It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
את יכולה למחות אך לא להכחיש

חבל שאני לא עושה צילומי מסך של חומרים מפלילים שכאלה ואכן
על איש השבוע שלי

West Doll

New member
בטח שזה ככה!

והנה שוב פעם אני במיחזור הבדיחה: "אמג הוא בגד בי. בא לי תפוח
"

Guncrazy

New member
וואי הקורס. איזה נוסטלגיה!

גם לי בא
הלמה שארוץ בין סוסים הרס אותי מצחוק

LeAnnDylan

Well-known member
היית צריכה לשמוע את הטון אבל

הושבתי ילד על הברכיים כזה ואני מתחיל לשיר לו רוץ בין סוסי רוץ ודהר. והוא כזה "למה שארוץ בין סוסים?" כמעט העפתי אותי לרצפה מרוב צחוק

West Doll

New member
חצופה אני מזה צריכה להיות אשת השבוע שלך!

חצי מהפריידי אין לאב שלך הוא בגללי
גם הקורס, גם הציטוטים הראשונים, גם התכנונים, גם הספרים

Guncrazy

New member
אני חייבת להשתפר ../images/Emo7.gif

צר לי על שלא הייתי כאן די הרבה זמן. אין לי מחשב. הוא מת בנסיבות מצערות ביותר
שיר חרישה בקאנטרי- Some People - LeAnn Rimes (אז מה אם נזכרתי בו רק עכשיו הוא תמיד צריך להיות שיר השבוע שלי
) שיר חרישה לא קאנטרי- באמת שלא שמעתי כלום
אלבום ישן שעשה קאמבק- יצא לי לשמוע השבוע את Timeless של מרטינה. חשתי נוסטלגית. אלבום חדש שגילתם- דילן המליצה לי על היגינס אבל עוד לא יצא לי להאזין. ציטוט השבוע שלכם- "להיות חבר אמת זה לעשות לייק על סטטוס גרוע‬" קנית השבוע- נעליים ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי את האחרון של הרלן קובן סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פלאש פורוורדס מדד טמפרטורות: היה חם או קר- לא כל כך חם אבל הלחות הייתה נוראית. משהו טוב שאכלתם השבוע- כדורי שוקולד. פתאום התחשק לי, כמוהן שלא היה אף מרכיב בבית אבל קפיצה קטנה לסופר סידרה את זה. איך יצא? מושלם! הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת איש השבוע שלכם בפורום- לא הייתי בפורום אז אני אלך על כולכם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חברה טובה שלי עשתה לי שמח גם כשלא מתחשק לחייך מסר לאומה- אני צריכה לישון תמונת השבוע שלכם- אני במהיר, ועצלנית. תשלבו את השנים ומה קיבלנו? נכון, אין תמונה. המלצת השבוע- פלאש פורוורדס למי שעדין חי מתחת לאבן ולא התחיל לראות. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
אממ אני מניחה שאם הייתי בת 15 ולאסביט היא

הייתה נחשבת בעיניי לכוסית..

West Doll

New member
יו בא לי כדורי שוקולד!

אוח תמותו אתם והדברים הטעימים שאתם כותבים פה
רק מלקרוא על זה אני מעלה 8 קילו!

למעלה