It's Friday I'm In Love

MiriOrit

New member
את חמודה ../images/Emo24.gif

כל מי שמבקש ממני לדבר על התינוקות מתחרט אחרי 10 ד' בערך
אבל זה תמיד כיף גם כשאנשים מבקשים עצות ושסומכים עלי לטפל בתינוק שלהם. והכי מדהים זה לראות את השינוי של התינוקות - לדוגמא , טיפלתי בתינוקת שבגיל 4 חודשים כבר עמדה על 6 - שזה מאוד מוקדם. תינוק אמור להתחיל לזחול על 6 בגיל 9 חודשים אבל בגלל שהייתה לה נוקשות בגוף היא קפצה על שלבים והתחילה לזחול נורא מוקדם. אז עבדתי איתה על מנת להרפות את הגוף שלה ולהחזיר אותה לשכיבה על הבטן. ההורים שלה שיתפו פעולה באופן מדהים והתינוקת השתפרה ואפילו הגיעה למצב שיכלה להניח ראש על הכתף של האמא (לא יכלה לעשות את זה קודם בגלל הנוקשות בגב) האמת שהיא מקרה דיי נדיר, רוב התינוקות שעובדים איתם מעוכבים בהתפתחות שלהם וצריך פשוט ללמד את ההורים מה לעשות. כמו שכתבתי בהודעה הקודמת - לערסל את התינוקות. רוב ההורים לא מערסלים כמו שצריך או עושים זאת לזמן קצר ולא משכיבים את התינוק על הבטן וזה יוצר עיכוב כי איך תינוק יזחל אם הוא לא יודע לשכב על הבטן? הרי לא זוחלים על הגב... עכשיו את מבינה למה אנשים מתחרטים כשהם שואלים אותי? אני יכולה לדבר על הנושא הזה שעות

אני חושבת שזה נושא מאוד מעניין

וטיפ נהדר
נשמע מרתק, כל הכבוד שהצלחתם בכך!

אני

מה זה המדד פורומים הזה
שיר חרישה בקאנטרי- איי לאב יו פורבררר- ג'ול שיר חרישה לא קאנטרי- כאילו שקיים דבר כזה בכלל אלבום ישן שעשה קאמבק- לא שזכור לי, האמת ששמעתי את אנלאב יו של שידייזי זה בטח מסוויט רייט היר אלבום חדש שגילתם- ג'ול ציטוט השבוע שלכם- ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- חוץ מטופ מודל לא ראיתי דבר מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם!!!!
היום היה קר
משהו טוב שאכלתם השבוע- יה רייט
אה האמת שהקורנפלקס האמריקאי הזה לא זוכרת את השם היה ממש טעים עם מלא צבעי מאכל
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- הכי לא משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- סתם היום בעטנו בכדורגל בגן ואח שלי הדפוק שר כל הזמן:" ערב טוב לך" בקול מצחיק ואנשים צחקו
איש השבוע שלכם בפורום-כולן( אוי עכשיו זה עם ם') איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חברתי מסר לאומה- אני רעבה אז וול וופלים זה מזה לא ארוחת ערב
תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 106.5

LeAnnDylan

Well-known member
זה פורומים שאתם גולשים אליהם

שמעתי השבוע שידייזי ונזכרתי בך. בכלל כל פעם שאני שומעת אותן אני נזכרת בך|ריר|

אני יודעת אבל איזה פורומים הזויים../images/Emo6.gif

כולן פה לאסביוט מי נכנס לבינו לבינה
מה שמעת?

LeAnnDylan

Well-known member
חחח האמת שבינו לבינה זה פורום קורע

אני יודעת שחן ואני נכנסנו אליו לפחות פעם אחת
הייתה שם הודעה של איזה אחד שכתב אני שעיר אני לא מוצא חברה:-F הרג אותי מצחוק
דווקא באיזה 6 או 7 מתוך הפורומים האלה ביקרתי השבוע. ושמעתי את לאב גואוז און ו23 ימים

הישרדות../images/Emo12.gif

כוכב נולד?
יש פורומים גרועים יותר, ברצינות
אבל לא אמרתי כלום|מגלגל|.
האלבום של פורצ'נטלרס מלודי באמת השאיר חותם.. ואחרי זה מה, גרייטסט היטס???
ברצינות?? לא אסלח ולא אשכח.

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא בהישרדות לא הייתי

בכוכב נולד הייתי כי הבחור הזה שם שביקש ממני רשות לעשות פאשן פוליס שם שלח לי קישור למצעד שהוא עשה אז נכנסתי. בהישרדות, אהבה ורומנטיקה וטלווייזיה לא הייתי. בשאר ביקרתי והן באמת צריכות להוציא אלבום חדש. עשיתי להן פולואו בטוויטר אבל הן חפרו כל כך שחסמתי אותן. אבל שיערתי עלצמי שאם הן חופרות אז יש אלבום חדש בקרוב. לא?

אבל אם זו כניסה חד פעמית

אז ישר לציין? יש פורומים שאני נכנסת מלא פעמים ביום( טוב, אולי בעבר) והם לא מצויינים
שלא לדבר על דספרט שמילניום לא הייתי שם. הן באמת חופרות, בגלל זה יש לי אותן רק בפייס. העיקר קלסי חזרה

LeAnnDylan

Well-known member
לכי תדעי לאן חן נכנסת בזמנה הפנוי

חוץ מזה שהגדרת את הפרופיל שלך כחסוי ככה שבפורומים שאת גולשת זה לא יצוין לכן את לא מופיעה כחברת פורום כאן והפורומים שאת גולשת אליהם לא נחשבים בשקלול

West Doll

New member
נראה לך, אז יראו את כל הפורומי לאסביוט שלה

היא לא מוכנה לזה

נתחיל עם סקס לנוער

סתם נו נראה לך
ובכיף אני מוכנה להראות לך את האוסף המכובד שלי. אייל שואו יו מיינ איפ יו שואו מי יורז;;

למעלה