*לא משרשרת למקום הנכון*
אני לא מבינה מה יש לכולם משירי. היא לא כזאת רקדנית טובה (שנה שלישית במחול כבר לומדים את זה) היא לא כזאת זמרת טובה (מה זה הצרחות האלה פור גאד סייק) והיא.. לא. וההתפשטות המשונה שלה על הבמה לא תורמת לה בכלל.. זאת תחרות שירה, לא מיס יוניברס. אז.. בשל העובדה שאני בת, ובנות כידוע בחיים לא יפרגנו לבלונדיניות רזות במיני שמקפצות של במה גדולה (בואו נתערב שרוב המעריצים של שירי הם בנים) - אני לא מחבבת אותה בכלל. שי חמוד! כפרה עליו איזה בגדים מאגניביסטים אבל.. עם כמה שהוא יפה וחמוד ומשתדל- הקול שלו די בינוני.. מבחינת שירה הוא לא משהו. אני הייתי מציעה לו להשתתף ב"קח אותי שי" (בהנחיית רודריגו) ואז יהיה טוב בעולם. קיוויתי שנינט תבחר שיר שמח או משהו.. מאיפה כל הדיכאון הזה?! יש לך הכי הרבה סיכויים, דאמט! והמכנס הזה משמין אותה למדי (לא שזה רע). בכל זאת, היא הרבה רמות מעל שירי ושי לדעתי.. יש לה קול מהמם, והיא לא היתה צריכה לענטז על הבמה בשביל שיאהבו אותה.. ולא, אני לא הולכת אחרי הכבשים, כבר בהתחלה חיבבתי אותה, גם לפני הכתבה ברייטינג. גם יפה וגם שרה טוב. אני מהמרת ששירי תזכה, כי כמות הגברים מזילי-הריר בישראל גדולה מכל קהל אחר.. אבל אני בעד נינט.