קודם כל דניאל רציתי להגיד לך שאתה זמר מצוין! ההופעה בכפר סבא ב-11.8 הייתה ממש טובה ונהנתי ממנה! השאלות: - איזה שיר אתה הכי אוהב מהאלבום שלך? -איזה מעריץ/ה אמרה לך משו שהכי שינה לך את המחשבה..? -מה התכנונים שלך כפלי העתיד:הופעות,דיסקים וכו'... -מה אתה יכול לספר לנו על עצמך שאנחנו לא יודעים וכדאי שנדע? (זהו בינתיים
היי דניאל-קודם כל יש לציין שקניתי(לא הורדתי) את הדיסק החדש שלך "רבות הדרכים" ויש לי מילה אחת להגיד עליו-דיסק פשוט מדהים. רציתי לדעת מתי תגיע אם בכלל להופעות באיזור אשדוד כי אתה מופיע הרבה בצפון. תודה וכל הכבוד על הדיסק המדהים,תמשיך ככה
הייתי בהופעה שלך ב4.2 בחמדת ימים, אחרי ההופעה אמרתי לנהג שלך שאני המנהלת פורום שלך בתפוז (בזמנו הייתי אמורה להיות. . .) ושאנחנו מזמינים אותך להתארח אצלנו בפורום, יש מצב שהוא אמר לך משהו כזה. . .? אם אתה זוכר. . .? תמיד עניין אותי אם הם באמת מעבירים לאמן עצמו את כל מה שהמעריצים מוסרים להם. .
האם אתה קורא לעיתים בפורום הזה? האם אתה בקשר עם חלק ממעריצייך? ובאותו עניין, האם אתה מזהה פרצופים בהופעות, כלומר, האם יש כאלו שעוקבים אחריך לכל הופעה? מי אלו?!
איך אתה יותר נהנה להופיע, עם אביב גפן או לבד? האם יש עתיד לדיסק נוסף? אתה מרוצה מההצלחה של רבות הדרכים?
דבר ראשון יש לך את השם הכי יפה שקיים שגם מקרין על האישיות עצמה... השאלה שלי----> איך זה לשלב את היצירה עם אביב גפן התעויוט ובלקפילד וגם ליצור מוזיקה פרטית משלך? ליבי
- מי המלחין הקלאסי האהוב עליך? - יש אמן מסוים (לא בהכרח מהמוסיקה הקלאסית) שממנו קיבלת השראה? אם כן, מי הוא? - כשאתה עובד על השיר, אתה קודם כל כותב את המילים ולאחר מכן מלחין, או להיפך? - איזה פסנתר יש לך בבית? - אתה מתכנן להגיע שוב להופעה בקיוג'ה בכפר ויתקין? ההופעה הקודמת הייתה פשוט מדהימה..
הייתי בכמה הופעות שלך ורציתי להגיד שאתה מדהים... איכשהו... אני אוהבת את כל מה שאתה עושה.. אם זה את אביב גפן שאתה מלווה אותו (בתעיוות) אם זה את זה שאתה מלווה את שילה פרבר(שהיא מדהימה יש לציין) וכמובן שאני גם אוהבת את מה שאתה לבד.. אז יש לי כמה שאלות... 1.האם אתה עובד על אלבום חדש... ואם כן מתי הוא יוצא? 2.כמה שנים אתה מנגן בפסנטר/אורגן? 3. איל נוצר הקשר ביינך לבין דנה עדיני (רבות הדרכים) האם זה נכון שהייתם חיים יחד פעם? 4. האם יש לך משהו שקשור לסופרמן.. כי אתה נמצא הרבה פעם בהופעות עם החולצה שלו... אשמח אם תענה.. אוהבת המון... אדוה.