היום אנחנו בני 4

הילה 201

New member
מירייייייייייי../images/Emo24.gif איזה כיף שאת כותבת!

מאוד מרגש להיכנס לפה ולגלות שהפתעת וכתבת,זה משמח תמיד, וזה לא מובן מאליו ! לאורך השנים נהניתי מאוד להיות נוכחת בהופעות שלך ולהרגיש את האנרגיות שלך על הבמה, את אישה שנולדה לבמה וכשאת שם זה תמיד נראה המקום הטבעי שלך. מעבר לזה שאת אישה מדהימה, ומי שמכיר אותך יודע על מה אני מדברת את אישה פשוטה וצנועה שמדברת לקהל בגובה העיניים וזה הקסם שבך !. לא בחינם כל הופעה שלך נגמרת בכמה הדרנים ותמיד הקהל רוצה עוד. את זמרת גדולה שיודעת להעריך את אהבת המעריצים ותמיד תמיד גם אם את עייפה וגם אם לא תמיד קל לך אחריי הופעה את לעולם לא מוותרת על המפגש עם המעריצים אחריי ההופעה ותמיד סבלנית לכולם, חותמת ומצטלמת. את אישה אצילת נפש וראויה להערצה... אני מאחלת לך שתמשיכי להופיע ושתצליחי בכל דבר שרק תרצי ובכל דבר אשר יצא תחת ידייך תראי ברכה. אוהבת, הילה

veredmp

New member
בעצם עדיין לא הגבתי בתור עצמי ../images/Emo3.gif

אז מזל טוב לנו. אני לא הייתי פה מההתחלה (מודה, לקח לי יותר מדי זמן לגלות את מירי......) אבל מרגע שהגעתי לא עזבתי
אני ממש אוהבת את הפורום. את האנשים פה, את האווירה. הרווחתי, חוץ מאת מירי והמוזיקה שלה כמובן, כמה חברי אמת וזה ממש ממש מרגש. לעוד הרבה הרבה (הרבה) שנים של מוזיקה טובה, תמונות מהממות, רכילויות ושמועות מעצבנות, ביקורות הופעות ועוד ועוד ועוד

למעלה