זמרת: אין שינוי משבוע שעבר (ואני גם לוזוכרת מה התשובהXD) זמר: אין... אהה הוא לא זמר... אבל... בוב סינקלר להקת השבוע: My Chemical Romance שהוציאו אלבום חדש!! שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: לא כל השבוע (כי גיליתי אותו אתמול) אבל בהחלט ייחרש- Teenagers- MCR המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: מממ... לוידעת (נמאס לי להגיד MCR^^") שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: טינאייג'רס!! ממ וזהו. שיר שאתם שומעים כרגע: Here without you- 3 doors down זה הגיע במקרה כי זה בתחילת הרשימה של הווינאמפ... אז זה חוזר על עצמו בלופים
זמרת: נממ כריסטינה אגילרה. זמר: רובי וויליאמס. להקת השבוע: alphavile ששיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Only hope- Switchfoot המלצה על להקה: Fall Out boy שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: I'll Be לא זוכרת את שם הזמר. שיר שאתם שומעים כרגע: -
והפעם קצת עברי... זמרת: דין דין אביב זמר:ירמי קפלן להקת השבוע: דג נחש שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: מה נעשה של הדג נחש המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אהוד בנאי. הוציא אלבום חדש ומפואר שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:נאמר כבר הכל\ החברים של נטשה שיר שאתם שומעים כרגע: לא שומעת כרגע כלום
זמר:ההוא ממודי ואטרס להקת השבוע:פינקפלויד שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: שיין און.. רק כי אני לומדת לנגן את זה, לא אוהבת לשמוע בלופים המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:מודי ואטרס שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: לא יודעת
שיר שאתם שומעים כרגע: Blind Faith - Had To Cry Today