It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

הרבה זמן לא עשינו והבטחתי למתן אז הנה הסכמ"ש השבועי חוזר. תהנו
טופ 5 חפרתם
(200) LeAnnDylan (139) And It Feels Like (83) the whole shebang (52) blah blah story (51) my world 88 עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול ו-The Voice האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית עקרות בית נואשות (טלוויזיה) חדשות ועדכוני מוזיקה יופי וטיפוח אישי אבריל לאבין אירוסמית` אוהד חיטמן מאריה קארי נייטוויש וטאריה ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

my world 88

New member
טופ 5../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש פה 5 אנשים
שיר חרישה בקאנטרי- Fine Line של LITTLE BIG TOWN
שיר חרישה לא קאנטרי- The Fratellis - Whistle for the Choir
אלבום ישן שעשה קאמבק- My Private Nation של טריין
אלבום חדש שגילתם- http://en.wikipedia.org/wiki/Danger_Days:_The_True_Lives_of_the_Fabulous_Killjoys
ציטוט השבוע שלכם- "מתן.. זה אורז מלא?
" - "לא
" "אה.. טעים" *אוכלת רק מהבצל* אחותי אחרי שהיא טעמה את האורז האדום הראשון שהכנתי בחיי
קנית השבוע- 2 חולצות מגולף ואפטר שייב של 1 מיל. (היה מבצע!
) של "דיוידוף" או שיט כזה
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- Women, Food and God. אף פעם לא הייתי טיפה מלא, אבל שמעתי שיש שם פילוסופיית חיים לא נורמלית. ואני בן אדם ציני ברמות אבל פאק איט. היא צודקת הג'נין רות' הזו
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- Swing Vote עם קווין קוסטנר. מצוין!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- ארטיק פסקזמן
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ואפילו יותר
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום- דילן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- רוני
מסר לאומה- אני מאמץ חתול!!!!! וקורא לו ג'ימיXD (מה-20 ביוני)
תמונת השבוע שלכם- http://www.flickr.com/photos/62784110@N04/5761242869/in/photostream/
המלצת השבוע- תעשו אמבטיות ארוכות, קחו איתכם את הMP ותגידו לכולם שנסעתם לאמריקה.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 20 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
הטופ 5 זה מהתקופה שהיו פה

יותר מחמישה אנשים. לא הרבה יותר, איזה שבע ככה :p אבל זה עדין יותר ;)

Guncrazy

New member
וואי ארטיק פסק זמן

אכלתי כזה בפעם האחרונה שביקרתי בארץ. היה את זה ואת הארטיק טעמי. איך בא לי כזה עכשיו!

LeAnnDylan

Well-known member
הטעמי לא טעים

לא כמו החטיף בכל אופן. את הפסק זמן לא אהבתי בהתחלה כי תמיד אחריו היה בא לי להקיא זה כאילו אכלתי 10 ק"ג שוקולד בדקה. הוא יחסית קטן וזה אבל לא יודעת קיבלתי הרעלת סוכר ממנו.

LeAnnDylan

Well-known member
לא טעמתי את האגוזי מעולם../images/Emo12.gif

לא ראיתי שיש בכלל. את החטיף עצמו אני לא הכי אוהבת אבל הוא לא נוראי בעיניי אז אני לא ממש מצפה מהגלידה להיות שונה. אבל טעמי, את החטיף אני ממש אוהבת והגלידה ממש ביאסה.

my world 88

New member
כשאחותך תחליט לעבוד בחנות לגלידה

בגודל של השופרסל עם רק גלידות, זה יהיה בלתי נמנע שתטעמי את הארטיק בייקון בטעם זאק אפרון עם תמונה של ביבר חינם

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה הדבר הכי דוחה ששמעתי אבר

יש לי אלדו ליד הבית (שזה האלדו הכי טעים אבר! אין גלידריה טעימה יותר מהאלדו בזכרון!) בקיצור אני שם אחת לשבוע בערך וכל פעם קונה את אותו הטעם מה שאומר לי שגם אם אחותי היה עובדת בחנות עם גלידת ביבר לא הייתי מנסה אותה

my world 88

New member
האמת שלראות אדם קשיש

קונה אצלה בחנות ארטיק בצורת גליל עם תמונה של ג'סטין ביבר עליו זה קצת מטריד.

מאז שמתן הצטרף

יש מלא פורומים הזויים חדשים ברשימה. שיר חרישה בקאנטרי- Generation Love- Jannette Mccurdy שיר חרישה לא קאנטרי- טיימ אופ מיי לייפ של בלאק אייד פיז. לא מרצון! רקדנו את זה במסיבת סיום
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אחד אלבום חדש שגילתם-לא גיליתי אבל סופסוף ה***תי את האלבום של ריבה. ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע- ואו.. אין לי שמץ ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-משהו על זה שציפורניים משקפות מצב בריאותי סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- כאילו חסר, אבל השבוע כיכב סוכן מחוק, העוקץ ובונז. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע- פלאפל;; הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כנראה משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא עולה לי עכשיו ברגע זה ממש איש השבוע שלכם בפורום- מתן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ויקי מסר לאומה- חם, ואני עוד שניה מסיימת ללמוד לגמרי. מפחיד. תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- שוופס תפוחים ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7

LeAnnDylan

Well-known member
אני דווקא נוטה להאשים את אורית

בכל הפורומי קשישים שהתווספו לרשימה בגללה >< אגב איזה אלבום של משמש הורדת? לא נעים לי להגיד את זה לידך אגב אבל המילה המצונזרת שלך נראתה לי לרגע כמו אקט מיני שמקומו לא בפורום... לפחות לא מהצד שלך

All The Women I Am

זה האלבום האחרון שלה שעדיין לא שמעתי את כולו אלא רק חלקים ממנו. אני נורא אוהבת, זה מזכיר אלבומים ישנים שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
ooh nice

it's got Turn On The Radio & When Love Get's a Hold Of You must be a good album

blah blah story

New member
../images/Emo46.gif

אמריקן איידול ו-The Voice -
האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית -
עקרות בית נואשות (טלוויזיה)-
חדשות ועדכוני מוזיקה -
- לא ידעתי שיש בכלל פורום כזה- דווקא אכנס אליו לבדוק אותו יופי וטיפוח אישי -
אני יפה טבעי
אבריל לאבין -
כאילו מה?! תוכיחי שיש לי שירים בכלל של אבריל אירוסמית` -
באמת שאין לי אפילו שיר אחד שלהם אוהד חיטמן -
רבאק! מוזיקה עברית זה מכה מאריה קארי -
טוב, שירים שלה יש לי. אבל רגלי לא דרכה מעולם בפורום שלה. נייטוויש וטאריה -
אין לי מושג מה זה אומר בכלל

LeAnnDylan

Well-known member
רשימת הפורומים התעדכנה מאז

אמריקן איידול ו-The Voice (בתאכלס כולנו שם
) עקרות בית נואשות (טלוויזיה) (דרורה ומתן) מצעדים וביקורת מוזיקה (הייתי שם פעם אחת כנראה שזה הספיק
) זיהוי שירים (אני לא צריכה לזהות שירים הם צריכים לזהות אותי|הא|) האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית (את) בנים בלבד (*שיעול*) טורדנות כפייתית OCD (כולכם!!) כוכב נולד (יאק על מי מכם שנכנס לשם
למרות שמירי מסיקה חמודה) רד הוט צ`ילי פפרס (אממ מתן
) הביטלס (דאבליו!
)

למעלה