גם אני גם אני!!
שיר חרישה בקאנטרי- Martina McBride - Teenage Daughters Shania Twain - Today Is Your Day Little Big Town - Born This Way Little Big Town - Welcome To The Family Sugarland - The One I Love Blake Shelton - Honey Bee Ashton Sheperd - Look It Up Miranda Lambert - Hillbilly Deluxe Katie Armiger - Best Song Ever
שיר חרישה לא קאנטרי- Ingrid Michaelson - Maybe
Adele - Someone Like You Lemonade Mouth - She's So Gone
אלבום ישן שעשה קאמבק- Little Big Town - Little Big Town SHeDAISY - The Whole SheBang
אלבום חדש שגילתם- Ingrid Michaelson - Everybody Chely Wright - Lifted Off The Ground
זמרת קאנטרי-פופ מוכשרת מאוד עם שירים ממש טובים!
ציטוט השבוע שלכם- היו קטעים מזה מצחיקים בגן אבל אני לא זוכרת את כולם>< אבל יש אחד שזכור לי: ישבנו לאכול ארוחת צהריים ואחד הילדים (בן שנתיים) לקח את בקבוק המים שלו הפך אותו כדי לשפוך מים על השולחן ואז הוא כזה מסתכל על ההשתקפות של עצמו במים של השולחן. אז זאתי שעובדת איתי מסתכלת עליו כזה ואומרת לו "איתן תפתח אישיות!" ובצהריים ההורים כזה נכנסים לקחת את הילדים ואמא של הילד נכנסת ושואלת את אחד הילדים בצורה חמודה כזו איפה איתני שלה והוא כזה "מפתח אישיות" יואו כמה צחקתי אחרי זה
כאילו הזאטוט הזה בן שנתיים בקושי ואפילו לא יודע מזה אומר אבל הוא חוזר אחרינו
היה עוד קטע אחד. יש אצלנו בגן איזה ילד ג'ינג'י אחד אבל כאילו כתום כתום! בתחילת השנה היינו קוראות לו גזר כי היה חתול ג'ינג'י בחצר ואז אם מישהו היה שואל היינו אומרות שאנחנו בכלל מדברות על החתול. אבל עכשיו אין חתול אז הוא פשוט כתום (זה או כתום או משמש
) בקיצור כל פעם שאני רוצה לשגע אותו אני אומרת לו "אתה כתום!" והוא בתגובה עונה לי "מה פתאום אני ירוק" אז איזה יום אחד אמא שלו נכנסת איתו לגן ואחד הילדים צועק לו "בוקר טוב כתומי!" פאדיחה>< ואותו ילד (זה שצעק, לא הכתום) איזה יום אחד עצבן אותי אז צעקתי עליו שאני לא רוצה להיות חברה שלו יותר (אני מרשה לעצמי כי הוא הבן של זו שעובדת איתי אז זה לא כאילו שמתעללים בו בגן בלי ידיעת ההורים
) אז הוא מסתכל עליי במבט משונה כזה ואומר לי" טילי חברה שלי? אקנה לך מירנדה טוב? מחר." אמרתי לו שאני לא רוצה מירנדה אני רוצה מרטינה אז הוא כזה "מרטינה? טוב. מחר. טילי חבר שלי?" לאכול!!!!$# אה וכמובן יש את הילד ההזוי אצלנו בגן שכל היום אומר הו גאד. לשמוע ילד עם קול של בלה מפינוקיו אומר הו גאד זה הדבר הכי מצחיק אבר!!
קנית השבוע- אייפון לבן וחתיך
קניתי גם כפכפים של הביינס והפעם במידה שלי
טוב בערך. קניתי מידה 39-40 ויש לי מקום לעוד חצי רגל
קניתי גם עדשות. אני יודעת שזה מרתק אבל זה חלק מהקניות יחד עם מלא בגדים כשאני חושבת על זה :| מישהו צריך לגנוב לי את הארנק שוב
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הייתי cבייביסיטר ושכחתי את כל הספרים שהתחלתי לקרוא ולא סיימתי (17 במספר!) בבית אז פשוט התחלתי ספר נוסף חדש מההתחלה >< - לא באמת זוכרת איך קוראים לו. זה הסגול הזה השלישי בסדרה של מיירון מהספרים של הרלן קובן. נראה לי מעגל מכושף או משהו כזה.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי רק באדי אוף פרוף, קרימינל מיינדס ולמה לא עם שאניה טווין. הכי טוב כמובן באדי אוף פרוף
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם אלוהים אתמול אורית ניסתה להפוך אותי לאומצה!
משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגת גבינה עם מלא פירות טריים
יאמי!
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- אממ אני חושבת שלם שינוי דווקא כן. טוב אולי חוץ מלקבוע תור לרופא שיניים אבל זה לא היה באשמתי.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היה את המאבטח בכניסה לקניון איילון שתהה אם אני מטאליסטית. עניתי לו משהו בתגובה של "מה, בטח! אני שומעת מטאל כל היום!" כנראה שלא נשמעתי אמינה במיוחד כי הוא אמר משהו כמו "למה מה רע? אני האזנתי במשך 9 שעות עכשיו לאיזה אלבום מטאל שקר כלשהו". עניתי לו בתגובה שאני הקשבתי עכשיו לקרי אנדרווד במשך 3 שעות (שקר מוחלט) ושאלתי אותו אם מתחשק לו לנסות גם. הוא דווקא נשמע בענין
איש השבוע שלכם בפורום- אורית שבאה איתי לקנות אייפון חתיך
למרות שהיא לא הפסיקה לקדוח לי על זה שאני לא צריכה לקנות אותו
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- גבריאל כמובן!
הגבר שבקרוב נקבל הזמנות לחתונה שלו ושל אורית
מסר לאומה- האייפון שלי חתיך והוא מנגן לי קאנטרי רדיו עם מלא מרטינה
תמונת השבוע שלכם- אהובתי
המלצת השבוע- אל תדחו טיפולי שיניים במשך שנה וחצי
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0