כשתקראי את הספר השביעי תביני..
C Charmed Or New member 28/7/07 #43 גגול מופיעה בספר השביעי? ../images/Emo2.gif../images/Emo112.gif תמיד ידעתי שיש בה משהו וולדמורטי!
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #48 מה זה ריאה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif תעשי ילד עם אית'ן, תחשבי שזה מג'וליאן, לכי לרומא, תגלי שהוא של אית'ן ואל תספרי לו. |אף|.
מה זה ריאה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif תעשי ילד עם אית'ן, תחשבי שזה מג'וליאן, לכי לרומא, תגלי שהוא של אית'ן ואל תספרי לו. |אף|.
C Charmed Or New member 28/7/07 #49 לך תעשה אתה ילד לאית'ן../images/Emo112.gif ריאה זה הדבר שבזכותו אתה נושם, אהבל.
C Charmed Or New member 28/7/07 #53 עשה לי טובה../images/Emo112.gif עד כמה חכמה אתה חושב שאני? אגב, הגב!
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #56 אז למה את מתיימרת להיות טיפשה../images/Emo35.gif אגב..אין לך סיכוי... אני אמרה לי שיש מסלול במופת שמסיימים את כל השאלונים באותה שנה ושזה מטורף.. המצב שלך נוראי אבל פחות גרוע.. אמרתי לך כבר שאין לך מה להשתחצן.
אז למה את מתיימרת להיות טיפשה../images/Emo35.gif אגב..אין לך סיכוי... אני אמרה לי שיש מסלול במופת שמסיימים את כל השאלונים באותה שנה ושזה מטורף.. המצב שלך נוראי אבל פחות גרוע.. אמרתי לך כבר שאין לך מה להשתחצן.
E Ethan Dark Warrior New member 29/7/07 #60 ספרי לנו בבקשה. הקהל מתחנן לעוד מידע! מה היה שם איזה סוג של אנשים היו שם למה זה היה שואה מה קרה בסוף, יצאת משם כל מידע נוסף יהיה מצויין.
ספרי לנו בבקשה. הקהל מתחנן לעוד מידע! מה היה שם איזה סוג של אנשים היו שם למה זה היה שואה מה קרה בסוף, יצאת משם כל מידע נוסף יהיה מצויין.