השיר השבועי #3!

dralan

New member
לבי"ס שלכם יש תקציב

אפילו בי"ב אצלנו זה רק 4 ימים :(

lacrimosa girl

New member
לא באמת

הסעות מהקיבוץ וישנים בחור בנגב בלי מקלחות ;[ אני כזו מפונקת

Super Alonit

New member
הטיול הכי ארוך שהיה לי היה יומיים!

מה זה צריך להיות?
ועוד שנה שעברה (כיתה י') היה לנו טיול שנתי של יום... טיפסנו על הר, שטנו בקייקים וזהו. לא פייר!

Super Alonit

New member
תתנזרי מסיגריות../images/Emo9.gif

הנה, כבר יש לך סיבה למה הטיול הזה נפלא. האוויר הצח וחסר צחנת הסיגריות יאוורר לך קצת את הריאות
(נו, אז מה אם תיהי מסריחה מזיעה, בוץ ושות')

LadySilkworm

New member
-

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אין משהו ספציפי.. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? No love left in me 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? שיר מלנכולי על אהבה נכזבת.. הוא לא בין האהובים עליי אמנם. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? נחמד, לא רע. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אממ בסדר גמור. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? טיטאניק? זה יהיה טוב. חה. 8. תנו ציון לשיר.7 9. עוד משהו להוסיף? [כמו ציון לפינה ] אין ציון! 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? feel for you

tir444

New member
תשובות

1. את המנגינה והליווי 2. המנגינה שאחרי שטאריה אומרת "forever yours". 3. משהו עצוב שאין לו סוף. 4. נהדר אחד מהשירים שהכי עושים צמרמורת. 5. אני שרופה על הלהקה אז אני משוחדת, מקסימים. 6. למשהו שאיבד קרוב. 7. אין לי מושג אני מזה גרועה בדברים האלה. 8. 10 9. 10 10. slepping sun אוהבת, tir

The Cat Woman

New member
נמ... נמ... נמ...

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? לא מתה עליו האמת. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? כמעט הכל! המילים שלו מדהימות... בעיקר Constant longing for the perfect soul וגם No love left in me No eyes to see the heaven beside me 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לו כמעט... רק שהוא מזכיר לי את הבדידות של 3 החודשים האחרונים. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? סביר. לא בעוצמתו המלאה. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? לא מורגשים... 6. למי הייתם מקדישים את השיר? ממ... לאקס האחרון שלי. (גם בפעם שעברה הקדשתי לו??) 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא הייתי רוצה לראות קליפ לשיר הזה כי הוא בטוח יהיה מעפן. אין, זה שיר שקט! אי אפשר לעשות לו קליפ של נייטוויש... זה ייצא כמו סלין דיון או משהו! 8. תנו ציון לשיר. 6... 9. עוד משהו להוסיף? [כמו ציון לפינה ] "נאמר כבר הכל ואין לי מה להוסיף לזה" 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Feel For You !!!

Itay Simons

New member
נמנמנמ אני לא מספיק שומע אותו

כדי לענות
הוא מהפחות אהובים עליי

למעלה