שבת שלום לכולם!

MilkShack

New member
זה בסדר כבר ראיתי באחת ההודעות בשרשור.

ולמה להשתמש בגוגל אם מישהו בפורום יודע ויכול לחלוק? לא חבל על 2000 תוצאות שאני אשתגע

LEATHER REBEL

New member
אבל מה שהכי כואב הוא...

חשבנו שמנועי החיפוש יעשו לכולנו חיים קלים יותר? בעקרון צדקנו, אבל מסתבר שיש לעניין גם צד נוסף: ככל שהחיים נעשים קלים יותר, כך גם אחוז מסויים של משתמשי המחשבים הופך עצלן יותר.

קובי אוז ועוד איזה פריחה?

תתבייש לך, ל"פריחה" הזאת קוראים לינוי בר גפן והיא בחורה ממש נחמדה. מדוע סתם לשפוט אנשים לפני שאתה מכיר אותם?

MilkShack

New member
אני לא מאמין שאני לא הולך לאיגי פופ.

יאללה כבר בא לי למות

כלום האמת.

ווטרס עדיין לא הופיע, הוא כניראה יופיע איפשהו בשעות הקטנות של הלילה לפי שעון ישראל. הם לא חובבנים, את ההופעות הטובות באמת הם שומרים לסוף. בהתחלה מופיעים כל הקוקסינלים שמנגנים כמה אקורדים, אח"כ עולים בשלבים והשיא זה ווטרס.

MilkShack

New member
מה ההופעה נגמר כלכך מוקדם?

איך היה ?! חוויות והופיעו מדונה, פפרז, פייטרס, אימואים וכו' אין ווטרס או פוליס עדיין. =]

איגייייייי!!11!!!

נתחיל מהפשלות: הסאונד היה איום, במיטב המסורת הישראלית. כתוצאה, כל השירים נשמעו פחות או יותר אותו הדבר. פה ושם זיהיתי שירים מוכרים - אבל בגלל המילים. את הסקסופון, למשל, לא הצלחתי לשמוע, ממקום עומדי. אבל מה זה משנה; איגי עשה ביצפר לרוק, לקהל הישראלי הפלגמטי. איגי לא שינה הרבה מהמופע שלו, בארבעים השנים האחרונות. הוא עדיין מופיע חשוף - תרתי משמע - והולך עד הקצה, ללא פשרות. הסטוג'ס התחילו את דרכם כגלגול קיצוני של הגראז', הם דיברו על כל אותם הדברים שעד אז לא העיזו לדבר עליהם בגלוי: השעמום, חוסר התקווה, הניכור והאלימות היומיומית שהיו מנת חלקם של הצעירים במיד-ווסט. זה היה ההפך הגמור מהמוסיקה ההיפית של קליפורניה. הסטוג'ס דיברו לקהלם - שבא בדיוק מאותו רקע כמותם - בגובה העיניים. והיחס הזה נשמר אצלם עד היום: איגי יורד אל העם, פשוטו כמשמעו, ושר עם הקהל, מהאולם, כשהוא עומד לידם. אחר כך הוא מזמין את הקהל לעלות עמו על הבמה, לשיר ולקפוץ אתו - והם באים. הוא שומר על הדיאלוג הזה עם הקהל, לאורך כל המופע. "תדליקו את האורות, כדי שנוכל לראות את כולם (הקהל)" הוא מנחה את התאורנים. "I am You" הוא מזכיר לנו. אז נכון שעכשיו לא 1970, ואיגי והאחים אשטון כבר לא בני 19, אבל גם אם האיחוד הזה הוא כדי לסדר את הפנסיה שלהם, הם עדיין נותנים לקהל לראות, להבין, מה עשה אותם לאחת הלהקות החשובות בזמנם. וכמובן, אוכל כעת לספר לנכדים שלא יהיו לי, שעמדתי 20 מטרים מאיגי פופ.

MilkShack

New member
אמרו שההופעה מתחילה ב10 וחצי

איך את פה כבר ב12 וקצת? כמה זמן היא לקחה? והם עשו את ד'ה פסנג'ר? תכאיבי לי.

הם לא עשו את the passanger

גם אני קיוויתי, קצת, שהם יבצעו את זה. אבל זה שיר שמזוהה עם קריירת הסולו של איגי, לא עם הסטוג'ס.

itaikuskus

New member
20 מטר?

עמדתי מרחק יריקה ממנו. אני מסכים עם רוב מה שאמרת, אני קצת מצטער שהם וויתרו לגמרי על שירים מraw power, למרות שזה היה צפוי, וזה גם מובן, בהתחשב ברגשות הטעונים שיש כלפי האלבום הזה, והנפשות הפועלות. אחת ההופעות שהכי נהניתי בהם בחיים, הסטוג'ס תמיד היו אחת הלהקות האהובות עלי והמחשבה שהם יתאחדו ועוד יבואו לארץ לא הצליחה לחלחל אל ראשי גם בחלומות הכי פרועים. גם בסביבות גיל ה60 הבן אדם עושה סטייג' דייוינג, ומזיז את גופו בזויות שלא היו מביישות מתעמלת אומנותית. הבחירת שירים גרמה ל80 אחוז מהשירים להיות מהאלבומים הראשונים, מה שמאוד חיובי בעייני, עוד 2-3 שירים היו מהחדש (והלא מוצלח) שלהם, ועוד 2 שירים היו מתקליט הסולו של איגי ב2003 שם הוא אירח את הסטוג'ס לראשונה אחרי 30 שנה ל3 שירים (מתוכם כאמור ביצעו 2 בהופעה- skull ring וelectric chair) קיצר, זה סוג של חלום שהתגשם.

יש כבר שעה להופעה של ווטרס?

והם בכלל מתכוונים לשדר את ההופעות של the police ו-ווטרס בערוץ 10. הם בכלל מתכוונים לשדר את ההופעות האלו בערוץ 10?

למעלה