סקר רדיוהד השלם

RYaniv

New member
מצטרף

1) Just, Fake Plastic Trees, Lucky 2) כנראה שדה בנדז אבל זה באמת קשה. 3) ג'אסט? לא, אני אלך דווקא על Street Spirit 4) לא השקעתי יותר מדי מחשבה, אבל מה שעולה לי לראש כרגע זה פייק פלסטיק טריז 5) Flitter Happier נחשב ?
6) Amnesiac 7) שאלה טובה... 8) ברור ש The Bends כאילו ? 9) 13 10) 22

The Walrus

New member
אתה מכיר עוד דיסקים חוץ מדה בנדס ואוקיי?

כי כל התשובות שלך משם...

RYaniv

New member
כן, שמעתי באמת שהם הוציאו

עוד כמה דיסקים... איך הם באמת ? התחלתי לשמוע אותם כשOK היה הכי חדש שלהם. וחרשתי עליהם. ואז הם הודיעו שהם מגיעים להופיע בארץ וחרשתי עליהם אפילו יותר. את קיד איי אני דווקא די אוהב, אבל לא הצלחתי לבחור ממנו שיר ספציפי. לשניים האחרונים עדיין לא הצלחתי להתחבר. זה בתהליכים שנמשכים כבר מס' שנים. לכל הנפגעים למיניהם, אנא מיחלו לי על בחירותיי. מבטיח להשתפר לפעם הבאה.

FunkyMonk

New member
מו

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? אני לא עונה על זה 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? OK Computer אני מניח. אבל אני רואה את כולם כגאוניים. (חוץ מפאבלו האני, ואולי דה בנדס) 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? לא מכיר הרבה קליפים של רדיוהד, אבל הקליפ של קארמה פוליס גאוני. 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? Karma Police או Subterranean Homesick Alien 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? בהחלט קשה.. לבחור את השיר שאני הכי שונא בפאבלו האני? 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? פאבלו האני.. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? You think you drive me crazy? - יש עוד המון ציטוטים שאני אוהב, של רדיוהד. 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? לא הבנתי את השאלה, אבל ארבעת האלבומים האחרונים הם המועדפים עלי מכל מה שהלהקה עשתה. 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 13 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 16

tomtom1989

New member
moi

1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ? 1. Subterannean Homesick Alien 2. Pyramid Song 3. Optimistic 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ? התלבטות בין אוקיי קומפיוטר לקיד איי. 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ? Pyramid Song או Just 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ? תנו לי לחזור אליכם עם זה. כרגע אולי סטריט ספיריט. 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ? Treefingers, Hunting Bears וכל אלה. וגם חצי מהדיסק האחרון. 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ? האחרון. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ? יש מלא, ועם זאת לא עולה לי אף אחד לראש כרגע. 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..? דה בנדז. 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ? 16 אני חושב. 10) ובן/בת כמה את/ה היום ? 18.

kittycatbone

New member
בלופ.

אני גרועה בשאלונים כאלהD: 1) מהם שלושת שירי הרדיוהד האהובים עלייך נכון לתקופה האחרונה ?
arpeggi, אממ. how to disappear completely ו- exit music 2) מהו אלבום הרדיוהד האהוב עלייך ?
אני חושבת שקיד א'. 3) מהו הקליפ האהוב עלייך ?
just 4) איזה שיר מתאר אותך בצורה הטובה ביותר ?
הו הממ
לא יודעת... 5) נכון שזה קשה, אבל.. מהו שיר הרדיוהד הכי פחות אהוב עלייך ?
ישמצב שקריפ. 6) והאלבום שאת/ה הכי פחות מתחבר/ת אליו ?
פאבלו האני. 7) מהו הציטוט האהוב עלייך ?
יותר מדי. we hope your rules and wisdom choke you. 8) מהו הסגנון המועדף עלייך, דה בנדז או hail to..?
אני חושבת שHTTT. 9) באיזה גיל גילית לראשונה את רדיוהד ?
לפני שנתיים בערך, כשהייתי בת משהו כמו 16.. 10) ובן/בת כמה את/ה היום ?
17

libro

New member
אממ..

1. paranoid android, the national anthem, life in a glass house 2. אוקיי 3. נייבס אאוט 4. airbag 5. רוב השירים בפאבלו הוני 6. פאבלו הוני 7. well, of course i'd like to sit around and chat well of course I'd like to stay and chew the fat 8. הטטט 9. 14 10. (אני בן 20)

למעלה