השיר השבועי #3!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo153.gifהשיר השבועי #3!../images/Emo153.gif../images/Emo79.gif

והשיר הנבחר: |תופים|
forever yours!
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/centurychild.html#6
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. עוד משהו להוסיף? [כמו ציון לפינה
]
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
[כןכן, הפינה נפתחת היום כי אני יוצאת מחר לטיול שנתי...:X רחמו עלי
]

lacrimosa girl

New member
אני אמורה לארוז לשנתי. בלע.

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הליריקה מדהימה. השיר בכללי נהדר. ^^ 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Whatever walks in my heart will walk alone וגם No love left in me No eyes to see the heaven beside me My time is yet to come So I'll be forever yours כמעט כל השיר
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אהבה נכזבת. די, אני סדרתית
[ע"ע גוסט לאב סקור...] 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה. ^^ 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? יוקה לא במיטבו. אמפו רגיל, והחליל מזכיר נורא את הטיטניק [בלע
] 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לפרסי. אני סדרתית! 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? פעם בניתי לשיר הזה קליפ שלם... אם אני אצליח להיזכר
אני מניחה שקליפ אנגסט...איזשהי טירה גותית או משהו ברקע, טאריה הולכת בשדה ירוק ברקע של שמים אפורים...אני אבנה את זה מחדש, יהיה לי מלא זמן בטיו"ש
8. תנו ציון לשיר. 10.
9. עוד משהו להוסיף? [כמו ציון לפינה ] אחד האהובים עלי ^^ 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? החפרפרת חוזרת~~ אממ, the kinslayer

Super Alonit

New member
מה רע בטיול שנתי? נשמע כיף../images/Emo9.gif

תהני!
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הליריקה. שיר מקסים אבל שקט מדי. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Constant longing for the perfect soul ו- No love left in me No eyes to see the heaven beside me 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אממ מישהו שמצפה לאהבה שלא מגיעה או משהו... ~עקומה~
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? beautiful as always
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? המנגינה ברקע מקסימה אבל בקושי הרגשתי אותם, זו הסיבה שאני לא אוהבת שירים שקטים מדי! 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי. הליריקה הולמת אותי.
או למישהו שלא החזיר לי אהבה אנאערף.
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אפרורי כזה ועצוב, שיעשו איזה קטע בלי קשר אליהם, יענו כמו בבלס דה צ'יילד. 8. תנו ציון לשיר. 9. שיר מקסים אבל אני לא ממש מרגישה את שאר חברי הלהקה ולדעתי יכלו לעשות את זה טיפה יותר עוצמתי בסוף. 9. עוד משהו להוסיף? [כמו ציון לפינה ] 10! כמה פעמים כבר צריך להלל את הפינה הזאת כדי שזה יקלט?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? The Kinslayer או Ever Dream. (למה טורחים לשאול, בכל מקרה החפרפרת זוכה בסוף
)

Super Alonit

New member
בלי מקלחות?!../images/Emo5.gif

נו, עכשיו הכל ברור, הטיולים השנתיים שלך לא כייפים. הטיולים שלי כן
אצלנו הולכים לאכסניה ויש מסיבות ואוכל כל הזמן- כיף חיים.
ומדי פעם מטיילים, לראות קצת נוף לא יכול להזיק וזה אפילו נחמד:) למרות שפעם הייתי בסיירות ושם הייתי בטיולים של 3-4 ימים בלי להתקלח, ועוד אחרי שטיפסתי על הרים במדבר במשך כל היום.

Super Alonit

New member
רק קצת../images/Emo7.gif

חוצמזה, אני הייתי בסיירות וזו די קריעת תחת אז אל תקראי לי מפונקת!

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif

לרגע חששתי שכולם פה שונאים לזוז.
למרות שזה מקרה יוצא דופן ומדובר בו על טיול בלי מקלחת, במקרה הזה גם אני נגד.

מה זה טיול בלי מקלחת?

לא חושבת שמשרד החינוך אמור לאשר דבר כזה.נשמע לי מאוד מוזר.

Liquid Dreams

New member
אין כזה דבר אצלנו "אכסניה",

הטיולים זה אך ורק באוהלים. בכיתה ח' יש גם מה שנקרא "סמינר בדואים" שבו ישנים באוהל בדואי, כמה נחמד. ט'-י"ב יוצאים לטיול שנתי ביחד של ארבעה ימים, והם לא ממש מתקלחים שםP:

אוהלים זה לא כ"כ נורא.

אבל בלי מקלחות למשך 4 ימים?זה ממש מוגזם.אני זוכרת שבטיול השנתי ישנו בחניון יטבתה(שזה מקום מעפן ביותר) ואפילו שם היום מקלחות(אם כי הן היו נוראיות><).

למעלה