היום אנחנו בני 4

mirimesika

New member
מזל טוב לכולנו,לא יאומן שעברו רק 4 שנים...

4 שנים ויום ליתר דיוק...( : אני מרגישה כאילו הייתם מאז ומעולם ,כאילו שרתי תמיד והיה מי שהקשיב לי,אבל האמת היא שמקשיבים לי רק 4 שנים וזה לא מובן מאיליו.אתם לא מובנים מאיליו! אני מאחלת לעצמי ולכל מי שאני אוהבת עוד הרבה שנים של הקשבה והפריה הדדית.אני אוהבת להכנס לפורום אחרי הופעה בטלויזיה או בכל מקום אחר בארץ ולשמוע מה חשבתם,בהתחלה ציפיתי לשמוע רק מחמאות אבל מהר מאוד הבנתי שמדובר בחבורה של אנשים חדי אבחנה ואובייקטיבים! זה לא פשוט לקבל ביקורת רעה אבל לדעת שהרווחתי אותה ביושר כשהיא טובה, משמח כפליים.טוב זה לא אומר שצריך להתחיל לקטול אותי עכשיו, אבל דעתכם הכנה חשובה לי מאוד.. אני חוזרת מיום מרגש של חזרות לאלבום,הקלטנו כבר 7 שירים ובקרוב נקליט את השאר,אני נהינית מכל רגע ומקווה שתאהבו את התוצאה הסופית לפחות כמוני.. שלכם לתמיד מירי

Rony 05

New member
מחכים לאלבום מאוד!

הלוואי שתמיד יקשיבו לקולך והמון בהצלחה עם האלבום החדש

../images/Emo24.gif

איזה כיף להיות עדים לתהליך של היווצרותו של אלבום 3... לקרוא את ההודעה שלך גרם לי לקצת טוב וסוף סוף לחייך ביום ארור שכזה... החלטתי כרגע כי לקרוא את ההודעה שלך זו ה
שנתתי לעצמי ליום הולדתי שחל היום

veredmp

New member
../images/Emo24.gif אל תדאגי, אף אחד לא מתכוון לקטול אותך

לפחות לא יותר מדי
ממש מרגש בקשר לאלבום
אנחנו מחכים ומצפים בשקיקה (וזו לא הגזמה.........) אני בטוחה שאם את אוהבת אותו גם אנחנו נאהב אותו

Crurifragium

New member
המון בהצלחה עם האלבום

ובאמת אין לך מה לדאוג. אם לא שינית כיוון באופן מאוד חד, אז כל מי שאהב את הקודמים יאהב גם את החדש. אם כן שינית כיוון, אז אולי יהיו אנשים שיאהבו אותו פחות, אבל גם יהיו אנשים חדשים שיאהבו את הסגנון יותר (וזה לא בהכרח רע). את זמרת מאוד טובה, ומאוד מוכשרת, אז כל עוד את עושה שירים ומוזיקה שאת בעצמך אוהבת אותם, מאמינה בהם, וחושבת שהם טובים, לא תתקשי למצוא עוד אנשים שגם הם יאהבו את התוצאה. זה אולי לא צריך להיות מובן מאליו, אבל זה כן צפוי וסביר.

EVGIRL

New member
ואוו..איזה כיף שאת לראות ממך הודעה../images/Emo9.gif

אבל יותר מזה כיף לדעת שהקלטת כבר 7 שירים שאת מרוצה מהם... אני מחכה בקוצר רוח לשמוע את האלבום החדש. אוהבת המון

ה 22

New member
כפרה עלייך ../images/Emo15.gif

האמת- זה המילים שיוצאות לי ישר מהפה ומבטאות מבחינתי- את ההרגשה שלי הכי מדוייקת כרגע.
יפתי,
קודם כל תודה רבה שאת משתפת ככה ודואגת לעדכן אותנו
דבר נוסף- גם אם לא תעשי כלום- אנחנו אוהבים אותך.
חבר'ס תעשו לי טובה,
מי שרואה את מירי בקרוב, תמסרו נשיקות, תחבקו אותה בחיי'את אתם רואים שלא כ"כ מצליח לי לבוא בנתיים..

viko222

New member
../images/Emo232.gif../images/Emo124.gifמיריי../images/Emo23.gif

איזה כיף שכתבת לנו אני כל כך מחכה לצאת אלבומך ה-3.בא לי לחרוש עליו כבר!

מקסימה שכמוך! ../images/Emo140.gif

אוהבים אותך מעומקי הנשמה ומחכים לאלבום המיוחל..
שיהיה המשך קיץ מהמם לך ולכולם!

../images/Emo24.gifמירי את מדהימה!../images/Emo42.gif

בהצלחה עם האלבום ושיהיה המון בהצלחה!! אוהבת המון!!

Music4Life

New member
מיריייייי../images/Emo140.gif את מרגשת אותי בכל הודעה...../images/Emo9.gif

וואוו
לא ראיתי שכתבת לנו...איך פיספסתי את זה, איך
אבל בכל אופן, מירי, דבר ראשון - אני מתגעגעת אלייך כל כך....בהופעה האחרונה מיהרת בסופה ולא יצא לי להגיד לך שלום יפה, לדרוש לשלומך ולספר לך משהו אישי ומרגש שקשור אלייך בדרך זו או אחרת...אבל אספר לך בקרוב בע"ה
. ודבר שני, אני שוב אומרת ושוב, שאת מרגשת אותי מאוד כשאת כותבת לנו...ובכלל כשאני רואה את שמך האדום, גם הפרצוף שלי נהיה ככה,
אדום. חח... לא סתם אני מגזימה, אבל אני מאוד מתרגשת לראות הודעה ממך, זה כזה אושר. אני רוצה להגיד לך שאני מבינה אותך בקשר לביקורות. נכון, זה לא קל לקבל ביקורת רעה, אבל את צריכה לדעת שאת באמת הרווחת אותה ביושר, גם את הרע וגם את הטוב, הכל, הגעת להכל בעצמך ותמיד יש ביקורות רעות, זה לא אומר משהו רע עלייך....ביקורת רעה תמיד תהיה, אז מה..לדעתי את לא רק זמרת מדהימה, גם את אדם מדהים ומיוחד ולא משנה לי כמה ביקורות רעות תהינה עלייך, בשבילי את מס' 1
ואני אוהבת אותך הכי שיש. אבל צריך תמיד לדעת גם לקבל ביקורות רעות כי לפעמים (לפעמים כן?) אפשר להבנות מהן גם. תודה שסיפרת לנו על ההקלטות שלך, זה ממש כיף לשמוע, ואני מרגישה דרך המילים שלך בהתרגשותך, זה ניכ רעלייך וזה מקסים ומחמם את ה
, תמשיכי להנות מירי מכל התהליך, אני יכולה לתאר עד כמה שזה מהנה ומרגש. תצרי, תהיי גאה במה שאת עושה, תהיי הכי טובה, קבלי סיפוק, ותהני תהני תהני. מיריל'ה....אוהבת אותך.
ניבה.

למעלה