לא נפסיק לשיר

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifנינט ברור דההההההההההה../images/Emo70.gif

נינט נינט נינט

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifנינט עשתה לי צמרמורת../images/Emo70.gif

באמא שלי שיר מדהים וקול הוווווווווווווווווווורס

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifווווווואאאאאאאאאאאוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

די אני בקושי נושם איזה מדהימההההההההההההההההההההה רציתי ליבכות מרוב שזה היה מדהים איזה קול של מלאאאאאאך היא בטטטטטטטטוח זוכככככככה איזה מדהההההימהההההה כמעט היו לי דמעות בעיניייייים די אתם לא יכולים להגיד עכשיו שהיא לא מושלמממממת
ייייייאאאאאאאאאאאאאאאוווווווו איזה מדהיממההההההההההההההההההה

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifווווווואאאאאאאאאאאוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

די אני בקושי נושם איזה מדהימההההההההההההההההההההה רציתי ליבכות מרוב שזה היה מדהים איזה קול של מלאאאאאאך היא בטטטטטטטטוח זוכככככככה איזה מדהההההימהההההה כמעט היו לי דמעות בעיניייייים די אתם לא יכולים להגיד עכשיו שהיא לא מושלמממממת
ייייייאאאאאאאאאאאאאאאוווווווו איזה מדהיממההההההההההההההההההה

ואוווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

שירי הייתה מדהימה
וווווווווווואווווו היא הייתה מממש מממש מדהימה אין מילים

«AdiDuShA»

New member
../images/Emo179.gifהצביקה הזה דפוק חחחחחחח

הוא אומר כאילו "לא יכולתי להגיע" ורואים אותו במצלמה חחח

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאהההההההההההההההההההההה

אתם שמעתם?!?!?! נינט תיארה את השלט שעשיתי
היא ראתה אותוווווו אהההההההההההההההההההההההההההההההההה היא אמרה שרואים אותה ואת שירי משני הצדדים ורשום הקרב הגדול וכאלההההה יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא די אני מממממממממממת איך צרחחחחחחחחחחחתי
אהנההההההההההעהעהעהעהענהנהההההההההה

ערןןן

שמע, איך ששמעתי שהיא אמרה את זה הייתי בשוק!!!!!!! חחח זכית לפרסום!!!! פששש יפה היא ראתה את זה, אבל היא לא ממש התלהבה :/

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifלא לאאא

היא אמרה שזה לא נכון כי הם לא יריבות.....

y a ® d e n a

New member
נכון...../images/Emo4.gif היא לא אהבה את זה...../images/Emo9.gif

אבל מילא..! כיף לך שהיא זכרה את זה

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifהיא לא אמרה את זה......

היא רק אמרה שזה לא נכון כי הם לא יריבות.....

y a ® d e n a

New member
שיוואוו אני מתה../images/Emo99.gif שיריייי../images/Emo47.gif

היא פשוט מ-ה-מ-מ-ת
איזה הופעהההה
איזה קולללללל
אין עליההה

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifנכון שירי דפקה הופעה../images/Emo70.gif

אבל למה למתומדדים האחרים לא הביאו רקדנים?! זה לא פייר! טוב לא משנה בכל זאת נינט לוקחת

hen shane

New member
כי נינט לא צריכה את כל הפרובוקציות

האלה כדי לזכות היא יכולה להרים תבמה לבד........

«AdiDuShA»

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo26.gif

שירי פשוט שרה מדהים
אין מה להגיד
הצבעתי כבר איזה 30 פעם..חבל שדרך האינטרנט כבר נסגר..
הקטע של כולם היה ממש יפה
אבל חסרה מישהי
איך קוראים לאתיופיות
קברה
או משהו כזה ...איפה היא
ובקיצור Go שירי

y a ® d e n a

New member
כן כברה היא לא הגיעה זה היה מוזר../images/Emo12.gif

יאללה שירי מיימוןןןןןןןןן
מווווושלמת

*לא משרשרת למקום הנכון*

אני לא מבינה מה יש לכולם משירי. היא לא כזאת רקדנית טובה (שנה שלישית במחול כבר לומדים את זה) היא לא כזאת זמרת טובה (מה זה הצרחות האלה פור גאד סייק) והיא.. לא. וההתפשטות המשונה שלה על הבמה לא תורמת לה בכלל.. זאת תחרות שירה, לא מיס יוניברס. אז.. בשל העובדה שאני בת, ובנות כידוע בחיים לא יפרגנו לבלונדיניות רזות במיני שמקפצות של במה גדולה (בואו נתערב שרוב המעריצים של שירי הם בנים) - אני לא מחבבת אותה בכלל. שי חמוד! כפרה עליו איזה בגדים מאגניביסטים אבל.. עם כמה שהוא יפה וחמוד ומשתדל- הקול שלו די בינוני.. מבחינת שירה הוא לא משהו. אני הייתי מציעה לו להשתתף ב"קח אותי שי" (בהנחיית רודריגו) ואז יהיה טוב בעולם. קיוויתי שנינט תבחר שיר שמח או משהו.. מאיפה כל הדיכאון הזה?! יש לך הכי הרבה סיכויים, דאמט! והמכנס הזה משמין אותה למדי (לא שזה רע). בכל זאת, היא הרבה רמות מעל שירי ושי לדעתי.. יש לה קול מהמם, והיא לא היתה צריכה לענטז על הבמה בשביל שיאהבו אותה.. ולא, אני לא הולכת אחרי הכבשים, כבר בהתחלה חיבבתי אותה, גם לפני הכתבה ברייטינג. גם יפה וגם שרה טוב. אני מהמרת ששירי תזכה, כי כמות הגברים מזילי-הריר בישראל גדולה מכל קהל אחר.. אבל אני בעד נינט.

rinani

New member
למרות שאהבתי את שלושתם...

נינט זכתה!!!!! ומאז שהיא הופיעה במדי הצבא אמרתי שהיא תזכה!!!

למעלה