מיני סקר

spainbar

New member
יש כל כך הרבה שירים אבל אני לא

יש כל כך הרבה שירים שאני אוהב, והייתי שם בעשיריה הבעיה שאני אף פעם לא זוכר איך קוראים לשיר או מי מבצע אותו, ובד"כ אחרי שאני רושם רשימה אני ישר נזכר באחד נוסף שהייתי שם... מה שכם ashes to ashes של דיוויד האגדי בהחלט לוקח + כמה שירים נוספים שלו (לזקנים בלבד)

spainbar

New member
אהה, אחד נוסף זה- "וביניהם" של

השיר "וביניהם" של מאיר בנאי, שהולך (עם המוזיקה נשמע יותר טוב): כך עכבר העיר לי מספר בין בניינים שהלילות שבעירו הם החיים.... ועכבר הכפר בתוך שדה כך לי אמר ריח מתוק של פרדסים, זה העיקר... וביניהם וביניהם, אני הולך ואז חוזר יש בי מזה וגם מזה יש משניהם... אז עכבר הכפר על השקיעות הוא מספר וידידו זה מהעיר שוב ממהר וביניהם... וביניהם וביניהם על שפת הים שקט מוצא ואז ברחוב סתם נהנה יש בי את זה... וביניהם.... באמת עם המוזיקה זה נשמע הרבה יותר טוב

yoavon1

New member
נו... אחרי כ"כ הרבה זמן בחוץ... ../images/Emo13.gif

לזה שווה להגיב...
אז ככה... להלן שמות עשרת השירים / מנגינות המועמדים להכלל בפסקול של חיי... (בעל החיים מבקש להבהיר כי סדר הופעת השירים ברשימה לא מעיד דבר וחצי דבר על סדר חשיבותם בעינייו...
)
1. A Whole New World - מתוך פסקול הסרט Aladdin. 2. Queen - Don´t Try So Hard כי רק בזכות השיר הזה עברתי את המלחמה החשובה בחיי... 3. Ave Marria - באך/גונו 4. אסיף - נעמי שמר (למה לעזאזל נזכרתי בו רביעי
הוא הראשון...
) 5. עצום את עינייך אחי - ריטה... השיר הזה תמיד מזכיר לי את הבחורה הכי חשובה בחיי... 6. למבדה (כן כן... קראתם נכון...
) כי זה השיר הראשון בחיי שלמדתי לנגן... 7. תפתח חלון - ריטה... כי השיר הזה תמיד יזכיר לי את אהובי הראשון... ואין יותר מתוק מאהבה ראשונה... (לא זה לא רמז...) 8. New York City Boy (אם כך קוראים לשיר... ואין לי מושג מי שר אותו) כי... נו באמת... ניו יורק... צריך להוסיף עוד
9. Queen - Who Wants To Live Forever... אני רוצה...
10. A Day Without You - שיר של יוצר צעיר ולא ידוע, שכתב והלחין רק שיר אחד בחייו, והוא לא הוערך כמו שצריך...
זהו... אלו הם חיי... זה היה ממש ממש ממש קשה, כי מוסיקה היא בערך החיים שלי, ולבחור רק 10 שירים, זה כמו לשאול אמא, את מי מבין שלושת ילדיה היא הכי אוהבת... נו באמת... פעם הבאה רשימת המאה...
חיו חיים ארוכים ומשגשגים...
יואבון

אני רואה שיש לנו פה

דיסני פריק
יפה יפה אני יכולה לעשות לי פסקול שלם רק עם השירים של דיסני a whole new world (aladdin) can you feel the love tonight (השיר מדהים, הסרט עוד יותר) under the sea (the little mermaid) colors of the wind (pocahontas) All the songs on Trazan´s soundtrack (and the lion king) Reflection (mulan) ויש עוד מלא...

yoavon1

New member
סליחה, כן... אבל אני לא דיסני פריק

אני סתם פריק...
וכן... גם של דיסני....
חולה על כל כל כל כל כל כל כל כל כל כל כל כל כל כל כל כל הסרטים (כן... כתבתי את כל ה- "כל" לבד... בלי קופי ופייסט... מרוב התלהבות...
) אבל, אי אפשר להגיד שכל השירים שלהם ימלאו לי פסקול שלם... חוצמזה - שכחת את You can fly מפיטר פן, שהוא בערך השיר הכי אופטימי שיש...
יואבון

שכחתי עוד הרבה

פיטר פן זה גם אחד מהסרטים היותר חביבים עליי מסרטי דיסני. ובמבי, ודמבו, והיפה והחיה, וסינדרלה נעשה לי חשק פיתאומי לראות סרטי דיסני

.m

New member
הפסקול של חיי (עד כה...)

* my way - פרנק סינטרה. אז אני לא "זקנה" אבל אני נורא-נורא אוהבת את פרנקי "בלו אייז" סינטרה. * U2 - one (צריך להוסיף משהו???) * freelove - דפש מוד. מילה במילה, פשוט נכתב בשבילי... * you are so beautyful to me - ג´ו קוקר. התנגן ברקע בפעם הראשונה שלי, ואז הוקדש לי. * secert smile - סוניק - עוד הקדשה, משעשעת משהו, הפעם ממישהו ש(לא) יצאתי איתו. * only time - אניה - שלצליליו נרדמתי (כמעט) כל לילה במשך (כמעט) שנה, עם אחד הגברים הכי מדהימים שנכנסו לחיי. * more than words - אקסטרים. (כל אחד והקיטש שלו...) * ארבע עונות - ויואלדי. (כן, אני בקטע של קלאסי) * wake up it´s a beautyful morning - בו ראדלי- פשוט כי עושה לי שמח. * aspecialy for you - ג´ייסון וקיילי - סלואו ראשון. מגיע להם, לא? אלו ה- 10 הראשונים. או במילים אחרות - TO BE CONTINUE
mai

campari

New member
בסרט שלי תגלם אותי מילה יובוביץ´

ובסוף יעלו אותה על המוקד או משהו, ובכל אופן - הנה שירים נבחרים מהפסקול: שיר הנושא הוא שיר מס´ 8 מ"בת הים הקטנה" של דיסני, "POOR UNFORTUNATE SOULS" יהיו כמה שירים ישנים של חוה אלברשטיין (תיבת הנגינה, תפילת יומולדת וספר הזכרונות, זה בטוח) יהיה "שיר בארבעה בתים" בביצוע הישן של אופירה גלוסקא והשיר ששרה אן מארי דויד בארוויזיון 1973 (כולכם מכירים אותו, זה בטוח, אבל אין לי מושג מה שמו) אה, וכמובן פט-שופ-בויז (אחרי הכל גדלתי בשנות ה-80), בלהיט הנצחי "BEING BORING" (שיר שתמיד עושה אותי מלנכולי), ומשהו של הסמית´ס, לזכר האהבה הגדולה שהיתה לי פעם: "SHEILA TAKE A BOW" שיר מס´ 9 הוא להיט מועדונים ניו-יורקי ישן ונשכח של אולטרה-נאט´ה, "REJOICING", שפשוט עושה לי טוב כששום דבר אחר לא, והשיר העשירי יהיה "פירמידות" של קורין אלאל (עם ענבל פ. בקולות רקע). עכשיו שאני חושב על זה, למה שלא פשוט אצרוב לי את הדיסק הזה כבר עכשיו? למה שרק הדורות הבאים יהנו ממנו?... מי שרוצה שירים מהדיסק שלי שיגיד - את חלקם יש לי. לילה טוב!

אני רואה

שכולם פה מעריצי בת הים הקטנה... והשיר של אן מארי דויד נקרא TU TE RECONNETRAS (אני מקווה שאייתתי את זה נכון)

campari

New member
בת הים הקטנה זה הסרט הכי הומואי...

שאי פעם נעשה, ואני יכול להוכיח את זה. שימו לב: יש נסיכה עם שם של בן (אריאל), שמסתובבת עם סרטן ועם דג בעל זהות מינית לא מוגדרת. יש לה אבא עם שרירי חזה יותר גדולים משל אלי האנה, שמסתובב בלי חולצה. היא שרה יפה, ואוספת ג´אנק. חלומה הגדול הוא להכיר את הטאבו הכי נורא של העולם שלה, והיא מוכנה למכור את נשמתה כדי לנסות. הומואית, או לא? ובנוסף (הא, רק התחלתי....) מכשפת הים עוצבה (וזה בדוק) על פי דמותו של המנוח דיוויין (שהיה, לידע כללי, הלילה קרי של העולם בשנות ה-80), ואם הוא לא היה מת קודם הוא בטח היה מדבב אותה. בקיצור, זה פשוט הסיפור של כל ילד קטן שמגלה בעצמו משהו שונה, והולך הכי רחוק שאפשר, ויותר מזה, כדי לממש את זה. מה גם שצוות המעצבים/מלחינים/יוצרים של הסרט כלל מספר מכובד של הומואים (ואם אני לא טועה רבים מהם מתו בהמשך מאיידס, מה שלדעתי מסביר את המלנכוליה הסופנית ששורה על כל הסרט). אז זה למה הסרט הזה הוא פריט חובה בכל בית הומואי, והפסקול - היי, הוא זכה באוסקר!

my self

New member
מבין סרטי דיסני של שנות ה- 90

אני מעדיף את הפסקול של היפה והחיה. קלטות - יש לי של בת הים, היפה והחיה, אלדין ומלך האריות. אבל מאז כבר גדלתי, והיום אני מעדיך להתרחק מכל דבר שמריח קיטש או סתם מתקתקות יתר

הפסקולים

של טרזן ושל מלך האריות הם הכי יפים. אחרי זה בת הים הקטנה. וקלטות? יש לי כל סרט אפשרי (חוץ מברנרד וביאנקה- ואני חייבת להשיג אותו!)

yoavon1

New member
רק בשביל הקטע... לא מאמין שיש לך

את כל הקלטות...
לי יש את כל הסרטים שיצאו משנת 1937 ועד ימינו... ידעת שלברנרד וביאנקה יש 2 סרטים ?!?
האאאאא...
יואבון

יש לי, תתפלא.

אני כל כך מתה לראות ברנרד וביאנקה...אוסטרליה
היה לי פעם את הסרט בצרפתית אלב הוא נעלם

spainbar

New member
שלילי שלילי שלילי...

הפסקולים הכי יפים לפי סדר זה: היפה והחיה - שיר הנושא - מדהים. בת הים הקטנה - under the sea, שיר מצב- רוח. אלאדין - prince Ali וההתחלה המצחיקה של רובין ויליאמס. פוקהונטס - let the river מלך האריות והסרט המצחיק ביותר - "הקיסר נפל על הראש".

TALE AS OLD AS TIME

שיר חמוד אבל מעצבנת אותי סלין דיון.... UNDER THE SEA באמת שיר מצב רוח... וKISS THE KIRL בביצוע של פיטר אנדרה- חייבים לשמוע. באלאדין פרינס אלי באמת מצחיק, אבל אני מהאנשים שאוהבים את A WHOLE NEW WORLD... פוקהונטס.. אף פעם לא חיבבתי את הסרט. הוא יפה אבל אמממ יש יותר יפים. ואם כבר שיר אז COLORS OF THE WIND. מלך האריות כל השירים שם (איך אפשר לא לאהוב את CIRCULE OF LIFE, CANT WAIT TO BE KING ואחד השירים המקסימים ביותר- CAN U FEEL THE LOVE TONIGHT.) ואיך, איך לעזאזל לא הזכרתם את טרזן אה?! הפסקול מדהים!!!! PUT UR FAITH IN WHAT U MOST BELIEVE IN אני אגיד שהפסקולים הכי יפים הם מלך האריות טרזן בת הים הקטנה ואלאדין.

spainbar

New member
tale as old as time

השיר בכי יפה בביצוע המקורי שלו בסרט, עם הקול של מי שעושה את הקומקום - פשוט שיר רומנטי בטירוף, וקצת עצוב גם... באלאדין אני אוהב את הפתיחה...עם ה- famous dead sea tapperware... וכד´. השירים ממלך האריות - too sticky

באמת הביצוע של הסרט

הרבה יותר יפה אבל אחותי השמיעה לי יותר מדי את הדיסק של סלין דיון (יאק, הזוועה) אז זה הרס את זה. אלאדין זה סרט גאוני. ומלך האריות, סטיקי סטיקי אבל אלטון ג´ון.

MARMELAD

New member
הפסקול של מרמלד

יש לי אשכרה שירים שלוקחים אותי לכל מיני תקופות.. אז הנה הם: טירונות בצבא - Tony Braxton - Unbreak my heart כל התקופה ששירתתי בבהל"צ - The Miseducation of Lauren Hill (לא חשוב איזה שיר) התקופה שעבדתי בדיווה בבוגרשוב - Whitney Houston - caome back to my arms החבר הראשון - Celine - My heart Will Go On המסיבה הכי טובה שהייתי בה - Dj Tiesto - Silence שיר שעושה לי דמעות - Eminem Feat. Dido - Stan וגם Kid Rock - I´m Just sitting Here והשיר שהכי הכי מצליח להגדיר אותי - Madonna - Nobodyws Perfect

למעלה