איים אין לאב../images/Emo99.gif
שיר חרישה בקאנטרי- הייתי בספיישל ליאן ריימס השבוע ושמעתי בערך את כל השירים ברשימה שחן אמרה שהיא לא תקרא
היה כיף! אני מניחה שהכי מושמע היה נאטינג' באוט לאב מייק סנס בגרסת לייב
שיר חרישה לא קאנטרי- בטח אחד משירי ג'ול בגרסתם האקוסטית. וגם אבריבאדי הורטס בגרסת הקורס
אלבום ישן שעשה קאמבק- סיטינג און טופ אוף דה וורלד ואיי ניד יו של ליאני
אלבום חדש שגילתם- של ג'ול
ציטוט השבוע שלכם- איזה ילד אחד בגן הולך לשירותים אחרי איזה דקה שהוא לא חוזר אני הולכת לבדוק מה איתו אני רואה אותו יושב על הברכיים עם גליל נייר טואלט ביד מתחיל לנקות בתוך האסלה ואת הרצפה. אני שואלת אותו מה הוא עושה. הוא מסתכל עליי ואומר לי "השפריץ לי קצת" הייתם צריכים לשמוע את הטון שלו. זה היה כזה קורע
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- התחלתי לקרוא את משחק הציד של הרלן קובן. (בהתחלתי אני מתכוונת שקראתי את התקציר מאחורה, כמובן)
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי רק מחשבות פליליות אז זה. בעצם הפרק באמת היה מעולה אז באמת זה!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- האמת שהיו ימים מזוויעים שהחום היה פשוט בלתי נסבל אבל ביומיים האחרונים נהיה קריר והיום אפילו ירד גשם בבוקר
משהו טוב שאכלתם השבוע- ממ דנונה גרנולה. זה בערך הדבר היחיד שאכלתי אם לא מחשיבים את הארוחה בשבת חתן של בן דוד שלי ששם היה את האוכל הכי טעים בעולם!
|ריר|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא באמת
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "את רוצה שאני אתבתל, לא?!" חן תוהה למה אני לא מרשה לה להשתרמט עם בחור עילג
איש השבוע שלכם בפורום- חן שגם שהיא רוצה לא יכולה לסנן אותי
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- בן דוד שלי
מסר לאומה- אני רעבה!
תמונת השבוע שלכם- גשם!!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0