A avitalp New member 23/3/04 #19 מי יודע כמה נמשים...../images/Emo66.gif "מי יודע כמה נמשים זרועים על קצה אפך - לא שניים, לא שישים. אפילו אם ארצה על כל אחד לשיר איני יודע אם יספיקו כל בתי השיר..." אביטל
מי יודע כמה נמשים...../images/Emo66.gif "מי יודע כמה נמשים זרועים על קצה אפך - לא שניים, לא שישים. אפילו אם ארצה על כל אחד לשיר איני יודע אם יספיקו כל בתי השיר..." אביטל
S shelika New member 23/3/04 #21 עוד אחד מהבוידם ../images/Emo168.gif אחחחחח היו זמנים Oh, it's been such a long, long time, Looks like I've kept you off my mind. But I can't, Just the thought of you, Turns my whole world, Misty blue
עוד אחד מהבוידם ../images/Emo168.gif אחחחחח היו זמנים Oh, it's been such a long, long time, Looks like I've kept you off my mind. But I can't, Just the thought of you, Turns my whole world, Misty blue
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/3/04 #22 ושלי...../images/Emo39.gif אביב גפן- שיר עצוב "לא הספקתי להגיד לך שלום..." רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך...
ושלי...../images/Emo39.gif אביב גפן- שיר עצוב "לא הספקתי להגיד לך שלום..." רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך...
B blonda3 New member 23/3/04 #26 הסתבר לי שאביב כתב את השיר המקסים הזה לסבתא שלו ז"ל שחלק מילדותו הוא גדל אצלה....
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/3/04 #33 נכון,כתב את השיר הזה... ועוד כמה באותו אלבום...לזכר סבתו. אומן מחונן הוא לדעתי.
B blonda3 New member 23/3/04 #36 גם לדעתי, בהחלט ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif
B blonda3 New member 23/3/04 #29 באהבתינו.... ../images/Emo23.gif באהבתינו גוף הפך מקום ובזכרוננו לא תעז לנשום
B blonda3 New member 23/3/04 #31 תני לי אהבה../images/Emo24.gif תני לי אהבה תני לי לחבק אותך תני לי לאהוב אותך להיסחף ולפרוח לגעת לברוח אני אוהב אותך תני לי לחבק אותך תני לי לאהוב אותך לאט לאט
תני לי אהבה../images/Emo24.gif תני לי אהבה תני לי לחבק אותך תני לי לאהוב אותך להיסחף ולפרוח לגעת לברוח אני אוהב אותך תני לי לחבק אותך תני לי לאהוב אותך לאט לאט
D dganit33 New member 23/3/04 #34 ענק..... את השיר הזה.. אני יכולה לשמוע שעות על גבי שעות.. להתמכר..למילים... ולחוש בדיוק..את התחושה הזו... התחושה הזו...של...
ענק..... את השיר הזה.. אני יכולה לשמוע שעות על גבי שעות.. להתמכר..למילים... ולחוש בדיוק..את התחושה הזו... התחושה הזו...של...
B blonda3 New member 23/3/04 #35 מחר בתוך הקיץ../images/Emo9.gif מחר בתוך הקיץ אני אוהב אותך מחר בתוך הקיץ אני מתגעגע אליך מחר מחר מה היום היום טיפס על כל חלום..... *כל הזכויות שמורות לבתי הקטנה והמתוקה.....*
מחר בתוך הקיץ../images/Emo9.gif מחר בתוך הקיץ אני אוהב אותך מחר בתוך הקיץ אני מתגעגע אליך מחר מחר מה היום היום טיפס על כל חלום..... *כל הזכויות שמורות לבתי הקטנה והמתוקה.....*
B blonda3 New member 23/3/04 #44 וזה מוקדש לילדים שלי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif ואתם הנשמות המתוקות שלי היחידות שמדליקות אותי בלעדיכם אני חצי בן אדם בלעדיכם אני בעצם כלום
וזה מוקדש לילדים שלי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif ואתם הנשמות המתוקות שלי היחידות שמדליקות אותי בלעדיכם אני חצי בן אדם בלעדיכם אני בעצם כלום