שרשור המוזיקאים הגדול

../images/Emo79.gif שרשור המוזיקאים הגדול ../images/Emo168.gif

חשבתי שיהיה נחמד ואפילו דיי חיוני שנלמד להכיר את הטעם אחד של השני במוסיקה. הכינו רשימה של כל האמנים (להקות וזמרים לצורך העניין) האהובים עליכם. פרטו על כל אחד איך הגעתם אליו, למה אתם אוהבים את המוסיקה שלהם ומה מהשירים/אלבומים שלהם הם האהובים עליכם, כשכמובן תתייחסו גם לטוקיו הוטל.
רצוי לצרף תמונה של כל אחד!

October Projects

ז'אנרים: מוזיקת עולם, פולק רוק איך הגעתי אליהם: לפני כשלוש שנים החבר הכי טוב שלי צרב לי AMV's (ראשי תיבות של Anime Music Videos, קליפים שחובבנים יוצרים ועורכים שמשלבים קטעים מסדרות/סרטי אנימה ושירים) שונים, כשביניהם AMV של סדרת האנימה האהובה עליי עם שיר של הלהקה, Bury my lovely. האמת היא שלקח לי המון זמן להתחבר אליו בגלל שמדובר בשיר מאוד דרמטי וכבד, אבל בסופו של דבר זה קרה ועניין אותי לשמוע עוד חומר של הלהקה. לפני קצת יותר משנה קיבלתי במתנה את אלבומם הראשון - מתנה ששינתה אותי עד היום. למה אני אוהבת אותם: לפני שהגעתי אל הלהקה מעולם לא הצלחתי להתחבר ולהזדהות עם מוסיקה באמת - נדהמתי לגלות שעם הרבה מהסיטואציות והרגשות בשיריהם אני מזדהה מאוד, ברמה כזו שלא האמנתי שעוד מישהו בעולם חווה את אותן חוויות ושלא לדבר על כך שהצליח להעביר אותן למוסיקה. למעשה הם אלו שהביאו אותי לתובנה שמוסיקה חשובה ושזה עוד תחום שאני רוצה וצריכה ללמוד אודותיו יותר. אני אוהבת את השימוש במטאפורות ודימויים מעולם הטבע מצד אחד ומהעולם האפל מצד שני, שמעבירים את תוכן השיר בצורה עשירה כאילו היה סיפור (I am the fly who dreams of the spider - מתוך השיר Paths of Desire) וגם את המשפטים היותר ישירים שלהם (I'm so afraid to leave but more afraid to stay - מתוך השיר Ariel). המשותפים לכל השירים הם הדרמטיזציה והדגש הרב על רגש והעברתו שהם מכילים (הרבה מהם לא היה מצליח לעבור אלמלא קולה המיוחד והעמוק של הסולנית, שבתחילה התאמצתי מאוד להתרגל אליו והיום אני יכולה להגיד שרק הרווחתי מכך), שהם יותר מכל מה שהפך את הלהקה לאהובה עליי ביותר. שירים אהובים: Bury my lovely ו-Ariel, שניהם מהאלבום הראשון הנושא את שם הלהקה. מהאלבום השני עוד לא הזדמן לי לשמוע הרבה, אך ממה שכן זה מבטיח!

PerfectSP

New member
וואי,פולק זה אדירD: ../images/Emo190.gif

פולק-רוק עוד לא יצא לי לשמוע... יצא לי רק פולק-מטאל,שזה אחלה סגנון אנשים! זזתי ליוטיוב

The Killers

הדגש|ז'אנרים: סינט' רוק איך הגעתי אליהם: דרך השיר When you were young שבזמנו נוגן הרבה ברדיו. אז בכלל לא אהבתי אותו כי חשבתי שהוא צורם מדי, אבל אחרי ההתלהבות של GK_FF ממנו (שבעיקר ממנו אני מכירה אמנים ולכן הוא יוזכר ברשימה לא מעט
) הלכתי לקרוא את המילים שלו - שממש אהבתי וגרמו לי לאהוב את כל השיר. אח"כ שמעתי עוד טיפה משאר האלבום אצלו ונדלקתי במיוחד על Bones. אחרי זה כבר רכשתי את האלבום בו מופיעים שני השירים, Sam's Town (היחיד שלהם שיש לי בינתיים). למה אני אוהבת אותם: אני בעיקר מתחברת לשירים שלהם שמדברים על התמודדות עם קשיים ופחדים והשאיפה להמשיך הלאה ולקבל תמיכה, שביחד עם המוסיקה העשירה והמורכבת גרמו לי להיסחף לתוכה ולהרגיש טוב בתקופה קשה (ולכן אני אוהבת לכנות אותם Pain Killers :) ... ) שירים אהובים: (Read my mind, Bling (Cofession of a King ו-?Why do I keep counting.

PerfectSP

New member
חחח אני הייתי מוותרת על תמונה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

חחחח עזבי,יש לי משהו איתם לא ברור... הם מצחיקים אותיXDD

PerfectSP

New member
חחחח..הקילרס...הם פשוט...הורגים אותי../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני לא אוהבת אותם...הם...לא יודעתXDD

GK_FF

New member
אוי זה פאקינג אתר מדהים.....

ואין לי מושג למה הוא לא עובד לי!!!!!!!!!!! (כן היי אני לא קשור) הורדתי את הפלאג אין, אני שומע מלא בווינאמפ (כן הורדתי את זה של ווניאמם אני לא מפגר חחח) והוא פשוט לא שומר אותם!!! מה שמוזר זה שלפני שנה ומשהו ניסיתי גם, ואז הוא שמר, ואחרי שבוע פתאום הפסיק, וזהו מאז (כולל לפני שבועיים שפתחתי יוזר חדש וניסיתי שוב) הוא פשוט לא רוצה לשמור!

X Slider

New member
תמחק קוקיז, זה עושה ניסים ונפלאות ../images/Emo8.gif

בכל מקרה, לעוד שאלות אתה מוזמן לשאול בפורום "מצעדים וביקורת מוזיקה" שם עוסקים עם האתר והתוכנה.

SpongBobit

New member
כשמחקתי קוקיז, כאילו הוא פשוט נמחק לי

לא הצלחתי להתחבר לתפוז בכלל, ולא להגיב בישרא.

PerfectSP

New member
כנסוD: ../images/Emo190.gif

אממ...
אני לא רואה צורך להתייחס לטוקיו הוטל בכל זאת,עם כל הכבודXDD מה כבר אני אחדש?
אני רק אכתוב שירים אהובים
... Vergessene Kinder
Spring Nicht Rette Mich Uber ende der welt Schrei Frunde Bleiben Monsoon
ובעיקרון כולם אבל קיצרתיD: להקות ממולצותD: ראשית...הלהקה האהובה עלייD: Simple Plan
ההיכרות: אמממממ,כמובן,בתור צופת אמטיוי מגיל ארבע בערך,תמיד הכרתי אותם,אך לא שמעתי... איך התחלתי לשמוע...הממ... יום אחד,צפיתי ב'סמולוויל' [
] ותמיד בסוף הפרק הם שמים שיר... אז הפעם,הם שמו את וולקום טו מיי לייפ
ואני נדלקתי לאלללללללה,אז החלטתי שעכשיו אני מורידה אותם! והורדתי...והתאהבתיD:
שירים מומלצים להתחלהD: Perfect
Promise
I'd Do Anything Welcome To My Life Jump Meet You There Shut Up וכדומהD: הם פשוט...הלהקה האהובה עלייD: לא משנה איזה להקה הכרתי אחרי,הם טופ
. אמנם יש לי ביקורות קשות ונוקבות על הליריקה שלהם ואף על המוזיקה עצמה[ראו פורום 1300..XDDDDD] אני חולה עליהםD:
ז'אנר די קליל ותפיס...מתאים להרבה אנשיםD: הלהקה השנייה האהובה עליי,במרווח צמוד מאוד.. Lostprophets
ההיכרות: הקליפ 4AM Forever באמטיוי2
לא קשה
שירים ממולצים: Rooftops
Shinobi VS. Dragon Ninja
Last Train Home
Always,All Ways Make A Move[Wake Up[ Last Summer Hello Again ופשוט תשמעו אותםDD:
לאלה שלא מחבבים יותר מדי סוגי מוזיקה..הם סוג של אלטרנטיב רוק... קצת יותר כבד מטוקיו
עכשיו כמה להקות שאני ארשום בלי פירוט...רק כמה שירים מומלציםD: Evanescence: Bring Me To Life כמובן..מצויין להתחלה Taking Over Me Whisper Weight Of The World
והבלדה המוכרת כמובן, My Immortal |הדגש Good Charlotte
We Believe Predictable I Just Wanna Live The River...
The Young And The Hopeless Little Things... Escape The Fate[לא לבעלי לב חלשXD זה קצת סקרימו,קחו בחשבון
]
There's No Sympathy For The Dead The Web We Weabe Madina Lake: Here I Stand River People InMe להקה מדהימה!!! שמעו קודם את - I Won't Let Go... שיר מדהים,וזה הסינגל ככה שאם אתם אוהבים את הסגנון זה יתפוס אתכם מהר וחזק
המממ,ולאוהבי הגות'-סימפוני,המטאל עם השירה הגבוההD: אני ממליצה בחום על, Within Temptation
שירים מומלצים: Mother Earth The Howling Frozan Our Farewell וזהו
לא הייתי מפרטת לכם על כל הלהקות שאני אוהבת כי לא יהיה לזה סוףD:

PerfectSP

New member
נדפקה לי ההדגשה../images/Emo7.gif ../images/Emo190.gif

אני מנסה שוב
אממ...
אני לא רואה צורך להתייחס לטוקיו הוטל בכל זאת,עם כל הכבודXDD מה כבר אני אחדש?
אני רק אכתוב שירים אהובים
... Vergessene Kinder
Spring Nicht Rette Mich Uber ende der welt Schrei Frunde Bleiben Monsoon
ובעיקרון כולם אבל קיצרתיD: להקות ממולצותD: ראשית...הלהקה האהובה עלייD: Simple Plan
ההיכרות: אמממממ,כמובן,בתור צופת אמטיוי מגיל ארבע בערך,תמיד הכרתי אותם,אך לא שמעתי... איך התחלתי לשמוע...הממ... יום אחד,צפיתי ב'סמולוויל' [
] ותמיד בסוף הפרק הם שמים שיר... אז הפעם,הם שמו את וולקום טו מיי לייפ
ואני נדלקתי לאלללללללה,אז החלטתי שעכשיו אני מורידה אותם! והורדתי...והתאהבתיD:
שירים מומלצים להתחלהD: Perfect
Promise
I'd Do Anything Welcome To My Life Jump Meet You There Shut Up וכדומהD: הם פשוט...הלהקה האהובה עלייD: לא משנה איזה להקה הכרתי אחרי,הם טופ
. אמנם יש לי ביקורות קשות ונוקבות על הליריקה שלהם ואף על המוזיקה עצמה[ראו פורום 1300..XDDDDD] אני חולה עליהםD:
ז'אנר די קליל ותפיס...מתאים להרבה אנשיםD: הלהקה השנייה האהובה עליי,במרווח צמוד מאוד.. Lostprophets
ההיכרות: הקליפ 4AM Forever באמטיוי2
לא קשה
שירים ממולצים: Rooftops
Shinobi VS. Dragon Ninja
Last Train Home
Always,All Ways Make A Move[Wake Up[ Last Summer Hello Again ופשוט תשמעו אותםDD:
לאלה שלא מחבבים יותר מדי סוגי מוזיקה..הם סוג של אלטרנטיב רוק... קצת יותר כבד מטוקיו
עכשיו כמה להקות שאני ארשום בלי פירוט...רק כמה שירים מומלציםD: Evanescence: Bring Me To Life כמובן..מצויין להתחלה Taking Over Me Whisper Weight Of The World
והבלדה המוכרת כמובן, My Immortal Good Charlotte We Believe Predictable I Just Wanna Live The River...
The Young And The Hopeless Little Things... Escape The Fate[לא לבעלי לב חלשXD זה קצת סקרימו,קחו בחשבון
]
There's No Sympathy For The Dead The Web We Weabe Madina Lake: Here I Stand River People InMe להקה מדהימה!!! שמעו קודם את - I Won't Let Go... שיר מדהים,וזה הסינגל ככה שאם אתם אוהבים את הסגנון זה יתפוס אתכם מהר וחזק
המממ,ולאוהבי הגות'-סימפוני,המטאל עם השירה הגבוההD: אני ממליצה בחום על, Within Temptation
שירים מומלצים: Mother Earth The Howling Frozan Our Farewell וזהו
לא הייתי מפרטת לכם על כל הלהקות שאני אוהבת כי לא יהיה לזה סוףD:

PerfectSP

New member
D: ../images/Emo190.gif

היית בהופעה??
~אפשר לראות לפי החתימה שלי שהייתי
~

למעלה