לא נפסיק לשיר

שמעו מה סיפרו לי עליה../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif

סיפרו לי שילדה ביקשה ממנה חתימה והיא צעקה עליה לכי מפה לא רוצה! ועוד אחת כתבה ש:אמרו לי היום שהיה כתוב במוסף 'סופשבוע' של מעריב בשבוע שעבר שנינט הייתה הביצ'ית של החבורה ושכל המתחרים בכוכב נולד לא אהבו אותה. ואז מישהי אמרה:זה ממש לא נראה לי נכון... במיוחד אחרי היום שהיא זכתה וכולם חיבקו אותה. זה נראה לי מוזר כל הקטע הזה

T z L i L u S h

New member
חחחחחחחח לא כנסי../images/Emo70.gif

בעיניין ה"ביצ'ית" הם התכוונו ההך כאילו היא קולית וזה.. וכולם מקנאות בה.. קיצ, לא הבנת חיחיחיחי

הבנתי.../images/Emo60.gif

אבל לא הבנתי בקשר לילדה שהיא צעקה עליה!!! כאילו. היא כזאת רעהה???!!!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאתם תאמינו לכל שמועה?../images/Emo4.gif

איך בכלל אפשר לחשוב ככה?! היא שיא המתיקווות

y a ® d e n a

New member
אי אפשר לדעת...../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

איך אפשר לדעת אם היא נחמדה או לא במציאות
ליד מצלמות הם יכולים להיות סופר נחמדים ובחיים האמיתיים להיות כל כך מגעילים אי אפשר לדעת...או להפך

זה ממש נכון

אי אפשר לדעת אם היא נחמדה או לא, תמיד יש שמועות רק מי שמכיר אותה באמת יכול להגיד בוודאות... וככה זה על כל מפורסם...

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifזה לא נכון.....

לגמרי.....
כאילו- אפשר ליהיות ליד מצלמה סופר נחמדים אבל רואים גם אם הם נאלצים ליהיות ככה או שהם באמת ככה ונינט באמת ככה

y a ® d e n a

New member
מאיפה אתה יודע../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

בלעעע קשה להודות בזה אבל ליד מצלמות אפשר לשחק אותה בגדול
אפשר גם לזייף את זה ליד המצלמות
אתה לא יודע אף פעם אם בנאדם נחמד או לא דרך הטלויזיה מצטערת לאכזב...

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifאנשים לכאאאאאאאאאן../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

היא במציאות נשמה והיא מאוד חמה
אני מכירה אותה אישית הייתי הולכת איתה לבית ספר שאני הייתי ביסודי והיא בתיכון והיא ממש חמה וכל הזמן אומרת: "מאמי" "נשמה" כפרה" חמודה וכו'... תשכחו שהשמועות הם לא נכונות
נינט אחלה כמו בטלויזיה

° M A Z I °

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo8.gif

.¸´ ;;;;;;;;;·. ,';;;) `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨¯¯¯¯¯¯¨¨¨¨¨``³²··~~·

למעלה