שירים בהמשכים...

0ne Man

New member
אם יש מישהו שמרובע בפורום הזה

אז זה קודם כל אני. בטח שלא את... את רחוקה מלהיות מרובעת
ואני חושב לחפש לך עכשיו מישהו שילחין לך את השירים ויהפוך אותך למשוררת הלאומית של הלקש"ים...
יש לך כשרון מדהים לכתיבת שירים!

0ne Man

New member
אני מזמין את כל הגולשים בפורום

להשתתף בחיבור השיר בהמשכים! אין צורך במומחיות כדי לחבר כמה שורות לשיר... בואו תשתתפו בחיבור השיר! אין לכם מה להתבייש...

Catty

New member
../images/Emo13.gif

אז בוא נתחיל לצאת ממעטה הבדידות אז בוא נתחיל לחייך לכולם. בוא נביא קצת אהבה לעולם. תן לי תן לי תן לי קצת אהבה...

0ne Man

New member
אני רואה שרק מירית ו-catty

משתתפות במשחק חיבור השיר בהמשכים... חבל!
אני חושב שהשיר יצא עד עכשיו נורא נחמד! וההמשך שלי: תני לי לחבק אותך תני לי לאחוז בידך ולהביט לתוך עינייך הירקרקות תני לי לטבוע בתוך נשמתך ולחוש את רגשותייך העמוקות תני לי לאהוב אותך עד כלות הנשמה עד כלות הנשמההההההההה

בית נוסף שמתאים להלך הרוח שלי עכשיו

למרות שהשיר כבר מיצה את עצמו אני מוסיפה בכל זאת עוד בית. .... עד שתצא לך הנשמה מזה שאני לא שומע לא שומעעעעעעע כמה פעמים עוד אוכל לסבול "מהההה???" מה אני אשמה שאתה דפוק כזה? ולמה בך התאהבתי דוקאאאא?

0ne Man

New member
מי הביא אותך ל"הלך הרוח" הזה? ../images/Emo12.gif

תקראי לו דחוף לכאן, יש לי כמה דברים להגיד לו...

clairvoyance

New member
../images/Emo26.gif בואי לכאן, מה קרה לך?

הכל בסדר? ו... כל הכבוד על השיר. הייתי קוראת אותו ומגיבה אילולא היו לי עוד 40 דפים לקרוא למבחן שיש לי מחר
אקרא אותו בסופ"ש ואגיב

0ne Man

New member
רק 40 דפים?! בואי'נא ../images/Emo2.gif

המרצה שלכם הוא ממש רחמן בן רחמן, אני במקומו הייתי נותן לכם מבחן שצריך לקרוא לקראתו לפחות 80 דפים, אם לא יותר...

0ne Man

New member
המממ...הממממ....

הייתי מתקן את עצמי וכותב שהייתי נותן לכם לקרוא 400 עמודים, אבל אני חושש שאת תכתבי בתגובה שזה אחרי שקראת 500 עמודים, ואז לא יהיה לזה סוף... אז יאללה, תקראי את החומר, תצליחי בבחינה שלך, ו...תחזרי אלינו עם חיוך גדול על הפנים ותסתלבטי קצת עלינו בחזרה

0ne Man

New member
../images/Emo141.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo141.gif

אני מדבר עכשיו רק בפרחים... (כי אחרת מי יודע מה יקרה אם אוסיף עוד מילה?...)

0ne Man

New member
את בטוחה? ../images/Emo12.gif

שזה היה חתול שחור? אני במקרה עברתי שם וראיתי את החתול, והוא נראה לי לבן לגמרי... בכל אופן - קחי את החיים בקלות!

Catty

New member
../images/Emo6.gif

מטומטם מי שמאמין באמונה הטפלה שחתולים שחורים מביאים מזל רע... ומי שעדיין מאמין שישמע ויזדעזע: ראיתי חתלתול שחור מת, מסביבו המון דם... גם כן מטומטם מי שמאמין שמס' 13 מביא מזל רע... אגב, אם לא ידעתם-ביהדות 13 זה מס' טוב (לדוג' בר מצווה). המשך שלי לשיר: אוף, למרות שאת עולם אחר אני אוהב אותך וגופי מזדעק ורוצה אותך ונשמתי מתה אט אט בקרבי- כל יום בו איני זוכה להביט בעינייך ונשמתי גוססת בלעדייך. -אני גם אוהבת אותך למרות שאתה עולם אחר אני רוצה אותך למרות הכל.

Motti19

New member
אין טעם...

לכנות "מטומטם" מי שמאמין באמונות טפלות, במיוחד אלו שהזכרת (חתול שחור ומס' 13). אמונה, מטומטמת ככל שתהיה, היא עניין אישי שאין טעם (ואין צורך) להתערב בו. אני לא מאמין באמונות טפלות (טוב, אולי קצת) ואני לא חושב שזה "לא בסדר" להאמין במשהו שנוגד את ההגיון. להיפך, זה מה שנפלא באמונות, שלרוב, הן לא הגיוניות.

moran f

New member
מה בדיוק נפלא בזה?

(לא שאני חושבת שמי שמאמין באמונות טפלות הוא בהכרח מטומטם) אבל מה נפלא בלהאמין במשהו חסר הגיון, ועוד כשאתה יודע שזה חסר הגיון?

Motti19

New member
הנפלא בזה שיש לך

את האפשרות להאמין במשהו שלא הגיוני. כאשר את מאמינה במשהו שנוגד את ההגיון יש לך תחושת עליונות מסוימת... שימו לב, שכאשר דיברתי על נפלאות החוסר ההגיון שבאמונה, לא דיברתי על כך שהאמונה גורמת לתחושה טובה אלא, שעצם המחשבה עליה לא מצריך ציות לכללים מסוימים לרבות, ההיגיון.

moran f

New member
אולי לך יש תחושה כזו, לא לי

לא ברור לי מה באמונה במשהו שברור לך שהוא לא הגיוני יכול לגרום לתחושת עליונות. עליונות על מי/מה? על מי שלא מאמין? על ההגיון? אתה יכול לחשוב על הרבה דברים בלי צורך "לציית לכללים". זה לא מחייב אמונה בהם (או שבכל ספר שאתה קורא וסרט שאתה רואה אתה גם מאמין?).

Motti19

New member
את יכולה להסביר לי בבקשה

מה הקשר בין להאמין לסרט לאמונה שחתול שחור מביא מזל רע? אני חושב שאנחנו מדברים על שתי משמעויות שונות, אבל יכול להיות שאני טועה לכן, אתן לך להסביר את הקשר בין המושגים...

למעלה