It's Friday I'm In Love

גם אני הייתי כמוך

עד שחצי מעולם המזון נסגר בפניי
ונפתח בפניי עולם הצמחונות. והלשון נפתחה לטעמים חדשים, ריחות, וארומות... חח איכס אני נשמעת כמו אחת שנסעה להודו

MiriOrit

New member
את צמחונית??

לי הייתה תקופה שבה הייתי צמחונית, עד שהמשפחה שלי עשתה על-האש ולא יכולתי להתאפק יותר

LeAnnDylan

Well-known member
חצילים../images/Emo5.gif

אני לא אוכלת דברים משונים. בחיות מתות אני אוהבת רק את הסטנדרט בלי כל מיני חלקים פנימיים
טחול, לבלב, לשון ודומיהם
אני גם אוכלת רק כשר אז כל מה שלא כשר זה
ירקות אני אוהבת רק איזה 4 (בטטה, כרובית, ברוקולי וכרוב) וכל השאר
גזר זה גם בסדר אבל רק חי לא מבושל
ואיכס אצה
רק המחשבה שהיא שחתה לה איפשהו במים מעוררת בי חלחלה
וחח השיחות עם חברות שלך מזכירות לי כל פעם שאני אצל בת דודה שלי בארוחת שישי היא מתחילה לשאול אותי אם אני אוכל בלה בלה בלה |הרבה דברים שאני לא אוהבת| ואני כזה
מה נראה לך ואז מטר של קללות אני לא מסוגלת לגעת במשהו שלימון נגע בו. גם סלט אני אוכלת בלי לימון. זה מבאס לי את כל הארוחת
כל העלים למינים גם דוחים אותי. כשאני אהיה פרה או אגור באחו אני אוכל עלים
טוב אני יכולה לדבר שעות על דברים שאני שונאת אבל אז גם אתם תתחילו לשנוא אותי

LeAnnDylan

Well-known member
איים אין לאב../images/Emo99.gif

שיר חרישה בקאנטרי- הייתי בספיישל ליאן ריימס השבוע ושמעתי בערך את כל השירים ברשימה שחן אמרה שהיא לא תקרא
היה כיף! אני מניחה שהכי מושמע היה נאטינג' באוט לאב מייק סנס בגרסת לייב
שיר חרישה לא קאנטרי- בטח אחד משירי ג'ול בגרסתם האקוסטית. וגם אבריבאדי הורטס בגרסת הקורס אלבום ישן שעשה קאמבק- סיטינג און טופ אוף דה וורלד ואיי ניד יו של ליאני
אלבום חדש שגילתם- של ג'ול ציטוט השבוע שלכם- איזה ילד אחד בגן הולך לשירותים אחרי איזה דקה שהוא לא חוזר אני הולכת לבדוק מה איתו אני רואה אותו יושב על הברכיים עם גליל נייר טואלט ביד מתחיל לנקות בתוך האסלה ואת הרצפה. אני שואלת אותו מה הוא עושה. הוא מסתכל עליי ואומר לי "השפריץ לי קצת" הייתם צריכים לשמוע את הטון שלו. זה היה כזה קורע
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- התחלתי לקרוא את משחק הציד של הרלן קובן. (בהתחלתי אני מתכוונת שקראתי את התקציר מאחורה, כמובן) סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי רק מחשבות פליליות אז זה. בעצם הפרק באמת היה מעולה אז באמת זה! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- האמת שהיו ימים מזוויעים שהחום היה פשוט בלתי נסבל אבל ביומיים האחרונים נהיה קריר והיום אפילו ירד גשם בבוקר
משהו טוב שאכלתם השבוע- ממ דנונה גרנולה. זה בערך הדבר היחיד שאכלתי אם לא מחשיבים את הארוחה בשבת חתן של בן דוד שלי ששם היה את האוכל הכי טעים בעולם!
|ריר| הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא באמת משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "את רוצה שאני אתבתל, לא?!" חן תוהה למה אני לא מרשה לה להשתרמט עם בחור עילג איש השבוע שלכם בפורום- חן שגם שהיא רוצה לא יכולה לסנן אותי
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- בן דוד שלי מסר לאומה- אני רעבה! תמונת השבוע שלכם- גשם!! ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

West Doll

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מסננת אותך סתם כי לא נעים לי|הא| וגם כי לא בא לי לשמוע אותך צועקת עליי שעה אחרי זה |מגלגל עיניים| אמאלה מתי אמרתי את הציטוט הזה?
מתאים לי ;;

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה יאללה תודי שאת מתעליי^^

ואממ אמרת את זה כשסיפרת לי על איזה גיי שאת רוצה לעשות איתו סקס או משהו ואמרתי לך שאני לא מרשה לך (לא זוכרת למה
) ואז צעקת עליי ושאלת אם אני רוצה שתתבתלי או לא
אפילו אמרתי לך שאני אכתוב את זה בסטטוס שלי בפייסבוק

West Doll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

West Doll

New member
אה נכון נכון...עכשיו אני מתחילה להיזכר...

אחח כמה חתיכים שווים ראיתי השבוע
לרובם הבאתי את המספר שלי...אני כזאת סלאט
ועוד כל זה בלי להיות סלאט אמיתית ;;

LeAnnDylan

Well-known member
מה את מתלהבת בטח יורד לכם שם גשם כל יום

גמני רוצה גשם כל יום!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אין מקום שווה יותר!!!!!111111
במסגרת מה?

למעלה