שאלון
סתם כי באלי..

המאמוש

New member
../images/Emo187.gif תשובות!

על עצמך 1. שם: שני 2. גיל: 13 3. מיקום בארץ: ראשון לציון *|האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לפעמיים 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? לפעמיים... 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא יודעת... האם אי פעם 21. שיקרת? לא 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אח שלי אבל לא נראה לי שזה נחשב. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? המוווווווון! 27. לא ישנת יום שלם? בטחחחח 28. היית במחשב כל הלילה? ברורררררר 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן!!! 33. הופעת על במה? כן לצערי 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לאאאא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן לצערי... 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? טוסט 42. שקנית? טושי טוליפ 43. ספר אחרון שקראת? לא זוכרת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? החגיגית של שייגעצ 46. דיסק אחרון ששמעת? משקאות חריפים של שייגעצ 47. שיר אחרון ששמעת? מרלין מונרו, השיר האחרון בדיסק 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מרלין מונרו 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונה לבת דודה שלי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה, דף הבית 51. אדם אחרון שראית? אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? עמית, ידיד... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חן, חברה טובה... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי... אהובים 56. צבע אהוב? שחור 57. סרט אהוב? אין 58. ספר אהוב? אין 59. זמר\ת\להקה אהובה? שאלה די טיפשית בפורום הזה, ש-י-י-ג-ע-צ! 60. דיסק אהוב? משקאות חריפים של שייגעצ 61. שיר אהוב? יש הרבה, חייל של מאה שערים, משקאות חריפים, מרלין מונרו, נפוליאון ועוד כמה של משינה. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? השיר שלנו והשרדות 63. מאכל אהוב? טוסט 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? מאיזה בחינה?! 65. מקצוע אהוב? ספורט 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? שייגעצ 69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב? מרלין מונרו העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון! חיחיחי 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת! 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית! 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו! 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מה שיוצא... 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה... במקרה הכי גרוע פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא? לא זה ולא זה אבל נראה לי צבא. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לנקות או להשאיר מלוכלך 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? להקה אהובה 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 9 אחלה שאלון!

יאייי שנים שלא ההיתי פה חח סתם

על עצמך 1. שם: דניאל נאם נאם שם קדוש 2. גיל: לאדעת 3. מיקום בארץ: הוד השרון/רמת גן *|האם אתה 4. מאחר הרבה? פעם ההיתי מאחרת קבוע ! עכשיו בכלל לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? חלק ממנה כן חלק ממנה רוצה לרצוח 7. אוכל מילקי? ברור !!!!! 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן 9. אוהב חורף? רק חורף 10. מבריז הרבה מביצפר? לא מבצפר אני מבריזה הרבה משיעורים ... 11. מדבר הרבה בטלפון? תלוי עם מי 12. מקבל ציונים טובים? תלוי איזה מקצוע .. בכלליות הרוב מעל 80 אבל יש מקצועות שאני מקבלת אפילו 18 או 11 13. כותב שירים\סיפורים? שירים 14. משתדל לאכול בריא? לא... אני צימחונית !! צימחונים לא אוכלים בריא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? חחחח לאאאא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן תמיד 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? בטח יאמ יאמ 19. קונה מתנות? ברורר ! אבל רק לחברים /חברות הבאמת טובים 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בכלליות אני בנאדם טוב מאד אבל יש כמה דברים שההיתי רוצה לשנות בי האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חח כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? ברור .. כל לילה 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממ לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא שלי .. אבל הופיעה 3 פעמים של אבא שלי חיחיחי 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא ! 35. תפסת טרמפ? רק עם מישהו שאני מכירה 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לאאאאאאאאאאאא 37. הלכת לאיבוד? כן חח 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קורנפלקס עם חלב 42. שקנית? בורקס עם גבינה בסופר 43. ספר אחרון שקראת? לא זוכרת אני לא קוראת ספרים אני לא חושבת שזה מוסיף במשהו 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? תפוס ת'כריש חה חה חה 45. הופעה אחרונה שהיית? ההיתי באלאדין חחחחחח 46. דיסק אחרון ששמעת? master of puppets של מטאליקה 47. שיר אחרון ששמעת? i hopr you don't mind של אלטון ג'ון 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? don't cry for pain של אנה ג'ונסון 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונות של חברות שלי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? נענע 51. אדם אחרון שראית? אחותי .. יושבת עכשיו בסלון 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חבר שלי גיא בייבי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי אלירנוש 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אהובים 56. צבע אהוב? שחור כחול ואדום 57. סרט אהוב? הצלצול , הנוסע השמיני, אפקט הפרפר, אושן 11 58. ספר אהוב? לא קוראת ספרים אבל אם כבר אז אהבתי מאד את אן מאבונלי 59. זמר\ת\להקה אהובה? להקה אהובה נירוונה נאם נאם זמר אהוב קורט קוביין 60. דיסק אהוב? nevermind של נירוונה 61. שיר אהוב? ואווו יש מלא .... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? מופע שנות השבעים, רוזוול נאם נאם... 63. מאכל אהוב? פסטה ברוטב שמנת מתוקה עם פרטיות אההההההה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? חבר שלי ! ארר הוא כזה מדהים 65. מקצוע אהוב? פיזיקה 66. זמן ביום? 6:30 67. ממתק\חטיף אהוב? צ'יטוס אבל הצ'יטוס הישן 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? הוט 3 70. קליפ אהוב? ניו יורק רפיח העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? איכסססס שונאת מוגז 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? לדעתי גם זה וגם זה מדהים 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה !! ברור ... זה הכי רומנטי 85. דיסקמן או מערכת? מערכת ... אפשר לשים בפול ווליום 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע ברור 92. פסטיגל או פיטר פן? איכס ואיכס ! אלאדין שולט 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי בהרבה 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא זוכרת מרוב שזה ארוך 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? <---זאת שאלה אשכרה דפוקה 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן אבל מגניב 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. מ1 עד 10 אני נותנת 8

למרותשעברו3ימים!

על עצמך 1. שם: בן 2. גיל: 15 וחצי 3. מיקום בארץ: נס ציונה *|האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כה 7. אוכל מילקי? ברור
(ד"א יש לי תאיוריה שמאז שהפכו את המילקי נגמר ההפליה בין לבנים לשחורים) 8. יש לך אובססיה\סטייה? כה יש לי אובססיסה חמורה לשייגעצ!.... 9. אוהב חורף? לא ממש 10. מבריז הרבה מביצפר ? הייתי רוצה...... 11. מדבר הרבה בטלפון? כה 12. מקבל ציונים טובים? לא 13. כותב שירים\סיפורים? לפעמים 14. משתדל לאכול בריא? לא משנה לי כל כך העיקר שזה טעים 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? לא לצערי קיבלתי את מחלת הבזבזנות 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לצערי כן......למרות של דיסקים זה לא שטויות 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? הרבה מאוד 19. קונה מתנות? כה 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כה האם אי פעם 21. שיקרת? כה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא נראה לי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? כה כל הזמן אני לא נרדם בלי מוזיקה 26. עם טלוויזיה דלוקה? כה 27. לא ישנת יום שלם? כה 28. היית במחשב כל הלילה? כה 29. היית בחו"ל? כה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? כה 33. הופעת על במה? עוד לא חכו חודש 34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא
37. הלכת לאיבוד? כה 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? זה היה בטיול נראה לי עוגה 42. שקנית? ממממממממממ אוכל של צפפונים ברמת אביב 43. ספר אחרון שקראת? שעות מתות (מומלץ ביותר) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לוזוכר זה היה לפני שנים 45. הופעה אחרונה שהיית? מוש בן ארי 46. דיסק אחרון ששמעת? חיות מחמד/מוניקה סקס 47. שיר אחרון ששמעת? לוזוכר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מדהו דל מוד בן ארי כי היה הופעה היום בצופים......נו השיר הזה "ובלילות עולות המנגינות...." משהו כזה 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מאיפה לי לזכור 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? זה היה לפני שבוע לוזוכר 51. אדם אחרון שראית? אמא ואבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לוזוכר 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? ילד אחד שעיצבן אותי בטיול אהובים 56. צבע אהוב? ורוד(כה כה אני פאקצ), שחור, כחול,ירוק...... 57. סרט אהוב? הרבה מאוד 58. ספר אהוב? שעות מתות 59. זמר\ת\להקה אהובה? שייגעצ
60. דיסק אהוב? ניו יורק רפיח! 61. שיר אהוב? ניו יורק רפיח 62. תוכנית טלווזיה אהובה? השגריר, צ'וטות 63. מאכל אהוב? לויודע יש כל כך הרבה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לויודע 65. מקצוע אהוב? אין 66. זמן ביום? לויוגע צהריים[?] 67. ממתק\חטיף אהוב? יש יותר מידי מבחר 68. אתר אהוב באינטרנט? האתר של שייגעצ 69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב? יש מלא.....לא יכול לבחור אחד ספציפי העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? שניהם 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון כי הפלאפון שלי נאצי! 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? שניהם 82. עיינים ירוקות או כחולות? ממממממממ 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? יום ולילה 85. דיסקמן או מערכת? יש כל כך הרבה הבדלים 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה?
88. שחור או לבן? שחור אני לא גזען! 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מממממממ 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? ממממממממ 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן?
93. נעלי בית או יחפים? - - 94. סבון רגיל או נוזלי? ---- 95. ביצפר או צבא? ------ ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סבון רגיל או נוזלי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? מה הלהקה האהובה כי זה כזה ברור כאילו שיו! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כה 100. תן ציון לשאלון. 8

למעלה