השיר השבועי #3!

Liquid Dreams

New member
בטיו"ש של שנה שעברה,

3שלושה ימים ושני לילות, היו מקלחות אבל עם מים קפואים כי זה היה בחניון, אבל חוץ מזה לא יהיו מקלחות עוד בשום טיול.

Super Alonit

New member
יוווו פיתות בדואיות../images/Emo99.gif

זין על מקלחת, היו לכם פיתות בדואיות!

Super Alonit

New member
הרסת לי את הפנטזיה על הפיתות../images/Emo10.gif

פיתה בדואית זה רק עם לבנה, לא עם ירקות

לאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין טוב מזה!!!!!!! בעצם זה תלוי, אם יש לכם שכבה בת זונה כמו שלי זה אדיר. בכלל אני אוהב טיולים, וגם כמעט כל החברים שלי מהשכבה יצאו, אז היה ממש כיף! באמת כשהיה לי את הטיו"ש להרי אילת ואילת, חזרתי ואני לא זוכר מתי נהניתי ככה באותה תקופה, וואי..

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif

זה כיף למרות שהשכבה שלי מלאה בערמות של מפונקים (בתנאי שיש מקלחות!) חוצמזה, מה אתה עושה עכשיו בבית? לאף אחד פה אין בי"ס?

ש נ י1

New member
../images/Emo45.gif

אינ השנה ממש התלבטתי אם לצאת לטיול ובסוף עשיתי את ההחלטה הנכונה ויצאתי,זה היה אחד הטיולים הכיפים בחיים שלי ומאז אינ ממליצה לכולם לצאת לטיולים שנתיים

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

היה לנו השנה טיול שנתי שהוא יותר מסע כזה
(מסע ישראלי) שבוע שלם, היה כזה מדהיייים. למרות שביומיים הראשונים לא היו מקלחות ודווקא אז היו מסלולים של 8 שעות הליכה בכל יום ובאבק וחול:S והיינו צריכים לישון באוהל במינוס 4 מעלות>< אבל אחרי המשבר הזה הכול היה מושלם :]

blacknwhite

New member
הה... גם לי יש מחר טיו"ש../images/Emo3.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אממ.. את המילים, וגם המנגינה יפה, אבל באמת זה שיר קצת שקט מדי 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? constant longing for the perfect soul באופן כללי, כל השיר... 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אממ.. לא יודעת. כולה 14, אין לי הרבה *נסיון*
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? יפה, כרגיל
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אממ.. קצת לא מורגשים. חבל 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד, לפחות לא בינתיים 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודעת... משהו יחסית אפור וכהה, אבל שיעשה קצת יותר צבעוני בסוף (לא צבעוני שמח, סתם צבעוני) אני עדיין מקווה לכניסה של מוזיקה יותר רועשת בסוף השיר וזה לא קורה
8. תנו ציון לשיר. אממ...8 9. עוד משהו להוסיף? [כמו ציון לפינה ] ציון לפינה 10. כרגיל
חוצמזה, גם לי יש מחר טיו"ש! לאן אתם נוסעים? אנחנו בגליל עליון... 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת. תבחרי מה שבא לך...

lacrimosa girl

New member
אנחנו בנגב. =/

זה סאקס. אין מקלחות 4 ימים ;_; אני שונאת להרגיש מלוכלכת. =/ [וזה אומר להתנזר מסגריות 4 ימים, הוי ערסית שכמותי
]

blacknwhite

New member
4 ימים?! אנחנו יומיים!../images/Emo46.gif

טוב, מצד שני, אנחנו כיתה ט'...

למעלה