פריידי. מאוהבת..
שיר חרישה בקאנטרי- If I Die Young - The Band Perry מכורה מכורה מכורה לשיר הזה! Hillbilly Bone - Blake Shelton Good Luck - Kristy Lee Cook Devoted - Kristy Lee Cook Last Call - Lee Ann Womack Something Worth Leaving Behind - Lee Ann Womack (Now You See Me) Now You Don't - Lee Ann Womack I'll Think Of A Reason Later - Lee Ann Womack I Can't Be Bothered - Miranda Lambert Mama I'm Alright - Miranda Lambert New Strings - Miranda Lambert
שיר חרישה לא קאנטרי- I Stand - Idina Menzel Only When I Sleep - The Corrs Queen Of Hollywood - The Corrs Love Gives Love Takes - The Corrs So Young - The Corrs I Never Loved You Anyway - The Corrs Because We Want To - Billie Piper Promises - Billie Piper The Tide Is High - Billie Piper Poker Face - Glee Version
אלבום ישן שעשה קאמבק- The Corrs - Talk On Corners חן עשתה לי חשק לקורס עם השיר שהיא שמה בפרופיל שלה
Miranda Lambert - Kerosene Billie Piper - Walk Of Life Lee Ann Womack - Greatest Hits
אלבום חדש שגילתם- Nicole Tieri - Tales From Magnolia Drive The Higgins - Dreamers Like Us
ציטוט השבוע שלכם- אני וחן מדברות תפוז וחן מתוודה שהיא מעוניינת בתפקיד נחשק בתפוז בתור מחפשת תמונות- "טוב זה לא תפקיד כזה קשה. ראית פעם איזה תמונות הם שמים בעמוד הבית? זה לייק יש כותרת 'אוי הוא בגד בי' ואז יש תמונה של מישהי אוכלת תפוח" ומאז חן מיחזרה את הבדיחה הזו (שכשאני אמרתי אותה בפעם הראשונה היא הייתה הכי מצחיקה) עוד איזה 80 פעם בגרסאות זהות. אבל נו על מי אני עובדת. זה היה מצחיק בכל פעם! ~~~~~ "גלינג גלינג, תפוז שלום. שניה אני מעבירה אותך" "בזזז" ~~~~~ אחד הילדים אצלנו בגן קם מהכיסא בזמן ארוחת הצהריים והוא ניסה לצאת אבל נתקל בכיסא של ילד אחר ונפל. אז ילד אחר הסתכל עליו והתחיל להיקרע מצחוק. אחת הגננות הסתכלה על הילד שצוחק במבט כועס ואמרה לו: "למה אתה צוחק? אם אתה היית נופל היה נעים לך אם היו צוחקים עליך?" אז הילד עונה לה: "אני לא הייתי נופל. אני לא כזה טיפש" הרס אותי מצחוק
~~~~~ עוד קטע שהרג אותי מצחוק בגן- אחת הילדות: "רוצה לשמוע משהו מצחיק?" ילד: "כן" הילדה: |מספרת איזה משהו שלא התעמקתי בו יותר מידי| הילד: " את יודעת מה, זה לא כל כך מצחיק"
קנית השבוע- לא קניתי את זה השבוע אבל קיבלתי את זה השבוע - את האלבום של ניקול טיארי (הידועה בכינויה סקוטר גירל
) ועוד שני אלבומים של ליאן. לא שלא היה לי אותם אבל ב-18 סנט אני אקנה גם 20 אלבומים של ליאן שיש לי
. וגם חולצה של מירנדה. ואני עדין מחכה לשרשרת שלי שתגיע בדואר
אבל חן הביאה לי את הספרים של דקסטר שהיא קנתה לי
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- יש לי את הספרים שחן קנתה לי
התחלתי לקרוא אחד באוטובוס אבל אז התחיל להחשיך ואני גם ככה עווארה אז הפסקתי.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ממ לא ראיתי כלום אבל עוד מעט אני אראה Pretty Little Liars אורית אומרת שהיה פרק מעולה
אה בעצם ראיתי גליי אצל חן אז זה.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם הו סו פאקינג חםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע- הייתה היום יומולדת בגן לאחד הילדים והייתה עוגה מעולה!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- התכנון היחיד שלי היה לבקר את חן ועשיתי את זה אז איי גס. בעצם תיכננתי גם לעשות את המצעד הזה אבל השבוע עוד לא נגמר ואני מתכננת לסיים אותו היום אז מייבי?
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "למה שאני ארוץ בין סוסים?"
אין ילדים זה דבר קורע!
איש השבוע שלכם בפורום- כולכם! באמת שהשבוע הייתם מקסימים! יש לנו פורום נהדר ואני מתעליכם! וגם קיבלנו מחמאות עליו אז כל הכבוד לכם
|ח"ח|
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- כל כך הרבה אנשים עצבנו אותי השבוע. וגם אני הרסתי יום למישהי
אז דאבליו תהיה אשת השבוע שלי מחוץ לפורום
אפילו שיש לה איזה 2 הודעות בפורום
היא אאוטסיידרית! חוץ מזה שהיא שמה אותנו בדף הבית שלה אז בכלל היא
מסר לאומה- למי יש יומולדת בקרוב? בא לי עוגה!
תמונת השבוע שלכם- הספרים שחן קנתה לי
המלצת השבוע- תעשו קניות באיביי. זה כיף
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0