It's Friday I'm In Love

יו! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזו נוסטלגיה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לוק איים אין דה פיקצ'ר
אני זוכרת שהיית שרה את זה כל היום כמו איזה ילדת וריאטי שעברה טראומה נפשית וחוזרת כל הזמן על אותו משפט

LeAnnDylan

Well-known member
נו זה היה כזה מצחיק

בייחוד כשמוסיפים את התנועות והמבטים האוטיסטים של ג'ניפר

Guncrazy

New member
יו הקליפ של אינט נו אד'ר מן../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אבל זה לא היה של שוגרלנד זה היה של הלהקה שלהם, לא? זה שאנני והמפחיד ההוא התחילו לשיר ואז חיקו את ג'ניפר מזמן שהיא מתחממת והשמיעו כל מיני קולות הזויים ואז היא נכנסה באמצע ואמרה להם כזה "somehow I feel mocked"

LeAnnDylan

Well-known member
אין ביוטיוב

זה היה באתר שלהם רק לכאלה שבפאן קלאב. אין לי מושג אם זה עדין שם. לא חידשתי את הממברשיפ שלי השנה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גאוני!!

Guncrazy

New member
אמג../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

dolytush

New member
אגב, רק עכשיו שמתי לב שבחתימה שלך

רשמת סקס אונ פייר. אחלה משחק מילים.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo152.gif**

מגניב אבל שגם באנגלית זה אותו הדבר

וואי הייתי בטוחה שזה היה רעיון של חן

למרות שכל כך מתאים לדרורית להמציא את זה

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני חושבתי בהתחלה שזו חן אחראית

אבל זה רק כי יש לה נטיה לקחת בעלות על כל ההמצאות של הפורום
כמו שהיא לוקחת בעלות על הפנתרה וג'אג |הא|

Guncrazy

New member
גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנחנו עדים להיסטוריה בעת כתיבתה. פרייסלס

dolytush

New member
איזה אושר!../images/Emo13.gif

הכינוי החדש בכלל עשה את שלו
טוב, עדין לא מבינה מה ההבדל בין כפתור האח הגדול לכפתור האח הגדול VIP שיר חרישה בקאנטרי- rainbow- steel magnolia!!! you lie- band perry שיר חרישה לא קאנטרי- a whole new world- nick petira אלבום ישן שעשה קאמבק- אין חיה כזאת אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם- חוק פיזיקלי שאומר שכמות האנטרופיה ( אי סדר, בלאגן) תמיד תגדל אם לא תהיה השקעת אנרגיה חיצונית. זה אגב למה תמיד הכל מתבלגן באופן טבעי אלא אם כן משקיעים אנרגיה בלסדר אותו. קנית השבוע- זו לא קניה אבל זה רב קו
ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- לא בדיוק סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- התחלתי את "שעות אפלות", יש לו פוטנציאל חבל שיש רק עונה 1. התחלתי גם את ENDGAME שמתרכז בגאון שחמט שפותר מקרים של המשטרה. מקוה שיביאו עוד פרקים. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם מידי!! משהו טוב שאכלתם השבוע- מרק אפונה הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- חחח כשאפרת שאלה את אורית אם היא התחתנה. אני צחקתי על זה כל-כך הרבה. איש השבוע שלכם בפורום- אורית ואפרת איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- המורה לאמנות מסר לאומה- חם תמונת השבוע שלכם- תראו מה יש מצד שמאל של הפורום
כל המשתמשים בפורום. המלצת השבוע- צווארון לבן
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6 בגלל הבגרות המעפנה בכימיה

למעלה