שירים בהמשכים...

0ne Man

New member
../images/Emo79.gif שירים בהמשכים... ../images/Emo168.gif

שלום לכולם, אנחנו עכשיו נמצאים בתקופת "השירה החירשת" - עברנו את שירת האדם, שהיה אירוע מוצלח מאין כמוהו, ואנו מקיימים בפורום את תחרות השירה החירשת, שעדיין נמשכת, וחשבתי עכשיו לעשות מין משחק שירים, שבו כל משתתף מחבר בית אחד של שיר, כהמשך לבית שחיבר המשתתף הקודם לשיר. השיר הוא כמובן בנושא ליקוי שמיעה, ויכול להיות בעל תוכן הומוריסטי,עצוב,משעשע, רציני, וכל רגש אחר שאתם חווים. אין כללים לגבי מבנה השיר, אלא רק שזה צריך להיות בית אחד, רצוי שיהיה "קליט" וקצר... אני מזמין את כולם להשתתף- גם לכאלה שטוענים על עצמם שלא יודעים לכתוב שירה- כל אחד יכול לכתוב בית קצר! והיות שנאה דורד נאה מקיים- אני מתחיל את המשחק, ומחבר את הבית הראשון. אני מזמין את הגולשים לחבר המשך לבית שכתבתי! הבית הראשון: אני לא שומע אותך, אבל רואה את המילים אני לא שומע את השירים אבל חש את הצלילים... ועכשיו, מי ממשיך את השיר?

מתכבדת לכתוב את הבית השני לשיר

אוי, כמה אני אוהבת את המשחק הזה של כתיבה בהמשכים. חצי מהתיכון העברתי במשחק הזה. (כן כן , עכשיו אתם יודעים מה הייתי עושה בשעורים כשלא הייתי מבינה...) אז הנה הצעה לבית השני של השיר: אבל אני כן שומע את הלמות ליבי, כשאת מתקרבת אלי, מעבירה יד דרך שערך האדמוני, כולי נדרך, אולי תאמרי- אני אוהבת אותך, ואני לא אשמע.

or7

New member
מירית-מדהים

מירית-כל הכבוד הבית הזה מדהים,נוגע ללב

0ne Man

New member
והבית השלישי

לאהבה אין קולות, לא צריך לשמוע כדי לאהוב צריך רק לדעת להקשיב לקול הלב צריך רק לדעת לחוש רגשות ולתת לאהבה ללבלב (טוב, אני יודע שזה לא מי יודע מה, אבל לפחות ניסיתי. עכשיו תורכם! )

Catty

New member
../images/Emo13.gif מירית-באמת מדהים. המשך משלי:

לא צריך מילים לא צריך צלילים רק תביט בי ותגע ואני-אדע. (זה קטע שכתבתי לפני ימים מספר... הוספתי אותו כי הוא נראה כל כך מתאים
)

הבית הרביעי לשיר

כך אמרה לי אמא כשראתה כמה אחריך אני כרוך ולגונן עלי ביקשה לו רק ידעה כמה הלב דואב הו, מה אעשה שתשימי אלי לב?

Catty

New member
אהבתי ת'רעיון!!! ../images/Emo13.gif

אז אעתיק ת'רעיון לפורום המקביל, של הנוער, אך בצורת סיפור בהמשכים. אין בעיה מצידכם, נכון?

Catty

New member
אתם גם מוזמנים להמשיך ת'סיפור! ../images/Emo13.gif

0ne Man

New member
אני ריכזתי את כל הבתים במאמר

כדי שיהיה קל לכולנו לעקוב אחרי המשך השיר, ריכזתי את כל הבתים שחוברו עד עכשיו במאמרים של הפורום, תחת השם "שירים בהמשכים". מעתה, כל בית שיחובר על ידי אחד הגולשים, יועבר גם ל"שירים בהמשכים" במאמרים! לקישור למאמר לחצו כאן ו...רציתי גם לומר, שנורא כיף לי שכולנו משתתפים יחד בחיבור שיר, סתם מתוך הנאה אמיתית וחדוות כתיבה...

הפיסקה שלי אמורה להיות בית רביעי.

אם הפיסקה שלי היא בית חמישי אז זה יוצא בכלל לא מתאים. ול CATTY - הרעיון הוא להמשיך את השיר וכמו שעולה מן הכתוב, מדובר על בחור חרש ובחורה שומעת ואת בשתי השורות האחרונות שלך עשית סלט. אבל לפחות השתתפת בשיר ולא השארת לי ולONE MAN לנהל "רומן" לבדנו.

0ne Man

New member
יש לי רעיון

נעביר את הפיסקה שלך לבית 4 ואת הפיסקה של catty לבית 5, ואז ההמשך משתלב פחות או יותר...

הבית השישי של השיר.

אדע שאלי אתה כמהה וגם אם לא תשמע מילות אהבה, בתוכך תדע. נהיה רק אתה ואני בעולם יחדיו נתגבר על כל המכשולים אני רואה שהשיר מתחיל לקבל צורה- ולמי שעדיין צריך הבהרה(ולא לשיער): בחור עם בעית שמיעה (מסוג לא מוגדר). בחורה שומעת. דיאלוג ראשון שלו, דיאלוג שני שלה ואת הסוף אתם תקבעו!

Catty

New member
תני לשיר ללכת איך שילך

בספונטניות גמורה. ביאס אותי לראות שאת מקפידה על סדר בו, ובעצם כבר קובעת את המבנה שלו. תני לזה לזרום קחי את זה בקלות.
ההמשך שלי: (וזה דווקא לא חייב להיות בתים, תרגעי!) אני רוצה לומר שזה כמו חלום שלא נגמר אני רוצה להגיד שאני... או... _ _ אותך אבל המילה לא יוצאת ואני נשאר תקוע לא מדבר לא שומע לא נע אני... מפחד.

0ne Man

New member
אוקיי

בסדר גמור. אין כללים. כל אחד כותב מה שבא לו, ואיך שבא לו. הרי זה כל הכיף שבמשחק כאן. אז ההמשך: אני רואה אותך מביט בי מבטך מלטף אותי עיניך חודרות לתוך נשמתי אני חשה ברגשותיך כאשר אתה אוחז בידי הלא תחוש ברעם התופים של הלמות ליבי?

את צודקת....

קודם כל אני מתנצלת על "המרובעות" שאחזה בי קודם. וכמו כן מתנצלת מראש על הפסימיות של הבית הבא. תהנו- הבית הבא: משפחתך בהלם חברי משתוממים אני ואת לבד בעולם נגד כולם נכרוך אהבתנו בעבותות של בדידות

למעלה