שרשור המוזיקאים הגדול

PerfectSP

New member
מאוד מוגזם! ../images/Emo190.gif

אבל פשוט לא יכלתי לוותר על זהXDD בהחלט שערוריה המחיר...

נועמייי

New member
שלי

אמממ טוב נתחיל עם טוקיו הוטל :] : אממ טוב שמעתי את Durch Den Monsun פעם ראשונה לפני איזה שנתיים כזה, ובכלל לא ידעתי מי אלה, או באיזה שפה הם שרים, אבל ממש אהבתי את הסגנון.. בעיקרון אני אוהבת את רוב השירים בשלושת האלבומים אבל בכול זאת אני אוהבת במיוחד את Der Letzte Tag - גרמנית ואנגלית Ich Bin Nich' Ich - שד"א עוד שנייה התעלפתי כשביל שר את זה בהופעה, זה היה פשוט מעולה
Wenn Nichts Mehr Geht Reden Heilig - גרמנית ואנגלית Wo Sind Eure Haende Ich Breche Aus- גרמנית ואנגלית ועוד ביסיידים שאין לי כוח לכתוב אותם. אמממ טוב אני ממש אוהבת את גוד שארלוט, שאני מכירה אותם דיי הרבה זמן... האלבום שלהם Good Morning Revival ממש אחלה :]. Sum 41 גם אחלההה :] , אני ממש אוהבת את השיר שלהם Best Of Me . ותחלס אני אוהבת כמעט הכול :). פה נגמרה החפירה

PerfectSP

New member
מכירה את הלהקות כמובןD: ../images/Emo190.gif

סאם...הווו סאם... מכירה אותם הרבה זמןXD אני רואה שהסגנון שלך נוטה לפופ-פאנק-רוק כזה קלילD: [ואנשים,פופ היא לא מילה גסה.פופ זה פופיולר,ולאלה שלא מבינים אנגלית,פופולרי,מקובל,מצוי
]

PerfectSP

New member
פאק,גם לי!!!!!!!היית בהופעה שלהם?!XDDD ../images/Emo190.gif

כי אני הייתי בשנייה!!!! ועד לפני שנה היה לי את הפוסטר הענקייייי שלהם מההופעה תלוי לי בחדר!D: אבל אז סופסופ קניתי פוסטר של סימפל פלאן שיחליף אותו
חחחח,מורדים...זו הייתה התמכרות לא מהעולם הזהXD

SpongBobit

New member
רק אני לא ראיתי את זה ?XDראיתי רק עונה אחת של

קטנטנות, זה פשוט כ"כ חוזר על עצמו XD והשפה מכוערת,אבל זה לא משנה XD

ElinorLahav

New member
זה לא שפה מכוערת !

אני מדברת אותה בבית !
העלבת אותי עכשיו ! ספרדית נחשבת לאחת הספות היותר יפות ורומנטיות בעולם ! לכל מי שלא ידע

SpongBobit

New member
סורי ../images/Emo10.gif

אבל אני לא אוהבת את השפה הזו בכלל
בגלל כל הטלונובלנות.. וכן אני יודעת, אין כמעט אחד שחושב כמוני.. *אני חושבת שהשפה הגרמנית הכי יפהP: , גם סבתא שלי ז"ל חשבה ככה ..*

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif גרמנית שפה קשה חחח

אבל יהיה נחמד מאוד ללמוד אותה. היא מאתגרתת ..

SpongBobit

New member
עדיין הכי יפה ../images/Emo9.gif

אבל זה לא אומר שאני יודעת לדבר אותה XDDD

PerfectSP

New member
לא כל כך...היא מאודדדד דומה לאנגלית, ../images/Emo190.gif

יותר מדי דומה... כי...עזבו כמה חוקים שאתם לא יודעים בטח
אבל הדבר היחיד הוא,שהיא שופעת חוקים מפה ועד הודעה חדשה
וכל הקטע של הדר דאס די....רק משמיעה אפשר לדעת

PerfectSP

New member
כמובן אחרי צרפתית../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אבל זה נחשב ככה כי שתיהן שפות נורא דומות ושתיהן לטיניות

נועמייי

New member
לא הייתי בהופעה

אבל היו לךי שני דיסקים שלהם ופוסטר, והם נאבדו לי =|| חחחח המורדים זה היה מטורףףף ...

אבל לרוב מה שמקובל ומצוי באמת לא איכותי.

(אני לא מדברת על סאם 41 ספציפית כי לא יצא לי לשמוע אותם)

נועמייי

New member
אז את אומרת שט"ה לא איכותי?

כי הם מקובלים ודיי מצויים לאחרונה. אולי שאולי לא הבנתי אותך נכון חחחח..

אם לא הייתי חושבת שהם איכותיים לא הייתי כאן.

אמרתי "רוב", שזה לא "הכל". בד"כ יצירות ואמנים שהם יותר נגישים ויותר פופולאריים פחות עושים לי את זה, באמת שלא בגלל שאיפה לייחוד: הם בד"כ הולכים על-פי נוסחאות פשוטות שלעיתים קרובות מצריכות מינימום מחשבה בשביל מקסימום הנאה או לחילופין מנסים ליצור אשליה של עומק מתוך נקודות הנחה שהצרכן הפשוט יקנה את זה ויאמין בזה - שאלה שני דברים שמעצבנים אותי מאוד. עם טוקיו הוטל זה אחרת: כשאני שומעת אותם בגרמנית אני מרגישה רצון אמיתי לחדש משהו, להעביר משהו, והרבה אהבה, מחשבה, יצירה ואמונה מאחורי הליריקה והמוסיקה שלהם. מצד שני, מהקצת ששמעתי אני מאוד לא אוהבת את החומר שלהם באנגלית, שהוא אפילו לא שלהם באמת וגם ככה (או יותר נכון, בגלל שזה ככה) הליריקה בו מאוד לא מעובדת וביל שר הרבה פחות שלם. הם נשמעים כמו להקת גימיק יותר מאשר להקה עם מסר. בסופו של דבר כן יש אמנים ויצירות מיינסטרים שאני יכולה להתחבר אליהם ואפילו להעריך, אבל גם אז צריך להיות בהם איזשהו משהו שיגרום לי להרגיש את זה כלפיהן.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסאם 41../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

בסט אוף מי שיר מדהים

למעלה