It's Friday I'm In Love

הלוואי והיתה לי שכחה בנוגע לסדרות

יש כלכך הרבה סדרות שהייתי מתחילה מחדש, אבל זה בלתי אפשרי כשאת את יודעת מה הולך לקרות
ורוניקה מארס

LeAnnDylan

Well-known member
אני יכולה אבל לראות סדרות שאני יודעת מה קורה

בהן ועדין להנות. נגיד ראיתי את העונה של דקסטר עם בני דודים שלי לפני כמה זמן בפעם השניה. זכרתי את כל העלילה בע"פ אבל עדין נהניתי מאוד. אני מניחה שזה תלוי בסדרה.

Guncrazy

New member
חוסר בברזל זה סיוט!!

הייתה לי תקופה בחיים שהייתי צריכה לעשות עירויים. למזלי עכשיו יש לי תפריט יומיומי עם תוספי מזון בתוכו ואני לא צריכה את העירויים האלה שהיו עושים לי יותר רע מטוב
האלבומים של בלייק לא רעים אבל שונים מאוד מהראשונים שהוא הציא. כמעט כאילו מישהו אחר הקליט אותם. מוזר.

blah blah story

New member
ספרי לי על זה...זו כבר הפעם השניה שאני זוכה

לעשות עירויים. אבל למה הם עשו לך יותר רע מטוב? אחרי העירויי הראשון הייתה לי תגובה דיי מלחיצה אבל אני לא יודעת אם זה בגלל שלא הלכתי לנוח אחרי ושלא אכלתי כלום כל היום או בגלל העירוי. העירוי השני עבר בשלווה והשלישי בוטל בגלל השביתה. יש לי עוד 8 - אבל לפני 6 שנים בסבב הראשון - הכל היה תקין. אח"כ הם רוצים שאני אבוא כל חודשיים לעירוי בשביל לשמור על הברזל ועדיין לא שמעתי את הדיסקים של בלייק..

LeAnnDylan

Well-known member
האלבום הראשון שלו באמת לא קשור לחיים

לדעתי זה בגלל שהוא החליף חברות תקליטים באמצע או משהו
כאילו אין לי מושג אם כן אני פשוט משערת לעצמי. או שהוא סתם היה על טריפים לא מוצלחים פעם.

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני גם אני!!

שיר חרישה בקאנטרי- Martina McBride - Teenage Daughters Shania Twain - Today Is Your Day Little Big Town - Born This Way Little Big Town - Welcome To The Family Sugarland - The One I Love Blake Shelton - Honey Bee Ashton Sheperd - Look It Up Miranda Lambert - Hillbilly Deluxe Katie Armiger - Best Song Ever שיר חרישה לא קאנטרי- Ingrid Michaelson - Maybe
Adele - Someone Like You Lemonade Mouth - She's So Gone אלבום ישן שעשה קאמבק- Little Big Town - Little Big Town SHeDAISY - The Whole SheBang אלבום חדש שגילתם- Ingrid Michaelson - Everybody Chely Wright - Lifted Off The Ground
זמרת קאנטרי-פופ מוכשרת מאוד עם שירים ממש טובים! ציטוט השבוע שלכם- היו קטעים מזה מצחיקים בגן אבל אני לא זוכרת את כולם>< אבל יש אחד שזכור לי: ישבנו לאכול ארוחת צהריים ואחד הילדים (בן שנתיים) לקח את בקבוק המים שלו הפך אותו כדי לשפוך מים על השולחן ואז הוא כזה מסתכל על ההשתקפות של עצמו במים של השולחן. אז זאתי שעובדת איתי מסתכלת עליו כזה ואומרת לו "איתן תפתח אישיות!" ובצהריים ההורים כזה נכנסים לקחת את הילדים ואמא של הילד נכנסת ושואלת את אחד הילדים בצורה חמודה כזו איפה איתני שלה והוא כזה "מפתח אישיות" יואו כמה צחקתי אחרי זה
כאילו הזאטוט הזה בן שנתיים בקושי ואפילו לא יודע מזה אומר אבל הוא חוזר אחרינו
היה עוד קטע אחד. יש אצלנו בגן איזה ילד ג'ינג'י אחד אבל כאילו כתום כתום! בתחילת השנה היינו קוראות לו גזר כי היה חתול ג'ינג'י בחצר ואז אם מישהו היה שואל היינו אומרות שאנחנו בכלל מדברות על החתול. אבל עכשיו אין חתול אז הוא פשוט כתום (זה או כתום או משמש
) בקיצור כל פעם שאני רוצה לשגע אותו אני אומרת לו "אתה כתום!" והוא בתגובה עונה לי "מה פתאום אני ירוק" אז איזה יום אחד אמא שלו נכנסת איתו לגן ואחד הילדים צועק לו "בוקר טוב כתומי!" פאדיחה>< ואותו ילד (זה שצעק, לא הכתום) איזה יום אחד עצבן אותי אז צעקתי עליו שאני לא רוצה להיות חברה שלו יותר (אני מרשה לעצמי כי הוא הבן של זו שעובדת איתי אז זה לא כאילו שמתעללים בו בגן בלי ידיעת ההורים
) אז הוא מסתכל עליי במבט משונה כזה ואומר לי" טילי חברה שלי? אקנה לך מירנדה טוב? מחר." אמרתי לו שאני לא רוצה מירנדה אני רוצה מרטינה אז הוא כזה "מרטינה? טוב. מחר. טילי חבר שלי?" לאכול!!!!$# אה וכמובן יש את הילד ההזוי אצלנו בגן שכל היום אומר הו גאד. לשמוע ילד עם קול של בלה מפינוקיו אומר הו גאד זה הדבר הכי מצחיק אבר!! קנית השבוע- אייפון לבן וחתיך
קניתי גם כפכפים של הביינס והפעם במידה שלי
טוב בערך. קניתי מידה 39-40 ויש לי מקום לעוד חצי רגל
קניתי גם עדשות. אני יודעת שזה מרתק אבל זה חלק מהקניות יחד עם מלא בגדים כשאני חושבת על זה :| מישהו צריך לגנוב לי את הארנק שוב
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הייתי cבייביסיטר ושכחתי את כל הספרים שהתחלתי לקרוא ולא סיימתי (17 במספר!) בבית אז פשוט התחלתי ספר נוסף חדש מההתחלה >< - לא באמת זוכרת איך קוראים לו. זה הסגול הזה השלישי בסדרה של מיירון מהספרים של הרלן קובן. נראה לי מעגל מכושף או משהו כזה. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי רק באדי אוף פרוף, קרימינל מיינדס ולמה לא עם שאניה טווין. הכי טוב כמובן באדי אוף פרוף
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם אלוהים אתמול אורית ניסתה להפוך אותי לאומצה! משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגת גבינה עם מלא פירות טריים
יאמי! הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אממ אני חושבת שלם שינוי דווקא כן. טוב אולי חוץ מלקבוע תור לרופא שיניים אבל זה לא היה באשמתי. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היה את המאבטח בכניסה לקניון איילון שתהה אם אני מטאליסטית. עניתי לו משהו בתגובה של "מה, בטח! אני שומעת מטאל כל היום!" כנראה שלא נשמעתי אמינה במיוחד כי הוא אמר משהו כמו "למה מה רע? אני האזנתי במשך 9 שעות עכשיו לאיזה אלבום מטאל שקר כלשהו". עניתי לו בתגובה שאני הקשבתי עכשיו לקרי אנדרווד במשך 3 שעות (שקר מוחלט) ושאלתי אותו אם מתחשק לו לנסות גם. הוא דווקא נשמע בענין
איש השבוע שלכם בפורום- אורית שבאה איתי לקנות אייפון חתיך
למרות שהיא לא הפסיקה לקדוח לי על זה שאני לא צריכה לקנות אותו
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- גבריאל כמובן!
הגבר שבקרוב נקבל הזמנות לחתונה שלו ושל אורית
מסר לאומה- האייפון שלי חתיך והוא מנגן לי קאנטרי רדיו עם מלא מרטינה
תמונת השבוע שלכם- אהובתי
המלצת השבוע- אל תדחו טיפולי שיניים במשך שנה וחצי
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
איזו תמונה מהממת של מרטינה../images/Emo23.gif

שלי רייט באמת מעולה
לא מכירה יותר מידי שירים שלה אבל את אלה שכן יצא לי לשמוע ממש ממש אהבתי! מצטרפת להמלצה
הציטוטים
מקום לחצי רגל
איזה מידה את?
23?

LeAnnDylan

Well-known member
אממ בתאכלס 37

אבל אני תמיד קונה 39-40 כי הכף רגל שלי רחבה ולא נוח לי עם הנעלים שיושבות לי בול על הרגל. אני צריכה מרחב מחיה

blah blah story

New member
גבריאל ../images/Emo99.gif

הוא ממש חמוד. למה את חושבת שאני חוזרת לשם כל הזמן?? טוב, השירות שם ממש מעולה! אבל איכשהו הוא כל הזמן מופיע - אוח...חמוד. כל הבאסה שהוא נשוי - אז אולי נתפשר על בת-אל?! אני עדיין חושבת שאייפון זה טעות - אבל מקווה שתהני ממנו. מה זאת אומרת משמיע לך קאנטרי? איפה? למה? כמה ואיך??

LeAnnDylan

Well-known member
אממ יש אפליקציה כזו של קאנטרי רדיו

יש שם מלא תחנות רדיו שמשדרות מוזיקת קאנטרי. מכל העולם. עברתי על איזה כמה תחנות עד שמצאתי את התחנה המתאימה שלא מנגנת רק משמשים. התאהבתי
נשוי זה לא קיר יו קנואו;; חוץ מזה שאני בכלל למכתחילה חשבתי שאת ובת-אל מתאימות יותר

Guncrazy

New member
אני אפילו לא ברשימה../images/Emo2.gif ביזיון!

שיר חרישה בקאנטרי- A Little Bit Stronger - Sara Evans שיר חרישה לא קאנטרי- Party Rock Anthem - LMFAO Featuring Lauren Bennett & GoonRock אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- בקושי היה לי זמן לחיי חברה ובלימודים אין שום ציטוט שאפילו שווה רבע חיוך
קנית השבוע- מקלדת סיליקון חדשה ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- רק ספרי לימוד סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי חצי מהפרק הראשון של התוכנית של שאניה. נראה מענין והלוואי והיה לי זמן להמשיך. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- האמת שנעים רוב הזמן וגשום רק בחלק מהזמן. משהו טוב שאכלתם השבוע- רק ג'אנק פוד. אין זמן לבשל כלום. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- מבחינת לימודים כן מבחינת כל דבר אחר- לא. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ראה ציטוט. איש השבוע שלכם בפורום- כולכם. כל הכבוד שאתם שומרים על הפורום במצב עירני. התגעגעתי לתקופת האלו וחבל שאני לא יכולה לקחת חלק באקשן ואני אגב עדין שוקלת אם להיעלב מזה שאני לא חלק משרשור הברוכה הבאה למשפחה. כבר גירשתם אותי מהמשפחה??
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- החתול שלי, ביל. מסר לאומה- תתחתנו עם מליונר. תמונת השבוע שלכם- אני במהיר. המלצת השבוע- ראו מסר. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 2.5 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
מה את לומדת?

ובהצלחה
אנחנו מוכנים לסלוח לך אבל רק בתנאי שאחרי המבחנים את הולכת לבלות הרבה בפורום

LeAnnDylan

Well-known member
השם של השיר שם כל כך ארוך

שאין לי כוח אפילו להעתיק את זה ליוטיוב כדי להבין על מה את מדברת
חס וחלילה גורשת מהמשפחה! אני לא מדיחה אנשים שאוהבים את מרטינה וליאן מהר כל כך
בהצלחה עם העבודה שלך. אני רואה אבל שאת מתקדמת טוב אם הספקת הכל השבוע

למעלה