It's Friday I'm In Love

הופה... מקום רביעי ../images/Emo99.gif אני מזה הולכת

לעקוף את דרורה עד שבוע הבא
טוב, אני אשתדל לפחות
שיר חרישה בקאנטרי- If I Die Young - The Band Perry שיר חרישה לא קאנטרי- I Stand - Idina Menzel אלבום ישן שעשה קאמבק- LeAnn Rimes - Blue התחשק לי אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם- "אין כמו לחזור הביתה ולהיפטר מהחזיה" קנית השבוע- קניתי כמה ג'ינסים קצרים כי התחיל להיות לי יותר מידי חםםם
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- עזבו אתכם מספרים. יש מספיק חומר עיוני ללמוד. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Pretty Little Liars מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם משהו טוב שאכלתם השבוע- ספגטי בולונז הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן. לשם שינוי. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- על הדיילות קוסמטיקה.. קרע אותי מצחוק
"אני מפחדת מהן! עם חיוכים ממוסגרים בתוחם שפתיים שבכלל לא מתאים לאודם שהן בחרו, פנים מטוייחות כמו קירות של בית חדש וריסים שאפשר לנפנף בהם ולהמריא אל על." -"האמת היא שאין לי שום בעיה עם אנשים שנראים ככה... הבעיה מתחילה כשהן מתעקשות למכור לי את כל המוצרים שיגרמו גם לי להיראות ככה. " איש השבוע שלכם בפורום- דילן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- פול התמנון מסר לאומה- שיחיינו וקיימנו והגענו לזמן הזה אמן
תמונת השבוע שלכם- דפדפתי בהיסטוריית פורום קרי ונזכרתי שמזמן לא היו לנו תמונות כאלה
המלצת השבוע- יש מתכון מצוין לסלט מדוזות בעיתון. תנסו ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה יאללה כולך דיבורים!

ובואנה מה את גונבת ציטוטים שבועיים אני סיפרתי לך את זה
סלט מדוזות?
התמונה
באמת צריך עוד כל מיני כאלה וגם מלא שרשורי דאז הי לאב יו

LeAnnDylan

Well-known member
את בטוחה?

אני משוכנעת שאם מפתח אחד כזה חדש זה יחזיר לך תחושות נשכחות של יחסי אהבה-שנאה

West Doll

New member
יואו ציטוט השבוע שלך זה סו אני../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

אני גם דפדפתי בהיסטוריית קרי! זה מזה כיף לפעמים. אני נקרעת מצחוק שנה! אפילו על הדף הראשון שהפורום היה מת אפשר למצוא חומר טוב...כמו באיזה פריידי אחד שסיכמת שבוע ובאלבום הישן שלך שמת את The Time Has Come - Martina McBride ואז שירלי הגיבה לך וכתבה "וואו את ממש עתיקה עם האלבום הזה, אני חושבת שאפילו מרטינה כבר לא שומעת אותו, חוץ מזה שכל השירים שם משעממים
" אמאלה מזה צחקתי מזה

LeAnnDylan

Well-known member
אחחח צריך לעשות איזה פעם אחת אוסף ציטוטי פורו

פורום קרי ולעשות שרשור שלם של זה כאן. על כל אחת מאיתנו יופקדו איזה 2-3 עמודים שהיא תצטרך לעבור עליהם ולאסוף ציטוטים נבחרים! זה יהיה פרוייקט פורומי אסור לתת לציטוטים האלה ללכת לוייסט |ספארםוויל| נעשה ויקיציטוט של הפורום

West Doll

New member
מה פורום קרי שומר את כל הארכיון האיכותי שלנו

שם הכל התחיל!
היציאות שהיו לנו שם ממש פרייסלס

LeAnnDylan

Well-known member
נו כן אבל היה שם גם הרבה טראש

והודעות חסרות תוכן של דרורית. ככה אם יהיה ריכוז של כל הציטוטים השווים שלהו בשרשור אחד זה יהיה הכי שווה אבר. נו חייבים לעשות את זה

West Doll

New member
נו יאללה!

מותר להיות בתשעה באב על המחשב? אם כן אז מתאים ;; גם ככה אני צמה ולא יהיה לי כוח לכלום חוץ מלהיות על המחשב

LeAnnDylan

Well-known member
בעיקרון עד כמה שידוע לי, כן

את אמורה רק לצום. זה מה שרון אמרה לי בכל אופן. והיא לייק דוסיה מצויה

מה פתאום רק לצום

אסור להתרחץ, אסור להשתמש בסבון, קרם, בושם.. אסור לה ללבוש בגדים מכובסים.. ואה אסור לה לעשות סקס
תם להיום פינת ה|
כתר|

West Doll

New member
מה../images/Emo12.gif

אז כל התשעה באב שהיו לי עד היום לא נכללים לי כמצוות? כל הזמן הזה הייתי פשוט צמה וזהו

LeAnnDylan

Well-known member
נו היא גם ככה לא עושה את כל הדברים שציינת

חוץ מסקס.. אז כנראה שזה לא היה רלוונטי לה

איים אין! זה יהיה השרשור הכי קורע אבר

ככה גם אנשים שמפגרים מעט בחומר יוכלו להשלים פערם

West Doll

New member
יו לגמרי../images/Emo6.gif

ואפחד לא יקרא לי פוסטמה בעלת דעות קדומות

עונה עונה

שיר חרישה בקאנטרי- Show me heaven- Jessica Andrews In terms of love- SHeDAISY שיר חרישה לא קאנטרי- California gurls- Kate Perry Ft. Snoop Dog I wanna know you- Hannah Montana Ft. David Archuleta אלבום ישן שעשה קאמבק- אממ פורצ'נטלרס מלודי של שידייזי אלבום חדש שגילתם- לא היה ציטוט השבוע שלכם- יש לי זיכרון קצר קנית השבוע- אממ בלונים?? ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- משהו על סרט טבע ישראלי שיצא בקולנוע סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ממ בהתחשב בעובדה שסיימתי את פלאש פורוורד אני חושבת שדוקטור הו. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם!!! משהו טוב שאכלתם השבוע- דלורית
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- נוט רילי משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- שוב, זכרון קצר. איש השבוע שלכם בפורום- כולם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- המנחה המדהימה שלי. מסר לאומה- לא בדיוק "אומה" אבל אני ממש גאה בפורום
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- צאו החוצה, רוח מדהימה בלילה ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 היה נחמד ושקט- 8

למעלה