התגעגעתי לפורום.
כמה טוב להיות ברגילה
1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? Go To Sleep Kid A ומשום מה חזק על Creep גם כן, ממש כמו בימים עברו. 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? קשה להחליט. כנראה שכרגע OK Computer. 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? Just
4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? שאלה קשה. אני יכול להגיד על הרבה שאני מזדהה איתם, אבל מתאר אותי בצורה הטובה ביותר יהיה כנראה Exit Music (For A Film). זה לא מתאר בדיוק, אבל זה הכי קרוב לתחושה הכללית שלי כבן אדם.
5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? כנראה ש I Can't. שלא תבינו לא נכון. אני אוהב את השיר הזה. זה אחלה שיר והכל, אלא שפשוט הוא תמיד מזכיר לי סתם שיר גלגל"צ, בלי שום ייחוד או חלק מהאלמנטים שאני אוהב אצל רדיוהד. 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? Hail To The Thief. שוב, שלא תבינו לא נכון, אני יכול להזיל דמעה על A Wolf In The Door, אני יכול להרגיש את הכעס והזעם ב2+2=5, אני יכול להתחבר לSail To The Moon וכן הלאה. פשוט יחסית לאחרים, אני מרגיש שהאלבום הזה מדבר על דברים שהם קצת פחות חוויות אינטימיות ורגשות ויותר על נושאים כלליים. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? אני באמת לא יכול לבחור. מכל השאלות זאת הקשה ביותר. כנראה שבסופו של דבר זה או "Such a pretty house and such a pretty garden. No alarms and no surprises, no alarms and no surprises, no alarms and no surprises please." או "Transport, motorways and tramlines, starting and then stopping, taking off and landing, the emptiest of feelings, disappointed people, clinging on to bottles, and when it comes it's so, so, disappointing. Let down and hanging around, crushed like a bug in the ground. Let down and hanging around." 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? כשזה כל להקה אחרת, הייתי אומר שThe Bends. אבל כשזה רדיוהד, אז Hail To The Thief. למרות שאני לא מסכים שזה או זה, כי בגדול זה הלהקה, וצריך להבין איך HTTT התפתח מThe Bends, ולאו דווקא להגיד זה טוב זה פחות. בכלל, לכל אלבום של רדיוהד יש סגנון שונה, ואם כבר הקיצונים אלה The Bends וKid A. 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? בעקרון, שאלתי את אחותי כשהייתי בן 13 אחרי שהתלהבתי מCreep אם רדיוהד הם להקה טובה, והיא ענתה שכן, אבל הם לא בסגנון של קריפ דווקא. ואז בגיל 15 שמעתי כמה שירים מפורסמים אחרים שלהם משיטוטים באינטרנט, וסופית התמכרתי כשקראתי בגיל 16 כתבות ממש סוגדות על OK Computer, אז קניתי אותו, ומאז...
10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 19 וחצי.