שאלון
סתם כי באלי..

L i l A L o

New member
משעמם לי../images/Emo122.gif

על עצמך 1. שם:ענת 2. גיל:15 3. מיקום בארץ:רעננה האם אתה 4. מאחר הרבה?אה-הא
5. עובד?בייביסיטר לפעמים נחשב? 6. אוהב את המשפחה שלך?כן. 7. אוכל מילקי?כשאין משהו אחר. 8. יש לך אובססיה\סטייה?תלוי בתקופה
9. אוהב חורף?ייפ. 10. מבריז הרבה מביצפר?לא הרבה. 11. מדבר הרבה בטלפון?לא המון. ברמה סבירה. 12. מקבל ציונים טובים?ייפ. 13. כותב שירים\סיפורים?לא. 14. משתדל לאכול בריא?
15. חושב על עצמך לפני אחרים?תלוי מתי. 16. חוסך כסף?המ. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?איכס סופגניות!
19. קונה מתנות?ייפ. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן. האם אי פעם 21. שיקרת?אכן. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?ממ..כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא ברצינות. 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן. 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן. 27. לא ישנת יום שלם?כן. 28. היית במחשב כל הלילה?מממ.. לא. 29. היית בחו"ל?כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא נראה לי. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?בצפר?
32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?הממ..לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?כן
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן!!1 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?מרשמלו מגעיל שכזה. 42. שקנית?עגיל 43. ספר אחרון שקראת?שעות מתות 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?הנוסע השמיני נגד הטורף 45. הופעה אחרונה שהיית?הממ.. לא זוכרת:X 46. דיסק אחרון ששמעת?משקאות חריפים 47. שיר אחרון ששמעת?oasis-dont look back in anger. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?שיר הנ"ל. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?ברכה לחברה. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?ממ וואלה. 51. אדם אחרון שראית?אמא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?חברה. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חברה 54 . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אח אהובים 56. צבע אהוב?כחול/כתום/שחור 57. סרט אהוב?יש הרבה 58. ספר אהוב?ה"פ/מישהו לרוץ איתו 59. זמר\ת\להקה אהובה?שייגעמ, מוניקב סקס, אואזיס ועוד 60. דיסק אהוב?... 61. שיר אהוב?הרבה. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?חברים/רוזוול
/שנות ה-70/מכושפות/ג'ואן מארקידה/אנג'ל ועוד ועוד.. 63. מאכל אהוב?אוכל..
64. בנאדם שאתה הכי אוהב?:] 65. מקצוע אהוב?:[ 66. זמן ביום?לילה. 67. ממתק\חטיף אהוב?במבה! 68. אתר אהוב באינטרנט?תפוז
69. ערוץ אהוב?3. 70. קליפ אהוב?:\ העדפות 71. אביב או סתיו?אביב. 72. קפה או תה?תה. למרות ששניהם זה פיכס. 73. כתום או צהוב?כתום. 74. טלפון או פלאפון?פלאפון. 75. סלקום או אורנג'?אורנג'. 76. שוקולד מריר או חלב?מריר!!!1
77. שיער אסוף או פזור?פזור. 78. ירח או שמש?ירח. 9. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?
81. אילת או חרמון?אילת. 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?גלידה!! 84. לילה או יום?לילה. 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו
88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?חיח. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם. 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן. רק בגלל עופר שכטר:-:p 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי. 95. ביצפר או צבא?בצפר
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?"לנקות או להשאיר מלוכלך?"
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא. 99. האם נהנת לענות עליו?ככה. 100. תן ציון לשאלון.7

Hezi The One

New member
כבר בשאלה הראשונה שלך יש טעות...

שוב הטעות הנפוצה...זה אנט לא ענת!

בצה17

New member
שאלה קטנה...

היית פעם בפורום "הארי פוטר - הספר" או "אהבה בגיל ההתבגרות"??

בצה17

New member
זוכרת אחת בשם- פרופסור טרלוני?

לפני בדיוק שנה בחנוכה! היה לנו כזה משחק תפקידים בפורום של הוגוורטס וירטואלי והיה לכל אחת תפקיד.. היה את עידן שהיה פרופסור דמבלדור ואת ריטה שהייתה פלר דלקור והמנהלת לין - "דניאל רוקס" אז אני זוכרת גם אותך, ענת?

Hezi The One

New member
לין לא הייתה המנהלת של המשחק...

את המשחק ניהלה שירי "פוטר צ'יק" ילדה יפה כזאת בלונדינית...היא בא"ט

בצה17

New member
נכון, לין הייתה המנהלת של הפורום..

גם אתה היית??? מי היית???

Hezi The One

New member
נמממ לין המנהלת של הפורום?

היה את לונטיק והלשכה לטיפול במוגלגים לא? ואח"כ את ערן ואורה והצטרפה ויקי...טוב אממ בכל מקרה במשחק הייתי האגריד...אבל לא הייתי כ"כ פעיל...

בצה17

New member
אהה אני זוכרת אותך! חח

אתה כתבת איזה כמה פעמים בשירשורים של השיעורים שלי אם אני לא טועה.. זוכר כאלה שיעורים של גילויי עתידות? חח הם היו המנהלים אחרי לין אם אני לא טועה..או שאני מתבלבלת ולין הייתה דווקא כן אחת המנהלום של המשחק כי היו 2! ד"א זוכר אחת מוריה? מה הניק שלה היה???

בצה17

New member
ושאלתי אותך שאלה..

בשירשור של ההומופובים.. לא יפה להתעלם! =\

Michali17

New member
אני !

על עצמך 1. שם: מיכל 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: פ"ת *|האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? בחופש 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? לא ממש 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לפעמים 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? ברור 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בטח האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן (חצילים) 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? בחיים לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אמא'לה מה זה השאלה הזאת ? לא 37. הלכת לאיבוד? כן עם אחי שהיינו קטנים היה מצחיק 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? שוקולד מריר 42. שקנית? פלאפל 43. ספר אחרון שקראת? נקמה של שרה אנג'ל, ממליצה בחום ! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? יש הרבה שכחתי מה בדיוק 45. הופעה אחרונה שהיית? שייגעצ 46. דיסק אחרון ששמעת? שייגעצ 47. שיר אחרון ששמעת? את דומה לכלב 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? שיקו כשאתה פורט על המיתרים.... 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? איכס.. הזכרתם לי ביה"ס :( בעעעע 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום אוונסנס 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני 53. אדם אחרון שחיבק אותך? יובל... טוב נו הוא רק שם ת'יד עלי... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה הכי טובה שלי (מור) 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי נראה לי... אהובים 56. צבע אהוב? תכלת 57. סרט אהוב? הארי פוטר- כולם, האחרון היה הכי שווה ! 58. ספר אהוב? מכתבים לצופיה 59. זמר\ת\להקה אהובה? שייגעצ 60. דיסק אהוב? הראשון של שייגעצ 61. שיר אהוב? ערוץ הילדים וגם השיר של דניאל סלומון אהבה (לא יודעת ת'שם המדויק) 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ריקי לייק חחחח 63. מאכל אהוב? פרוסה עם גבינה לבנה וזיתים אני יכולה לחיות רק על זה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא 65. מקצוע אהוב? איכס.. שוב הזכרתם לי את בי"הס בעעעע 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז, וואלה 69. ערוץ אהוב? 24,3, כל ערוצי הסרטים למינהם 70. קליפ אהוב? יש הרבה מידי העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? נס 73. כתום או צהוב? לא זה ולא זה 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? שנהם 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? שתהם 83. קרמבו או גלידה? גלדיה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? אלאדין 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית (שאני באופן מוזר יותר מידי אוהבת אולי בגלל שהם מפולין) 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? די 100. תן ציון לשאלון 9

שלי../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

על עצמך
1. שם: מרג' 2. גיל: 15 וחצי 3. מיקום בארץ: שומרון..כע, אני מתנחלת!
האם אתה
4. מאחר הרבה? יאפ! 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? לפעמים 7. אוכל מילקי? בטח! הקצפת הכי טעים!!
8. יש לך אובססיה\סטייה? אובססיה-מחשב 9. אוהב חורף? רק כשאני בבית מתחת לפוך 10. מבריז הרבה מביצפר? המון..די! אני כזו מקובלת.. 11. מדבר הרבה בטלפון? תלוי עפ מי 12. מקבל ציונים טובים? סבירים 13. כותב שירים\סיפורים? יאפ! 14. משתדל לאכול בריא? 3 חבילות שוקולד ביום נחשב לבריא?
15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? לא מצליחה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? תמיד 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? מלא, יאמ!
19. קונה מתנות? קונה 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לפעמים
האם אי פעם
21. שיקרת? כע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כע 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חח..יאפ! 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? בטעות..
26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? יהה 28. היית במחשב כל הלילה? כל הלילה 29. היית בחו"ל? הייתי 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? קוטג' 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא, לשמחתי! 32. חיבקת מישהו מפורסם? בטח! 33. הופעת על במה? ביסודי, שרתי מול כולם ת'שיר קלינקה(של הרוסים)! בעע
34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא..
37. הלכת לאיבוד? כן, זה תמיד קורה 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אף פעם לא הצלחתי 39. נשברה לך שן? כן..
כשהייתי בת 5 הלכתי באחוב ופתאום התרסקתי עם הפרצוץ על אוטו והרבה מהשיניים נשברו!
לא מאחלת לאפחד! 40. עישנת סיגריה? חס וגראס!
מה הדבר האחרון
41. שאכלת? עוגיות 42. שקנית? כרטיס להופעה 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר נראה לי..זה היה מזמן... 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הארי פוטר 45. הופעה אחרונה שהיית? שוטי הנבואה 46. דיסק אחרון ששמעת? המכשפות-עד העונג הבא 47. שיר אחרון ששמעת? Era-avemano 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Queen-Bicycle Race 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? קופונים להופעה של שוטי הנבואה בבארבי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אוונסנס 51. אדם אחרון שראית? אח שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? דודה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברה
אהובים
56. צבע אהוב? שחור-לבן 57. סרט אהוב? 'סודות כואבים' 58. ספר אהוב? בקושי קוראת..אין משו מיוחד 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש הרבה! 60. דיסק אהוב? כנ"ל 61. שיר אהוב? כנ"ל 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 'the l word' 63. מאכל אהוב? תירס
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש הרבה 65. מקצוע אהוב? לשון, הכי מצליח! 66. זמן ביום? צהריים, כשיש עדיין שמש
67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד!
68. אתר אהוב באינטרנט? אין 69. ערוץ אהוב? אין 70. קליפ אהוב? אין
העדפות
71. אביב או סתיו? אביב! סתיו זה דיכאון 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? תלוי מתי 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחול 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? תלוי.. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו רולז! :] 88. שחור או לבן? משולב ביחד 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? בטח שפיטר פן! ט!ם אבנ* כ!ס!ן ע!לם 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית בחורף, יחפים בקיץ 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי נוזלי.. 95. ביצפר או צבא? צבא
ולסיום...
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? - 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? - 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? בטח! 100. תן ציון לשאלון: 7

M oP

New member
my answers

על עצמך 1. שם:מוטי 2. גיל:16 3. מיקום בארץ:ת"א *|האם אתה 4. מאחר הרבה?קרו מקרים.. 5. עובד?עדיין לא=/ 6. אוהב את המשפחה שלך?לפעמים 7. אוכל מילקי?לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?לא שידועה לי 9. אוהב חורף?חלק ממנו לפחות 10. מבריז הרבה מביצפר?השנה?כבר לא.. 11. מדבר הרבה בטלפון?לא! 12. מקבל ציונים טובים?השנה?כן.. 13. כותב שירים\סיפורים?לא.. 14. משתדל לאכול בריא?לא.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?משתדל 16. חוסך כסף?כרגע יש לי 50 אני צריך עוד 50 לסימ לפלאפון=/ 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כןןן!! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?אחת?יותר מ50 נראה לי בלי הגזמה 19. קונה מתנות?האמת היא ששבוע שעבר קניתי לחבר שהתגיס 20. חושב שאתה בנאדם טוב?מאוד האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?פגיעה רצינית?לא.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?ככןן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?בגיל שנתיים במלחמת המפרץ אמא שלי לקחה אותנו לפלורידה לדוד שלי=]ומאז לא עוד=/ 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?חצילים 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן עשו כתבה על הביצפר שלנו והופעתי 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן.. 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן=/ 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חחח לא 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?ספיישל המטאל שהיה.. 39. נשברה לך שן?מן הסתם.. 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת?בורקס עם קטשופ 42. שקנית?בורגרקינג עם סלט וזה היה טעיייםם 43. ספר אחרון שקראת?הארי פוטר החמישי ברח לי בדיוק השם 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?בקולנוע עצמו?אממ...נראה לי שזה היה ספיידרמן2 45. הופעה אחרונה שהיית?ניצנים=/ 46. דיסק אחרון ששמעת?נייטוויש 47. שיר אחרון ששמעת?אמריקן אידיוט 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?2-"מעוז צור ישועתי" ו "אני מכיר אותו" 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?אין לי צבע אז ממש לא זוכר 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?מאי סטארס 51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אורטל נראה לי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?ליטל השניה היא הייתה אצלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?אורטל 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אורטל שתקנה לי דובונים! אהובים 56. צבע אהוב?שחור/ירוק 57. סרט אהוב?The I Inside ו Latter Days ויש עוד אבל אלו האחרונים שראיתי שממש אהבתי 58. ספר אהוב?הארי פוטר 59. זמר\ת\להקה אהובה?היהודים 60. דיסק אהוב?לא יודע 61. שיר אהוב?לא יודע זה כל הזמן מתחלף 62. תוכנית טלווזיה אהובה?מכושפות 63. מאכל אהוב?קומבינה בורגראנץ'+סלט 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?סתיו האחיין שלי=P 65. מקצוע אהוב?ספורט..כי אני לא נמצא באף שיעור:p 66. זמן ביום?מז"א? 67. ממתק\חטיף אהוב?במבה+פסק זמן ואסור אף פעם לשכוח ת'קולה 68. אתר אהוב באינטרנט?מג'יק 69. ערוץ אהוב?MTV2 70. קליפ אהוב?אלקטריק סיקס-דנג'ר העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלא 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה(ספרייט רק אחרי בורגראנץ' ואין לי מושג למה) 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?גלידהה!!(איכס קרמבו איכס) 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?שניהם העיקר שתהיה איכותית 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים?בחורף נעלי בית ביץ יחפים מן הסתם.. 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?נעלי בית או יחפים.. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא 99. האם נהנת לענות עליו?אל תשאלו איזה "הנאה" 100. תן ציון לשאלון.מ1-10 אממ...7

Black Angel77

New member
נההנהנ =)

במילא אף אחד לא קורא את זה אז קיצרתי :) האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לאלאלא. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? אנערף. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא,איכס חח 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן (חחחחח!!! אהבתי) 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? קופסא פלוס מינוס ביום. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סופגניה.. 42. שקנית? מכנסיים 43. ספר אחרון שקראת? וואו,נזכרתי שיש לי שיעורי בית.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ווימבלדון - אהבה בלבן 45. הופעה אחרונה שהיית? בחגיגית של שייגעצ 46. דיסק אחרון ששמעת? אבריל 47. שיר אחרון ששמעת? Nobody's Home 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Big Runga - Sway 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 100fm 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה,מה עם שמות? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה,5 כוסות ביום 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון (לא אומר שאני מזניחה את הפלא) 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור למי שיכולה להרשות לעצמה חח 78. ירח או שמש? שמש,שתהיה חזקה. 79. קולה או ספרייט? לא שותה גזים כבר חצי שנה עוד שבועיים :] 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת,מה השאלה? 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוק.. 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות כשנהיה ממש מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם.. :) 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן (מחר..) 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? חחח האקזיט :) 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? המנה חמה.. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן, בגלל זה קיצרתי 99. האם נהנת לענות עליו? בטח..שיהיה 100. תן ציון לשאלון. מ-1 עד 10? .. אהמ 8

miu zzz

New member
אניייייייייייי יאיייייייייייייייייי

על עצמך 1. שם:חזי 2. גיל:15 ועוד חודשים ועשרים יום בן 16 3. מיקום בארץ: גני תקווה... אזור פתח תקווה *|האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? לא כ"כ 7. אוכל מילקי? ברור! 8. יש לך אובססיה\סטייה? למכבי תל אביב! 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? רק שצריך(לא כ"כ הרבה) 11. מדבר הרבה בטלפון? לא מדבר הרבה אבל שולח המון אס-אמ-אסים 12. מקבל ציונים טובים? לא... 13. כותב שירים\סיפורים? כן הכל על האינטרנט 14. משתדל לאכול בריא? אם הייתי משתדל לאכול אז אולי הייתה מנסה בריא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ממש לא... האמתי שלהפך 16. חוסך כסף? לעיתים רחוקות, כרגע כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בטח... זה השם השני שלי חחח 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא אחת... אלא חמש 19. קונה מתנות? כרגע אין כסף אבל אני חוסך 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא האם אי פעם 21. שיקרת? אם אני יגיד שלא יהיה פה עוד שקר 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא... אבל אל תקחו אותי במילה כי אני לא בטוח 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? רק בצחוק ואחרי זה הוא התקשר וניתק חחח 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? עדין לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? דיסקמן... 26. עם טלוויזיה דלוקה? ברור! כל לילה 27. לא ישנת יום שלם? לא ישנתי שבוע שלם בחופש הגדול... הרי בשביל מה יש בריכה? 28. היית במחשב כל הלילה? כל החופש הגדול... או לפחות רובו 29. היית בחו"ל? כן... אבל לא הרבה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? עדין לא... אבל יש סיכוי שכן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כןןןןןן במעריב לנוער! מההופעות בניצנים!! 32. חיבקת מישהו מפורסם? עדין לא 33. הופעת על במה? מסיבת סיום... כאילו דה... חח 34. גנבת משהו? מי שאומר שלא סתם משקר כי כל אחד גונב... 35. תפסת טרמפ? לא, למה טרמפ אם יש רגלים... 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא אוהב מנה חמה, יותר נכון לא ניסיתי 37. הלכת לאיבוד? וואו, אני כל הזמן נאבד... ואחרי 10 דקות מוצא את עצמי 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא ראיתי בכלל 39. נשברה לך שן? היא נשברה מהשורש למזלי 40. עישנת סיגריה? לא ומקווה שלא לעשות את זה גם... מה הדבר האחרון 41. שאכלת? כריות בבוקר(כן עכשיו לילה) 42. שקנית? כרטיס להופעה של היהודים 43. ספר אחרון שקראת? הילדים מרחוב מאפו שזה היה לפני שנה! ספר חבל"ז! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? משפחת סופר על 45. הופעה אחרונה שהיית? ה-י-ה-ו-ד-י-ם אתמוללללללללללללל 46. דיסק אחרון ששמעת? MP3 עכשיו לפרט 180 שירים?!?! 47. שיר אחרון ששמעת? דוד... שיר ממכר! תזהרו! אני בשלבי גמילה! 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? דוד... דוד אוהב אותך, אל תגידי שלא ידעת 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? ברכה לאחותי, היה לה יום הולדת... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בבלוג שלי... 51. אדם אחרון שראית? אחותי הקטנה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי שהייתי קטן, מדבר על גיל 4-6 53. אדם אחרון שחיבק אותך? יוסי... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? גדי... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא שלי אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? סיוטים ברחוב אלם... זו סידרה של סרטים 58. ספר אהוב? מי אוהב ספרים?!? ואט דה פאק 59. זמר\ת\להקה אהובה? ה-י-ה-ו-ד-י-ם(אורית ותום!) 60. דיסק אהוב? MP3 משומה זה הכי אהוב אצל כולם כי אפשר להכניס בו הכל חחח 61. שיר אהוב? אם כבר, אבל לא בגרסת אקוסטית 62. תוכנית טלווזיה אהובה? המומינים,ארתור דרדסים וצבי הנינג'ה(של פעם)!!!!! 63. מאכל אהוב? שניצל וצ'יפס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? טלי... 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה, אני טוב במספרים 66. זמן ביום? לילה, אתה רק ישן 67. ממתק\חטיף אהוב? פררו רושר, וואי עכשיו אני רוצה!!!!!!!! אההההההה 68. אתר אהוב באינטרנט? הפורום של שייגעצ 69. ערוץ אהוב? ערוץ 4 לא יודע איזה מספר הוא עכשיו 70. קליפ אהוב? קליפ של דיסטרבד... אין לי כוח לבדוק איזה העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו, גשםםםםםםםםםםם 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? צהוב- מכבייייייייי 74. טלפון או פלאפון? פלאפון, רק שם אני שולח הודעות 75. סלקום או אורנג'? אורנג'... כי ככה אני שולח הודעות מהאתר לטלי,חן וכמעט כל אדם שני שאני מכיר 76. שוקולד מריר או חלב? שוקולד חלב! מי אוהב מריר?!?! 77. שיער אסוף או פזור? ואתם רוצים לדעת כי? אין לי שער ארוך בכלל 78. ירח או שמש? ירח... לילה! חושך! לבד! מיטה! 79. קולה או ספרייט? קולה... שונא את שניהם אבל אין לי בעייה לשתות קולה מדי פעם אם אין מים או כל סוג של שתייה 80. קור או חום? קור... איזה תשובה רוצים מאדם קר? 81. אילת או חרמון? חרמון, קרררררררררררררררררררר 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות ירוקות... חחח כמו שלי 83. קרמבו או גלידה? גלידה... יותר טעים! 84. לילה או יום? לילה, חושךךךךךךךךךך 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן... 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית וקצת ישראלית... 87. השיר שלנו או מיכאלה? זין על שניהם... 88. שחור או לבן? שחור! צבע שולטטטטטט 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך ומבולגן 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים אבל קצת קשה לי... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? תלוי אם זה מתאים 92. פסטיגל או פיטר פן? ההופעה של היהודים! 93. נעלי בית או יחפים? יחףףףףףףףףף הכי כיף... קר ברגלים! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי... למי יש כוח להחזיק את הסבון ולשפשף?! 95. ביצפר או צבא? צבא... יש נשק! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? מאיפה אני זוכר? זה ארוך... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? שאלה 91 מזה זה?!? אבל תשאלו ככה יותר טוב 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? ממש לא... הוא מהנה... 99. האם נהנת לענות עליו? ברור... אני אוהב לענות על שאלונים... 100. תן ציון לשאלון. 10-10 או 100-100 או 1000-1000... אם לא הבנתם פשוט הכל מצוין!

תשובה

על עצמך 1. שם: מעוז 2. גיל: 18 3. מיקום בארץ: קו העוני *|האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך? רק את הראשונה 7. אוכל מילקי? דנונה 8. יש לך אובססיה\סטייה? הרבה 9. אוהב חורף?כן 10. מבריז הרבה מביצפר? רק בקיץ 11. מדבר הרבה בטלפון? בפלא 12. מקבל ציונים טובים? כמובן 13. כותב שירים\סיפורים? ברור 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כאילו אגואיסט? 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא אוכל סופגניות 19. קונה מתנות? לא 20. חושב שאתה בנאדם טוב? ברור האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? "אני שונא אותך" 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? תמיד 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא נשבע 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? עם מים קרים 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חח נראה לכם? 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? תפוח 42. שקנית? תפוח 43. ספר אחרון שקראת? התופסן בשדה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא רואה קולנוע 45. הופעה אחרונה שהיית? הדורבנים 46. דיסק אחרון ששמעת? ביסטי בויז 47. שיר אחרון ששמעת? Picture This 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מרלין מונרו 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום הומור שחור (שליטה) 51. אדם אחרון שראית? את עצמי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא בוכה 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? "" 55. אדם אחרון שצעקת עליו? "" אהובים 56. צבע אהוב? לבן 57. סרט אהוב? רשימת שינדלר 58. ספר אהוב? פינוקיו 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש הרבה 60. דיסק אהוב? יש הרבה 61. שיר אהוב? יש הרבה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? שנות ה70 63. מאכל אהוב? מיונז 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? ענת 65. מקצוע אהוב? בנאי 66. זמן ביום? זמן ביום ש...? 67. ממתק\חטיף אהוב? אפרופו 68. אתר אהוב באינטרנט? .......... 69. ערוץ אהוב? 13 70. קליפ אהוב? לא יודע העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? טורקי 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון?פלא 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?מריר 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? אי אפשר להחליט 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? אמ פי 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? אף אחד מהזבל הזה 93. נעלי בית או יחפים? יחף 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? שם 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? שם 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן 99. האם נהנת לענות עליו? לא 100. תן ציון לשאלון. 55...... שיעבור

The Miller

New member
אני עונה

על עצמך 1. שם: עידו 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: רעות *|האם אתה 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? לפעמים 6. אוהב את המשפחה שלך? חלקם 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? לכולם יש 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? כן 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לא 13. כותב שירים\סיפורים? לפעמים 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לפעמים האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא!!! לא ידעתי שאנשים עושים את זה 37. הלכת לאיבוד? לא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? לחמניה עם חביתה 42. שקנית? כרטיס למשחק של מכבי נגד ברצלונה ביום חמישי הזה 43. ספר אחרון שקראת? מוריד הגשם 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הנשכחים 45. הופעה אחרונה שהיית? שייגעצ ברעות 46. דיסק אחרון ששמעת? alice in chains-face lift 47. שיר אחרון ששמעת? alice in chains-we die young 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?snoop dogg-drop it like it hot 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? משהו לחנות של אמא שלי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? הגננת שלי? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? הכלב שלי נחשב? אהובים 56. צבע אהוב? שחור 57. סרט אהוב? ביג לבובסקי 58. ספר אהוב? מוריד הגשם 59. זמר\ת\להקה אהובה? nirvana 60. דיסק אהוב? nirvana-nevermind 61. שיר אהוב? nirvana- lounge act 62. תוכנית טלווזיה אהובה? שנות ה70 63. מאכל אהוב? עוף ברוטב בלה בלה בסינית הצהובה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא יודע 65. מקצוע אהוב? קולנוע...יש לי בביה"ס... 66. זמן ביום? אחר הצוהוריים 67. ממתק\חטיף אהוב? טיגריס אבל הפסיקו לייצר 68. אתר אהוב באינטרנט? www.musicaneto.com 69. ערוץ אהוב? 13 70. קליפ אהוב? nirvana-in bloom העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? שוקולד מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לא יודע 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון..? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם...וקוראים לזה קפוצ'ון 92. פסטיגל או פיטר פן? אף אחד 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? מה? חופש! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סבון רגיל או נוזלי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? פסטיגל או פיטרפן 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן.. 99. האם נהנת לענות עליו?על חלק מהשאלות 100. תן ציון לשאלון 8

למעלה