עינייני מוזיקה

../images/Emo79.gifמוזיקההה../images/Emo79.gif../images/Emo103.gif

זמרת
קרן פלס ללא ספק! זמר
הראל סקעת
להקת השבוע
הדורבנים
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע
מוכרת לי מפעם-דין דין אביב המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע
זמר..הראל.. פשוט זמר מצויין וקולות נדירים..ושיריםם
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע
Shayne Ward - No Promises
שיר שאתם שומעים כרגע
יונתן שפירא-איה כורם איזה מצחיק זה שהזמרת שכתבתי לא מופיעה שום דבר אחר..חחח
בכל זאת אוהבת אותה ות'שירים שלה

סופ"ש!

להקת השבוע: Twilightning שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Dream Theater - A Change of Seasons, כן, גם השבוע. המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: Twilightning שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Nightwish - Elvenpath שיר שאתם שומעים כרגע: The Cranberries - Animal Instinct

lover boy6

New member
אממממממ

זמרת:ENIA זמר: Robbie Williams להקת השבוע: יש כל כך הרבה... Lostprophets Smile Empty Soul My Chemical Romance 30 Seconds To Mars קשה לי להחליט בנייהם שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Out To Sea-Smile Empty Soul המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: LINKIN PARK שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: EPICA- cry for the moon שיר שאתם שומעים כרגע: 4:AM Forever של Lostprophets שיר שנכתב עליי חחח

../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

זמרת: ------- זמר:דניאל סלומון להקת השבוע: goo goo dollz שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: שלוש.... מישהו לרוץ איתו Iris ו... James Blunt - You are beautifull המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: אמממממממ לא יודעת שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: מישהו לרוץ איתוווווווו שיר שאתם שומעים כרגע: מישהו לרוץ איתו

מממ

זמרת:- זמר:מממ - להקת השבוע:סינרגיה!
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:מרגיש אחר-סינרגיה
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: XDDDDDD סינרגיה? שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:די,זה חייב להפסק שיר שאתם שומעים כרגע:כרגע כלום
רק חזרתי הבייתה

moshe present

New member
אנייי

זמרת:חזרתי לשמוע קלי קלרקסון מרוב הדיבורים פה על קלי חח עשה חשק זמר:חמי רודנר.גילתי תקייה נשכחת שלו.. להקת השבוע: סינרגיה ושוטי הנבואה
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: green eyes של COLDPLAY..מדמיינת שמישו שר/מקדיש לי את זה חחח המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: לולה..אחח איזה דיסק מושלם שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:green eyes שיר שאתם שומעים כרגע: Thoughtless

Green Eyes

אחד השירים שאני יותר אוהבת של קולדפליי וקשה לי להגיד את זה כי קולדפליי זה שלמות וכל השירים מעולים אבל זה ספציפית פשוט..אע

your ballerina

New member
בובבבבבבבבבביייייייי

בובבבביייי דובדבנית שלי! מצאתי אותך! חחח מכאן את לא יכולה להתחמק ממני:p

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif Me ../images/Emo13.gif

זמרת: christina aguilera
זמר: shayne ward
להקת השבוע: evanescaence
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: hurt - christina aguilera
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: shayne ward - no promises
שיר שאתם שומעים כרגע: shayne ward - no promises

gorck

New member
אא תשנאו אותי בגלל המוזיקה..מוזריות

זמרת: לא יודע, לא מכיר זמר: זוהר ארגוב להקת השבוע: בשבילי אתניקס או תיסלם, אולי CURE? שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: צליל מיתר ורדיו חזק המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: תיסלם.... שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: רדיו חזק, וBOYS DON'T CRY שיר שאתם שומעים כרגע: "המקום האמיתי"

your ballerina

New member
הלוואי והיה לי זמן

אין לי זמן לחיים משלי, את מצפה שאני אשמע מוזיקה? חחח סתם שמעתי להקה חדשה די נחמדה של A.F.I הם מומלצים מאוד! אבל עכשיו ת'אמת אין בכלל זמן לשמוע מוזיקה.. אולי מפה לשם כשאני מוצאת שעתיים פנויות להיות על המחשב.. במקרה היום זה היום החופשי שלי ממגמת המחול:)

your ballerina

New member
חחח לא

אנחנו קוראים לזה "יום חופשי" כי זה יום בלי מגמת מחול.. אבל אנחנו לומדות עד רבע לאחד..:S זה נחשב ממש מוקדם אצלנו כי בד"כ אנחנו מסיימות בשמונה בערב.. וזה ממש נחשב ליום קדוש:) חח כאילו, אנחנו מתחילות את הלימודים כרגיל בשמונה.. ואחרי הלימודים יש מגמה.. ש-3 פעמים בשבוע נגמרת בערך בשעות שש או שמונה בערב.. זה תלוי חח איך לי כוח עכשיו ממש לפרט לך את מערכת השעות העמוסה שלנו.. פשוט יום ראשון נחשב לשיעור חופשי בשבילנו! סליחה על זה שלא הסברתי את עצמי חח:p אני די חדשה פה..:)

moshe present

New member
כה הבנתיי

גם אני במגמת מחול בגלל זה שאלתי את זה..פשוט אצלנו אין יום כזה שאין מגמה... וואו לסיים ברבע לאחד... ררר חלום.. הכי מוקדם שאני מסיימת זה חמש.. בו

למעלה