מבחר הלהקות שאני אוהבת- My Chemical Romance- כמה שירים אהובים שלהם- elcome to the black parade
I dont love you I am not okay ועוד... Simple Plan- להקה מעולה!!! How Could This Happen To Me Everytime I Do Anything Im Just A Kid הלהקה Madina Lake מכורה מכורה מכורה! במיוחד השיר One last kiss טוב כמובן שגם טוקיו הוטל;] אני לא אפרט לגבי השירים כי אניאוהבת מבחר עצום מהשירים שלהם. Plain White t's השיר שלהם שאני הכי אוהבת- Here there Delilah בעקרון יש עוד אבל נראה לי שזה מספיק:]
אני האדומה שם!!!D: סימפל פלאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן-אהבת חיי
את יודעת שהם מוציאים דיסק בקרוב,כן?
אחח,מדינה לייק שולטים!D: ומכ"ר פעם שמעתי יותרP: ואני ממליצה,שירים של Plain White T'S,על.. Radios In Heaven A Lonley September Cinderella Story לדעתי הם שירים אפילו יותר יפים מהסינגל החדש שלהםD:
אני שומעת הרבה להקות..רוק ומטאל.. אממ זה יהיה מסובך לכתוב על כל אחת אבל אם סתם בא לכם לדעת איזה אז יש בבלוג שלי רשימה(אין לי כוח לכתוב כאן את כולם עכשיו ) http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=445755
הגבתי לך גםP: ומה אני לא על מטאל כבד? חח לא הבנתיXD ובקשר למרלין מנסון..אממ אני לא חולה עליו עצמו(הוא חולה נפש בצורה מפחידה ביותר..חח שמעתי שהוא קנה בכסף של הלהקה גולגולות של ילדה סינית בת 4
..מפחיד) אבל יש לו בהחלט כמה שירים טובים :] ויש בו גם משו מגניב כזה לא יודעת..אבל בעיקרון יש לו כמה שירים טובים אז רק בגלל זה :]
ואמרתי קרוב למדיי.. כי שמתי לב שרה הפורום שומע מוזיקה שונה וקוצור לא סקרימו ואני גם מתכתבת עם המון מהאנשים בפורום והם בכלל לא מכירים אותם בגלל זה כתבתי..וזה גם אל שהם להקות מוכרות
תשמעי,כי הם אדירים../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif
תשמעי את There's No Sympathy For The Dead ואת- The Web We Weabe בהתחלה... זה טובP: ויש עוד אחד,סינגל כזה,נוט גוד אינופ פור משהו משהוXD אבל אם תשמעי את השניים הראשונים כבר תדעי אפ את אוהבת אותם