זה נשמע מתיש
K Kay Bennet the 1 st New member 24/7/07 #23 רק שאלה אמרת ש"ביקשו מאיתנו שם לבחור דמות טלויזיונית או מסרט שמזדהים איתה ולמה..." מה אמרת?
כ כפית קסמים New member 24/7/07 #24 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifגם אני חשבתי על זה../images/Emo6.gif
D darklighter New member 25/7/07 #28 העתקתי מבנות אחרות../images/Emo190.gif ובחרתי ביונית לוי... פשוט כי רוב הסדרות שאני רואה הן ביס והראיון להוט....
העתקתי מבנות אחרות../images/Emo190.gif ובחרתי ביונית לוי... פשוט כי רוב הסדרות שאני רואה הן ביס והראיון להוט....
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #34 למה שיביאו לו לחם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ואיך זה קשור לתשוקות
C Charmed Or New member 28/7/07 #35 זאת כל כך../images/Emo112.gif שאלת-אין-לי-משהו-מתוחכם-להגיד-אז-אני-אתנהג-כמו-פורומיסט-בוגר-ואשאל-מה-ההצפה-קשורה-לנושא-הפורום.
זאת כל כך../images/Emo112.gif שאלת-אין-לי-משהו-מתוחכם-להגיד-אז-אני-אתנהג-כמו-פורומיסט-בוגר-ואשאל-מה-ההצפה-קשורה-לנושא-הפורום.
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #36 את בעצמך פורומיסטית בוגרת ש...בלה בלה בלה אגב, מה עם השאלה השנייה... איך קשור הלחם
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #40 לגמרי... אגב אל תקראי לה גגול.. תקראי לה She-Who-Must-Not-Be-Named או You-Know-Who.