The Ice Princess
New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif סקר רדיוהד השלם ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif
אז קודם כל, תנו לי להציג את עצמי, קוראים לי רוני ואני די חדשה:] גיליתי את רדיוהד כבר לפני שנים רבות ואני מכורה אליהם בצורה די כרונית רק שמעולם לא שמתי לב לקיומו של הפורום, אז מעכשיו אני מקווה להראות את עצמי כאן יותר:] שמתי לב שקצת רדום פה אז בואו נעורר את העניינים עם סקר רדיוהד !
1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? עד כאן.
אז קודם כל, תנו לי להציג את עצמי, קוראים לי רוני ואני די חדשה:] גיליתי את רדיוהד כבר לפני שנים רבות ואני מכורה אליהם בצורה די כרונית רק שמעולם לא שמתי לב לקיומו של הפורום, אז מעכשיו אני מקווה להראות את עצמי כאן יותר:] שמתי לב שקצת רדום פה אז בואו נעורר את העניינים עם סקר רדיוהד !