It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(524) LeAnnDylan (366) West Doll (197) the whole shebang (105) And It Feels Like (58) Guncrazy עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול פופ גלי - glee גלגלצ אירוויזיון מצעדים וביקורת מוזיקה משחקי מחשב ורשת עקרות בית נואשות (טלוויזיה) מומלצים בפורומים בתפוז ערוצי MTV ו-VH1 ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

West Doll

New member
איטס פריידי בייבי ;;

|קרי| שיר חרישה בקאנטרי- Carrie Underwood - Undo It Little Big Town - Little White Church Miranda Lambert - The House That Built Me Laura Bell Bundy - Giddy On Up |קרי| שיר חרישה לא קאנטרי- אממ לא זוכרת. |קרי| אלבום ישן שעשה קאמבק- שידייזי הראשון בעקבות הארטיס אוף דה וויק |קרי| אלבום חדש שגילתם-ראיתי שיש איזה אלבום EP להורדה של מישל בראנץ' אבל עוד לא הקשבתי לו |קרי| ציטוט השבוע שלכם- אני לאחיין שלי: "אז עכשיו תשים לב, אני אשתה את הקולה ואז זה יצא דרך התפרים שלי בצוואר"
הוא מזה חיכה לזה ולא קרה כלום
|קרי| קנית השבוע- קניתי אתמול ארוחת בורגר מזה טעימה בקינג ג'ורג'
אמאלה זה היה הבורגר הכי טעים שטעמתי אבר
|קרי| ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סיימתי את ספר מס' 8 מהסדרה של דם אמיתי והתחלתי את 9
|קרי| סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דם אמיתי וגליי כי צליל הייתה אצלי והכריחה את כולם לראות
|קרי| מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם! |קרי| משהו טוב שאכלתם השבוע- הבורגר מלמעלה! |קרי| הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
מיסי אליוט
|קרי| משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הלכתי עם אחותי לחברה שלה קיצר הן התחילו לדבר ביניהן על גודל הבובז של חברה שלה ואחותי התחילה לריב איתה ולהגיד לה שיש לה דאבל די אז זה היה כזה: אחותי: "יש לשירן דאבל די" שירן: "אין לי דאבל די" אחותי: "בטח שיש לך, סתמי
" שירן: "טוב שלא עשית לי איזה דאבל יו, חצופה!" ואז אני כזה: "דאבליו?
" |קרי| איש השבוע שלכם בפורום- צליל. יו אפשר להגיד את דאבליו? כי היא כתבה איזה 3 הודעות בפורום
|קרי| איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחותי רותם. |קרי| מסר לאומה-מגרד לי בצוואר. |קרי| תמונת השבוע שלכם- מהממת
|קרי| המלצת השבוע- הגלידות האלה שצליל קנתה איתי
יאמי |קרי| ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6

LeAnnDylan

Well-known member
דאבליו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי להוסיף את מה שאמרתי לך אבל אני חוששת לחיי. אז לא
חוץ מזה שבואנה יא חצופה אני מזה לא הכרחתי אתכם לראות גלי :| כולה רציתי שתראי את פוקר פייס (ובכלל רציתי להראות לך את זה ביוטיוב) זו אחותך הלאסביט הזאת שהחליטה לעשות מרתון. שלחי לי לינק לאלבום של מישל

West Doll

New member
טוב נו, זאת אחותי הכריחה../images/Emo69.gif

ובאמת טוב שאת חוששת לחייך
המידע הזה שמור במערכת!! ואני שמה לך לינק בוול שלך. אני מפחדת שדאבליו תחסום אותי אם אני אשים פה.

LoveMusicGuy

New member
יאללה...

שיר חרישה בקאנטרי- Cowboy Casanova - Carrie Underwood שיר חרישה לא קאנטרי- If I Had You - Adam Lambert אלבום ישן שעשה קאמבק- הממ... Some Hearts של קרי אלבום חדש שגיליתם-אין ציטוט השבוע שלכם- "מיאו" - החתולה שלי קנית השבוע- אם אני חייב להתחשב בזה שאין לי חיים, אז מקל מסאז' לראש ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- המממ... ביקורת על כוכב נולד? כי השופטים שם כבר יצאו לי מכל החורים... סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אמ.טי.וי מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חמים ונעים משהו טוב שאכלתם השבוע- בראוניז הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע-הממ... הביקורות המפגרות של מרגול בכוכב נולד... פשוט מטומטמת לגמרי. איש השבוע שלכם בפורום- LoveMusicGuy (ודילן כמובן) איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- קרי אנדרווד מסר לאומה- קרי אנדרווד שולטטתתתתת!!!!!11111 תמונת השבוע שלכם- אין המלצת השבוע- תשמעו קרי אנדרווד ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - 7.99999

אתה מזה לא יכול לשים את עצמך בתור איש השבוע

חוץ מזה אני לא מאמינה שהחלפת חתימה
מה קרה לסגידה לדילן?
נהרסת

LeAnnDylan

Well-known member
אני אומנם לא רואה כוכב נולד אבל מרגול היא הכי

נורמלית שם. היא לפחות משעשעת. השאר כאלה עקומים ופלצנים. יאק איזה תוכנית נוראית.

Batya W

New member
את רצינית?

היא רק פותחת את הפה ואני מרגישה שהגעתי לדוכן בשוק רמלה לוד בשישי בבוקר...

LeAnnDylan

Well-known member
נו בדיוק! גם ככה זה תוכנית של ג'וחים. היא לפח

לפחות לא מנסה לעשות מעצמה משהו שהיא לא. היא מודעת לזה שהיא ג'וחה ומתנהגת בהתאם

West Doll

New member
מי רואה בכלל כוכב נולד../images/Emo69.gif

אתה לא יכול גם לאהוב את קרי וגם לראות כוכב נולד. אתה חייב לבחור! יואו בא לי בראוניז.

LeAnnDylan

Well-known member
פריידי. מאוהבת..

שיר חרישה בקאנטרי- If I Die Young - The Band Perry מכורה מכורה מכורה לשיר הזה! Hillbilly Bone - Blake Shelton Good Luck - Kristy Lee Cook Devoted - Kristy Lee Cook Last Call - Lee Ann Womack Something Worth Leaving Behind - Lee Ann Womack (Now You See Me) Now You Don't - Lee Ann Womack I'll Think Of A Reason Later - Lee Ann Womack I Can't Be Bothered - Miranda Lambert Mama I'm Alright - Miranda Lambert New Strings - Miranda Lambert שיר חרישה לא קאנטרי- I Stand - Idina Menzel Only When I Sleep - The Corrs Queen Of Hollywood - The Corrs Love Gives Love Takes - The Corrs So Young - The Corrs I Never Loved You Anyway - The Corrs Because We Want To - Billie Piper Promises - Billie Piper The Tide Is High - Billie Piper Poker Face - Glee Version אלבום ישן שעשה קאמבק- The Corrs - Talk On Corners חן עשתה לי חשק לקורס עם השיר שהיא שמה בפרופיל שלה
Miranda Lambert - Kerosene Billie Piper - Walk Of Life Lee Ann Womack - Greatest Hits אלבום חדש שגילתם- Nicole Tieri - Tales From Magnolia Drive The Higgins - Dreamers Like Us ציטוט השבוע שלכם- אני וחן מדברות תפוז וחן מתוודה שהיא מעוניינת בתפקיד נחשק בתפוז בתור מחפשת תמונות- "טוב זה לא תפקיד כזה קשה. ראית פעם איזה תמונות הם שמים בעמוד הבית? זה לייק יש כותרת 'אוי הוא בגד בי' ואז יש תמונה של מישהי אוכלת תפוח" ומאז חן מיחזרה את הבדיחה הזו (שכשאני אמרתי אותה בפעם הראשונה היא הייתה הכי מצחיקה) עוד איזה 80 פעם בגרסאות זהות. אבל נו על מי אני עובדת. זה היה מצחיק בכל פעם! ~~~~~ "גלינג גלינג, תפוז שלום. שניה אני מעבירה אותך" "בזזז" ~~~~~ אחד הילדים אצלנו בגן קם מהכיסא בזמן ארוחת הצהריים והוא ניסה לצאת אבל נתקל בכיסא של ילד אחר ונפל. אז ילד אחר הסתכל עליו והתחיל להיקרע מצחוק. אחת הגננות הסתכלה על הילד שצוחק במבט כועס ואמרה לו: "למה אתה צוחק? אם אתה היית נופל היה נעים לך אם היו צוחקים עליך?" אז הילד עונה לה: "אני לא הייתי נופל. אני לא כזה טיפש" הרס אותי מצחוק
~~~~~ עוד קטע שהרג אותי מצחוק בגן- אחת הילדות: "רוצה לשמוע משהו מצחיק?" ילד: "כן" הילדה: |מספרת איזה משהו שלא התעמקתי בו יותר מידי| הילד: " את יודעת מה, זה לא כל כך מצחיק" קנית השבוע- לא קניתי את זה השבוע אבל קיבלתי את זה השבוע - את האלבום של ניקול טיארי (הידועה בכינויה סקוטר גירל
) ועוד שני אלבומים של ליאן. לא שלא היה לי אותם אבל ב-18 סנט אני אקנה גם 20 אלבומים של ליאן שיש לי
. וגם חולצה של מירנדה. ואני עדין מחכה לשרשרת שלי שתגיע בדואר
אבל חן הביאה לי את הספרים של דקסטר שהיא קנתה לי
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- יש לי את הספרים שחן קנתה לי
התחלתי לקרוא אחד באוטובוס אבל אז התחיל להחשיך ואני גם ככה עווארה אז הפסקתי. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ממ לא ראיתי כלום אבל עוד מעט אני אראה Pretty Little Liars אורית אומרת שהיה פרק מעולה
אה בעצם ראיתי גליי אצל חן אז זה. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם הו סו פאקינג חםםם משהו טוב שאכלתם השבוע- הייתה היום יומולדת בגן לאחד הילדים והייתה עוגה מעולה! הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- התכנון היחיד שלי היה לבקר את חן ועשיתי את זה אז איי גס. בעצם תיכננתי גם לעשות את המצעד הזה אבל השבוע עוד לא נגמר ואני מתכננת לסיים אותו היום אז מייבי? משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- "למה שאני ארוץ בין סוסים?"
אין ילדים זה דבר קורע! איש השבוע שלכם בפורום- כולכם! באמת שהשבוע הייתם מקסימים! יש לנו פורום נהדר ואני מתעליכם! וגם קיבלנו מחמאות עליו אז כל הכבוד לכם
|ח"ח| איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- כל כך הרבה אנשים עצבנו אותי השבוע. וגם אני הרסתי יום למישהי
אז דאבליו תהיה אשת השבוע שלי מחוץ לפורום
אפילו שיש לה איזה 2 הודעות בפורום
היא אאוטסיידרית! חוץ מזה שהיא שמה אותנו בדף הבית שלה אז בכלל היא
מסר לאומה- למי יש יומולדת בקרוב? בא לי עוגה! תמונת השבוע שלכם- הספרים שחן קנתה לי
המלצת השבוע- תעשו קניות באיביי. זה כיף
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

יש לנו את אותם שירי חרישה../images/Emo47.gif

רק שאת הוספת אליהם את כל הפלייליסט שלך
חופרת!
הציטוטים

LeAnnDylan

Well-known member
חחח היו יותר שירים אבל ריחמתי עליכם../images/Emo122.gif

ודווקא לא יצא ליש לשמוע יותר מידי מוזיקה פשוט בימים שכן שמעתי חרשתי על איזה 40 שירים

Batya W

New member
מוחה על החלק הראשון של ציטוט השבוע!

אבל
על איש השבוע...

למעלה