מיני סקר

../images/Emo125.gif

my favotite mistake של שריל קרואו אקס-פאקטור של לורן היל, if your gonna love somebody של לוצ´יאנה אינטרלוד של מוריסי וסוזי got to be certain של קיילי, שמשום מה מביא אותי לדמעות בכל פעם מחדש Why Should I love you של קייט בוש dance tonight של לוסי פרל a little time של הביוטיפול סאות´ Wild Horses (רק בביצוע של הסאנדייס) jealousy של הפט שופ בויז

.m

New member
הפסקול של חיי (חלק 2)

* את לא כמו כולם - משינה - הקדשה לבבית במיוחד. * your song - אלטון ג´ון * the hights - how do you talk to an angle - מישהו בכלל זוכר את הסדרה הזאת? * love of my life - קווין. * dear jessie - מדונה - בזכות הקליפ המצויר. * nobody wants to be lonly - ריקי מרטין (כן, כן, עם הפרח´ה הבלונדינית) * truely, madly, deeply do - סאבאג´ גארדן * supergirl - ראמון * man! I feel like a woman - שאנייה טווין * ירח כחול - גן חיות

אהוד_

New member
שאלה קשה.....

מאוד קשה כי כל הזמן יש לי שירים במוח אבל הנה 11 שמגיע להם Eva Dahlgren - Egoism Abba - The Visitors Pet shop boys - love comes quickly Roxette - I wish I could fly Eva Dahlgren - wonderful human Eva Dahlgren - When a wild rose is blooming Eva Dahlgren - too many beliefs culture club - time (is just a clock of the heart) Eva Dahlgren - Angel in the room Eva Dahlgren - I´m not giving in Jeane Manson - I have seen that in your eyes before

אהוד_

New member
כן ושחכתי מחלקה עברית...

לא יפה אתם יודעים.... יהודית רביץ - משהו בוער יהודית רביץ - דרך המשי גלי עטרי - אמצע ספטמבר שרון ליפשיץ - אתה בא אליי גלי עטרי - הכל עומד במקום רונית שחר - ועכשיו ניגע ויש עוד רבים וטובים שכרגע לא עולים לי בראש.....

Kingomri

New member
התרגשות

לי יש את (כמעט) כל הפרקים של החופש האחרון, לא כולל שירות שלוש עונות ותלויים באוויר. פלאס קסטה של טייפ עם כל השירים היפים (שנשחקה מהשמעת יתר). פלאס הייתי בהופעה של פעם פעם בסינרמה, פלאס הייתי בהופעה של הלהקה החדשה בקיץ האחרון, וראיתי את כל הכוכבים המזדקנים (ערוץ הילדים שלום, במה אפשר לעזור?) אתה חושב שאני אובססיבי?

לירוי25

New member
אובססיבי? חלילה....

אבל יש לי טלפון של פסיכולוגית מעולה אם פעם תיהיה מעונין..

deriarie

New member
שמתם לב שאין אף שיר של בריטני?

מסקנה : כולכם מתחזים !!!

icy rain drop

New member
ראיתי את הסרט ומי ששרה את השיר-

ברלין, אפילו יש לי אותו. איך קוראים לסרט אגב?

Kingomri

New member
דאאאאאא (אויש)

אהבה בשחקים טום קרוז באחד הסרטים המוקדמים שלו, וקלי מקגיליס שמאוד נעלמה והשיר (כמו הסרט) היוו השראה לפרסומת של בית הספר לתעופה, פרסומת שכיכבו בה עודד מנשה ומיכל ינאי (ב89´ אולי) אוי לקיטש, ואויש לנוסטלגיה

יאאא...נכון......"המסלול שלך"....../images/Emo68.gif

מיכל ינאי..... ...מיכלי..... גם נורא אהבתי את "נשיקה במצ"ח".....מה? אסור לי? או...מיכל... Elle etait si jolie.......... נוסטלגיה בע"מ.

yoavon1

New member
האמת... תופתעו... אבל גם ל-

Queen יש שיר בשם זה... והוא אפילו יפה יותר מהשיר של Top Gun...
סתם... שתדעו...
יואבון

spainbar

New member
וגם: mr.jones, של counting crows

ויש להם עוד שיר, לא פחות טוב, פשוט לא זוכר את השם.

חרשו על מיסטר ג´ונס

אז כבר נמאס ממנו אבל עוד שירים יפים שלהם זה PERFECT BLUE BUILDING ומשהו עם NOVEMBER ונראה לי יש עוד כמה בעצם I JUST DIED IN UR ARMS TONIGHT גם שלהם.

למעלה