כפרות על כל המשמשים ורווית שמתפעלת אותם
LeAnnDylan Well-known member 1/7/11 #11 הנה הטופ 10 פורומים מועדפים של השבוע עקרות בית נואשות (טלוויזיה) (זה רק בגלל שלדרורית ומתן יש 40 ניקים ורק הם נכנסים לפורום הזה ) אמריקן איידול ו-The Voice (עושה עליה לפסגה) מצעדים וביקורת מוזיקה פופ כלי נגינה ונגנים בנים בלבד (מתן ) יוצאים בשאלה (דרורית? ) מוזיקה עברית ישנה וחדשה מתופפים זיהוי שירים
הנה הטופ 10 פורומים מועדפים של השבוע עקרות בית נואשות (טלוויזיה) (זה רק בגלל שלדרורית ומתן יש 40 ניקים ורק הם נכנסים לפורום הזה ) אמריקן איידול ו-The Voice (עושה עליה לפסגה) מצעדים וביקורת מוזיקה פופ כלי נגינה ונגנים בנים בלבד (מתן ) יוצאים בשאלה (דרורית? ) מוזיקה עברית ישנה וחדשה מתופפים זיהוי שירים
D dolytush New member 1/7/11 #14 חחחחחחחחחחחחחח האמת שרק אתמול נכנסתי לפורום דספרט אחרי שנים שלא היתי שם. יוצאים בשאלה לא, לא אני.
LeAnnDylan Well-known member 1/7/11 #15 אם לא את אז מי? אין לנו עוד בנות ישראל כשרות בפורום מאז שחן נטשה|הא|
M My Psychs Unicorn New member 1/7/11 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הכי מוזר שמאז שאני בפורום כל הפורמי בעלי חיים-תזונה צמחונית-טבעונות לא ברשימה.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הכי מוזר שמאז שאני בפורום כל הפורמי בעלי חיים-תזונה צמחונית-טבעונות לא ברשימה.
LeAnnDylan Well-known member 1/7/11 #27 לא היא לא היא מבלה את כל זמנה הפנוי בפורום לאסביוט 30 פלוס והיכרויות דיסקטריות לחרדיים בארון מכדי שיהיה לה זמן לפורומים של אנסים שחסים על פרות בטורטיה
לא היא לא היא מבלה את כל זמנה הפנוי בפורום לאסביוט 30 פלוס והיכרויות דיסקטריות לחרדיים בארון מכדי שיהיה לה זמן לפורומים של אנסים שחסים על פרות בטורטיה
LeAnnDylan Well-known member 1/7/11 #28 אנשים****** ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך שמדברים על דרורית המילים אנסים, פדופילים וסוטים לפתע צצות בלי כל קשר לנאמר
אנשים****** ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך שמדברים על דרורית המילים אנסים, פדופילים וסוטים לפתע צצות בלי כל קשר לנאמר
M My Psychs Unicorn New member 1/7/11 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
A And It Feels Like New member 2/7/11 #46 גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
D dolytush New member 1/7/11 #31 חחחח איך ידעת..|מגלגל| אני מקפיה למחוק את ההיסטוריה שלי תמיד. אמג פרות בטורטיה אני מתה