מיני סקר

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifמיני סקר../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

או איך שלא תקראו לזה
איזה 10 שירים הייתם שמים בפסקול של החיים שלכם? (וזה לא חייב להיות רק שירים שאתם אוהבים, זה יכול להיות גם שירים שמזכירים לכם אנשים מסויימים, אירוע מסויים או דברים דומים)
~אמילי~ Eat right, exercise daily, live clean, die anyway.

../images/Emo13.gifגיאאא...צפה פגיעה../images/Emo33.gif../images/Emo39.gif

צפה לטלפון ממני, היום בסביבות 21:00 בערך... ואמילי! רעיון מצוייין, מחר אני אתפנה...רק הגעתי, ואני נורא עייף. יוהו!!!!!! בית!!!!

Kingomri

New member
עמרי בסרט של הלייף

אז ככה, בעוד שאתם חולמים באספמיה, אני כבר מצויד באלבום פסקול-סרט משובח לביוגרפיה הקולנועית המדהימה שיצלמו עליי (כשאני אהיה הכי עשיר, הכי חזק הכי ידוע והכי זקן בעולם... בגיל שלושים בערך). אני עדיין מתלבט אם יקראו לסרט סתם "עמרי" או "ניו יורק בוי". תלוי איפה אהיה. בכל אופן הפסקול כולו מורכב משירים ישנים מדהימים (טוב, לא כאלה ישנים) שכל החברים הכי טובים שלי באותה תקופה (מדונה, סטינג, רובי ויליאמס) יבצעו בגרסאות כיסוי. ורשימת השירים היא: אימג´ן-ג´ון לנון איי וונט טו ברייק פרי-קווין מיסטר לונליי-בובי וינטון (אסקימו לימון 1) דאז יו´ר מאד´ר נו?-אבבא בויז אנד גירלז-בלר ביטר סוויט הרמוני-וורב איי סיי א ליטל פרייר פור יו-אריתה פרנקלין לייק א ליטל פרייר-מדונה ניו יורק סיטי בוי-פט שופ בויז דונט יו קריי טונייט-גאנס אנד רוז´ס יו סטיל ד´ה וואן-שאניה טוויין הלווווו-ליונל ריצ´י איי ניד יו טונייט-בקסטריט בויז לט מי דאנס פור יו-אליסון ריד (מתוך שורת המקהלה) ילד אסור ילד מותר-ריקי גל (בתרגום לועזי) הנעימה הקלאסית-מסינמה פראדיסו אינטה עמרי-עפרי סלאם ועוד מישהו חובה משהו של ווסטלייף וכמובן, שיר הנושא, אותו יבצע בעלי שיחיה, שיר מקורי שהוא יכתוב... אני נותן לו מעכשיו לכתוב, זה המון...... שניה שניה שניה, ואני לא אשיר איזה סולו??? (אתם חושבים שהגזמתי?)

למה למה למה

לא לכתוב את השמות באנגלית המוח שלי עייף מדי בשביל לנסות לפענח איזה שירים אלה (ודרך אגב זה BITTER SWEET SYMPHONIE ולא הרמוני) זה יותר מ10
מה זה, הצטיידת מראש עם הרשימה?

nir2323

New member
שיר באנגלית = שם באנגלית

שעה לוקח להבין מה כתוב שם, (הרי המוח לרוב לא ממש קורא עד הסוף, אלא "מצלם" ומשלים, ושכותבים בעיבריש זה לא עובד.) ויש שמות שירים, שלתרגם אותם חזרה לאנגלית כדי לחפש ב KAZAA לא קל! תודה!

icy rain drop

New member
יופי תודה באמת שהזכרת תשם של השיר

שהוא אוהב. :(.... והוא גורם לי לבכות השיר

deriarie

New member
הוכחה שאני זקן

והעשיריה הפותחת היא: 1. The smiths - How soon is now - ולו רק בזכות השורה "How can you say I go about things the woring way, I am human and I need to be loved - just like anybody else does" (אין אחריות על דיוק הציטוט) ואז הגיטרה של ג´וני מאר נכנסת ישר ללב הפתוח - וואו! (וככה התבזבזו כל שנות העשרה שלי ברחמים עצמיים - שיט!) 2. Soft cell - Torch. וגם כאן בזכות "looking for love in a sad song" 3. David Bowie - Ashes to Ashes. אני זוכר את הרגע בו שמעתי את השיר הזה בפעם הראשונה. אכלתי חומוס משקית עם מלפפון ירוק. הוידאו קליפ מושלם. "I never done good things, I neve done bad things, I never did anything out of the blue - oh oh oh". 4. Velvet underground - Heroin. השיר שבזכותו נמנעתי מסמים (והתמכרתי לאלכוהול. נו, שיהיה). ומי שמעוניין לשמוע אנקדוטה בקשר לשיר הזה - שיגיב (אף אחד לא מעוניין? ידעתי!) 5. David Bowie - John, I´m only dancing - היי - הבחור הוא דו-מיני! יש חיה כזאת! "John, I´m only dancing - she turns me on" 6. Wayne/Jane County - I had too much to dream last night - היי - הבחור הוא טרנסקסואל! (אבל נשארו לו הביצים) 7. David Lynch - Eraserhead soundtrack - הפסקול של החיים 8. יהודה פוליקר - בוקר יום ראשון (בקרוב אצלנו) 9. David Bowie and the petshop boys - Hallo Spaceboy - היי - הבחור כבר סטרייט אבל הם לא "Do you like girls or boys? it´s confusing these days" 10. Rupert Hyne - I hang on to my vertigo. לא מכירים? סימן שאתם לא שכנים שלי? העברתי פעם 5 שעות עם השיר הזה ב repeat mode מה, כבר נגמר? אני חייב עוד אחד: 11. גיל ריבה ושולה חן - אמא. חרא של שיר אבל מותק של זמר

../images/Emo140.gifאתה ממש לא זקן...

how soon is now זה שיר שהתכוונת לציין כ"חובה" ברשימה שעמדתי לפרסם...שיר ממש ממש טוב, אפשר אפילו לומר מדהים. יש בו *קצת* מלנכוליות...אבל אלו החיים... אני מאד אוהב אותו, וגם את torch, שהוא גם טוב... אין לי זמן עכשיו....אוףףףף...מחר. בייי

זה לא ממש עשיריה, אבל זה שלי../images/Emo125.gif

ישבתי וחשבתי, והגעתי לרשימה של יותר מ-60 שירים שאני מזמזם לעצמי מדי פעם, ככה שהפס-קול שלי, יורכב מסדרה של דיסקים...עשרות שירים, רבים-רבים וטובים-טובים. הרשימה המצ"ב היא רשימה *חלקית* בלבד! יש עוד הרבה מאיפה שזה בא... וזה גם ממש לא לפי סדר מסויים, סתם ככה - 1.Like A Virgin - Madonna 2. How Soon is now - The Smiths 3. California Dreamin´ - The mamas and the papas 4. Words - F.R. David 5. I knew you were waiting for me - George Michael and Aretha Franklin 6. Forever young - Alphville 7. Church of the poisend mind - Culture club 8. Love to hate you - Erasure 9. Modern Love - David Bowie 10. Constant Craving - K. D. Lang 11. Together - Kylie & Jason 12. Ella Ella - France Gall 13. Nothing´s gonna change my love for you - Glen Medeorious 14. Make me an island - Jow Dolan 15. Tainted love - Soft Cell 16. Un grand bonheur - Mike Brant 17. Enjoy the silence - Depech Mode רגע, עוד לא נגמר...מה עם עברית? 1. תפילה/לאורך הים/מישהו הולך תמיד איתי - עופרה חזה 2. סליחות/מישהו - יהודית רביץ 3. קשה בלעדייך - שרון ליפשיץ (מי?) 4. שוב לא שקט - רוקפור 5. אפר ואבק/עיניים שלי/בוקר יום ראשון/חלון לים התיכון - יהודה פוליקר אוח...וזהו רק קצה-קצהו של הקרחון... אי אפשר בלי להזכיר את עברי לידר??? הוא מדההההים! אני מוצא את עצמי מקשיב אך ורק לדיסק שלו מהרגע שקניתי אותו (וזה היה לפני כמעט חודש!) כל יום, כל היום! ענק! מושלם! מוחלט! ועוד משהו - משום מה, הנעימה של הסרט "אינדיאנה גונס ושודדי התיבה האבודה" לא יוצאת לי מהראש... וגם הג´ינגלים של תחנת הרדיו המצויינת (ולצערי, מאד לשעבר) "קול השלום"...מי זוכר?...אוח היה טוב...all we are saying, is give peace a chance... מה יהיה איתי?....יש עוד *כל כך* הרבה... שאלות, טענות, מענות - אפשר להפנות אלי בזמנכם החופשי... כל טוב

.m

New member
מה ´כפת לך?

קיבלת חיבוק - תחייך, ותגיד יפה תודה...

ביג דיל

New member
סליחה, יש פה ילדים בפורום

והם לא צריכים לחזות בדבר המזעזע הזה בין גבר לאישה. זה פורום בנים בלבד, אז אני מבקש - אם להזדיין וירטואלית אז רק בנים בלבד או בנות בלבד. אין לעשות שעטנז בין המינים!!!

ביג דיל

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כשההזמנה מגיעה ממך, זה לא עושה לי כלום, ואל תיקחי את זה באופן אישי... למרות שאמר מי שאמר שאת יכולה "לעבור" בתור גבר נאה...

למעלה