It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
יש פורום לאירוסמית'. אבל איך הגעת לזה../images/Emo12.gif

לא היה את אירוסמית' ברשימה

LeAnnDylan

Well-known member
אהה הסתכלת ברשימה השניה../images/Emo122.gif

ברשימה החדשה הם החליטו שאנחנו כבר לא אוהבים את אירוסמית'. לייק דה רסט אוף דה וורלד אחרי שצפה באיידול. אגב ספיקינג אוף איידול. הראו לפני איזה שבוע או שבועיים או יותר (אין לי טיים ליין תקין בראש. סליחה) את הוידאו החדש של סטיבן ואין שם את אירוסמית'. מה קרה להם? התפגרו מ-OD?

my world 88

New member
כנראה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לצערי זה אף פעם לא הביא לי HAPPY PILLS

Guncrazy

New member
האלבום של משמש מוצלח באופן די מפתיע../images/Emo45.gif

אין לי ממש בעיה איתה בתור זמרת אבל מעולם לא חיבבתי יותר משני שירים באלבום שלה. אבל האלבום הזה באמת נהדר
תהני ממנו. מענין אגב מה הציפורניים שלי אומרות על המצב הבריאותי שלי |בוהה בציפורניים|

LeAnnDylan

Well-known member
נראה לי הציפורניים שלי מעידות על מצב סופני../images/Emo6.gif

blah blah story

New member
../images/Emo202.gif

שיר חרישה בקאנטרי- never alone lady antebellum שיר חרישה לא קאנטרי- natasha bedingfield unwritten אלבום ישן שעשה קאמבק- אין חיה כזאת אלבום חדש שגילתם- כל הדיסקים של בלייק.. אבל עדיין לא שמעתי אותם ציטוט השבוע שלכם- life's two most important questions are - why? and why not? the trick is knowing which one to ask קנית השבוע- מגן לנייד שלי ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- לא זוכרת סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- משום מה החלטתי שבא לי להתחיל לראות ורוניקה מארס - פשוט מעולה. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם משהו טוב שאכלתם השבוע- הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אכלתי כ"כ הרבה בחוץ השבוע... אבל הכי טעים היה אנטריקוט משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- זה ארוך.. אבל זה היה מצחיק.
איש השבוע שלכם בפורום- כולם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מאיוש מסר לאומה- חוסר בברזל זה לא דבר טוב
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- תראו את התוכנית של שאניה ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - 9

LeAnnDylan

Well-known member
את רואה ורוניקה מארס בפעם הראשונה

או שאת סתם עושה ערב נוסטלגיה?

blah blah story

New member
שבוע נוסטלגיה

גם ככה אין לי מה לעשות בעבודה בלילות - אז אני רואה את זה שוב. זה דווקא כיף לראות כשאני יודעת מי רצח את לילי..

LeAnnDylan

Well-known member
לקחו לי איזה 5 דקות להיזכר מי רצח אותה../images/Emo6.gif

נראה לי שגם אני מוכנה לצפיה חוזרת של זה למרות שאמרתי לעצמי שאם אני מתחילה צפיה של משהו מההתחלה אני מתחילה מכושפות.

Guncrazy

New member
וואי גם אני ניסיתי לחשוב עכשיו מי רצח אותה

אני עוברת בראש כזה על כל השמות ומנסה להיזכר איך היא נרצחה בכלל
נראה לי אם אני אתחיל לצפות בזה מההתחלה אני אמצא את עצמי מופתעת מחדש כל כמה דקות

LeAnnDylan

Well-known member
זה קרה לי עם מכושפות

התחלתי לצפות איזה יום אחד בעונה השמינית מחדש ואני כזה "מה
לא ראיתי את הפרק הזה
" ואז בסוף הפרק אני מבינה שכן ראיתי
זה כיף ככה זה כמו עונות חדשות של מכושפות
אתם רואים. לאלצהיימר המתקדם שלי יש יתרונות מלבד האפשרות שמרדית' תקדח לי בראש.

למעלה