And It Feels Like
New member
הופה... מקום רביעי ../images/Emo99.gif אני מזה הולכת
לעקוף את דרורה עד שבוע הבא
טוב, אני אשתדל לפחות
שיר חרישה בקאנטרי- If I Die Young - The Band Perry שיר חרישה לא קאנטרי- I Stand - Idina Menzel אלבום ישן שעשה קאמבק- LeAnn Rimes - Blue התחשק לי אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם- "אין כמו לחזור הביתה ולהיפטר מהחזיה" קנית השבוע- קניתי כמה ג'ינסים קצרים כי התחיל להיות לי יותר מידי חםםם
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- עזבו אתכם מספרים. יש מספיק חומר עיוני ללמוד. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Pretty Little Liars מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם משהו טוב שאכלתם השבוע- ספגטי בולונז הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן. לשם שינוי. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- על הדיילות קוסמטיקה.. קרע אותי מצחוק
"אני מפחדת מהן! עם חיוכים ממוסגרים בתוחם שפתיים שבכלל לא מתאים לאודם שהן בחרו, פנים מטוייחות כמו קירות של בית חדש וריסים שאפשר לנפנף בהם ולהמריא אל על." -"האמת היא שאין לי שום בעיה עם אנשים שנראים ככה... הבעיה מתחילה כשהן מתעקשות למכור לי את כל המוצרים שיגרמו גם לי להיראות ככה. " איש השבוע שלכם בפורום- דילן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- פול התמנון מסר לאומה- שיחיינו וקיימנו והגענו לזמן הזה אמן
תמונת השבוע שלכם- דפדפתי בהיסטוריית פורום קרי ונזכרתי שמזמן לא היו לנו תמונות כאלה
המלצת השבוע- יש מתכון מצוין לסלט מדוזות בעיתון. תנסו ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 9 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
לעקוף את דרורה עד שבוע הבא