עינייני מוזיקה

Blue Aura

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif עינייני מוזיקה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo125.gif

לחדשים: כל שבת אני פותחת שרשור של "ענייני מוזיקה", שבו יהיו שאלות בנוגע למוסיקה ששמעתם באותו שבוע. הבנטוס
זמרת:
זמר:
להקת השבוע:
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:
שיר שאתם שומעים כרגע: סעו.

פה פה פם.

זמרת: גילי יצחק (אתם עוד תשמעו עליה...) זמר: ממ. להקת השבוע: מה זה השאלות האלו
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: חבר של הפומליות (אתם עוד תשמעו עליהן...) המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: 3 doors dwon שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: אנלדעת. שיר שאתם שומעים כרגע: קולות חירחור של המחשב.

Conviction

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

זמרת: --- זמר: כריס דוהטרי. להקת השבוע: דוהטרי. [הלהקה של הזמר מהסעיף הקודם
] שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Daughtry - It's Not Over המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: דוהטרי? ^^
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Daughtry - It's Not Over, כמובן. שיר שאתם שומעים כרגע: Daughtry - Over You

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif

זמרת: - זמר: - להקת השבוע: הדורבנים שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: השירים של רנט XDD המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: הדורבנים =] שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: בפורים הזה - הדורבנים שיר שאתם שומעים כרגע: Rent מרנט

vered151

New member
עוווונה

זמרת: איןןן זמר:ע ב ר י !!!!!!!!!!!
להקת השבוע: אפשר 2? יופי! חח.. כנסיית השכל וסינרגיה שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: אלימות- אביב גפןןן המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: עברי עברי ו...עברי?
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:יום יפה
שיר שאתם שומעים כרגע: לא יכולתי להציל אותך- אביב גפןן... יומטוב שיהיה לכם! =]

dark dumb

New member
אותו דבר כמו שבוע שעבר...

מהסיבה הפשוטה שהנגן שלי בתיקון...

Blue Aura

New member
למה אתם בבאסה? :( ../images/Emo189.gif

זמרת: קלי קלארקסון. זמר: אין. להקת השבוע: אוונסנס ו-Seether. שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Broken של סיטר. המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: ^^. שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Broken. שיר שאתם שומעים כרגע: לא שומעת. שבוע טוב שיהיה לכולנו! :)

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo9.gif

זמרת: Cascada ת'אמת שאני לא יודעת אם היא זמרת או שזה להקה
זמר: עברי
להקת השבוע: סינרגיה שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Everytime We Touch של Cascada המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: תומר והמעורב
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Everytime We Touch של Cascada שיר שאתם שומעים כרגע: סינרגיה - אלפי זוגות עיניים

i'll sing it one last time for you

זמרת: קרן פלס (למרות שאני שומעת רק 2 שירים שלה)
זמר: כריס מרטין
איך אפשר שלא?
להקת השבוע: כל כך- snow patrol
|תושיר ששמעתם בלופים כל השבוע: snow patrol- run, swichfoot- only hope
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: placebo
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: the fray- how to save a life
שיר שאתם שומעים כרגע: snow patrol- run
*מכורה קשות*

shirk16

New member
השאלון הזה פשוט בשבילי,עונה...(-:

רק תגידו לי, מה היינו עושים בלי מוזיקה?
זמרת: אין מישהי מיוחדת כרגע... זמר: השבוע זה ללא ספק.. אביב גפן להקת השבוע: Guns N' Roses השיר ששמעתם בלופים כל השבוע: טוב אני כל הזמן שומעת שירים, ללא הפסקה, אז יש לי כמה! ואולי- עברי לידר, hurt- של כריסטינה, הוא ממש מדהים. against all odds...ויש עוד, אבל על אלה הכי חרשתי. המלצה על להקה/זמר שכדאי לשמוע: בריאן אדמס...כל שיר פשוט
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Against All Odds -Mariah carey Feat. Westlife פשוט שיר מדהים , וגם את can you feel the love tonight שיר שאתם שומעים כרגע: תגידי לו - אוהד חיטמן.. אין לי מושג למה נזכרתי בו, אבל נזכרתי כמה שהשיר הזה נוגע בי

And it's been a while...

since I could call you.. ארר
זמרת: אין
זמר: גם אין.. להקת השבוע: Staind
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Madonna - Like A Prayer המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: A-ha!!!! שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Sister Hazel - Your Winter שיר שאתם שומעים כרגע: OK GO - Here It Goes Again, שיר טוב, קליפ ענק

Infinity AL

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo125.gif

>>זמרת: קרן פלס
>>זמר: אביב גפן >>להקת השבוע: Blink 182 >>שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: משהו אמיתי- עברי לידר >>המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: עברי לידר >>שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: scotty dosent know- lustra >>שיר שאתם שומעים כרגע: מרי לנצח- עברי לידר

למעלה