../images/Emo79.gifAll I Need../images/Emo79.gif
לאט, אבל בטוח, אנחנו בשיר החמישי באלבום
לאט, אבל בטוח, אנחנו בשיר החמישי באלבום
I'm the next act waiting in the wings* I'm an animal Trapped in your hot car I am all the days that you choose to ignore You are all I need You are all I need I'm in the middle of your picture Lying in the leaves I am a moth who just wants to share your light I'm just an insect trying to get out of the night I only stick with you because there are no others You are all I need You are all I need I'm in the middle of your picture Lying in the leaves It's all wrong It's all right It's all wrong
אני הפעולה הבאה מוכן בזמן הנכון אני חיה לכודה המכונית הלוהטת שלך אני כל הימים שבחרת להתעלם את כל מה שאני צריך את כל מה שאני צריך אני באמצע התמונה שלך שוכב בתוך העלים אני עש שרק רוצה לחלוק את האור שלך אני רק חרק מנסה לצאת החוצה מהלילה אני רק נשאר איתך כי אין אחרות את כל מה שאני צריך את כל מה שאני צריך אני באמצע התמונה שלך שוכב בתוך העלים זה לגמרי טעות זה לגמרי נכון זה לגמרי טעות * Waiting in the wings - מוכן לפעולה בזמן הנכון ____________________________________________________________________________________ השיר מתנהל באוירה קודרת, אפלולית, בלוזית משהו. צלילים כהים של בס, חריקות ברקע. הקסילופון שנכנס בהמשך, מוסיף נפח מאוד מסתורי, מיסטי בעיני לצליל. יש משהו מאוד אדיש (במובן הטוב), מיואש, ציני בצורה שת'ום שר אותו. הוא מדמה את עצמו לחרק שנשאר לכוד במכונית. "You're all I need" הוא שר בקול מיוסר, תלותי, חסר תקווה, בחלל ריק. הוא מנסה להסב את תשומת ליבה ע"י הוכחה מצולמת מזמנים אחרים, בהם הוא היה במרכז החיים שלה, כמו במרכז התמונה. הדימוי לעש, בעצם פרפר לילה (הם נמשכים לאור, לא?) שרוצה לחלוק איתה דברים, I'm just an insect ,trying to get out of the night - נדמה לי שפה יש אף רמיזות מיניות, שמתוארות כמו צורך. הוא מסיים שוב עם אותם שורות, של ייאוש, תלותיות, כמצב קבוע, ומשאיר אותנו עם אקורד מסקרן של פסנתר, שמתעצם עם התופים והאורגן הזה, לתוך מה שנשמע לי כמו סערת רגשות, איבוד עשתונות. בעיני, שיר עוצמתי. כוחו בעיני בעיבוד הפשוט והקולע להעברת התחושות, עיבוד פשוט מושלם.