שירשורשירים

N D R

New member
לו רק יכולתי גם אני כך להגיח...

בהשילי בלי כל חשש, תרבות של עור אשר יבש, וכמו חדש למחוז חפצי אגיע. נשל הנחש

הגדול מכולם בשבילי...../images/Emo41.gif

שמצליח להזיז אותי הכי הכי... BIG IN JAPAN By: Alphaville Winter's cityside Crystal bits of snowflakes All around my head and in the wind I had no illusions That I'd ever find a glimpse Of summer's heatwaves in your eyes You did what you did to me Now it's history I see Here's my comeback on the road again Things will happen while they can I will wait here for my man tonight It's easy when you're big in Japan Ah when you're big in Japan tonight Big in Japan, be tight Big in Japan, ooh the eastern sea's so blue Big in Japan, alright Pay then I'll sleep by your side Things are easy when you're big in Japan Oh when you're big in Japan Neon on my naked skin, passing silhouettes Of strange illuminated mannequins Shall I stay here at the zoo Or should I go and change my point of view For other ugly scenes You did what you did to me Now it's history I see Here's my comeback on the road again Things will happen while they can I will wait here for my man tonight It's easy when you're big in Japan Ah when you're big in Japan tonight Big in Japan, be tight Big in Japan, ooh the eastern sea's so blue Big in Japan, alright Pay then I'll sleep by your side Things are easy when you're big in Japan וואוו...איזו סיומת מדהימה למוסיקה באה פה
חיפשתי קישור לשיר עם המוסיקה...לא מצאתי.

יערית

New member
ועכשיו נותר רק...

להזיז את הידיים קדימה ואחרונית כל אחת לכיוון אחר בו זמנית
ומי שלא מכיר את הריקוד הזה..לא חש את שנות ה-80 כמו שצריך

איש שטח

New member
עבורך קישור לאתר של אלפוויל

כולל השיר שחיפשת וכל הלהיטים של הלהקה http://www.alphaville.de/download/music.htm

N D R

New member
במיחוד בשבילך ולמשך שעתיים בלבד

מעכשיו... ביג אינ ג'פאנ בעוד שעתיים הלינק הופך לסינדרלה ... סליחה לדלעת!

../images/Emo124.gif מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

וואוו... הגעתי באיחור...
ראיתי הודעה...
נכנסתי מהר...
ראיתי נשאר לי מעט זמן...
קודם כל נלחצתי...
'תחננתי להארכת זמן...
נתת לי...
ואני...
עם הבקרדי...
'שתוללתי שעה ומשו...
חבר מתוק שלי
אם לא היית קיים... הייתי מנדנדת עד שהיו ממציאים אותך
אין כמוך
תודההההההה

לא מצאתי קישור ../images/Emo9.gif

אבל יצאו לי כמה מילים..
כמה יפה את אהבה גם כשאת עוד לא קרבה את כאן ועכשו את תמיד בכל מצב כמה יפה את וטובה גם כשאת קצת כואבת את נותנת עוד את תמיד בכל מצב כמה יפה את אהבה גם כשאת רחוקה לי עוד את מרגישה כאן את תמיד בכל מצב..

"אין לי רגע דל " - של נעמי שמר

אין לי את הקישור לזה. אפשר להצטרף אלי כל אחד בזמנו החופשי.

avitalp

New member
אחד הגדולים../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

"...פרוש חלומי כמרבד לרגליך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הורוד לעת ליל עוד מעט ואבוא אליך..." עטור מצחך זהב שחור (אברהם חלפי)
אביטל

avitalp

New member
../images/Emo79.gifחלקת אלוהים - מיקי42

"חלקת אלוהים ופיסת שמיים דבר לא אבקש רק אבן קטנה ראשי להניח בצל הזית ולשקוט ארבעים שנה..." (יורם טהר-לב)

avitalp

New member
../images/Emo79.gifסליחות - שלומיתי2י

"וְלָמַדְתִּי: שֵׁם לְכָל רִיס וְצִפֹּרֶן וּלְכָל שַׂעֲרָה בַּבָּשָׂר הֶחָשׂוּף וְרֵיחַ יַלְדוּת רֵיח דֶּבֶק וָאֹרֶן הוּא נִיחוֹחַ לֵילוֹ שֶׁל הַגּוּף." סליחות (לאה גולדברג)

אני בכלל לא יודעת../images/Emo7.gif

להעלות את הקישורים של השירים ויש לי כמה כאלה....... שעושים לי את זה ובגדול......
מה עושים

למעלה