין דיי
העדפות
71. אביב או סתיו?
אביב
72. קפה או תה?
גם וגם 73. כתום או צהוב?
כתום 74. טלפון או פלאפון?
פלא 75. סלקום או אורנג'?
אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?
חלב 77. שיער אסוף או פזור?
אסוף 78. ירח או שמש?
לא'דעת 79. קולה או ספרייט?
קוקה קולה! 80. קור או חום?
לא'דעת 81. אילת או חרמון?
אילתתתתת 82. עיינים ירוקות או כחולות?
כחולות!! 83. קרמבו או גלידה?
גלידהה.. איכ קרמבו
84. לילה או יום?
תלו

../images/Emo79.gifהמשך..../images/Emo9.gif

84. לילה או יום?
תלוי במצב רוח 85. דיסקמן או מערכת?
דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?
גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה?
השיר שלנו 88. שחור או לבן?
שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?
תלוי מה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?
תלוי עם מי, על מה.. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?
עםם
92. פסטיגל או פיטר פן?
חחחחח
93. נעלי בית או יחפים?
נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?
נוזלי 95. ביצפר או צבא?
בעעעעע
ולסיום...
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?
"האם אתה אוכל מילקי"?
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?
"פסטיגל או פיטר פן"
98. השאלון ארוך מידי לדעתך?
לא, אני אוהבת
99. האם נהנת לענות עליו?
כע, נחמד.. 100. תני ציון לשאלון:
100000000000
*מהנִסחפים*:-

../images/Emo41.gif

על עצמך 1. שם:דניאל 2. גיל:15 3. מיקום בארץ:מרכז *|האם אתה 4. מאחר הרבה? תלוי אם זה משהו חשוב 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? נחשו... (כן) 7. אוכל מילקי? לא.. יש בזה עצמות של פרה או דגים או משהו כזה... - אני צמחונית... 8. יש לך אובססיה\סטייה? אם.. בטוח יש לי אבל אני צריכה לחשוב למה... 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא ממש 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? תלוי באיזה מקצוע 13. כותב שירים\סיפורים? מחזה 14. משתדל לאכול בריא? אמא שלי משתדלת שאני אוכל בריא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים... 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לצערי כן 19. קונה מתנות? אלא מה....................................... 20. חושב שאתה בנאדם טוב? שאלה מעצבנת האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא זוכרת.. לא נראה לי אבל אני לא זוכרת... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חח כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אםם נראה לי שכן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן.. ברור 28. היית במחשב כל הלילה? לא כל הלילה 29. היית בחו"ל? כן (צרפת, בלגיה והולנד) 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? אם.. כן... חח את גיל ססובר (ממש מפורסם..) 33. הופעת על במה? כן (מגמת תאטרון...) 34. גנבת משהו? כן שהייתי קטנה 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן בסאפרי כשהייתי קטנה 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חח לא למי יש כח???? 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סלט 42. שקנית? חולצה 43. ספר אחרון שקראת? מחזה- חלום ליל קיץ 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואי זה היה מזמן אני שונאת קולנוע!!! אם.. אני לא זוכרת מה זה היה... 45. הופעה אחרונה שהיית? אםםם גם ממזמן.. שייגעצ בבארבי ת"א... 46. דיסק אחרון ששמעת? אני לא ממש שומעת דיסקים... אני שומעת שירים שאני מורידה מהמחשב... 47. שיר אחרון ששמעת? Friday i am in love 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? נילס 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? טקסט של סצנות (מהמשרתות) (מה זה השאלות האלה????) 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? לא זוכרת... 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? ילד מהכיתה שלי (אחד מעצבן...) אהובים 56. צבע אהוב? המון אבל אם אני חייבת לבחור אז אדום 57. סרט אהוב? אםם לא יודעת... הצלצול...?? 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\ת\להקה אהובה? Beatels, שייגעצ, אביב גפן 60. דיסק אהוב? אםם לא יודעת אולי משקאות חריפים 61. שיר אהוב? וואי יש המון (אחד מהם שלאחרונה נתקעתי עליו: מיליאדר טועים של אביב גפן). 62. תוכנית טלווזיה אהובה? משחק מכור (פעם זה היה סוף הדרך...) 63. מאכל אהוב? ספגטי וסושי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא שלי 65. מקצוע אהוב? תאטרון 66. זמן ביום? 6 בבוקר 67. ממתק\חטיף אהוב? לא יודעת... 68. אתר אהוב באינטרנט? אין כזה ממש... 69. ערוץ אהוב? אף אחד... 70. קליפ אהוב? לא יודעת העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? (מה עם פאלפון.. חחח) לא.. אבל אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? האמת לבן.. אבל אם כבר חלב 77. שיער אסוף או פזור? גם וגם 78. ירח או שמש? שניהם 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? באמצע 81. אילת או חרמון? לא יודעת.. בטח אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? לא משנה 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? mp3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה (השיר שלנו זה התוכנית הכי ירודה שראיתי....) 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? עדיף נקי אבל זה לא שיש לי כח לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? מה זה משנה?????????????????? 92. פסטיגל או פיטר פן? אף אחד מהם!! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי (יותר נוח) 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אם.. השאלה הזאת על מה הדפסת אחרון... (מה זה משנה לכם..???) 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זאת שכתבתי למעלה וההיא על הסווטשרט עם או בלי כובע (מה איכפת לי.. העיקר שיהיה יפה ונוח) 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? בהתחלה חשבתי שכן אבל עבר מהר דווקא 99. האם נהנת לענות עליו? אםם האמת שכן 100. תן ציון לשאלון. עזבו אותי מציונים

Dj SuNsHiNe

New member
אני! =)

1. שם: נעמה 2. גיל: 16 וחצי 3. מיקום בארץ: המרכז 4. האם אתה מאחר הרבה? לפעמים... 5. עובד?כן=) 6. אוהב את המשפחה שלך? מאד! 7. אוכל מילקי? לא.. זה נורא משמין 8. יש לך אובססיה\סטייה? בוודאי שכן.. אבל היא סודית =P 9. אוהב חורף? רק בגדים של חורף 10. מבריז הרבה מביצפר? הברזתי פעם אחת בחיי... 11. מדבר הרבה בטלפון? ברור שכן =) 12. מקבל ציונים טובים? משתדלת =) 13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תמיד מנסה 16. חוסך כסף? ברור 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? רוב הזמן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? משתדלת להיות כזאת רוב הזמן 21. האם אי פעם שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שזכור לי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן.... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא נראה לי... 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן, בגדנ"ע... 26. עם טלוויזיה דלוקה? בוודאי! 27. לא ישנת יום שלם? ברור... 28. היית במחשב כל הלילה? לא יצא לי 29. היית בחו"ל? לא... 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? ברור, סופגניות! 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן =) 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן =) 33. הופעת על במה? כן =) 34. גנבת משהו? לא! 35. תפסת טרמפ? לא! 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא... מי המציא את השאלה הזאת?!?! 37. הלכת לאיבוד? כן לפני שנתיים בכפר סבא.. היה מצחיק בשיא... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן... 39. נשברה לך שן? לא... 40. עישנת סיגריה? לט... מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פרוסת עוגה... 42. שקנית? מגפיים 43. ספר אחרון שקראת? "השטן לובשת פראדה" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ווימבלדון-אהבה בלבן 45. הופעה אחרונה שהיית? ההופעה החגיגית של שייגעצ =) 46. דיסק אחרון ששמעת? של שייגעצ נראה לי... 47. שיר אחרון ששמעת? השירים בסרט "החיה והיפה" 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "גשם חזק" 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? המדפסת שבורה.. אני שברתי.. לא הדפסתי מלא זמן... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? לא הייתי בבית לפני זה...=P 51. אדם אחרון שראית? משפחתי היקרה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא... 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? החבר הכי טוב שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי...חחח אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? "אישה יפה" ו-"אלכס חולה אהבה" ועוד המון... 58. ספר אהוב? "פולגרה" 59. זמר\ת\להקה אהובה?אוהבת הכל חוץ ממוזיקה מזרחית... 60. דיסק אהוב? לינקין פארק ושייגעצ 61. שיר אהוב? ביקוז דה נייט 62. תוכנית טלווזיה אהובה? כמעט כל מה שיש בערוץ 3 63. מאכל אהוב? ספגטי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא 65. מקצוע אהוב? תקשורת 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט? לאדעת... 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3 70. קליפ אהוב? לאדעת... משתנה כל המזן העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? שוקו! 73. כתום או צהוב? לא זה ולא זה 74. טלפון או פלאפון? שניהם! 75. סלקום או אורנג'? סלקום =) 76. שוקולד מריר או חלב? שוקלד לבן שולט! 77. שיער אסוף או פזור? תלוי 78. ירח או שמש? שמש =) 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? באמצע 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך..חחח 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? גם וגם 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? ברור שעם כובע! 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לאדעת.. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אם אני אוכלת מנה חמה בלי מיים... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אם אני אוכלת מנה חמה בלי מיים... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצת.. כן... 99. האם נהנת לענות עליו? לאדעת.. העביר את הזמן... 100. תן ציון לשאלון. 85

Aragollum

New member
לי יש בעיה איתה../images/Emo11.gif

המנחמה הזאת שלך יורדת על פרפר נחמד
זאת התוכנית הכי טובה בעולם הזה
דודו זר שולט בכולכם
"אני רעב ולולי הבטיחה להכין לי... אוווכל אתה אולי רעב, אבל לולי נחה
בין ארבע לשתיים נחים בצהריים
אהה לולי נחה... מה נחה
מה נחה מה
"

אנננניייייייייייייי

1. שם: אושרית 2. גיל: 16 3. מיקום בארץ: יבנה 4. מאחר הרבה? הרבה... 6. אוהב את המשפחה שלך? שונאת... 7. אוכל מילקי? בעע מילקי, טבעונית 8. יש לך אובססיה\סטייה? גם אני עושה ביד...!!! יובל שמעת??? 10. מבריז הרבה מביצפר? יותר מדי, כבר נגמרו לי האישורים... 12. מקבל ציונים טובים? לא משקיעה... 13. כותב שירים\סיפורים? שירים, כמו כולם... 14. משתדל לאכול בריא? שאלתם מה מידת החזיה שלי? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מי אלה ה"אחרים" 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כןןןןן 21. שיקרת? כן... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא נראה לי... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? ניר... סליחה... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? ניר? זה היה בצחוק... 35. תפסת טרמפ? פעם פעמיים... 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? תמיד... לפני שהמים מתחממים... 37. הלכת לאיבוד? כן... באיזה טיול 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לאאאא איכססססססס 39. נשברה לך שן? לא לפני מה שידוע לי 40. עישנת סיגריה? בעעע למה להזכיר סיוטים? 41. שאכלת? תפו"א 42. שקנית? שוקולד (מריר כמובן...) 45. הופעה אחרונה שהיית? בוטן... 46. דיסק אחרון ששמעת? אביב גפן 3 47. שיר אחרון ששמעת? מסיבת מתגיסים 51. אדם אחרון שראית? אבא... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? ידיד.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ידיד אחר... 56. צבע אהוב? שחור ולבן 57. סרט אהוב? אמריקן ביוטי 59. זמר\ת\להקה אהובה? בוטן היהודים שייגעצ כנסיית ה... 60. דיסק אהוב? אביב - חלולים ואביב גפן 3 61. שיר אהוב? כנסיית השכל - היינו עושים אהבה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני שונאת אנשים 75. סלקום או אורנג'? פלאפון.. נה נה 76. שוקולד מריר או חלב? מריר כמובן... 82. עיינים ירוקות או כחולות? שחורותתתתת 95. ביצפר או צבא? תלך לביצפר תלך לצבא תכער 2 עולמות תשמור על המדינההה בעעע שונאת את שניהם 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כןןןן 99. האם נהנת לענות עליו? כן.. 100. תן ציון לשאלון. 8.5

Hezi The One

New member
אוי...עוד שאלון טיפשי בשביל להעביר

ת'זמן...נו נו על עצמך 1. שם:חזי 2. גיל:14 וחצי (עוד שבועיים ויום בדיוק) 3. מיקום בארץ:ר"ג *|האם אתה 4. מאחר הרבה?-דייקן להחריד...כל עוד זה תלוי בי 5. עובד? לא כרגע... 6. אוהב את המשפחה שלך? כן האמת 7. אוכל מילקי? לא יאקקקק 8. יש לך אובססיה\סטייה? אם רדיפת בן למוות נחשבת סטייה אז... 9. אוהב חורף? לא:( 10. מבריז הרבה מביצפר? בד"כ כן...אבל השנה לא כ"כ הרבה כי יש מנות וזה... 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש 12. מקבל ציונים טובים? כן...אבל כל הציונים לא מעניינים אותי...נממ אני מחונן קל להוציא... 13. כותב שירים\סיפורים? שירים לפעמים 14. משתדל לאכול בריא? כן...אבא פאנט 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כמובן...סתם תלוי מי 16. חוסך כסף? אממ לפעמים 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא בעיקר...אבל לפעמים על שטויות 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כמובןןןן גנבתי למועצה בבצפר... 19. קונה מתנות? אממ תלוי למי... 20. חושב שאתה בנאדם טוב? די כן...קצת מניאק האם אי פעם 21. שיקרת? כמובן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כמובן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כמובן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כמובן 25. ישנת עם רדיו דלוק? יכול להיות 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כמובן הרבה פעמים... 28. היית במחשב כל הלילה? כמובן...הכי הרבה עד 8 וחצי בבוקר 29. היית בחו"ל? אכן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן...ג'חנון...אצל עידן פפפווו 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? תמונה לא...כתבה כן! 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן...די הרבה האמת 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן בגיל 5 מסטיק ממכולת:p וסופגניה מהמועצה אבל כלומר לקחתי להם והם ראו 35. תפסת טרמפ? כן...אבל רק אצל אנשים שאני מכיר 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא מה... 37. הלכת לאיבוד? כן! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?XDDD האמת שלא הייתה פעם אחת שראיתי רצוף... 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן...כיתה ב'(!!!) שאכטה אחת מספיק כדי לדעת שזה באמת מגעיל מה הדבר האחרון 41. שאכלת? כדור שוקולד...אצל דודים שלי עכשיו 42. שקנית? נקניקיה במשחק של חולון:) 43. ספר אחרון שקראת? ה"פ הראשון...נו זה ספר קליל לשעתיים וגומרים אותו 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הכפר...מאז לא הייתי בקולנוע סרט גרוע 45. הופעה אחרונה שהיית? שייגעצ חגיגית! 46. דיסק אחרון ששמעת? היהודים LIVE 47. שיר אחרון ששמעת?ג'קי-היהודים 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?פעמון מלחמה-היהודים 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?עבודה לדעתי באנגלית 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?MSN 51. אדם אחרון שראית? אח שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי...היא נודניקית... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אני מדבר:) קרובת משפחה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? אמריקן פאי-כולם 58. ספר אהוב?ה"פ-כולם במיוחד השלישי 59. זמר\ת\להקה אהובה? היהודים ושייגעצ 60. דיסק אהוב? משקאות חריפים והחדש של היהודים האוסף הזה שכחתי את שמו 61. שיר אהוב?"אם כבר" של היהודים ו"משקאות חריפים" שייגעצ כמומבן 62. תוכנית טלווזיה אהובה?מכושפות!
63. מאכל אהוב?אממ לא יודע...ממתקים[?] 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני!!! סתם לא...לא יודע 65. מקצוע אהוב?משפטים! היחיד שמעניין אותי 66. זמן ביום? לילה! 67. ממתק\חטיף אהוב?סוכריות גומי אר דה בסט 68. אתר אהוב באינטרנט? אממ לא יודע...ONE אולי 69. ערוץ אהוב? אממ יש הרבה...ביפ וערוץ 3 בעיקר 70. קליפ אהוב?אם כבר!!!!! למרות שזה סתם מהאקוסטית העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? לבן! 77. שיער אסוף או פזור? פזור..אבל תלוי למי 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה מה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות שליטה כמו שלי 83. קרמבו או גלידה? גלידה קרמבו זה פיכס 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? אממ בזמן של היום...רוק ישראלי 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה...גם זה לא 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך...מי צריך ניקיון 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים אל פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? כמומבן שאם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל מה...נומה נומה יה 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? תלוי מה יותר כיף כשמביאים ביד...נוזלי נו 95. ביצפר או צבא? חופש! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זאת עם הסבון...מה אכפת לכם איך אני מביא ביד?! 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? הכל כמובן 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? אממ מייגע 99. האם נהנת לענות עליו? לא סתם היה לי משעמם 100. תן ציון לשאלון: 0.01!

שטיצה

New member
:]

על עצמך 1. שם: דניאל. 2. גיל:
3. מיקום בארץ: רמת גן. *|האם אתה 4. מאחר הרבה?
5. עובד? לפעמים. 6. אוהב את המשפחה שלך? לפעמים. 7. אוכל מילקי? לא. 8. יש לך אובססיה\סטייה? לאנראהלי. 9. אוהב חורף? כן. 10. מבריז הרבה מביצפר? כבר לא(A) 11. מדבר הרבה בטלפון? כן. 12. מקבל ציונים טובים? לפעמים. 13. כותב שירים\סיפורים? בקושי. 14. משתדל לאכול בריא? לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים. 16. חוסך כסף? כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? :< 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא. 19. קונה מתנות? לפעמים[?] 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא. האם אי פעם 21. שיקרת? כן. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 29. היית בחו"ל? לא. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? לאנראהלי. 35. תפסת טרמפ? לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא. 37. הלכת לאיבוד? כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? נראה לי שכן. 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? עוגיות. 42. שקנית? אלכוהול להליקס. 43. ספר אחרון שקראת? יפה לך ככה כשאת צוחקת. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? סוף העולם שמאלה. 45. הופעה אחרונה שהיית? החגיגית של שייגעצ. 46. דיסק אחרון ששמעת? אוונסנס. 47. שיר אחרון ששמעת? אבריבאדיז פול. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? . 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? כלום. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה. 51. אדם אחרון שראית? יניב. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? יניב. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? יניב. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמ :/ אהובים 56. צבע אהוב? שחור, כחול כהה. 57. סרט אהוב? הרדוף לבן. 58. ספר אהוב? . 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש כמה. 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? צ'יפס. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש כמה. 65. מקצוע אהוב? אנגלית. 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? טעמי[?] 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? קפה. 73. כתום או צהוב? איכס. 74. טלפון או פלאפון? סלולרי. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? מריר. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. 83. קרמבו או גלידה? שניהם. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. 87. השיר שלנו או מיכאלה? איכס. 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? גם וגם. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? מה 93. נעלי בית או יחפים? פרה שליטה. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? כלום. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

עניתי על זה כבר לפני כמה ימים../images/Emo26.gif

על עצמך
1. שם: טל 2. גיל: 18 3. מיקום בארץ: ראשון לציון
האם אתה
4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? בערך 6. אוהב את המשפחה שלך? כן. וגם את המשפחה של שירלי
7. אוכל מילקי? לפעמים 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן 9. אוהב חורף? מאוד
10. מבריז הרבה מביצפר? הברזתי בעבר. 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? בעבר. כן. 13. כותב שירים\סיפורים? יאפ 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? לפעמים 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? שטויות שאני אוהבת! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן בעעעעע ואז נזכרתי כמה זה גועלי 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? משתדלת.
האם אי פעם
21. שיקרת? כן כמו כולם 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן אבל לא התכוונתי לזה 25. ישנת עם רדיו דלוק? ברור 26. עם טלוויזיה דלוקה? ברור 27. לא ישנת יום שלם? ברור 28. היית במחשב כל הלילה? יאפ 29. היית בחו"ל? יאפ 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא ממש 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן פעם אחת יותר מידי- בגרות בספורט 34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? גאד נו O_O 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? האמת לא... 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן
מה הדבר האחרון
41. שאכלת? מטבע שוקולד 42. שקנית? קופסת סיגריות 43. ספר אחרון שקראת? שובו אליי- הרב אבינר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אהבה קולומביאנית 45. הופעה אחרונה שהיית? שלום אסייג 46. דיסק אחרון ששמעת? אלג'יר- נאמנות ותשוקה 47. שיר אחרון ששמעת? לילות לבנים- אביב 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? דוד- דודי לוי [זה ממכר נו..] 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? שלט מכירה לאוטו של דודה שלי. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ישראבלוג 51. אדם אחרון שראית? אבא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? שירלי נדמה לי.. הא ורפי אחד.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אבא שלי. פריאורי. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? דייב 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי
אהובים
56. צבע אהוב? כחול, שחור, כתום 57. סרט אהוב? יש הרבה. נוטינג היל מאוד 58. ספר אהוב? יש המון... 59. זמר\ת\להקה אהובה? אביב, אלג'יר, סינרגיה, שייגעצ, היהודים.. בלה יש הרבה נו.. 60. דיסק אהוב? כרגע אלג'יר ומוש.. זה משתנה 61. שיר אהוב? סוף העולם- אביב 62. תוכנית טלווזיה אהובה? השיר שלנו, אסף הראל 63. מאכל אהוב? גבינה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא שלי 65. מקצוע אהוב? צילום 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? ביפ 70. קליפ אהוב? לאידעת
העדפות
71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלא' 75. סלקום או אורנג'? אורנג'.. בעצם הכל נו.. [היה לי את כל החברות
] 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? מה שבא 78. ירח או שמש?
79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום?
81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? מה שבא 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? הכל 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי?! 95. ביצפר או צבא? לא ולא
ולסיום...
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הכל 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לאדעת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? בערך 100. תן ציון לשאלון. 7.3
[חלק כבר בטח לא אקטואלי וזה.. אבל לא נורא...]

Aragollum

New member
וואי הדוד הזה באמת ממכר../images/Emo122.gif

דוד אוהב אותך אל תגידי שלא ידעת לנצח דוד אוהב אותך הוא רוצה לעשות לך בת או בן או משהו

Aragollum

New member
תשובות../images/Emo3.gif

על עצמך
1. שם: ליאהב איתן
2. גיל: 13
(עוד חודשיים 14
) 3. מיקום בארץ: מודיעין (רעות, אם תרצו
)
האם אתה
4. מאחר הרבה? תלוי למה
5. עובד? מדי פעם, בחופשים 6. אוהב את המשפחה שלך? תלוי מתי, אבל בכלליות כן
7. אוכל מילקי? איכס לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יש לי אובססיה למאיה בוסקילה. אני מקשיב לה שעות ולא יכול להפסיק. (איכס
) 9. אוהב חורף? מאוד
10. מבריז הרבה מביצפר? מממ משתדל שלא, אבל בכל זאת מבריז לפעמים
זה גם ממש נוח
השומרים חושבים שאני בתיכון אז נותנים לי לצאת
11. מדבר הרבה בטלפון? משתדל שלא... יהרגו אותי עם החשבונות המטורפים האלה... 12. מקבל ציונים טובים? לפעמים, ותלוי במקצוע ובמורה 13. כותב שירים\סיפורים? לא
14. משתדל לאכול בריא? משתדל. אם מצליח
לויודע
15. חושב על עצמך לפני אחרים? הא
תלוי איזה אחרים, אבל לרוב לא
16. חוסך כסף? תלוי כסף של מי
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? מממ לא.. רק שטויות שחשובות לי... 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אכלתי אחת, והיא הייתה ממש דוחה אז נשבעתי שלא לאכול עוד אחת, ואז הביאו לנו לביצפר ואכלתי, ואז יום אחרי זה שוב הביאו לנו ואכלתי
בסה"כ אחת
19. קונה מתנות? הא
20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני לוחושב שאני בנאדם
האם אי פעם
21. שיקרת? כן
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אולי בצחוק 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? רק בצחוק
25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן, פעם אחת (אבל הפעם באמת אחת!) בחופש האחרון באיסטנבול ל-4 ימים, בחינם. לא תאמינו כמה שטורקים זה עם מסריח
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? ראה שאלת הסופגנייה
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא, ועדיף שכך
32. חיבקת מישהו מפורסם? מממ תלוי את מי תחשיבו כמפורסם
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא, והלוואי שזה ישאר ככה
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בחיים שלי לא אכלתי מנחמה, אם או בלי מים חמים
37. הלכת לאיבוד? אני אלך לאיבוד גם בצינוק מטר על מטר 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? טחח זה בלתי אפשרי. שלא תבינו לא נכון, ניסיתי
באמת שניסיתי
אבל זה השלט שלא יכל לסבול את זה יותר
39. נשברה לך שן? לא
40. עישנת סיגריה? איכס לא
מה הדבר האחרון
41. שאכלת? קציצה ואורז
42. שקנית? אממ שני ג'ינסים נדמה לי... 43. ספר אחרון שקראת? "מישה לרוץ איתו" של דויד גרוסמן. דווקא ספר טוב
44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואי זה היה לפני הרבה זמן... שרק 2 אבל נראה לי
45. הופעה אחרונה שהיית? שייגעץ
בזכות שטיצה
46. דיסק אחרון ששמעת? אני לא שומע מדיסקים
47. שיר אחרון ששמעת? ני יורק רפיח 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? פרח נתתי לנורית
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אין שמץ 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אממ ynet - זה הדף בית שלי. 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי שהקפיצה אותי הבייתה. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? כל השכבה כשילדה שהכרתי התאבדה בקפיצה 53. אדם אחרון שחיבק אותך? וואי באמת שאין לי שמץ... נדמה לי רורי
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אני לא צועק
(אלא אם כן זה "תסתמו!" או משו בסגנון
)
אהובים
56. צבע אהוב? שחור
57. סרט אהוב? שרה טבעות, הפריצה לאזקבאן, שרק 58. ספר אהוב?
59. זמר\ת\להקה אהובה? אוונסנס
60. דיסק אהוב? אממ פולן נראה לי 61. שיר אהוב? טוב די סיימתי עם קטגוריית האהובים הזאת
62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב?
העדפות
71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? אייס קפה 73. כתום או צהוב?
74. טלפון או פלאפון? סלקום 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? מגולח 78. ירח או שמש?
79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור
81. אילת או חרמון? חרמון
82. עיינים ירוקות או כחולות? תלוי בשאר הפנים
83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מה שתרצו 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 87. השיר שלנו או מיכאלה? הבית של פיסטוק 88. שחור או לבן? המומינים 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? המחסן של כאילו
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים
91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי סווטשרט 92. פסטיגל או פיטר פן? כל דבר עם מאיה בוסקילע וורוד
93. נעלי בית או יחפים? גרביים
94. סבון רגיל או נוזלי? מזה לא אכפת לי 95. ביצפר או צבא? כל דבר שהוא לא ביצפר או צבא
ולסיום...
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "השיר שלנו או מיכאלה"
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? "ביצפר או צבא" 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? הרבה יותר מדי
99. האם נהנת לענות עליו? לא
100. תן ציון לשאלון. 0 (סתם כי אני מזדהה עם אפסים
)

Aragollum

New member
אה אגב...../images/Emo122.gif

אני שומע עכשיו את Zombie של הקראנבריס

Another head hangs lowly Child is slowly taken And the violence caused such silence Who are we mistaken But You see it's not me, It s not my family In your head,in your Head they are fighting With their tanks, and their bombs And their bombs, and their guns In your head, In your head they are cryin' In your head Zombie What's in your head, in your head Zombie Another mother's breakin' Heart is taking over When the violence causes silence We must be mistaken It's the same old theme since 1916 In your head, In your head they're still fightin' With their tanks In your head they are dying In your head, in your head Zombie What's in your head, in your head Zombie​

למעלה