שירשור שאלות לדניאל

ס ט י י ק

New member
...:)

שלום
איזה אמן\להקה מארץ או מחו"ל אתה שומע הכי הרבה\מעריך? איזה אמן השפיע עליך בצורה הכי חזקה? עם איזה אמן הכי תרצה לשתף פעולה בעתיד?

keds

New member
../images/Emo27.gif

קודם כל דניאל רציתי להגיד לך שאתה זמר מצוין! ההופעה בכפר סבא ב-11.8 הייתה ממש טובה ונהנתי ממנה! השאלות: - איזה שיר אתה הכי אוהב מהאלבום שלך? -איזה מעריץ/ה אמרה לך משו שהכי שינה לך את המחשבה..? -מה התכנונים שלך כפלי העתיד:הופעות,דיסקים וכו'... -מה אתה יכול לספר לנו על עצמך שאנחנו לא יודעים וכדאי שנדע? (זהו בינתיים
)

bryan

New member
שאלה לדניאל

היי דניאל-קודם כל יש לציין שקניתי(לא הורדתי) את הדיסק החדש שלך "רבות הדרכים" ויש לי מילה אחת להגיד עליו-דיסק פשוט מדהים. רציתי לדעת מתי תגיע אם בכלל להופעות באיזור אשדוד כי אתה מופיע הרבה בצפון. תודה וכל הכבוד על הדיסק המדהים,תמשיך ככה

M A R K I

New member
דנייייאל. . . ../images/Emo26.gif

קודם כל ברוך הבא! כיף שבאת!
הייתי בהופעה שלך ב4.2 בחמדת ימים, אחרי ההופעה אמרתי לנהג שלך שאני המנהלת פורום שלך בתפוז (בזמנו הייתי אמורה להיות. . .) ושאנחנו מזמינים אותך להתארח אצלנו בפורום, יש מצב שהוא אמר לך משהו כזה. . .? אם אתה זוכר. . .? תמיד עניין אותי אם הם באמת מעבירים לאמן עצמו את כל מה שהמעריצים מוסרים להם. .

©big smile©

New member
אני ממש מקווה שישאלו אותו.

דניאל, מה מקור ההשראה שלך? מה אתה מרגיש שאתה נותן מעצמך כשאתה שר?

A duli T

New member
שאלות../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

איזה דיסק שלך אתה מעדיף- הראשון או השני?
אם לא היית זמר, מה היית?
מה היית רוצה לשנות בעצמך?
יש משהו שעשית ואתה מתחרט עליו?
מה אתה חושב על כוכב נולד?

punk pig

New member
היי דניאל

האם אתה קורא לעיתים בפורום הזה? האם אתה בקשר עם חלק ממעריצייך? ובאותו עניין, האם אתה מזהה פרצופים בהופעות, כלומר, האם יש כאלו שעוקבים אחריך לכל הופעה? מי אלו?!
איך אתה יותר נהנה להופיע, עם אביב גפן או לבד? האם יש עתיד לדיסק נוסף? אתה מרוצה מההצלחה של רבות הדרכים?

לכאאאאאאאאאאן...../images/Emo41.gif

דבר ראשון יש לך את השם הכי יפה שקיים שגם מקרין על האישיות עצמה... השאלה שלי----> איך זה לשלב את היצירה עם אביב גפן התעויוט ובלקפילד וגם ליצור מוזיקה פרטית משלך? ליבי

omerikooo

New member
דניאל חבריקו...

כמה שאלות..
האם זכורה לך איזו הופעה, שבה הייתה לך חוויה מוזרה או משהו בסגנון?
האם זכורה לך ההופעה הגרועה ביותר שלך?
מה לגבי לוח הופעות חדש דנדש?

Lihi a

New member
דניאל,

- מי המלחין הקלאסי האהוב עליך? - יש אמן מסוים (לא בהכרח מהמוסיקה הקלאסית) שממנו קיבלת השראה? אם כן, מי הוא? - כשאתה עובד על השיר, אתה קודם כל כותב את המילים ולאחר מכן מלחין, או להיפך? - איזה פסנתר יש לך בבית? - אתה מתכנן להגיע שוב להופעה בקיוג'ה בכפר ויתקין? ההופעה הקודמת הייתה פשוט מדהימה..

bati77

New member
גם אני שואלת..../images/Emo110.gif

ממ.. אתה מרגיש שהושפעת מאביב בכל השנים שעבדת איתו מבחינת השירים שלך או מבחינת הדרך שלך להפיק את השירים שלך? ובכלל, איך זה לעבוד עם גאון כמו אביב?
עוד משו.. תמיד ידעת שאתה רוצה להפיק דיסק משלך? באיזה גיל גילית שזה מה שאתה רוצה לעשות? ומה הכי דחף אותך לזה? זהו.. לילה טוב

A00A

New member
דניאל... שלום....

הייתי בכמה הופעות שלך ורציתי להגיד שאתה מדהים... איכשהו... אני אוהבת את כל מה שאתה עושה.. אם זה את אביב גפן שאתה מלווה אותו (בתעיוות) אם זה את זה שאתה מלווה את שילה פרבר(שהיא מדהימה יש לציין) וכמובן שאני גם אוהבת את מה שאתה לבד.. אז יש לי כמה שאלות... 1.האם אתה עובד על אלבום חדש... ואם כן מתי הוא יוצא? 2.כמה שנים אתה מנגן בפסנטר/אורגן? 3. איל נוצר הקשר ביינך לבין דנה עדיני (רבות הדרכים) האם זה נכון שהייתם חיים יחד פעם? 4. האם יש לך משהו שקשור לסופרמן.. כי אתה נמצא הרבה פעם בהופעות עם החולצה שלו... אשמח אם תענה.. אוהבת המון... אדוה.

למעלה