שירשור שאלות לדניאל

שאלה לדניאל סלומון../images/Emo9.gif

דניאל קודם כל אני רוצה להגיד לך שאתה זמר מעולה ולשאלה... עם לא היית עוסק במוסיקה ובמה היית רוצה לעסוק?

The Sunshine18

New member
מספר שאלות:

1. איך אתה מסביר את המשפט: "אז למרות שקר לך, חבקיני אהובה"? 2. האם אתה חושב שאביב גפן השפיע באיזשהי צורה על השירים שלך? 3. מאיזה גיל אתה מלחין מנגינות? 4. איזה סוג מוסיקה אתה אוהב? 5. האם אתה בנאדם רגיש ורגשני? 6. האם אתה נוטה לעצב?

eitanluga

New member
זמר מס' 1 בארץ נקודה

איזה לחנים איזה מילים זה זמר חבר'ה

שיר 6 6

New member
דניאל, אין לי שאלות לשאול אותך,

אבל אני רוצה שתדע שאתה אחד האומנים המדהימים ביותר שאני מכירה! אתה באמת מדהים, בתור זמר, בתור בנאדם ובעיקר בתור מלחין! לא פלא שזכית בפרס מלחין השנה של אקו"ם... והשיר מיתר קרוע הוא אחד השווים והמרגשים שלך, הוא גרם לי להזיל דמעה! באהבה רבה
שיר.

חני 105

New member
../images/Emo26.gif שאלה מניו יורק ../images/Emo24.gif

רק רציתי להגיד שהרבה זמן לא יצא לי להקשיב לכזה דיסק מדהים ומעולה. ולשאלתי היא האם מתוכנן לך סיבוב הופעות פה בארה"ב ..?? ועם כן מתי?? שיהיה המון בהצלחה חני

ORLIY1

New member
דניאל דניאל

הי איש יקר, יכלתי לפוצץ אותך בשאלות מיותרות שמסקרנות אותי מהרגע שקצת התפרקנו מהפורום הקודם, אבל במקום זאת, אני מוצאת לנכון לומר לך שההרגשה תמיד תישאר. גם אם עזבנו, התבגרנו, לא הגענו.. אנחנו עדיין שומעים ומתרגשים. אם רק הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה לעוד הופעה אחת קטנה "במקום שלי גידי", אזיי הייתי מאוד מאושרת. על כל מקרה,שולחת לך המון אהבה שכבר לא נראה שהיא חסרה לך. שלך אורלי יקואל

סטאר 1

New member
הי דניאל../images/Emo41.gif

אין לי שאלות לשואל, רק רציתי לומר לך כמה שאני אוהבת את האלבום שלך פשוט נפלא. בתקווה בקרוב אחזור לארץ ואולי יש לי סיכוי לראות הופעה או 2;) תודה רבה למוסיקה יפה, ומרגש שלך אוהבת דאסיה

ORLIY1

New member
דאסיה??

לא יאמן איך כתבת בדיוק אחרי. אני חושבת שזה מדהים גם עבור דניאל לדעת איזו קבוצה ראשונית ואיכותית היינו. התגעגעתי ילדה..

yahav1324

New member
דניאל... ../images/Emo13.gif

ההופעה שלך בניצנים הייתה יותר ממחשמלת...
על כך כולם יעידו,כולל הקליפ של "אין כמו האהבה שלך",כל פזמון הדמעות זולגות מעצמן, מדהים איך שמצאת משפט כזה והעברת אותו בכל כך הרבה אופנים ואקורדים, נדמה שבשירים הכי שקטים שלך הרגש חודר עמוק, רבות הדרכים הוא מעבר לכל יצירת אומנות, הכתיבה שלך יפה במקביל ללחנים המדהימים שלך, לימדת אותי איכויות נעלות על הפסנתר משיריך, אני כיוצר צעיר לא יודע מאיפה להתחיל בתעשיית המוזיקה הענקית הזאת, הצורך להתבטא קיים וגועש,ובכל זאת התמיכה בלתי מספקת וקשה למצוא נגנים שמוכנים לנגן מוסיקה שאתה "פוקד עליה"... הייתי רוצה לדעת מה ההמלצות שלך,מאיפה להתחיל ואיך לסיים,למי לפנות ולאן ללכת,ואת דעתך על השירים שלי,אם תוכל דרך האימייל או אחרת, http://stage.co.il/Authors/48506 בתודה רבה ובאהבה גדולה,יהב

alexa14

New member
אנלא ציפיתי... ../images/Emo3.gif

שלום אנשי פורום דניאל :) שלום דניאל :) שאלה לי אל דניאל סלומון המוכשר הזה, מה אתה יכול לספר על העבודה עם רינת בר? הרי כולנו פה יודעים שאין מקום להשוואה... ~ולאלה שלא מבינים, אני מדברת על מפגשיר~ הודעה לדניאל: דניאל, זאת אלכס.
אממ.. אני מקווה שאני אגיע להופעה שלך עם אביב... ו.. תודה על המיילים.
אוהבת
.

דניאל שלום...

את כל השאלות כתבו לפניי... רק רציתי להגיד לך שאתה אמן מדהים, כל שיר ושיר שלך מעביר בי צמרמורת, וללא ספק, אתה בין האמנים הכי טובים בארץ. לא פעם בכיתי בגלל שיר מסויים שלך. כל שיר ושיר, כל תו תו, נוגע בי עמוק בלב.
זה התחיל מ"בא מכאב" ו"עדיף" אח"כ עבר ל"אהבה" "רבות הדרכים" ו"אחרת". אין בי מילים להגיד עד כמה אני מזדהה עם כל שיר, במיוחד עם "אחרת" אני כל כך מעריכה ומעריצה אותך!! תודה על השירים. המילים, הלחן, הרגש, ההזדהות.. תודה תודה, תמשיך כך !!!!

ORLIY1

New member
בכל זאת שאלה

נראה שיש בדיסק הזה מעין השלמה לדיסק הקודם. האם הגעת לשלוות הנפש שלה ציפת? (בידיעה שהדיסק הקודם נבע מתוך מקום ריגשי עמוק) האם אתה שלם? אוהבת כל כך נסיכת הצפון

למעלה