All I Need

juventina

New member
כנראה שלא הבנת

כשאמרתי אלבום אישי לא התכוונתי שרק לי יש אותו ולשאר העולם לא, התכוונתי שזאת ההרגשה שלי כלפי האלבום אולי הכי פחות מובן והכי פחות מוערך של רדיוהד, ודווקא בגלל שהוא כזה, אני אוהבת אותו קצת יותר כי אני מרגישה שהוא יותר "שלי" ופחות של אנשים אחרים. (ועדיף שאני לא אתחיל לדבר על מה שהשירים עצמם עושים לי, כי זה יהפוך למגילה ואף אחד לא יקרא את זה :) ) אני יודעת שאלו רעיונות שקצת קשה להבין וקצת קשה להסביר, אבל זה גם לא כלכך משנה ולא כלכך קשור, הענין הוא שאני מעדיפה ששיר של רדיוהד לא יהיה להיט בגלגל"צ (וחשוב גם לציין שזה דבר שלא קרה כבר 10 שנים! 10 שנים לא היה שיר של רדיוהד בלפייליסט הגלגל"צי) וזאת רק דעתי ותחושתי. ולגבי הסתירה...את מתכוונת לצל"ש שנתתי לצ'רנילס? זה לא סותר...המסור היא גם ככה תוכנית יוצאת דופן בנוף הגלגל"צי ואלו בסך הכל שעתיים שבועיות ששם אפשר לשמוע שירים שבחיים לא תשמעי שם בזמן רגיל.

הבנתי חמודה../images/Emo13.gif אבל זה עדיין נשמע תמוה

בכלמקרה, כל אחד ודעתו. אני חושבת שזה לא מזיק שתושמע מוזיקה מוערכת בגלגל"צ, יותר מכך- אני חושבת שחשוב שיהיו שם להקות כמו רדיוהד, שהגיוון הזה חשוב. זה מבורך לפתוח קצת את הראש לכל האנשים ששומעים רק מיינסטרים, להכיר להם להקה מדהימה כמו רדיוהד. וכן, גם אם השיר הזה יסיים בפלאפונים של כל פרחה ממוצעת, אני אדע שיש לי פינה הרבה יותר חמה בלב ללהקה הזו.

juventina

New member
אין תרופה לטפשות

ואין שום שיר של רדיוהד שיגרום לאותם אנשים ששומעים רק מיינסטרים לפתוח את הראש ולהתחיל להאזין גם לדברים אחרים... אני מבינה את הגישה שלך ושל מי שחושב כאן כמוך, ואולי הגישה שלי מעט אגואיסטית, אני פשוט איבדתי אמון בכך שטעם מוסיקלי גרוע יכול להשתנות (נסיתי, יותר מפעם אחת "לגאול" אנשים מטעמם המוסיקלי הנורא, זה אף פעם לא עבד...) ולכן לא נראה לי שאם ישמיעו רדיוהד ברדיו זה יעזור. אני פשוט לא רוצה שהשירים המדהימים האלה "יהרסו" עבורי. אבל זה לא כלכך משנה- אם השיר יתפוס לא יהיה לי או לאף אחד אחר מה לעשות בנידון. עבורי, לכל שיר יש איזשהו גבול מסויים של פעמים שניתן לשמוע אותו בזמן מסויים- אם עוברים את הגבול הזה אי אפשר לחזור חזרה. לכן גם כשאני מתמכרת לשיר ממש אני לא מרשה לעצמי להקשיב לו יותר מידי כדי שהוא לא יהרס (לראיה- לא הקשבתי לרקונר כבר כמה ימים
) ואני יודעת שלא אצל כולם זה ככה, אבל זאת בעיקר הסיבה שאני לא רוצה שיחרשו על שיר של רדיוהד. אה ובכלל לא דיברתי על כמה השיר קליט או לא, אני הראשונה שיצאה פה להגן על IR מפני אלו שטענו שהוא פשוט או קליט מידי, זה לא רלוונטי לוויכוח, אני לא מדברת על זה. דווקא ב-IR יש כמה שירים עם פוטנציאל גדול להפוך ללהיטים וזה לא מפחית מערכם אפילו במעט, אבל זה לא אומר שאני רוצה שהם יהפכו לכאלה. דווקא אצל רדיוהד סוגית הלהיטים היא קריטית. תראו מה קרה להם אחרי אוקיי! הם עשו אלבום שהוא פרופר אנטי- פלייליסט ואני חושבת שזה הגיע באיזשהו מובן מהרצון שלהם להתרחק מהמקום הזה של הצלחה במצעדי פזמונים ופלייליסטים, זה פשוט לא עשה להם טוב. חוצמזה, ע"ע מקרה קריפ, אפילו הלהקה עצמה לא יכולה לסבול אותו יותר
ורק בשביל הרקורד, אני עדיין חושבת ש- high and dry ו- green plastic הם שירים מצויינים, אבל עם השנים מה שקרה זה שהם פשוט נשחקו עבורי, הם עברו את אותו גבול שדיברתי עליו, ולכן הם פשוט לא מרגשים אותי יותר, וזה עצוב וחבל, אבל ככה זה. אני מניחה שזה שונה אצל כל אחד... נ.ב- היית בת 10 בשנת 2000? ילדונת!!
אה ולאותו "שדר רדיו" קוראים יואב קוטנר...

אני מקווה שאת לא מתכוונת אליי../images/Emo46.gif

בכלמקרה, את מציגה את המיינסטרים כחרא מוזיקה. לרוב זה נכון, אבל יש גם מיינסטרים שאני אוהבת, אז אני חושבת שיש אנשים שיכולים לאהוב את רדיוהד באותה המידה שאני יכולה לאהוב מיינסטרים. קראי לי נאיבית אם בא לך
ואגב, אם את כלכך שונאת מיינסטרים, למה את בכלל מקשיבה לגלגל"צ?
היי, לא יפה לצחוק על קטינים
.. בת כמה את, BTW?

juventina

New member
לאלאלאלאלאל

חלילה :) לא התכוונתי אליך, זה סתם משפט ידוע כזה...סליחה אם זה נשמע ככה! תראי, גם לי יש נטיות מיינסטרימיות (ואני לא מתביישת להודות בזה! טוב נו, אולי קצת...) אבל נראה לי שמי שיש לו פוטנציאל לאהוב רדיוהד לא צריך את גלגל"צ בשביל להגיע אליהם. וחוצמזה אני כבר הפסקתי להקשיב לתחנה הזאת, כי היא נהייתה ממש בלתי נסבלת... זה הולך בערך ככה: אני נכנסת לאוטו, הדיסק מתחיל אוטומטית. אני לוחצת על הכפתור שמעביר לרדיו כדי לבדוק מה קורה שם. בדרך כלל יש שם משהו כמו: "מאאאאמייייייייייייייייייייייייייייי מה נהיה ממנייייייייייייייייייייייייייייייייייי" או- "and she say, it's ok, i got lost on my way, but i'm a super girl, and super girls don't cryyyy" ואז אני נראית ככה:
ואז אני לוחצת מהר על הכפתור שמחזיר לדיסק :) ואני קשישה בת 24 :)

אוקיי ../images/Emo13.gif

אני מקשיבה לרדיו רק במכונית, אבל כשיהיה לי רשיון (בקרוב
) אני אעשה דיסק מכונית ולא אצטרך לחכות להשמעה של מיוז מדיי פעם בגלגל"צ.:) 24 זה לא נחשב קשישה

טוב, עשיתי פה בלאגאן. בואי נאמר ששתיכן כותבות

יפה. אבל תום כותב יותר יפה. אגב, אם תיקחו את הגיל של שתיכן ותוסיפו לו 1, תחלקו בשתיים, תוסיפו עשר ואז תחסירו עשר ושוב תוסיפו עשר. תגיעו לגיל שלי.

כנראה שהייתי ממש הפוך אתמול

אני בן 32. טוב נו, בגילי הגלגלים במוח כבר לא משומנים כמו פעם

בלי קשר לאם אני מסכים איתך או לא...

אני חייב לציין שבחיים לא הייתי מנחש שמאחורי מה שכתוב כאן עומדת ילדה בת 17. סחתיין על הכתיבה. את מציגה נקודה שקיימת גם אצלי באיזשהו מקום. למרות שאם אשמע שיר של רדיוהד בגלגל"צ דווקא אתרגש. אבל אז בטח אקלל את השדר הבן זונה שהחליט לקטוע את השיר דווקא בקטע הכי יפה...

למעלה