סקר רדיוהד השלם

דווקא כן

הם התחילו בתור On A Friday ב-88 והוציאו את ה-Ep שלהם בתור רדיוהד ב- 1991/2.

Pygmy puff

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? Scatterbrain There There Nobody Does It Better 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? OK Computer, ללא ספק. 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? There There. 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? Let Down. 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? Kid A, ועד לפני כמה זמן Myxomatosis. 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? Pablo Honey. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? וואו, יש המון! אני מניחה ש-"Don't get sentimental, it always ends up drivel" מלט דאון, ו-"We're all accidents waiting to happen" מת'ר ת'ר. 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? הייל. 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? קצת לפני 15. 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 16.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אוו... נראה כייף ^^

ברוכה הבאה לך
1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? Street Spirit [תמיד] Down is the new up [מחכה לאלבום החדש ^^] Where i end and you begin 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? Hail to the theif ו- OK Computer. עדיין לא החלטתי 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? ואוו... קשה... רדיוהד זכו להמון קליפים מעולים... בעיקר אני אוהבת את- Just [כי הוא פשוט גאוני XD] Street Spirit [כי הוא מרגש כל פעם מחדש. בטח זה בגלל השיר
] There There [מדהים מדהים]
4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? Street Spirit ו- Let down 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? לא יודעת... בטח איזה משהו מתוך Pablo Honey 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? אין דבר כזה 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? "We are accidents waiting to happen" [מתוך There There] "Immerse your soul in love" [מתוך Street Spirit] 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? Hail to the theif 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? קצת לפני 17. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 17 ו- 9 חודשים

InnocenceLost

New member
ברוכה :)

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? the tourist lucky sit down stand up 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? ok computer 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? paranoid android , street spirit 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? lucky 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? myxomatosis 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? פאבלו האני 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? יש המווון 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? דה בנדז 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? בגיל 8 , עם קריפ (אבל שמעתי עוד שירים שלהם בגיל 12) 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? עוד מעט 17:)

laker000

New member
שלי

1) 3 שירים אהובים בתקופה האחרונה: Climbing Up The Walls, How To Disappear Completely, Dollars And Cents. משתנה כל 5 דקות בערך.. 2) אלבום אהוב: OK Computer 3) קליפ אהוב: Pyramid Song 4) שיר שמתאר אותי בצורה הכי טובה: לא בטוח שהבנתי את השאלה...אולי Remyxomatosis 5) שיר פחות אהוב: Treefingers/ Hunting Bears 6) אלבום פחות אהוב: אין כזה. אולי פאבלו האני, אבל בלעדיו לא היה אף אלבום אחריו. 7) ציטוט אהוב: I tell all my friends but they never believe me, they think that i finally lost it completely. 8) סגנון אהוב: מסרב לבחור. 9) גיל שגיליתי את רדיוהד: 20 10) גיל היום: 22

Assilicious

New member
אניי../images/Emo9.gif

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? כל הזמן מתחלף, כרגע: - Fake plastic tree - Fog again live - Life in a glass house 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? Amnesiac
3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? Paranoid android 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? פוףף, אפעם לא חשבתי על זה... אולי Subterranean Homesick Alien 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? We Suck Young Blood 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? HTTT, יש בו כמה מעולים, ויש בו כמה שאני אפעם לא שומע. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? I need to wash myself again to hide all the dirt and pain Cos I'd be scared that there's nothing underneath 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? בעקרון KID A/AMNESIAC, אבל מהאפשרויות פה, דה בנדז 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 19 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 21

avki

New member
התגעגעתי לפורום.

כמה טוב להיות ברגילה
1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? Go To Sleep Kid A ומשום מה חזק על Creep גם כן, ממש כמו בימים עברו. 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? קשה להחליט. כנראה שכרגע OK Computer. 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? Just
4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? שאלה קשה. אני יכול להגיד על הרבה שאני מזדהה איתם, אבל מתאר אותי בצורה הטובה ביותר יהיה כנראה Exit Music (For A Film). זה לא מתאר בדיוק, אבל זה הכי קרוב לתחושה הכללית שלי כבן אדם.
5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? כנראה ש I Can't. שלא תבינו לא נכון. אני אוהב את השיר הזה. זה אחלה שיר והכל, אלא שפשוט הוא תמיד מזכיר לי סתם שיר גלגל"צ, בלי שום ייחוד או חלק מהאלמנטים שאני אוהב אצל רדיוהד. 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? Hail To The Thief. שוב, שלא תבינו לא נכון, אני יכול להזיל דמעה על A Wolf In The Door, אני יכול להרגיש את הכעס והזעם ב2+2=5, אני יכול להתחבר לSail To The Moon וכן הלאה. פשוט יחסית לאחרים, אני מרגיש שהאלבום הזה מדבר על דברים שהם קצת פחות חוויות אינטימיות ורגשות ויותר על נושאים כלליים. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? אני באמת לא יכול לבחור. מכל השאלות זאת הקשה ביותר. כנראה שבסופו של דבר זה או "Such a pretty house and such a pretty garden. No alarms and no surprises, no alarms and no surprises, no alarms and no surprises please." או "Transport, motorways and tramlines, starting and then stopping, taking off and landing, the emptiest of feelings, disappointed people, clinging on to bottles, and when it comes it's so, so, disappointing. Let down and hanging around, crushed like a bug in the ground. Let down and hanging around." 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? כשזה כל להקה אחרת, הייתי אומר שThe Bends. אבל כשזה רדיוהד, אז Hail To The Thief. למרות שאני לא מסכים שזה או זה, כי בגדול זה הלהקה, וצריך להבין איך HTTT התפתח מThe Bends, ולאו דווקא להגיד זה טוב זה פחות. בכלל, לכל אלבום של רדיוהד יש סגנון שונה, ואם כבר הקיצונים אלה The Bends וKid A. 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? בעקרון, שאלתי את אחותי כשהייתי בן 13 אחרי שהתלהבתי מCreep אם רדיוהד הם להקה טובה, והיא ענתה שכן, אבל הם לא בסגנון של קריפ דווקא. ואז בגיל 15 שמעתי כמה שירים מפורסמים אחרים שלהם משיטוטים באינטרנט, וסופית התמכרתי כשקראתי בגיל 16 כתבות ממש סוגדות על OK Computer, אז קניתי אותו, ומאז...
10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 19 וחצי.

Karma Killer

New member
../images/Emo176.gif

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? street spirit how to disappear completely everything is in its right place 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? החל מדה בנדס וכלה באמנז'יאק - כולם. אבל בעקרון the bends 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? street spirit
!!!! אין על הקליפ הזה. וגם JUST 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? כל פעם אני מוצא את עצמי מתואר ע"י בתקופות שונות ע"י שירים שונים 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? creep כי הוא אוברייטד, לא כי הוא גרוע. בחרתי ללכת על הסינגלים ולא על שירים מהאלבום כי כחלק מהאלבום לכל שיר יש מקום לדעתי. 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? pablo honey 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? "immerse your soul with love" [אפילו מופיע לי בחתימה] 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? איפשהו באמצע :) 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 16 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 20

ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? Sit down. stand up. Exit music (for a film) Just 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? Ok computer.. 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? Paranoid Android 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? motion picture soundtrack 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? Vegetable 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? Amnesiac 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? אממ זה שיר שלם, פרממנט דיילייט. - The easiest way to sleep at night Is to carry on believing that I don't exist The easiest way to sell your soul Is to carry on believing we don't exist It must be hard, hard, with your head on backwards 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או היילhail to..? 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? אממ 15 אאל"ט 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 17 עד כאן.

נעשה כאן עוול לקריפ.!!

אין מצב שזה השיר הכי גרוע של רדיוהד, פשוט אין מצב. אולי מאוס? כן, אולי חרוש? כן, אולי אובר מוערך? כן. אבל ממש אבל ממש לא הכי גרוע שלהם!!!!! עושה לי כואב לראות הרבה אנשים כותבים קריפ :( מה זה אין לכם לב?!

RYaniv

New member
ממש לא אוברייטד

עד כמה שאני זוכר, בזכות השיר הזה הם הפכו לפופולאריים בארץ ולכן גם הופיעו פה פעמיים, כולל פעם אחת שאף אחד בעולם לא היה מוכן לשמוע אותם. אם לא השיר הזה כנראה שגם החידון הזה לא היה קיים.

הממ מעניין:)

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה There There Gagging Order Fog ) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? אוו זה קל, Ok Computer אין ספק בכלל. 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? Just ) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? Packt Like Sardines In A Crushd Tin Box 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? יש לי תחושה עזה שזה מהייל טו דה טיף, או go to sleep או Punchup at the wedding ) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? פאבלו האני, ואם מדה בנדס ומעלה אז.. הייל. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? You know, you know where you are with, you know where you are with, floor collapsing, falling, bouncing back and one day, I'm gonna grow wings, a chemical reaction, [You know where you are,] hysterical and useless [you know where you are,] hysterical and [you know where you are,] מצטער שזה לא ציטוט פשוט כל הקטע הזה גורם לי לבכות מחדש כל פעם. 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? לא יודע... שילוב כזה. באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? משהו בגיל 13 אני חושב. +- 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 18 וחצי

למעלה