סקר רדיוהד השלם

../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif סקר רדיוהד השלם ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

אז קודם כל, תנו לי להציג את עצמי, קוראים לי רוני ואני די חדשה:] גיליתי את רדיוהד כבר לפני שנים רבות ואני מכורה אליהם בצורה די כרונית רק שמעולם לא שמתי לב לקיומו של הפורום, אז מעכשיו אני מקווה להראות את עצמי כאן יותר:] שמתי לב שקצת רדום פה אז בואו נעורר את העניינים עם סקר רדיוהד !
1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? עד כאן.

ואני אענה לעצמי. ../images/Emo9.gif

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? השלישי - In Limbo השני - A Wolf At The Door והראשון! - Sit Down Stand Up. 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? Hail to the Thief. הוא הדבר הכי גאוני שנוצר אי פעם. 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? נראה לי just:] 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? אולי 2+2=5. 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? האמת, יש כמה וכמה. אבל זה שאני הכי פחות אוהבת זה The Natinal Anthem. משום מה. 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? דה בנדז. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? "Don't ask me, ask the ministry" מתוך harrowdown hill. 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? ברור ש hail:] 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 14 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 18

אזירפאל

New member
אני ../images/Emo13.gif

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? 1. Idioteque 2. Sulk 3. Myxamatosis 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? בינתיים OK Computer. 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? Just. 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? יותר מדי.
5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? Treefingers.
6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? בינתיים Kid A, אבל זה רק הכי פחות, זה לא שאני לא מתחבר אליו בכלל. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? We hope your rules and wisdom choke you (מתוך Exit Music). 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? The Bends. 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 17, לפני כמה חודשים. 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 18. הודגש באמצעות מדגישומטיק

kraz11

New member
שלי

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? 1- exit music 2- 2+2=5 3- nice dream 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? ok computer 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? just 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? exit music 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? אם אני לא מחשיב קטעים אלקטרוניים ושירי פאבלו האני שאני לא זוכר אפילו אז זה high and dry 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? pablo honey 7) ) מהו הציטוט האהוב עלייך ? כרגע זה there is no way out you can scream you can shout it is too late now becouse youre not paying attention מכניס אותי לאטרף כל פעם 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to...? מכיוון שהאחרון הוא מן שילוב של רוק ואלקטרוניקה אני מעדיף אותו אפילו שכמה מהשירים האהובים עלי בדה בנדס 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? בגיל 21 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 22 - צעיר בענייני רדיוהד :)

ברוכה הבאה:)

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? I Will In Limbo The Tourist 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? Kid A 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? There There 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? How to Disappear Completely 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? Myxomatosis 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? Pablo Honey 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? Why so green and lonely? Heaven sent you to me 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? שניהם... 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 14 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 23

Wet n Wild

New member
...

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? airbag Subterranean Homesick Alien i Will (נכון לתקופה האחרונה:)) 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? Ok Computer 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? Just :) 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? מאז ומתמיד הכי התחברתי ל Exit Music (For A Film) 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? The 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? Panlo Honey 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? We are accidents waiting to happen 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? זה בתקופות..אבל בעיקרון דה בנדס 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? מכיר המון שנים, בערך 4-5 שנים, אבל לאהוב ממש בתור חלק מחיי, שנה וחצי בערך 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 17

lifahead

New member
../images/Emo104.gifmoi

) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? nude lift down is the new up 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? httt 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? נייבס אווט 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ?nude ו ליפט לפעמים בהרגשה שהיתי תקועה באותו מקום מלא זמן.. 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? טריפינגרס 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? פאבלו 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? don't forget that you are our son now go back to bed we just know that you'll do well you won't come to harm death to all who stand in your way wake my dear 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? אממ הייל יותר אבל גם דה בנדס זה בנזונה של סיגנון חח 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? לא יודעת.. הכרתי אותם ממש מאז ומתמיד.. 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 17....

V e g

New member
פתיחה מרשימה :)

. לאחרונה אני אוהב לנגן את Cuttooth, הפסנתר שם מאוד יפה, והשיר בכללי די סוחף. חוץ ממנו, שום דבר יוצא דופן לאחרונה. 2. KID A 3.שאלה קשה. כל הקליפים טובים, just כנראה הכי טוב, אבל אני מאוד אוהב את There There ו-Street Spirit האפרורי. 4. where i end and u begin 5. ממש לא קשה. אני לא אוהב את Optimistic. גם לא את Palo Alto. ואפילו קצת לא את Electioneering 6. כנראה ש- Amnesiac. 7. אני נורא אוהב לאחרונה את: "All my lovers were there with me, All my past and futures" 8. סגנון / ז'אנר הוא לא מדד אמיתי לאיכות 10-9. בגיל 13.5, שזה חצי ממה שאני היום

FunkyMonk

New member
מה??

בלי לזלזל בטעם שלך, אתה באמת מתחבר יותר לפאבלו האני מאזר לאמניז'ייאק??

avki

New member
ערפו את ראשו!!

הוא לא אוהב את Optimistic. והוא קורא לעצמו מנהל פורום רדיוהד. ג'יז...

FunkyMonk

New member
אה???

לא ראיתי! וגם לא את אלקשנירין! (באמת מה הוא עושה בניהול? מרד!!) :p Optimistic זה אחד השירים היותר טובים בקיד איי! (מה שאומר שהוא ממש ממש טוב)

V e g

New member
אל תמנעו מעצמם אף פעם

לומר מה אתם מעדיפים לשמוע, גם במחיר שאבקי יערוף את ראשכם, ופאנקי מאוחר יותר יעיף אתכם מה"ניהול"
שירים זה לא דבר קדוש, העניין בהם גם משתנה עם הזמן. Electioneering אמנם הוא "סוויצ" טוב ל-OK Computer, בין השירים שסביבו, אבל הוא מעט מכביד. ואמנם, נדב רביד ציטט מפי ג'וני גרינווד מילים מעניינות: "היום אנחנו כבר לא עושים שירים כאלה" - משהו שכמובן לא ידעתי שהוא חושב על השיר. מסתבר שגם הטעם של ג'וני השתפר, לא רק שלי. כמובן, זה רק דעתנו, לכל אחד מותר לחשוב מה שהוא רוצה. כבר רשמתי בעבר שאני אוהב (מאוד) חלקים נבחרים באמנזיאק, אבל כאלבום הוא בעייתי, ונשארתי בדעה שהוא במידה מסויימת מהווה שאריות של קיד A, ומורגש בו חוסר האיזון. פאבלו האני? ברור שהוא אינו מושלם. הוא גם אינו מהאלבום טוב של רדיוהד, כנראה. אבל הוא גם לא אלבום רע, בעיני. יש בו כמה שירים מאוד טובים. אני אוהב את שירי האהבה הנאיביים, והסינגלים של התקופה ההיא, כמו pop is dead ונוספים, ולכן תמיד נחמד להתרפק על השירים האלה. יותר מזה, אני אפילו ממש אוהב את השירים של on a friday. אני חושב שהם היו טובים, בדרכם, בתקופה ההיא, שלטוב ולרע עברה.

FunkyMonk

New member
התגובות שלי כמובן היו בצחוק..

אני גם חושב שלאמניז'ייק יש בעיה כאלבום, מרגישים ושומעים שהוא אסופת שירים מתופקת Kid A. אבל הוא אסופת שירים מדהימה! כל שיר שם מדהים, מיוחד, ושונה!

Cherub Rock

New member
היי רוני, גמני רוני.. ../images/Emo3.gif

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? המ.. Sit Down. Stand Up, Like Spinning Plates,Myxomatosis 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? Hail To The Thief 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? נראה לי שJust 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ?אני לא יודעת
5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? Backdrifts 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? פאבלו האני.. מה לעשות... 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? אוי יש כל כך הרבה, אין לי כוח להתחיל 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? הייל 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 14 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 16 וחצי

Anuerysm

New member
אני ../images/Emo13.gif

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? פנצ'אפ אט אה וודינג, מאז ששמעתי אותו הוא השיר האהוב עלי, האחרים הם I Will בגירסאת קום לאג ואופטימיסטיק 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? Hail To The Thief 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? Just אלא מה 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? לא יודע 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? אממ.. דולארז אנד סנטס 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? פאבלו האני 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? "go and tell the king that the sky r falling in when its not" 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או הייל טו? אממ.. לא יודע
9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד? 14 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 16

avki

New member
Punch Up At A Wedding זה סתם שיר מאפן.

הוא נחמד והכל, אבל מכל השירים בHTTT הוא היחיד שנופל ביחס לשירים האחרים. הוא סתמי לעומת כל השאר.

פוֹלי

New member
נו שויין...

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ?
street spirit knives out
How To Disappear Completely
2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ?
OK Computer 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ?
Street Spirit 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ?
How To Disappear Completely 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ?
Creep 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ?
Kid A 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ?
Immerse your soul in love 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..?
דה בנדס 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ?
סביבות גיל 12/13 10) ובן/בת כמה את/ה היום ?
בת 29

למעלה