מיריייייי../images/Emo140.gif את מרגשת אותי בכל הודעה...../images/Emo9.gif
וואוו
לא ראיתי שכתבת לנו...איך פיספסתי את זה, איך
אבל בכל אופן, מירי, דבר ראשון - אני מתגעגעת אלייך כל כך....בהופעה האחרונה מיהרת בסופה ולא יצא לי להגיד לך שלום יפה, לדרוש לשלומך ולספר לך משהו אישי ומרגש שקשור אלייך בדרך זו או אחרת...אבל אספר לך בקרוב בע"ה
. ודבר שני, אני שוב אומרת ושוב, שאת מרגשת אותי מאוד כשאת כותבת לנו...ובכלל כשאני רואה את שמך האדום, גם הפרצוף שלי נהיה ככה,
אדום. חח... לא סתם אני מגזימה, אבל אני מאוד מתרגשת לראות הודעה ממך, זה כזה אושר. אני רוצה להגיד לך שאני מבינה אותך בקשר לביקורות. נכון, זה לא קל לקבל ביקורת רעה, אבל את צריכה לדעת שאת באמת הרווחת אותה ביושר, גם את הרע וגם את הטוב, הכל, הגעת להכל בעצמך ותמיד יש ביקורות רעות, זה לא אומר משהו רע עלייך....ביקורת רעה תמיד תהיה, אז מה..לדעתי את לא רק זמרת מדהימה, גם את אדם מדהים ומיוחד ולא משנה לי כמה ביקורות רעות תהינה עלייך, בשבילי את מס' 1
ואני אוהבת אותך הכי שיש. אבל צריך תמיד לדעת גם לקבל ביקורות רעות כי לפעמים (לפעמים כן?) אפשר להבנות מהן גם. תודה שסיפרת לנו על ההקלטות שלך, זה ממש כיף לשמוע, ואני מרגישה דרך המילים שלך בהתרגשותך, זה ניכ רעלייך וזה מקסים ומחמם את ה
, תמשיכי להנות מירי מכל התהליך, אני יכולה לתאר עד כמה שזה מהנה ומרגש. תצרי, תהיי גאה במה שאת עושה, תהיי הכי טובה, קבלי סיפוק, ותהני תהני תהני. מיריל'ה....אוהבת אותך.
ניבה.