שבת שלום לכולם!

dali412

New member
ההופעה של רוג'ר תהיה לדעתי בערך ב4

לפני רוג'ר נשארו בון ג'ובי וסמשינג פאמפקינס ועכשיו סוף סוף לא יהייו יותר דיברוים רק מוזיקהD:

dali412

New member
דרך אגב רשימת אומנים ושירים יש פה

http://en.wikipedia.org/wiki/Live_Earth_concert%2C_New_York_City (זה מתעדכן כל הזמן)

Pink Floyd 117

New member
הם אמרו שכן...

אני כבר רואה רצוף מ4 ועדיין לא היה, אבל יש הבטחות... כרגע אני בלי קול כמעט כי כל המשפחה ישנה, אז אני לא יודעת מה קורה... ומה לגבי בון ג'ובי?

dali412

New member
עדיין לא שידרו...אבל אם היינו רואים שידור חי

היית רואה אותו שר lost highway

dali412

New member
אם זה היה שידור חי אז נשאר

בון ג'ובי(שעכשיו מופיע) וסמאשינג פאמפקינס רק צריך לקוות שיתחלו לשדר שידור חי או לפחות לדלג על חלק גדול מההופעות שהיו בין ג'ון מאייר לבון ג'ובי(שנמצא עכשיו על הבמה)

dali412

New member
טוב לפי מה שזה נראה

הם שמים שיר או 2 מכל אומן אז זה יוצא שבערך עוד 13 שירים יגיע רוג'ר ובמידה שאורך של שיר בממוצע(לא של פינק פלויד P:)זה 4 וחצי דקות אז זה יוצא עוד 58.5 דקות לא כולל כל הסרטונים המשעממים שאפשר לומר זה מוסיף עוד 25 דקות אז זה יוצא שכנראה עוד משהו כמו שעה וחצי נראה את רוג'ר

dali412

New member
../images/Emo41.gifעדכון!(רשימת שירים של בון ג'ובי בפנים)

בון ג'ובי ירד מהבמה ועכשיו סמאשינג פאמפקינס על הבמה ג'ובי שר את השירים הבאים Lost Highway It's My Life "Wanted Dead or Alive Who Says You Can't Go Home Livin' on a Prayer לפי זה שאלישה קיז עכשיו זתומרת שהחישוב שלי די מתקדם D:

Pink Floyd 117

New member
יש!

יש יש יש יש!!! קיוויתי שהוא יבצע את Livin' on a Prayer! וגם את It's My Life... אחלה רשימה! (אני יודעת שיש סיכוי שהם לא ישדרו את הכול...) תודה...

למעלה