שרשור המוזיקאים הגדול

Mrs Kaulitz

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif../images/Emo192.gif

מבחר הלהקות שאני אוהבת- My Chemical Romance- כמה שירים אהובים שלהם- elcome to the black parade
I dont love you I am not okay ועוד... Simple Plan- להקה מעולה!!! How Could This Happen To Me Everytime I Do Anything Im Just A Kid הלהקה Madina Lake מכורה מכורה מכורה! במיוחד השיר One last kiss טוב כמובן שגם טוקיו הוטל;] אני לא אפרט לגבי השירים כי אניאוהבת מבחר עצום מהשירים שלהם. Plain White t's השיר שלהם שאני הכי אוהבת- Here there Delilah בעקרון יש עוד אבל נראה לי שזה מספיק:]

PerfectSP

New member
בואי לפורום 1300!!!!~@#$%^& ../images/Emo190.gif

אני האדומה שם!!!D: סימפל פלאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן-אהבת חיי
את יודעת שהם מוציאים דיסק בקרוב,כן?
אחח,מדינה לייק שולטים!D: ומכ"ר פעם שמעתי יותרP: ואני ממליצה,שירים של Plain White T'S,על.. Radios In Heaven A Lonley September Cinderella Story לדעתי הם שירים אפילו יותר יפים מהסינגל החדש שלהםD:

hallcat10

New member
חח..גם אני!!

מיקימיקל רומנס.. מדינה ליק.. סימפל פלנט.. טוקיו הוטל.. פופיטרס.. ועוד הרבה... =]

N i t z a n 42

New member
אממ

אני שומעת הרבה להקות..רוק ומטאל.. אממ זה יהיה מסובך לכתוב על כל אחת אבל אם סתם בא לכם לדעת איזה אז יש בבלוג שלי רשימה(אין לי כוח לכתוב כאן את כולם עכשיו :p) http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=445755

PerfectSP

New member
אחלה להקותD: ../images/Emo190.gif

את לא על מטאל כבד במיוחד אבל אני רואה..
אני מכירה כמעט את כל הלהקות חוץ מאיזה שתיים..:) ובכלל בלוג יפהD: רק את מרילים מנסון אני ממש שונאת
אבל אם את אוהבת אותו,תהני
~הולכת גם להגיב עוד דקה~

N i t z a n 42

New member
תודה :]]

הגבתי לך גםP: ומה אני לא על מטאל כבד? חח לא הבנתיXD ובקשר למרלין מנסון..אממ אני לא חולה עליו עצמו(הוא חולה נפש בצורה מפחידה ביותר..חח שמעתי שהוא קנה בכסף של הלהקה גולגולות של ילדה סינית בת 4
..מפחיד) אבל יש לו בהחלט כמה שירים טובים :] ויש בו גם משו מגניב כזה לא יודעת..אבל בעיקרון יש לו כמה שירים טובים אז רק בגלל זה :]

PerfectSP

New member
התכוונתי.. ../images/Emo190.gif

שאת לא מהאלה ששומעים מטאל כבד...כאילו,כל הבלאק ודת' וכוליXD

N i t z a n 42

New member
אני דווקא כן שומעת בלאק ודת' וכאלה ולא מעט!XD

לא ראית ברשימה? יש הרבה להקות כאלה שם.. כמו למשל:Orphaned Land ,Children Of Bodom ,Dark Tranquillity, Draconian,Theatres Des Vampire ועוד..חח

crazysapir

New member
../images/Emo99.gif my music ../images/Emo99.gif

קרוב למדי שאתם לא תכירו את הלהקות: אמממ מי שאוהב סקרימו יאהב alesana bullet for my valentine drop dead gorgeous
from first to last trja אולי יש עוד ואני לא זוכרת:/אבל אלה אני בעיקר שומעת

PerfectSP

New member
אבל למה אני מכירה את כל הלהקות שלך?../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

הרי אמרת שלא נכיר
אליסאנה אחלהD: בולט נחמדים,פעם שמעתי אותם יותר...P: DDG אחלה גםD: FFTL לא הייתה לי היכרות עמוקה איתם,אבל הם סבבה TRJA...כמובן,מי לא מכיר
אחלה להקה!והמתופף שלהם מלך!

crazysapir

New member
הרב לא../images/Emo3.gif

ואמרתי קרוב למדיי.. כי שמתי לב שרה הפורום שומע מוזיקה שונה וקוצור לא סקרימו ואני גם מתכתבת עם המון מהאנשים בפורום והם בכלל לא מכירים אותם בגלל זה כתבתי..וזה גם אל שהם להקות מוכרות

PerfectSP

New member
כן,גם אני שמתי לב../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

אבל בשביל זה יש אותיD: אני מכירה הרבה סוגים[לפחות מדגמים מהםXD],מלבד מזרחית
ואראנדבי ופופ ממוצע אני מכירה[לא אשמתי שזה ברדיו כל היום!
] אבל לא רוצה לעומקD: כה...אני גם מכירה את הסגנון שלך
רואים עלייך
אם את אוהבת סקרימו...שמעי את אסקייפ זה פייט!!!!הם מעולים!!!!את חייבת לשמוע אותם!!D:

PerfectSP

New member
תשמעי,כי הם אדירים../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

תשמעי את There's No Sympathy For The Dead ואת- The Web We Weabe בהתחלה... זה טובP: ויש עוד אחד,סינגל כזה,נוט גוד אינופ פור משהו משהוXD אבל אם תשמעי את השניים הראשונים כבר תדעי אפ את אוהבת אותם
ואני חושבת שתאהבי

PerfectSP

New member
חחח,בדיוק בשבילך../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

נטשתי קצת את הקומונה המסכנהXD

crazysapir

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifיש גם עצומה אגבD:

שידיד שלי פתח^^

למעלה