All I Need

holo

New member
אני לא מסכים איתך

ברגע ששיר הוא מספיק טוב, עצם היותו "להיט" לא גורעת כלום מאיכותו, אלא רק מראה שהוא נקלט מהר. שיר קליטים הם לאו דווקא פחות טובים. אני מכור לדה בנדס ושמעתי את High and Dry ואת Green Plastic הרבה הרבה מאוד פעמים. כל פעם אני נהנה מחדש, בגלל שהם שירים מצוינים לדעתי, כמו כמעט כל האלבום הזה.

Pygmy puff

New member
זה לא העניין

השאלה היא לא אם השיר טוב או לא, או כמה הוא "להיט". אנחנו מדברים על השמעות ברדיו, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בתחנה כמו גלגל"צ שמתעקשת לחרוש על שירים עד צאת הנשמה. אין מה לעשות- לא משנה כמה אתה אוהב שיר מסויים- ככל שתשמע אותו יותר ולעיתים קרובות- הוא יימאס עליך.
ואפרופו גלגל"צ- המיני ספיישל של אתמול דווקא היה חביב ביותר.

holo

New member
הרגע אמרתי לך שלא נמאס לי

אבל איך שאת רוצה...

צאי מהסרט, אפילו אם ישמיעו את אמניזיאק

982723874682734682374628374683274682374682374 פעמים בגלגלצ ואיפה שלא יהיה, זה עדיין יהיה אלבום מיוחד, יפה ומרגש. כנ"ל לגבי כל שיר אחר וטוב של רדיוהד. ד"א שיר יכול להשמע לך מאוס גם אם תשמעי אותו הרבה פעמים לבד, את לא צריכה רדיו בשביל זה.

juventina

New member
צאי מהסרט?...

שוב, זוהי דעתי וזכותך לא להסכים איתה. מבחינתי זה אלבום שאני אפילו לא יכולה להקשיב לו עם עוד אנשים! רק לבד. כן, לך תסביר, אני שקועה עמוק בסרטים קשים...מקרה אבוד. ואם היית קורא באמת את מה שכתבתי היית רואה שאנחנו מסכימים לגבי המשפט השני שלך.

קראתי את התגובה הראשית שלך לא את כל השרשור

וזה מה שהשתמע מזה. בכל אופן, הצעה שלי אלייך, תהני את לעצמך עם המוזיקה שלך, המוזיקה שאת אוהבת. מה אכפת לך מה אחרים עושים. תתעסקי יותר בעיקר מאשר במסביב.

Roy1232

New member
שיט, אז עכשיו מירי מסיקה ורדיוהד יושמעו ביחד?

לא מסתדר לי, זה כמו האנטיתזה לאיכות ואיכות אחד אחרי השני. מה גם שאנשים בד"כ לא יאהבו, כי הרוב פשוט חסרי טעם מוזיקלי (ז"א אוהבים מה שמשמיעים להם הכי הרבה, במקרה של גלגלצ זה שירים תבניתיים ורדיוהד הם בדיוק ההפך).

Alice108

New member
קצת חדשה פה..

קצת כי אני קוראת פה מלא.. ניצלתי את זה לשרשור הזה כי הייתי חייבת להגיב ולהגיד שזה אחד השירים הכי יפים באלבום, הכי יפים של רדיוהד והכי יפים ששמעתי
דוד שלי אמר לי שהיה היום ספיישל בגלגל"צ, מישהו שמע? ודרך אגב - אל תדרגו את השיר הזה במצעד גלגל"צ, לאנשים של היום אין כל זכות לשמוע רדיוהד. אני בטוחה שאתם לא רוצים שגם הם יהפכו לעוד להקה שילדי האימו שמשתלטים על העולם ישמעו, נכון?

ניניייי

New member
אסור לנו לתת לגלגל"צ למסחר את רדיוהד.

אחת הסיבות שאני כ"כ אוהבת ומעריכה את רדיוהד זה כי הם לא ממוסחרים וגלגל"צ היא התחנה הכי ממוסחרת בארץ אני חושבת ואם עכשיו יתחילו לשים שם שירים של רדיוהד זה רק יפגע וימסחר את אותם. אז אני לגמריי מסכימה עם מה שאמרת, אל תצביעו לאול איי ניד בגלגל"צ כי מי ששומע גלגל"צ לא מבין מזה מוזיקה איכותית כמו שרדיוהד עושים.

אז למה הם לא באים?../images/Emo10.gif

אני חושבת שהבעיה היא שלהקות רבות לא מודעות לכמות המעריצים שיש להם בישראל. זו מדינה קטנה והחברות חושבות שממילא אין פה הרבה אנשים וזה לא שווה את ההגעה והעברת הציוד וכו'. בקיצור, השמעה בגלגל"צ לא תזיק לדעתי, להיפך, בדיוק מהסיבה הזו.

Roy1232

New member
הם באו כבר 4 פעמים../images/Emo13.gif

לרדיוהד יש יחסים מיוחדים עם ישראל, אחרי הכל בלעדינו הם לא היו מגיעים לכזאת פופולריות כבר בהתחלה.

3 פעמים, לא?

בכלמקרה, ההופעה האחרונה הייתה רק בשנת 2000
הייתי בת 10
למה אתה מתכוון ב"בלעדינו הם לא היו מגיעים לכזאת פופולריות כבר בהתחלה"?

Roy1232

New member
זה סיפור ידוע

אחד השדרנים ברדיו הישראלי נדלק על קריפ ושידר אותו ללא הפסקה, ומשם התחילו לשמוע ולאהוב את רדיוהד בישראל וזה התפשט לכל העולם
. ויכול להיות באמת שהיו 3, לא סגור על זה. וגם אני בהופעה האחרונה לא הייתי בגיל מתאים

golanaor

New member
נכון, וגם לדעתי זה רק יועיל

אם ישמיעו את רדיוהד בגלגל"צ. זה סתם טיפשי לומר שזה למסחר אותם, כי אחרי הכל המטרה שלהם זה להגיע לכל אחד ואחת. ונקווה שהם יבואו לישראל!

אני דווקא פחות אהבתי,

הוא מונוטוני מדיי בעיניי. יש בזה משהו יפה אבל לקראת אמצע השיר זה קצת נמאס. בכלמקרה, הסוף בהחלט עושה את השיר בעיניי.

למעלה